Blog

То је непознато питање које свака жена умире да зна: шта је оно што човјека заљубљује? Па, сви су другачији - али ми смо навели највише 15 разлога од којих би мушкарац могао да иде, "Хеј, стварно ми се допада ова пилићица" на "Ја сам на челу пете у љубави са њом". Покушајте их - никада не знате који је исход.

5фб592д8д4бц5ба4ффе696дба3е0еф99

1. Он се осећа жељно и потребно

Није тајна да је људска природа жеља да се осећа жељан и потребан од стране вашег партнера. Али понекад, када смо у вези, заборављамо да се наш партнер осећа овако (посебно када се веза одвија дуго). Важно је да се уверите да се ваш човек осећа жељно и потребно у сваком тренутку, да ли вам је потребан да отворите теглу за вас, или желите да вам дају велики џиновски пољубац сваке ноћи пре него што заспите.

јак morals

2. Његово мишљење је важно

Да ли сте икада били у вези са неким ко би могао мање брига о томе шта мислите или осећате за одређену тему? То је срање. Лоше. Ваш глас се не чује и осећате се безвредно. Уверите се да често добијете своје мишљење о стварима - а заправо слушате и размишљате о његовим мишљењима - заузврат ће учинити да се осећа ВАНТЕД анд НЕЕДЕД, и да му је глас важан. Уверите се да питате како се осећа за ствари, од великих до малих (шта мисли о вашој новој црвеној хаљини или новом аутомобилу који размишљате о куповини!).

хаљина up

3. Привучен је њој

Умм, вероватно мислиш "Дух". Али ово је заправо тако невероватно важно. Не знам да ли сте икада чули фразу "Људи се заљубљују у оно што јесу, жене се заљубљују у оно што чују", али већина је истина. Уверите се да му добро изгледате што је више могуће. Очигледно да не морате да изгледате као да кренете на Црвени тепих сваки дан, али барем морате бити презентабилни и често обучени.

цаа8а301ф9ф1ец03аде79211е9цда9б3

4. Он се осећа као ваш лични Суперхеро

Мушкарци воле бити суперхери за жене. То је део њихове ДНК. Ако га учините да се осећа као да је ваш супериоран, он ће више него вероватно да ће вас сматрати његовом малом Лоис Лане и да вам падне на пете. Када можете, играјте невиној дами којој је потребна чврста човекова рука колико год је могуће.

ФЛИНЕТ - Celebrities Attending The V Festival 2012

5. Флаунтс Хим

Мушкарци воле кад им жена зарађује. Због тога се осећају моћним, посебним и вољеним и даје им озбиљан утицај на его. Покушајте носити своју одећу (у кревет иу јавности) и причати о њему са својим пријатељицама пуно (а ако "случајно" поднесе ваш разговор, то су бонус точке!).

пон

6. Има пуно личног простора

Баш ме брига колико волиш некога - потребан вам је лични простор. Чињеница је ВЕЛИКИ искључен. То значи да им недостаје поверење и да не верујете свом човеку (а можда и мало очајнички!). Како је могао да се заљуби у некога ко му не верује и да је мало очајан / љубоморан због његове пажње? У основи је немогуће.

теасе

7. Она је тешко да се добије

То је стара игра мачке и миша. Мушкарци воле добру потеру, па је играње тешко добити увек добра идеја. Наравно, не желите да га задржавате у низу превише дуго или да вам буде досадно. Али бити мистериозан и бити мало дражећи стварно може ићи далеко када је у питању романтика.

миранда3

8. Она је спонтана 

Даме, волимо кад су наши мушкарци спонтани, зар не? Па, онда би требали и бити! Ради на оба начина. Не желимо да будемо с неким досадним, а не и они. Будите спонтани. Будите слободни и безбрижни и глупи с времена на време. Изнесите случајне и забавне датуме ноћи. Будите спремни да пробате нове ствари (у спаваћој соби и ван ње). Волеће то и сигурно ће му помоћи да се попне на воз "ЉУБАВ".

секси

9. Она га чини бољим

Човек жели да буде са женом која га чини секси бољим. Тако је лако. Па како можете то учинити? Флертујте са њим пуно: чак и ако сте већ били у вези са месецима (или чак годинама). Никад не дозволите да пламен умре. Учествујте често и увек га осјећате као најсрећнији човјек на земљи. Неће бити у стању да се одупире заљубити у тебе.

Смех is a sign of interest.

10. Она га чини сретнијим

Ова је прилично јасна. Мислим, зашто би се заљубио у некога ко те чини депресивним, а камоли да будеш у вези? Ако га учиниш срећним, остало је само једно за њега: и то је љубав према теби. Зато покушајте да осмислите на лицу што је могуће често и покушајте да одустанете од нагађања или "деббие довнер".

311301ф2ц991ф2303б863е22ф105997ф

11. Она му је угодна

Чак и мушкарци имају лоше дане, а када имају лоше дане, постоји само једна ствар коју желе: а то су и њихове супруге. Мушкарци жуде жене које ће бити уз њих без обзира на све. А ако сте девојка, увијек се окреће у сукобима и ви сте једина девојчица која га може извући из своје колоне уз подршку, удобност и позитивност, придржаваће се према теби као љепило.

забавно

12. Она је забавна

Ово стварно иде руку под руку са спонтаношћу и апсолутно је важно. Знате да кажу да је најслабија ствар о женама њен осмех - а мушкарци воле жену која се често смеши. Они то још више воле када се ова глупа, насмејана риба не плаши да буде сасвим луда и глупа с времена на време. Покажите му да нисте нека врста заглављивања која је "превише врућа да се проведе добро". Покажите му да може бити потпуно забавно, без обзира шта ће те он волети за то.

флирти10

13. Он је сексуално задовољан

Мушкарци размишљају о сексу. Много. Морају бити сексуално задовољни. (У реду, ово иде и за жену, али због овог блога фокусирај се на мушкарце). Ако није задовољан у спаваћој соби, једноставно нема начина да се љубав може догодити. На крају крајева, када волите некога, секс је аутоматски гомила и боље се односи на односе са неким кога нисте емотивно повезани. (Доказано је). Зато држите ствари зачињеном, пребаците га и изненадите га сваки пут и тада!

бизнис man

14. Она га чини бољом особом

Увек би требао бити са неким ко вас чини бољом особом. Руке доле. Зато увек покушајте бити позитивна и подржавајућа жена, и он ће вам дугорочно захвалити.

поверење

15. Он се осећа сигурним

Мушкарцима је потребна сигурност као жене. Ако се осећа сигурним у вама и у односу, онда је љубав сигурно следити. Нека зна да може да разговара с тобом о буквално било чему и да му докаже да сте поверљива дама која ће му бити без обзира на све. Ова врста сигурности ће му дати ПОВЈЕРЕЊЕ које је потребно да се уђе у свет љубави.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 20