Blog

Већ неко време сте имали своје очи око овог момка. Он седи преко вас у разреду, ради у истој канцеларији, или не можете да задржите очи од њега док он ради тежине у теретани. Где год да је, желиш да разговараш с њим, али не знаш како да започнеш. Ево неколико сјајних идеја о томе како започети разговор са типом који волите!

5еда72цц65948цб12ф8790734ееб857ц

1. Контакт са очима са осмехом осмехом

Ово је вероватно најлакши (и најбољи) начин на који се обављају ствари. Не само да вам је једноставан осмех осмехнуо да знате да их занима, али 9 пута од 10 људи жели направити први потез. Дозволите му да вам се допада, користећи своје очи и осмех, олакшава и чини га пријатнијим да дође до разговора. Поред тога, не морате ништа да радите. Савршена идеја за срамежљиве девојке тамо!

2. Случајно "удари у њега"

Вероватно сте видели ово у филмовима. Девојка шета и "случајно" удари у човек коме је заинтересован. Њене књиге падају на под, и изненада су обојица подигли књиге и поставили вечеру за ту ноћ. Иако то можда није тако драматично и можда нећете уписати датум тачно друго, барем ћете моћи рећи један реч момку - чак и ако је "Извините!"

387ффа4а13б77б60д85а30а20ф96аб2б

3. Питајте га за помоћ с нечим

Мушкарци апсолутно воле да помогну. Са свиме. Једноставно је у својој природи бити херој, и скоро никада неће одбити шансу да помогну жени. Без обзира да ли вам треба помоћ за оштрицавање оловке, отварање бочице за воду, или чак потреба за скакањем вашег аутомобила - питајте га! Вероватно ће више бити вољан да вам помогне. Плус, када се све каже и заврши, можете одржати конверзацију са једноставним комплиментом "Ви сте тако корисни". Још једна ствар коју мушкарци апсолутно воле да чују од гал.

д9аб2е02280а76ад4586971д2ф20533ф

4. Питајте га о раду / школи

Ако сте обојица у истој класи, питајте га шта је његов мајор или шта мисли о класи у којој сте обоје. Ако радите на истом месту, питајте га како му се свиђа рад или ако има друге циљеве у живот. Ово не само да олакшава започињање разговора о нечему у чему сте укључени, већ такође олакшава детаљнији разговор. Само помисли о томе. Можете почети да причате о томе колико је страшан он мисли да је класа, а одједном вас двојица причамо о вашим будућим циљевима 20 минута касније. Бескрајне могућности са веома једноставним покретањем!

ф8це3ф0720373565д2а54б51д8ф7е368

5. Комплиментујте га на нечему

Мушкарац или жена, велика или мала - сви воле чути комплимент. Па зашто то није лак начин да започнете разговор са типом који волите? Не морате да идете у дубину или да изнените било шта потпуно паметно. Једноставно му можете рећи да вам се свиђа боја која је носила данас или мислите да његова нова фризура одлично изгледа на њему. Нешто што је лако, као што то дозвољава да зна да волиш оно што видиш, можда ћеш имати интерес за њега, и он ће дефинитивно разговарати с тобом кад год хоће. "Убијају три птице са једним каменом" или тако кажу!

6. Реците му да изгледа познато

Да ли сте икада имали некога да дође до вас и да каже нешто слично: "Вау, изгледаш баш као моја тетка Јои!" Или "Да ли те знам однекуд?" Изгледате сасвим познато ". Било да су покушавали да буду пријатељски или је то био тип који покушава да разговара са вама, ово је лак трик који скоро увек ради. Једноставно га питајте да ли би могао да вас упозна са неког другог, или ако је имао другу класу са собом. Ово ће сигурно отворити дуготрајан разговор без гледања на очигледно очигледне.

е3083ф29ц6ц96533бе759фа33еаа6аде

7. Питај га за вријеме

Зар вам се не свиђају та лака питања која вам омогућавају да разговарате са неким, а да их не обавестите да сте превише заинтересовани или да се лако одвојите? Да, ово је дефинитивно једно од њих. Иако сви могу лако да зграбу своје телефоне и провере време, то не значи понекад заборави Они, зар не? Ако вам треба стварно брз начин да се упути разговор са типом који га занима, само га питајте за то време. Он ће вам рећи време - и вероватно вас је дражећи због тога што немате свој телефон или заборавите прво да проверите. Све то само за брзо мало питање - то је једноставно бриљантност!

ц224а6ац73д3а9022бде7еф209090д4б

8. Реците му да изгледа као познати

Ово је као комплимент и једноставан начин да се покрене разговор у једном. Мислим, који момак не жели да чује да изгледају као Цханнинг Татум или Брад Питт? Опције су заиста неограничене када се ради о избору славе коју желите упоредити са њим, али можемо скоро да гарантујемо да ће уживати у овом једноставном комплименту. Можда чак и жели да чује ваше размишљање о поређењу - што, наравно, значи дужи разговор између вас двојице. Огромна победа!!

9. Питајте о међусобном пријатељу / колеги

Дакле, вас двојица радите у истој канцеларији, а нисте видели једну девојку Цхлое у неко вријеме. Обично је увек на време и никада не пропусти дан, и никада не бисте могли да замислите разлог зашто би је отпуштено. Па шта даје? Чак и ако нисте нужно превише пажљиви тамо где је она, то је и даље одличан начин да почнете да разговарате са типом који вам се свиђа. Питајте га где је био сарадник, ако их је видео или нешто слично. Да ли има или није, мораће да вам одговори. А ко зна шта ће се догодити након тога?

6ба0280цц8411ц28488429фцце365475

10. Питај га ако га познаје

Рецимо да сте видели човека кога волите дружити са једним од ваших добрих пријатеља Џона. Виола! Ово је ГРЕАТ разговор стартер! Једноставно идите до њега и питајте га да ли зна (унесите име особе коју познате овде). Реците нешто попут: "Хеј, да ли познајете Јохн Смитха? Мислио сам да сам вас видео како се ви дружите у пуб центру прошлог викенда ". Онда наставите да му кажете како знате Џона и питајте га о свом пријатељству. Лако, добро!?

11. Питај га за његово име

Мислите да ми кажете да још увек не знате име оног срезника који седи преко вас у лабораторији? Добро, чак и ако то радите - не би требало да му дозволите да то зна. Ако желите мало оцигледно да сте заинтересовани за њега док још увек олакшавате пут у добар конво, препоручујемо му једноставно да га питате како се зове. Верујте нам, он ће волети лагану пажњу и то је дефинитиван начин да он зна да га провјеравате и једноставно морате знати име које је везано за то згодно лице.

2869ц56240б52ада4а9ебд8аб678д7фц

12. Реците му да је добро урадио нешто

Рецимо да је тип који сте после завршили свој усмени извештај о врстама мајмуна. Мислили сте да је то чудесно и не можете му помоћи да га сматрате једним од најслабијих и интелигентних мушкараца на које сте икада налетели. Зашто му не кажеш какав је одличан посао? Ово вам даје прилику да га похвалите, осмијех осјећате и осјећате се човјеком, а такођер започните разговор. То би могло да буде било шта од лепог пуцања у кошаркашкој пракси до одличног посла који би схватио тврду математичку једначину. Ако је урадио сјајан посао, обавестите га! Не можеш погрешити.

2д38725564абеа929856ф9б2169739б5

13. Питајте га ако можете користити свој телефон

Ах, дођавола. Да ли сте поново заборавили свој телефон код куће? Да ли бисте требали дати својој пријатељици позив када је класа завршена како би се уверила да је она дошла да вас покупи? Па, не желите да будете уједначени, зар не? Заиста имате само једну опцију која вам је доступна: идите до тог слаткога момка и питајте га да ли можете позајмити његов телефон. Наравно да ће рећи да, а вас двоје можете да се смејете колико је тешко оставити телефон код куће. А ако лагате и једноставно користите ову тактику да бисте разговарали са њим, проверите да ли је ваш телефон у тишини, тако да вас не "ухвати" телефоном који звони у џепу. Мислим, како би то било срамотно, тачно?

а6бб14цд69ц8ц74цба301600а784е01е

14. Започните Мало причајући о њему

Какав бољи начин да почнете да разговарате с неким тада, па, разговарате с њима? Мали разговор је очигледно најлакши начин да почнемо разговарати са неким. Разговарајте о томе како је данас страшно вруће. Причајте о томе колико си луд да си синоћ изгубио свој омиљени тим. Разговарајте о томе како не можете чекати викенд. Стварно, када је реч о малом разговору, све иде. И не осјећај се лоше због тога. Једини начин да упознате некога јесте да почнете са основама и никада не знате где ће овај једноставан мали разговор водити.

35ц806554б6б3цббфф9631247д988а04

15. Питајте да ли можете да седнете поред њега

Чак и ако је на располагању тона седишта или нема ништа, дајте ово. Не само да ћете моћи да седите поред њега до краја догађаја (и препустите мужевској колоњској колекцији коју је одлучио да носи тог дана), али ће вам такође бити лако разговарати с њим. На крају крајева, он је одмах поред вас. Разговарате са неким ко седи одмах поред вас, зар не? То је потпуно грубо и грозно да то не урадимо, зар не? Са овом лаганом тактиком, ви сте представљање за разговор.

10141аеб11е6ад19дбф4беб7д1248а28

16. Питајте га о особи, као што је тетоважа

Хоћеш јединствен начин да направиш разговор? Приметите нешто што је нешто другачије или јединствено о њему, на пример тетоважа. Можда сте приметили тетоважу мале девојчице на његовом рамену. Зашто га не питати о чему се ради? Можда ћете сазнати да има драгоцену малу четворогодишњу девојчицу по имену Јоан, или можда сазнате да је то његова мала сестра која је преминула у аутомобилској несрећи. Никад не знате док не питате, али ћете ипак имати нешто о чему да причате. Можда ћете вас двоје почети да размишљате о другим хладним или специјалним тетоважама које имате, и одлучите да сте меч направили у тетовираној небесима?

0дфб367111319958ц7ц112ц1фа3556ба

17. Направите малу шалу

Не можемо то довољно рећи: мушкарци то воле када девојка има смисла за хумор и може их смијехати. Па какав бољи начин да направите први утисак него што му кажете неумољиву шалу? Ово ће га дефинитивно интригирати, и увек ће вам дати једноставан начин да наставите да причате. Нема неугодности, чудно мало причање. Нема брзих питања, и нема смешних антиквитета. Само девојка с блесавим шалом, чинећи се човјека из њених снова смејем се. Да ли је нешто лоше у овој слици? Не, нема. И ако имате нешто смешно рећи, ми дефинитивно препоручујемо ову смијешну поруку пренијети на момка кога тражите. То је једноставно један од најбољих начина да га интригирају!

94463д65ф19187233фец7еб3аб7733д6

18. Дроп нешто у њега

Као што случајно "удара" у њега, ово је један од најстаријих трикова у књигама - и вероватно још један антикат који сте видели на телевизији у исто време или други. Без обзира да ли радите стару "Оопс, испразнила сам оловку" одмах поред вас или оставила нешто друго што ће вам требати одмах, једноставно не можемо лагати: то је сјајна тактика и сигурно ће ићи мјеста. Може покупити оловку, погледати у очи и одједном схвати да вам није посветио довољно пажње. Или би га само покупио и предао вам, настављајући свој дан. Не можемо ништа гарантовати, али нећете знати док не покушате, зар не? То је као било шта друго!

флирт2

19. Флертујте са собом повремено

Постоји огромна разлика између необичног комплимента као што је горе наведено и кукавичног комплимента. Ако заиста желите да му кажете да сте озбиљно заинтересовани за њега, онда покушајте да се спогледујете са њим. Не мора бити ништа љутито да га зграбите за руку, извлаче га близу и рече му да не можете стајати још један секунд без усана који су везани за ваше (иако то може бити ЕКСАЦТ процес размишљања који пролази кроз ваш мозак одмах). Само изаци са нечим једноставним. За разлику од цасуала, "Свиђа ми се кошуља коју данас носите", покушајте нешто романтичније попут: "Вау, никада нисам видео човека да попуни мишићњак попут тебе", што би могло да се настави од гризе усне или додир његове руке. У сваком случају, он ће постати жртва ваше чаролије и бићете човек за будуће разговоре.

47ае3517849379б95аб191дд1аб9а66ф

20. Удари га

Када све остане неуспешно, зашто се не вратити у наше дане у вртићу када показујете некоме коме су вам се свиђали, било је лако да их задиркујете о коси или јуриш око игралишта. Ако желите лак и слатки начин да започнете конво са типом који вам се свиђа, покушајте једноставно крикнути задиркивање. Ако се случајно исели испред вас, мало се кичите и кажете: "Оух, лепо!" Или ако нешто не уради у разреду, осмехом и реци "Како доћи! Излаз је на тај начин! "Нешто у тим линијама. Не само да је сигурно добити осмех, али би могао мало задиркивати - што може само довести до мало разговора, а онда ко зна?

Ударите га, флертујте с њим, питајте га о времену - има озбиљно тона различитих начина да изазову разговор са типом кога сте заинтересовани. Ништа драматично и лако ствари чак и најсјајнија девојка може учинити! Шта чекаш? Иди по њега!

Који је ваш омиљени начин започињања разговора са човеком који вам се свиђа?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =