Blog

Једна од најциљенијих ствари у вези са сломом је чињеница да ћете вероватно морати да разговарате с њима у неком тренутку. Само помисао да идете и кажете: "Здраво" може оставити да се зноји, тресете и стварно нервозно и још нисте то учинили!

Сви смо нервозни пре него што разговарамо са нашом гњавом једноставно зато што се плашимо. Бојимо се одбацивања и бојимо се да нас неће вољети због тога ко смо. Једини начин да пређете то је да схватите да ако сте сами.

Ако је разлог што сте толико нервозни једноставно зато што никада не знате с чиме би разговарали са њима, ми можемо помоћи! Можда изгледа да је тешко размишљати о чему да причате са својом гњавом, али срећним за вас, имамо све што вам треба да бисте започели разговор са својом срамом коју никада неће заборавити.

О чему да разговарамо први пут

Момак-девојчица

Започињање вашег првог разговора са сломом може бити најтеже једноставно зато што не знате много о њима. О овоме о чему можете причати први пут.

 1. Ваше окружење

Било је почетака разговора свуда око вас ако пазите на велику пажњу. Дођите до злега и помислите нешто о особи на начин како набавите нос или причајте о томе колико дуго је линија ако су вас двоје близу једни друге. Користите своју околину да бисте први пут започели разговор.

 1. Представи се

Једна од најлакших ствари за први пут да разговарате са својом сломом је само да се упустите и представите се. Можда имате заједничку класу или се често виђате, али они стварно не знају ко сте. Само им реци своје име и да је смешно како се виђате једни са другима. Као да свемир жели да се упознаш и само му дајеш оно што жели.

 1. Питајте их за помоћ

Људи су спремни да помогну другима - поготово ако им се тражи, јер је то једноставно. Дакле, ако сте стварно очајни да разговарате са својим гњечењем, замолите их да вам помогну са нечим. Још боље, претварајте се да избаците нешто близу њих и сачекајте да га покупе. Ово ће изазвати захвалан разговор и можете разговарати о томе зашто сте тако неспретни тог дана.

 1. Разговарајте о актуелним догађајима

Ово је класичан начин да започнете разговор са твојом сломом. У последње време донесите нешто истакнуто у вестима и питајте да ли су чули за то. Ако не, моћи ћете их попунити и ако имате, можете тражити своје мишљење о томе.

 1. Разговарајте о међусобним пријатељима, часовима и сл.

Ако је твоја симпатија пријатељ пријатеља, лако можете да разговарате о ономе што је пријатељ урадио и на тај начин започните разговор. Такође можете подићи класу коју вас двоје имате заједно или чак разговарате о истом наставнику ако нисте у истој тачној класи.

Шта да причам о тексту

сектинг_3593488б

Вахоо! Сада када сте постигли свој број можете дефинитивно играти игру у својим разговорима с вашом гушћу. Слање текстова је одличан начин отварања пошто вам не треба бринути о томе да их видите лично.

 1. Њихове фаворити

Увек је најлакше упознати некога тако што ћете сазнати своје омиљене. Питајте их који су њихови омиљени филмови, храна, боја, итд. Биће вам изненађени колико ће се брзо развити разговор када обојица волите исту ствар.

 1. "Ацциденталли" Тект Тхем

Ова техника се већ дуго користи јер скоро увек долази до разговора. Пошаљите им текст, али прочитајте као што сте мислили да га пошаљете неком другом. Нешто једноставно као "Угх! Мој пас се поново опустио, (овде унесите погрешно име),"Је довољно да их одговорите и можете причати о свом псу на слободи!

 1. Пошаљи Фунни Пицтуре Мессагес

Ово је мој омиљени начин да започнем разговор са мојим гњавом. Све што треба да урадите је да нађете забавну слику на мрежи која вас подсећа на њих и само пошаљете свој пут. Дати ће им се смеја и дефинитивно ће бити спремни да разговарају и разговарају о слици касније.

О чему причати на телефону

462103458

Разговарање на телефону води ваш разговор на следећи ниво, јер телефонски разговори имају тенденцију да буду мало интимнији и имају много више простора за неуобичајене тишине. Овако можете испунити мирне паузе.

 1. Причајте о вашем дану

Реци им луду, догађајну ствар која се теби догодила тог дана. Обавести их о свом стресу у школи или на послу и дефинитивно ће изазвати неку врсту разговора с њима. Они ће вас детаљно питати о тим стварима, а разговор ће наставити да се креће.

 1. Реците им о нечему што сте научили

Научите нешто ново сваки дан без обзира да ли то схватате или не. Ово је сјајан начин да не само да причате о нечему што вам се десило, већ чак и можете их научити нешто или друго. Не мора бити супер драматично све док је занимљиво, започиње се разговор.

 1. Питајте о њиховом дану

Не заборавите да их питате све о њиховом дану! Ово оставља лопту на њиховом дворишту и узима мало притиска с вама како бисте се усредсредили на оно што кажу више него само покушавајући да размишљају о различитим стварима о којима се говори о.

Узбудљиве теме за причање

разговор-да-слом-2

Ово су неки напреднији и ван тема кутије да бисте разговарали са вашим заљубљењем у то што може изазвати неке невјероватне разговоре!

 1. Играј "Да ли бисте више"

Ова игра може постати интензивна и започети разговоре које нико од вас неће желети да заустави. Све што треба да урадите је да питате када ли би радије радили у две ситуације и чекају свој одговор. У исто време ћете бити у могућности да сазнате више о њима!

 1. Питајте 20 питања

Играј игру од 20 питања! Не само да ћете много научити о њима, већ ће један од њихових одговора изазвати занимљив разговор. Такође можете да им покажете колико вас двоје имате заједничко са овом игрицом.

 1. Причајте о томе шта суперповредим желите да имате

Сви желимо да имамо некакву велику снагу, зар не? Ово је забавно питање јер би могле да траже велику снагу коју никада нисте мислили из разлога на које нисте могли мислити. Ово вам може помоћи да сазнате више о њима, али и држите светлост разговора и смешно. Можете чак и дискутовати које ће вам снаге побиједити у борби!

 1. Питајте шта би радили са милион долара

Многи различити људи би одговорили на ово питање различито и из различитих разлога. Питајући им ово питање, отвориће се потпуно нови разговор о њиховим дубљим жељама у животу - ако новац није проблем.

 1. Питајте их о својим животним циљевима

Ово може бити о било чему, стварно. Питајте их о својим краткорочним циљевима, дугорочним циљевима, животним циљевима, па чак и циљевима са школом и мањим предметима. С обзиром да је ово тема за коју су страствени, они ће бити супер кретени и спремни да разговарају о томе дуго!

Савети за причање са вашом гњавом

пицкуп-гирл-библиотека

Разговарање са твојом злезом може изгледати лако ако имате списак ствари о којима желите да причате, али ево неколико савета који ће погађати разговор и смирити ваше живце.

 1. Питајте следећа питања

Следећа питања су најбољи начин да се разговор одржи живим. Ако им се свидја одређена храна, питајте их зашто. Ако они желе постати астронаут, питајте их како је њихов утицај желио да прате тај пут.

 1. Схватите да су само особа

Нема потребе да се нервозно обратите некоме. Они су само особа! Никад не знате, могли би бити исто тако нервозни да разговарају с вама. Када схватите да су само људско биће, осећате се мање уплашене.

 1. Бити сигуран

Људи воле да разговарају са другима који су самоуверени. Ако дођете до своје самопоуздање са сигурношћу, они ће бити очарани и желе разговарати са неким ко се понаша као ви. Подсјетите се на то колико сте сјајни прије него што причате са својим гњечењем и постаће много глатко.

 1. Буди оно што јеси

Никада не покушавај бити неко ко ниси. Само зато што желиш да те сломи као да ти не значи да се можеш претварати да волиш све ствари које раде. Ускоро ће схватити да сте лажни и да вам се неће допасти.

 1. Забави се!

Немојте заборавити да имате разлог због којег сте ишли овом особом и да се морате забавити са својим разговорима. Забава је заразна и ако причаш као да имаш најслабије забаву у животу, твоја сломења ће се слиједити и уживати у разговору с тобом.

Разговарање са вашом гњавом није нужно ракетна наука, али може бити прилично тешко да се овлада. Уз ове савете, са лакоћом и самопоуздањем моћи ћете да разговарате са било којим од ваших дробљења!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =