Blog

Дан вашег вјенчања је очигледно један од најзначајнијих дана у вашем животу. Провели сте безброј ноћи, понекад чак и недеље или месеци, планирајући прилику. Један од најважнијих аспеката венчања је без сумње размена лука. То је тренутак на венчању, где свако посебно пажљиво пружи пажњу да чује шта им се може рећи њиховом љубавнику. Међутим, иако је завет очигледно важан и важан део сваке вјенчања, многи људи одлазе из традиције "да нас смрт не учини". Убаците: смешне вјенчане завете.

Смешне вјенчане завете свакако постају веома популарне међу свадбама далеко и широко. Вјенчање чини другачијим од остатка - мало мање стресно и елегантно, мало забавно и безвезно. И на крају, то је прослава, зар не? Па зашто не би било просветљивије и забавно?

Пре него што започнемо са неким од најсмешнијих вјенчаних завета које смо могли да изненадимо, морамо прво да вам дамо врло важан савет. Пре него што започнете снимања свог глупог завета, уверите се да је то прво са партнером. Не би било ништа лошије од доласка на штанд, само да кажете нешто смешно док је ваш партнер у плавом и написао нешто што излази своје срце на под. Када сте вас двојица одлучили да је то смешно и благо срце, ПОГЛЕДАЈте ове смешне заклетве испод.

321137б418678999372цд1982208дб09

Направите своје очекивања

Један од највећих фактора за разбијање брака је тај што се не испуњава очекивања другог. И док свако има свој посебан скуп очекивања за брак, тешко је знати шта други размишља. Један од начина да се ваш завет не само забавља и забавља него и да буде озбиљан, је да их обавестите о чему очекујете од њих - на забаван начин, наравно. Да ли желите да се баве финансијским средствима, ставите седиште на ВЦ-у или вас изводите на вечеру икада у понедељак, обавестите их! У будућности ће вас спасити пуно проблема.

Пример:

Гроом: Ја, (Гроом), изабери те, (Невеста), да будем моја жена. Пре него што се наши пријатељи и породица окупе овде обећавам да ћу те волети и ценити кроз добра времена и лоша времена. Обећавам да ћу покушати да се сетим да спустим ВЦ шкољку и заменим тоалетни ролл када завршим. Обећавам да ћу данас запамтити љубав и руже. волећу те увек.

Невеста: Ја, (невеста), изаберите вас, (Гроом), да будем мој муж. Пре наше пријатељице и породице, обећавам да ћу волети и ценити вас кроз сваку препреку која може доћи на наш пут. Обећавам да ћу научити како да мењам гуму и како да допуњујем прање екрана када истекне. Утешићу вас када ваш тим изгуби и пије пиво с вама када победе. волећу те увек.

Преузето са Веддинг.Ансверс.цом.

Монеи Маттерс

Сви знамо да када двоје постану једно, не само да одлуче да деле име и презиме, већ и банковне рачуне. А ако је ваша супруга неко ко воли да троши новац и купује, онда можете моментално да се забавите са вјенчаним завјетима. Додајте нешто о новцу за своје завете, као што следи:

Човече: Ја (име), узми (име), да будем моја законито удата жена. Обећавам да ћу те волети за вечност и вјерујем ти са мојом кредитном картицом, чак и ако то значи пролазак када добијем рачун за кредитну картицу. Ти си моја жена и заслужујеш најбоље!

Жене: Ја (име), узмите (име), да будем мој законски супруг. Обећавам да ћу те вољети исто колико и моја Америцан Екпресс картица и обећавам да ћу ти купити нешто једном и мало. Нећу отићи у куповину са мојим куповинама, осим ако то нећемо дијелити заједно. Волим те мужа!

Мусицал Дифференцес

Сви имамо веома различите укусе у музици, а ако вам је ускоро муз је љубав музике 80-их и не можете добити довољно Бритнеи Спеарс-а, сада је сјајан тренутак да користите музичке укусе у своју корист. Писање смешног венчања са укљученом музиком није само глупо, већ сви могу бити укључени.

Гроом: Ја, (име), обећавам да те волим, (име), иако имаш опсесију са Бритнеи Спеарсом и другом гирли поп музиком. Обећавам да ћу научити да волим све своје омиљене поп звезде попут Бритнеи Спеарса и Мадоне, и неће критиковати свој избор у музици од слушања.

Невеста: Ја, (име), обећавам да те волим, (име), иако имаш љубав према музици за косу из 80-их година. Обећавам да ћу покушати да волим Мотлеи Цруе колико год да радите, а чак ћете се обући у 80-им одјећи и видети живог концерта с вама - и нећу се чак ни жалити цијело вријеме. Бићеш моја лична рок звезда и волим сваки тренутак.

Контролисана супруга

Када волите некога, желите да буду сви ваши. Не желите да поделите, желите да га викнете са кровова. И док је то глупа шала што мушкарци који су у браку имају "лоптицу и ланац", овај смешни вјенчани заклет то ставља у бољим срчаним изразима, којима ће сви бити извучени. Завета ће ићи овако нешто ...

Министар: (Име невесте), да ли узимате (име грожђа) да буде ваш законски венчани муж?

Невеста: Ја знам.

Министар: (Гроомс име), да ли узимас (име невесте) да буде ваша законито удата супруга?

Невеста: Да.

Видиш шта смо тамо радили? Нови хубби чак нема шансе да говори. Она воли свог човека и жели да му покаже да она представља посао на забаван и слатки начин. Он ће сигурно добити велики осмех из тог, и најбоље од свега ће знати колико сте озбиљни у односима. Наравно да је то велики плус!

Љубитељи животиња

Истина је када кажу да је пас најбољи човеков најбољи пријатељ. А ако сте љубитељ паса (или мачака или коња или турантула), сада је сјајан тренутак да свима не покажете колико волите свог љубимца, већ и свог супружника. Ове смешне завете су дивне и мислим да би се неко могао повезати са овим слатким заклетвама. Погледај!

Гроом: Ја (име) узимам (име) да будем моја законито удата жена. Обећавам да ћу те волети онолико колико волим свог извиђача, ако не и више. Обећавам да ћу га увек очистити и учинити да спава на ивици кревета умјесто одмах поред нас. Волим те моје супруге и прво си дошао!

Невеста: Ја (име) вас води (име) да будем мој законски супруг. Обећавам да ћу те вољети колико и моја маца маца Флуффи. Обећавам да ћу вам платити исто толико пажње и да се сједим са вама колико и Флуффи, и обећавам да ћу држати њене нокте тако да вас не сјече. Увек ћеш бити мој број један, купити Флуффи ће бити уз наше стране са својим крзненим малим капутом!

Спортски навијачи

Дакле, 99,9 процената мушког становништва је опседнута спортом, мислим да сви то знамо. Дакле, како укљуцити своју љубазност у спорт у смешну завету коју ће вам жена добити? И даме, како бисте се борили против његове љубави према спорту са једнако глупим заветом о вашој љубави према одјећи и моди? Овај велики завет долази од Веддингс.Ловетокнов.цом, и мислимо да ће то бити велики ударац са вама.

Гроом: Обећавам да ћу те волети исто толико као Цхицаго Цубс и не држати црну и бијелу пругасту хаљину против тебе. Од овог дана напријед ћу слушати све ваше жалбе у вези са тржним центром ако их кажете за време ван сезоне и обећавам да ћу пензионисати бејзболску капу и лицитирам боју за јавне излете. Волим те у болести и здрављу, од овог дана напред, док нас смрт не дели или не постанете навијач Вхите Сок-а.

Невеста: Обећавам да ћу те волети онолико колико волим своју кредитну картицу и не држим лоше модни осјећај против тебе. Ја ћу вам само показати своју нову одјећу у рекламним паузама и обећати да вас држим на најновијим модовима Цубс. Од овог дана унапред ћу вам обезбедити да се ваша срећна кошуља испере за сваки дан игре и да ће увек имати доста чипса за руке. Волим те за богатије или сиромашније, све док наш кредитни лимит остаје висок.

Уради рим

Ко не ужива у доброј рими? Уместо да будете мало нетрадиционални са глупим свадбеним заклетвом, како бисте то учинили кораком са нечим што ће стварно импресионирати гомилу? Изађите са собом, али ево одличног примера који већ дуго времена циркулира веб. Добили смо га од Буззле!

Ја, Фред, узми те Гингер, да будеш моја законито удата жена.

Да будемо заједно у срећи и сукобима,

Да има и држати,

Чак и ако ваше кување расте плесни.

Волим те у богатству и дуговима,

И ценимо све тренутке од када смо се упознали.

Обећавам да ћу те волети до краја мојих дана,

Све док не будете у игри из бејзбола.

Ја се обавезујем да будем веран

Чак и кад смо стари и досадни.

Окрени се на филмове

Љубитељи филма, овај је за вас. Ако волите одређени филм, зашто не покушати некако укључити филм у ваш вјенчани завјет? Невероватно је блесаво, али ви, ваш супружник и ваши гости ће добити огроман ударац. Додатне тачке ако направите своју вјенчану тему као филм и обучите се као ликови! (Сада то је невјероватно вјенчање!)

Бузз Лигхтиеар: Заврши своју свадбу овако: волићу те до бесконачности и шире!

Господар прстенова: Моја љубав, ја вам дајем овај драги прстен. Држи га тајним, чувај се. Обећавам да ћу вас заштитити од зла овог света, попут Саруман и Саурон, Господар Земље. Остаћу поред вас кроз животна путовања, све до планине Доом.

Звездани ратови: моја краљица, може бити сила са нама док путујемо кроз галаксију живота. Ја се обавезујем да се никада не окренем на тамну страну, али стојим заувијек у освјетљавању наше љубави. Заклињем се да се борим против зла императора и позивам вас да заузмете своје место на мојој страни док владамо галаксијом. Узмите ми руку и стојите са мном за светлост и правду током живота. (Од Веддингс.ЛоветоКнов.цом).

Друге велике забавне замисли ...

Певај своје завете

Ок, будимо искрени. Ко иде на вјенчање, очекујући да се млада и младожења пробију у хор након што су тражили да прочитају своје вјенчане завете? Ово је озбиљно шокирано али ће дефинитивно дати великом смеху публици. Ако имате храбрости да бисте то урадили, кажемо да га упуцаш. Да, апсолутно је нетрадиционално, али то је цела ствар. Додатни бонус поени ако се одлучите направити свој завет у смешну риму коју можете запевати. Сада постоји нешто што нико неће очекивати!

Све природно

Традиционално, једна особа ће одмах рећи свој завет. Али, ако заиста желите да избегнете цасуалну привлачност вашег венчања, зашто покушавате да направите нешто нормалан разговор на олтару? Поента овог природног начина завођења јесте да дозволите обојици да разговарате истовремено, умјесто једног за другим. То је изузетно повремени начин за рад, али дефинитивно може бити велики успех. На пример, младожења би могла почети да говори о првом састанку ваших момака. Млада би могла звати овде и тамо с властитим изговором о датуму или једноставно рећи ствари попут "Ох, мој Боже", "То је било тако смешно".

Урадите мали плес

Опет, традиционално плес долази после завета. Али шта је са комбиновањем двоје? Мислим, за једно, сви воле плесати. Значи, задржавање да плешете са љубавником је некако глупо, зар не? Два, чини много опуштеније и мирније окружење (које такође има доста романтичне привлачности). То је одличан начин за промену ствари без преласка. С друге стране, ви и ваш супружник би могли направити глупи плес уместо романтичног, да би се забављали глупи фактор вашег венчања, а не случајни.

Разлози зашто те волим

Понекад је читање списка лакше него покушати да дође до фенси реченица и параграфа. Ако желите да кажете вашој будућој супрузи или мужу како се осећате, шта је бољи начин него што ћете спустити листу од 10 разлога зашто их волите? Брзо, једноставно и једноставно, али стварно нема бољег начина да пређете на крај.

Разлози због којих се не би требали удати

Можда сте прочитали неколико пута са збуњеним мислима. Зашто бисте желели да кажете будућој супрузи да вам не треба да будете заједно? Ево ме напоље: ово није примедба о распадању (ох, колико би било то страшно!). То је заправо неуморан начин да истакнете разлоге зашто вероватно не бисте требали, али ће ићи у сваком случају. Имајте на уму да и ово није списак ништа озбиљно. Све би требало бити смешне ствари попут "Волите мачке и волим псе" или "Не можете поднијети боју плаво, али моја цела соба је обојана бојом". То значи да је забава смешно и сви ће се смејати о глупим стварима које вас двоје разликују.

Користите своје грешке

Вероватно никада нисте мислили да ће твоје мане деловати у вашу корист, зар не? Па како направити смешну завету која укључује ствари које не мислите да други људи могу да издрже. На пример: "Обећавам да ћу волети и ценити вас, јер волите и цените ме чак и мислили да ја смркавам гласније од слона".

Неколико ствари које треба размотрити:

-Као што смо раније рекли, побрините се да ваш супруг зна о смешним заветима. Немојте покушавати да спојите један озбиљни завет са глупим - то једноставно неће успјети.

-Уверите се да ваше завете одговарају вашој публици. Ако су дјеца присутна на вјенчању, желели бисте да задржите завет Г оцијењен без спомињања пола. Са друге стране, ако су сви одрасли слободни да се дивљају сексуалним шалама и исказују ужасне ноћи, двоје сте можда имали.

-Покушајте да опишете ствари које ће ваши гости схватити. Покушајте да се уздржите од шала у највећој могућој мери!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 50