Blog

У једној или другој тачки, свака жена се питала: Да ли ме воли? То је једно од најмањих збуњујућих, досадних и нервозних питања о којима можемо да се запитамо, али то је нешто што ми константно покушавамо да откријемо. Направите ово питање мало лакше и добијете одговор који вам је потребан на ове начине да кажете да ли вам се стварно допада - или вас види као пријатеља.

бд1ф26фе88ед91д09б25ф2дцц34б2532

 1. Изгледа да нас осмехује. Много.

Не схватите ме погрешно. Увијек постоје људи који се насмеђују свима и свима. Они ће се насмејати странцима, они ће се насмејати на најлуђе шале - чак ће се осмехнути током физичког квиза. Ако разговарате са момком који има један од оних који се никад не завршавају, можда би радио само оно што му је природно, често се насмијало.

Али да се суочимо са тим: већина људи није таква. Ако га ухватите често смешно, можда је знак да је он у теби и поглед на лице доноси осмех на усне. Посебно обратите пажњу на његов осмех. Да ли је то један од оних лажних, насилних осмеха? Или је то прави осмех пун љубави? Ово ће вам заиста помоћи да утврдите да ли је то истинито, "волим те" осмехом.

2. Прва форма флертовања: задиркивање

Сећате се дана у школском дворишту када су дечаци гурали девојчице и назвали им имена, и сви су рекли да је то зато што вас воли? Можда се чини да је тако вртић, али чак иу нашим каснијим годинама мушкарци и даље користе задирку као облик флертовања. Ако он (игривно) течи често, онда би то могао бити знак да се враћа својим коренима и користи теасе да покаже да вас занима. Наравно, ако се он само плаши нечег о нечему, него што вероватно није у вама - у пријатељици или пријатељици - и предлажем да трчите за брда.

160еа5ц4б754аа1ц89786ф803д5а1б0а

 3. Слатке похвале које вам остављају црвенило

С друге стране, можда разговарате са типом који је сазрео прошетајући трикове и заправо зна како флертовати. Ако вам доста комплицира - било да је то једноставан комплимент о томе колико лепо изгледа ваша коса тог дана или како сте изврсили своју усмену презентацију - то је вероватно дефинитиван знак да га занима.

Мислим, да ... потпуно је тачно да ће се људи похвалити једни на добро обављен посао или лепу мајицу. Али комплимент је једна ствар, флерт је други. Сигурно можете разликовати на начин на који се каже и које ријечи се користе. На пример:

Редовни комплимент: Свиђа ми се твоја кошуља! (Пат на леђима.)

Флиртан комплимент: та кошуља изгледа одлично на теби. (Осмех)

Види разлику?

25441а69деб1б5д037а3613де43ц28бб

 4. Играње, случајно додиривање

Кад волиш некога, желиш бити близу њих. То је само природа! Ако нађете свог пријатеља на игру игно или случајно додирнете на редовној основи, то би могао бити само начин да се приближи теби. Неки примери игривог или случајног додира би укључивали:

-Трчиш иза себе и покупиш забаву.

-'Случајно' брусите руку док вас двоје радите на пројекту заједно.

-Желео је да игра глупу игру као што су палићи или рвање у рукама.

-Обрати вас на бутину након разговора с вама док седите.

 5. Мушкарци мрзе телефонске позиве. Али Он не?

Сви знамо колико мушкарци мрзе да причају преко телефона. Када их замолите да вас зову, то је као повлачење зуба. Или можда чак и коријенски канал. Без икаквих лекова за ометање. (Да, то је то понекад лоше, десне даме?). Али из неког разлога вас ће звати потпуно из плаве, само да разговарате. И он ужива у томе и каже да се лепо с вама разговара. Не, он није отет од стране свемира који су променили жице у његовом мозгу. То је једноставно као ово: мушкарац воли жену, човјек иде у великој дужини да покаже да се брине. Што нас доводи до случајних телефонских позива где проводите 6 сати разговарајући о филмовима, спорту, музици, одјећи, школи, познатим личностима - шта год. Зато идите напред, покупите телефон. Сигурно те није звао јер мрзи да прича са тобом!

24ц0е0д8аеб280942ц93790828фа9ц4д

6. Не само Ваше основне текстуалне поруке

Дакле, не би сваки момак изненада уживао у разговору на телефону, јер се он воли, или можда је презаузет да вас назове. Убаци: текстуалне поруке, најприкладнији начин разговора са другим људским бићем.

Значи, кажеш да те често шаље, хммм? Да вам прво поставим питање пре него што пређемо на било који закључак. Да ли вам пошаље текстуалне текстове попут "Када ћете бити овде?" Или "Могу ли да позајмим ваш домаћи задатак?" Или било шта у тим редовима? Или вам пошаље СМС поруке само зато што? Ако вам шаље добре јутарње текстове, питајући како радите или шта радите, или покушавате да покренете стварни разговор преко текстуалне поруке, то може бити знак који он занима. Опет, урадимо брз пример.

Пријатељски текст: "Хеј, да ли долазите на Маркову забаву?"

Глупи текст: "Хеј Молли. Како си? Питао сам се да ли ћете отићи на Маркову забаву. Једва чекам да те видим! "

 7. Пази на његову граматику

Када момку воли девојку, покушава да је импресионира - сви то знамо! Али понекад није увијек невероватно из ових светских геста да привуку нашу пажњу и импресионирамо нас, и зато морамо обратити пажњу на детаље. Ако се често говори у сленгу, али стварно покушава да употреби одговарајућу граматику и интерпункцију када причате / размјештате, то би могао бити једноставан знак који покушава да вас импресионира својим умом. Ево примера, користећи текстуалне поруке које се користе у броју 6:

Пријатељски текст: "Вассуп у долазите на Маркову забаву?"

Глупи текст: "Хеј Молли. Како си? Питао сам се да ли ћете отићи на Маркову забаву. Једва чекам да те видим! "

Имајте на уму како он користи лошу граматику у првом тексту, док други текст није само значајно дужи с текстуалним стандардима, већ се користи и одговарајућа граматика и интерпункција. Видите даме, чак и нешто једноставно и суптилно, јер то може бити знак који вам се допада и жели да приметите колико је паметан.

цц3д294е2ец133д9д3а7бефбад70124а

8. Чак и друштвени медији могу бити наговештај!

Било да сте обојица на МиСпаце-у, Фацебоок-у, Твиттер-у или Инстаграм-у (или било којој другој популарној веб локацији за умрежавање друштвених мрежа), ако му се често свиђа пост, то може бити знак који вам се допада. Сигурно понекад само идемо померајући слике које нам се свиђају, али сматрамо да су слатки или занимљиви, али ако је постао циљ да се скоро сви ваши постови, од слика до ажурирања статуса, можда покушава показати да је брига . Ако вам често шаље коментаре о вашим постовима, то је још један сјајан знак који би вас могао занимати!

7абд5243820ц52е9е16521307531д6б1

9. Направите или прекините: Контакт са очима

Вероватно сте то вероватно чули изнова и изнова, али контакт очима је смијешно важан, од првих датума до интервјуа за посао. Ако приметите да вас често гледа и да је у питању контакт са вама док вас двоје разговарате, то не само да он воли оно што види, већ и покушава да вас упозори и са њим.

Пријатељ: Очигледно ће разговарати с вама, али ће вероватно гледати около просторије или прекинути ваш разговор да се шири на другог пријатеља. Вероватно неће случајно гледати у вас са срцима у његовим очима.

Више од пријатеља: Учиниће вам тачку да се усредсредите на вас и само на време током разговора, и вероватно ћете га ухватити често гледајући у себе. (И можда је понекад и понекад падао и вилица).

9б43цб515054ф99а95бц82е23999180б

10. Он? Софистицирани и зрели? Не долази у обзир!

Значи, он је тип човјека који прави сирове шале и проваљује се са својим пријатељем у свако доба. Чак и када постоји присутна девојка, неће му сметати да буде његов неуморан, потпуно незрео и помало гадан. Али, када се налазите, све се мења. Изненада се претвара у донекле софистицираног човека који је резервисан и поштован, и може чак рећи својим пријатељима да се зауставе с грубом хумором док је дама присутна. Ово, моји пријатељи, један је од најједноставнијих начина да се каже да ли је момак заинтересован за вас. На крају крајева, он не жели да мислиш да је он одвратан свиња без поштовања према жени, тако да он зна да га искључи када се приближиш. Не би требало да се осећаш частно да би неко то урадио за вас, али се осјећате сигурно у сазнању које су његове намјере.

11. Девојка? Која девојка?

Када сте пријатељи са момком, навикнете се на то што ће вјероватно често провјеравати жене. Можда ће вам чак дати примедбу о томе колико су слатки мислили да је девојка која је управо ходала. И они неће имати проблема да им кажу да планирају да виде Саманту из кафеа низ пут. Али ако вас занима и жели да будете више од пријатеља, нећете чути ни један од његових очију у вези са другом женском. Заправо, можда ћете приметити лепу дјевојчицу која се креће брже него што га чини.

Ако приметите да ускоро не говори ништа о дјевојкама или да се никога не јавља, можда бисте желели да га питате да ли је заинтересован за било кога. Његов одговор ће све рећи!

12. Радознао о статусу ваше везе

Када сте само пријатељи, стварно није битно да ли сте ожењени са троје деце или никад нисте били на састанку у свом животу. Нико стварно не пита, и зашто би они требали? Вас двоје изађите као пријатељи који се добро проводе - ништа друго. Али ако ваш пријатељ жели да зна о вашем статусу везе или ако сте заинтересовани за било кога, могао би да покуша да олакша свој пут да постане ваш дечко. Ако вас пита шта ће момак морати да уради да бисте постали његова девојка, можете то дефинитивно узети као знак који он жели више од само пријатеља.

дббее1фдаддц780ебце0ф77фее859206

13. "Требали би бити заједно. Само се шалим…"

Да ли сте икада чули да је највећа лаж коју можете икада рећи само шалити? Чини се да додавање "само шалити" до краја нешто озбиљније аутоматски претвара у неистиниту, смешну шалу. Али чињеница је да је 99 процената времена када неко каже да се само шале о нечему, заправо нису.

То што сте рекли, ако је ваш тип родио децу о теби и ономе што је био предмет, он би заправо желио да се то деси. На пример:

Вас двоје играте видео игре и одједном почињете се смејати гласно о шалу само што вас двојица сматрате смешним. Како се талас смеха завршава, он шали: "Ми бисмо направили савршени пар." Хајде да се суочимо са дами, вероватно се не шали. А ако се оваква ствар дешава донекле често, узела бих то као знак који вам жели.

14. Где се двоје крећете?

Посвећите пажњу на то где ви момци иду. Да ли се бавите основним пријатељима, на пример, идите на забаве, дружите се у центру града или радите многе друге групне активности са осталим пријатељима? Или су твоји хангоутс мало романтичнији, са само вас двоје? Ако се већина ваших авантура обавља у групи, вероватно сте само пријатељи - или он покушава да не буде тако очигледан. Али, ако вас тражи да урадите пуно о једној ствари, он можда покушава да вас боље упозна и види да ли сте вас двојица направили на небу.

65фе4ц5д5б16фф4354а6фе5923511б6а

15. Ох, не би требао!

Постоји огромна, огромна, огромна разлика између прављења пријатеља услугу и радити нешто посебно слатко за некога. Ако би те једног дана возио кући са посла, не бих се однела и претпостављам да ти се свиђа. Али, ако он редовно ради много лепих ствари, као што вам купује те посебне ципеле које нисте могли приуштити или нуде да вас покупе са посла сваке ноћи, можда ће бити више него само пријатељски гест . Посебно обратите пажњу на ово, јер то понекад може бити збуњујуће. Не бисте желели да грешите љубазност према љубави!

16. Ваш витез у сјајном оклопу

То је мушки инстинкт да заштити жену коју волиш - а ако приметиш да се више понаша као твој витез у сјајном оклопу од пријатеља најбољег момка, то је могућност да је он у то. Могло би бити једноставно рећи људима да престану да причају о стварима о теби да у потпуности ишчупавају човека који те је у јавности гурнуо. Без обзира на његову витезну дужност, не узимајте то лагано. Није то само урадио да вас заштити, већ вас импресионира и показати да брине о вама и вашој сигурности.

б9ц8433б2ад3д8б8010е2д46е783а985

17. Зелено чудовиште посећује

Када волиш некога, постајеш љубоморна - то је природа. Без обзира да ли је то невин флерт или говоре о томе да је са неким другим, мала зелена чудовишта одмах појави главу горе. Ако постане љубоморан на то што причате са другим момцима или помињете друге момке, ово је дефинитивно траг који вам се свиђа.

18. Сећате се најфинијих детаља

Сећаш ли се када си му рекао да си сломио руку када си имао 5 година? Да, управо се он то сјећао. Такође се сећа о оној глупој шали коју сте рекли неколико месеци уназад, који га је навукао на под за смех током Божићне забаве. Мушкарци су озлоглашени да заборављају ствари, посебно фине детаље. Ако изгледа да се сјећа све то и више, ово је озбиљан знак који Вас занима и заправо слуша када разговарате с њим.

6153718а552685фб8б8а4548фцф0е1бц

19. Да ли сте још увек импресионирани??

Као што смо већ много пута рекли (и вероватно сте већ знали већ неко време), мушкарци воле да импресионирају жене - посебно оних којима су заинтересовани. Ако он изгледа покуша да вас импресионира, било да је то са његовом одјећом или покупи џиновски стена * пред собом *, он вероватно покушава да га примети на други начин него пријатељски.

35д80а6д54ад384ац37960е4а0229б6б

20. Треба вам помоћ у томе?

Оваква врста иде руку под руку, и чини вам услугу више од просечног пријатеља. Међутим, ако изгледа да је вољан да изврши одређене задатке - чак и најодлучније или тешке попут промене уља или поправљања сломљеног стакла - то је сигуран знак који вам се свиђа. Плус, он показује како му је муж и згодан. Доубле вин!

21Само неколико минута..

На крају ноћи или разговору са пријатељицом, обично је лако рећи збогом. Али када вас неко занима, никад не желите да се заврши. Могли бисте бити заједно цијелу ноћ, не говорећи ни ријеч, и то би било најбоље. Ако он увек покушава да проведе више времена с вама или да остане на телефону само мало дуже, вероватно је веома заинтересован за вас.

137995б49цб5ц940566758е538фд667б

22. Тражење пријатеља и породице за помоћ

Не постоји бољи начин да упознате некога него да питате около. Ако он од ваших пријатеља и чланова породице затражи питања која вас покушавају боље упознати, схватио бих то као врло очигледан знак да жели да буде више од пријатеља. Нека уобичајена питања која вам могу поставити оне најближе вас укључују следеће:

-Има ли дечка?

-За какве врсте је заинтересована?

-Које су неке од њених омиљених ствари?

-Било која идеја како је њен датум изласка?

Немојте се изненадити ако вам неко блиско каже и тако поставља питања. Није чудно, он заиста жели да зна више о теби и изненади вас са нечим што зна да бисте волели апсолутно. То је сјајно истраживање и стварно показује да ће ићи у миљу да сазна о вама!

фе88дфа0е33д9б75943ц6ф0б02ф7769е

23. Пољубац да се сећаш

Пријатељица те је пољубила. Као, воах. Потпуно из нигде. Вас двојица сте ишли кући са забаве и зграбио те и пољубио. Оставили сте се потпуно без говора. И, знате шта, заиста није потребно додатно објашњење. Или је био пијан из главе или је желео да те пољуби неко време.

24. "Свиђаш ми се."

Ако вам је равно рекао вам се да вам се свиђа, онда, па, воли те. И то је то. Нема више питања или питати се. Прилично је све на столу у тој тачки и на вама је да одлучите како ћете реаговати. Барем нећете имати тако дуго питање у позадини вашег ума, зар не? Чак и ако је то потпуно неугодно, то је огромно олакшање са ваших рамена - и то је нешто о чему треба захвалити. Хајде само да се надамо да са човеком са којим сте пријатељи имате храброст да изађете и кажете јој да јесте! (Да, мушкарци, ми цијенимо момка који ово ради. Буди храбар!)

220б1674а2ц15аддд17аа6б09б4аед42

 25. САМО ПИТАЈТЕ

Тако је. Понекад довољно и довољно вам је потребно ОДГОВОРИ. Ако се не буди, само га замолите да вам каже како бисте могли да се запитате.

Можда је мучење како седи око да се питате да ли ваш пријатељ жели да вас двојица "више од пријатеља". Међутим, то не мора бити тешко. Са суптилним наговештавањем као да се игривом драже и додирујући да изађете са своје стране да бисте направили изванредне услуге, на располагању вам је пуно начина на које можете опустити своју радозналост - а можда и себе.

Даме - какви су изврсни начини да вам је пријатељица показала да жели да буде више од пријатеља?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =