Blog

Да ли се ваше срце повлачи у два правца, јер ваши родитељи не одобравају свог дечка? Ово је уобичајени проблем имајући у виду да постоји толико различитих начина да се доживи живот и можете користити ове савјете да надамо се вашем стању. Останите позитивни и будите љубазни према свима у овој ситуацији док пролазите кроз овај процес.

 

1.Дон'т Таке Ит Персоналли

Пре свега, хајде да причамо о томе како се осећате. Знамо да ово није идеална ситуација у којој је сребрна подстава у којој можете постати боља особа док радите на томе да ријешите ово. Што је више љубазности и љубави коју можете дати свима у овој ситуацији, саосећајући се за своје ставове, више ћете моћи разумјети како се осећају и не осећају љути према вашем момку или према родитељима. Знамо да ово може проузроковати много борби између вас и ваших родитеља, као и ви и ваши момци, па погледајте ово као прилику да користите љубав коју желите прихватити и размишљати, умјесто да дозволите својим ријечима да затварају односе између вас. Запамтите, осећања вашег дечка ће бити повређена, тако да ако сте љути због тога како се понашао, држите језик и немојте га ударати док је пао.

 

2. Покушајте о томе, али останите мирни

Прво пусти се да се смириш, тако да не речеш ништа на реактиван начин. Покушајте да разговарате са родитељима о томе зашто се тако осећају. Запамтите, понекад могу имати логичне разлоге, а понекад можда и претпостављају. Ако ваши родитељи обично дају здрав разум, онда будите спремни да их чујете како бисте били сигурни да нисте превидели нешто. Понекад су моји родитељи или блиски пријатељи могли да виде ствари које нисам требао да занемарим. Ако су ваши родитељи типови који ће вам ставити велики притисак на зараду, шансе су да ће одбити момка који још увек нађе свој пут или тек почиње. Запамтите, ако прелазимо наше каријере, нећемо желети да се судимо за колико или мало новца смо имали у праву? Покушајте да саслушате своје родитеље и онда реално размислите да ли су њихове тачке подједнако или само покушавају да контролишу свој живот. На крају дана, они не могу контролисати ваше одлуке и требали би бити вољни да вам дају свој избор. Ако се не померају, можда би било потребно мало тешке љубави.

 

3.Препи свог дечка о томе како се дјеловати

Ако сте лудо заљубљени у овог типа, потрудите се да му кажете како су ваши родитељи и како се могу разликовати од родитеља других. Ако сте родитељи увредени псовањем, реци му да се побрините да гледате како говори. Ако су ваши родитељи стварно конзервативни, замолите га да вас не додирне док су у близини. Наравно да у сваком случају увек треба да избегавате ПДА око других, јер заиста може учинити људе непријатним, осим ако су ваши пријатељи лакше. Ако знате да је отворен либерал и да су ваши родитељи безобзирни републиканци, реци му да избегава политику приче по сваку цену.

 

4.Талк позитивно о њему

Ваши инстинкти када се не слажете са својим дечком ће бити да се побрину за своје родитеље и рећи им све, али ово није стварно добра идеја осим ако сте завршили везу јер ако га већ не воле, стварно Мрзите га ако говорите лоше о њему. Само подијелите лепе ствари које ради за вас и за друге са њима. Такође поделите своја достигнућа с њима јер сте поносни на њега. Ако вас инспирише, поделите то!

 

5.Изгледајте да ли су ваши родитељи у праву

Важно је узети озбиљно размишљање да бисте размотрили зашто ваши родитељи не воле. Ако им се не свиђају јер има криминални досије, не могу да држе посао и никада не показују захвалност, могу бити на нечему драгом. Не заборавите да направите корак уназад и само покушајте да стварно погледате ствари како бисте били сигурни да ваше узбуђење око везе не замагљује вашу визију.

 

6. Покушајте да их набавите да бисте осветли

Увек можете приступити томе са лаганим ставом када разговарате са родитељима. Подсети их само зато што је неко другачији, то не значи да су лоши. Толеранција је важна и видљивост свима као једнакости је такође важна. Ако су религиозни и не испуњава своје стандарде, обавестите их како је подигао и објасни зашто осећа да је и даље добра особа. Подсети их да има пуно различитих перспектива и да их питају да ли икада држе другачију перспективу о животу него што сада раде.

 

7. Дај им да га упознате током времена

Покушајте да не превише наглашавате и нека их упознају током времена. Доведите га (ако то дозвољавају) и позовите их да раде са вама двојица. Подсети их да не кажу ствари које ће увредити и дечка. Погледајте да ли могу да се упознају једни с другима кроз заједничка искуства. Дајте му прилику да их импресионира, можда га кува, обраћа их на вечеру или помаже да нешто поправи у својој кући.

 

8.Желели да их поштују

Покушајте да то не пустите да уништи ваш однос са родитељима. Важно је поштовати своје ставове и понекад се слажете да се не слажете ако не осјећате да су поштени. Сети се да момци могу бити привремени, али родитељи ће бити тамо ако се разбијете.

 

9.Видите из њихових очију

Да бисте одржали мир у овој ситуацији, учините све од очију својих родитеља и очију вашег дечка. То ће вам омогућити да саосећате са сваким од њих, тако да можете о томе комуницирати на зрел начин. Што више имамо саосећање једни за друге, вероватније је да ћемо решити питања. Са друге стране, што више покушавамо да приморамо ствари насиљем људи или љутњом, то је мање шанса за позитивно решење. Имамо способност да себи дамо бољу шансу.

 

10. Видите ако жели да направи напор

Ово је добра прилика да се ваш дечко покаже да је самоуверен и да је вољан да покаже колико му је брига за вас. Можда може затражити да разговара са родитељима. Разговарање може често да решава проблеме када се суоче са главом уместо да говоре о леђима иза људи. Вероватно ће га поштовати због чврстог потеза да покушају да направе овај посао.

 

11.Гет родитељи заједно

Можда желите покушати родитеље да скупите на вечеру или на пикник. Ово често може помоћи да се ствари превазиђу и да се људи освете. Планирај нешто што је неутрално и неће се створити борба о томе ко плаћа. Покушајте да будете пажљиви на свакодневним преференцама у исхрани и можда припремите вечеру за њих или паковате пикник, тако да нема неугодног тренутка када се рачун пријави. Покушајте да не направите превише далеко за пар путовања, пронађите средину за састанак.

 

12.Пут више енергије у решавању проблема

Понекад се ствари труде више него што сте навикли. Можда ћете морати да направите фокус уместо да га потиснете по страни да бисте је решили. Ваш дечко ће то заиста ценити и ако ваши родитељи виде да се не повлачите и за вас је заиста важно, можда ће променити покушај да му дају шансу. Запамтите, тешко је мењати људе и можда ћете морати да прихватите да их неће само волети. Након тога, то је однос између вас и њега.

 

13.Потврзи своје заједничке интересе

Може помоћи да се размисли о заједничким интересима које они деле. Можда је то спорт, узрок, врста хране или место на свету. Постоји толико ствари које можемо пронаћи заједничко, без обзира колико смо другачији и помаже у стварању позитивних односа када се фокусирамо на њих. Покушајте да покренете те ствари када се дружите.

 

14. Не осјећате се преплављеним кривицом

Молим вас, немојте дозволити да вас кривица побије. Ако ваши родитељи имају тенденцију да буду на контролној страни, можда ће покушати да вас осете лоше због тога што радите. Ово је прилика за вас да креирате здраве границе за себе изражавајући своје мишљење када осећате да прекорачују родитељску улогу. Будите љубазни, али директни и подсећајте их да морате понекад научити ствари.

 

15. Ако сте родитељи заштитни, покажите им да сте одговорни

Најзад, ако сте у прошлости били неодговорни и заштитили сте, урадите ствари како бисте им показали да сте одговорни као да се вратите кући раније, да се не дивите превише и да се придружите заједничким волонтерским групама. Што више можете показати да сте зрели и способни да доносите добре одлуке, вероватније је да вјерујете својим пресудама.

 

Надамо се да сте у могућности да мало лакше дисате након што прочитате ово и имате неке идеје да наставите и испробате. Држите главу и наставите се насмешити, јер позитиван став стварно може проћи далеко.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 95