Blog

Vaš dan vjenčanja je najljepši, najljepši dan vašeg života. Danas ćete imati dugo dugo zaključavanje u sjećanju. Dan ćete provesti bezbroj sati planiranja i bezbroj sati uživanja sa svim srcem i dušom. No, najromantičnije, kostijuće trenutke svakog vjenčanja (osim "Ja činim" i prvi poljubac) prvi je ples; i svaki prvi ples treba srce-topirajući melodiju da utječe na. Ovih 10 najboljih romantičnih vjenčanih pjesama pogodno je za privlačenje srca i uma mladenke i mladoženja dok se kreću na prekrasni ples kao muž i žena.

1. Luckiest - Ben Folds 

Kada se vaše oči susreću s vašim partnerima, bez sumnje je jedna rečenica koja kruži kroz vaš um: "To sam ja, ja sam, ja sam, sretnija"; i to je ono što je "Luckiest" od Ben Folds napjev je sve o tome.

2. Ti si sunce mojega života - Stevie Wonder

Stevie Wonder - glazbeni genija koji je on - očigledan je izbor za naše 10 najboljih romantičnih listova vjenčanja. "Ti si sunce mojega života" je raskošna pjesma koja topi sve srce koji to sluša. Ako je vaš ljubavnik doista sunčeva svjetlost vašeg života, što čak i najmračniji oblaci nestaju s nečim jednostavnim poput osmijeha, razmislite o ovoj lijepoj, očaravajućoj pjesmi Stevie Wonder.

3. Samo reci da ćeš me ljubiti - Chicago

"Samo kaži da ćeš me voljeti ostatak svog života". Nije li to sve ono o čemu se radi o braku? "Samo reci da ćeš me ljubiti" je takva romantična i sjajna pjesma koja je savršena za par mladenaca koji se doista zagrljaju jedni drugima i obožavaju jedni drugima svim svojim srcima.

4. Na Last - Etta James

Etta James, sa zapanjujućim glasom koji vam privuče dušu i privlači najdublje žice vašeg srca; postoji li doista čudo zašto ova lijepa žena ne bi pratila parove prvog plesa? "Na kraju" uistinu je klasična romantična ljubavna pjesma koja ispunjava srca s ljubavlju mnogo, mnogo godina.

5. I volim je - Beatlesa

Samo se suočimo s tim - ne možete pogriješiti s Beatlesima. Ovaj klasični bend je kroz naše radio i naše srce prošao kroz nekoliko godina, i nema kraja na vidiku. Ako ste ljubitelj klasičnog rocka, ljubavnica The Beatlesa, ili samo volite dobru uličnu ljubav, svakako razmotrite "I volim je" iz The Beatlesa.

6. Sve od mene - John Legend 

Možda klasične ljubavne pjesme nisu tvoja muza, ili možda samo volite zvuk novije glazbe. Ako vi i vaš partner tražite novu i popularnu romantičnu ljubavnu pjesmu za ples na svome vjenčanju, postoji samo jedna osoba koju treba razmotriti: John Legend. Njegova pjesma "All Of Me" je senzacionalna i sigurno će pogoditi srca svih vaših gostiju.

7. Ne mogu pomoći da se zaljubiš u tebe - Elvis Presley

Vjerojatno se osjećate kao da ne možete pomoći zaljubljivanju u svoj značajni drugi; i to je ono što ovu klasičnu pjesmu iz Elvisa Presleya tako divno odabire prvim plesom. To je klasičan i iznimno romantičan - tko se ne bi zaljubio u senzacionalni glas Elvisa Preselya? To je napjev koji će vas ostaviti da se topi unutar kao što pjevaju uz svaku liriku.

8. Želim znati što je ljubav - stranac 

Bilo koji ljubitelj 80 godina vani? Ova lijepa pjesma od Stranca upravo je ono što je ljubavni liječnik propisao. Njegove tekstove i napjev koji će svi imati zavodljivih očaravajućih ritmova. Savršen izbor!

9. Jedan u milijun - Aaliyah 

Vaš partner je sigurno jedan od milijun, zar ne? Predstavite svoju pobožnu ljubav za vašu značajnu drugu i pokažite im da su zaista jedna od milijun, s ovom lijepom R & B pjesmom iz Aaliyah.

10. Ti si prvi, posljednji, sve moje - Barry White 

Ti si prvi, posljednji, sve moje ... i tako svi trebaju osjećati za svog ljubavnika kad uđu u brak. I zato smo apsolutno LJUBAVI ovaj prvi ples izbor vjenčanja. To je nesumnjivo jedna od najromantičnijih pjesama na kartama i lijepa je u svakom smislu te riječi. Barry White je majstor glazbe, a njegove će riječi dodirnuti vas i srce vašeg partnera.

Koju pjesmu želite igrati za svoj prvi ples??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 9