Blog

Где год да сте на свету, највероватније ћете се упустити у Филипино. Филипини су свуда. Висока стопа сиромаштва и незапосленост у земљи навели су шефа породица и младих дипломаца да траже прилика на другим местима. Преко 12% Филипина живи или ради у иностранству. Њихова главна дестинација је САД, а потом следе Канада, Јапан, Аустралија, Италија и друге европске земље.

Датинг Филипино Мушкарци

Од 2016. године се каже да поједини појединцеви мигрирају у различите дијелове свијета: траже посао, настављају студије и остану са члановима породице који тамо раде. Није изненађујуће што ће ваш следећи проспект бити Филипинац. Често се сматрају шармантним и романтичним од стране супротног пола. Али, колико су различити од других мушкараца, нарочито западних мушкараца? Ако сте заинтересовани да дате филипинског човека и питате се да ли постоји шанса да ће ваш однос функционисати упркос културним разликама, охрабрујемо вас да читате на.

Карактеристике које су разматране у наставку нису намењене за генерализацију филипинских мушкараца, нити сугеришу да се права природа мушкараца може оцењивати нашим ограниченим знањем о њима. Размотрите ове факторе као неколико корисних запажања у разумевању како се већина Филипино мушкараца понаша и реагује у вези. Надамо се да можете формирати своје увредљиве рефлексије из ових.

Многе филипинске жене остају код куће да брину о својој деци. Обучени су да буду фокусирани на породицу и подложни својим мужевима, док мушкарци иду на посао како би обезбедили породицу. Дакле, често ћете пронаћи Филипинаца човјека, који можда неће бити тако заинтересиран да ступи у сусрет жени воље воље. Феминистички погледи су често непожељни и сматрају се абразивним. Иако вас привлаче, још увек постоје мушкарци који неће толерисати ваше негативне погледе на мушко понашање. Често доносе "дечаци ће бити дечаци" изговор на столу када су суочени са негативним аргументима према мушкој полигамији. Мање образовани мушкарци су склони женама. Упркос томе што су образовани, и даље постоје они који нису отворени да промијене своје традиционалне ставове о женама и женској чедности. Чак и западни Филипини мушкарци могу бити склони да излажу комплекс мадона-курва.

  • Ставови њихове породице су за њих важни.

Да ли сте икада чули за стереотип о томе да су филипински мушкарци мамини дечаци природно рођени? Једна особина која је међу Филипинима уобичајена по сполу је њихов снажан однос према својој породици, нарочито родитељима. Деца у раним годинама уче стално потребу да побољшају ситуацију у породици и пруже бескрајну бригу родитељима. Ово дубоко поштовање и љубав се могу посматрати као слабост ако се виде у западним мужевима; међутим, то није у потпуности негативна особина на Филипинима. Ако се дружите са филипиншким момком, треба очекивати да се упозна са цијелом породицом: то укључује рођаке, комшије и пријатеље, ако он то види. То је такође знак да је озбиљан за вашу везу. Сретан је да се прикаже и упознаје људе којима има драгу.

  • Они могу бити религиозни и склони да подрже сопствена уверења

Као једина претежно католичка земља у Азији, није неуобичајено да се упознају са Филипинима са снажним религиозним уверењима. Иако се бројеви смањују јер млађи мушкарци уче да усвајају атеизам и друге религиозне наклоности, многи од њих би и даље били навикли на одлазак у цркву да би присуствовали маса, да су радије подигли хришћанску дјецу или имали црквено вјенчање. Ако имате различите религиозне ставове, али ипак желите да ваша веза ради, морате му помоћи да разумеју и поштују ваше мишљење и обрнуто. Добра ствар за иностране жене је да су мушкарци Филипина отворени за међурегионалне дане и већина чак и плавуше и плавокоси девојке као плус, тако да човек који је заиста за вас мора компромитовати и учити да више прихвата једни друге ставове.

  • Они могу бити изузетно романтични

Они воле да туширају своје значајне друге са изненађењима и похвалама. Они знају како да третирају жену као краљицу. Упркос њиховим (понекад) пристрасним ставовима, филипински мушкарци знају како вас уклањају ногама. Звучи сјајно, али ако те воле, обећават ће ти месец и звезде. Наравно, требали би знати боље него вјеровати свима њима. На крају крајева, слатко причање је њихова форте. То је део филипинског мушког мачизма који зна да воли жену. Харана, традиционални облик удварања, широко се практикује у земљи пре широко распрострањене употребе електричне енергије. Филипински мушкарци би желели да ухвате жену којој су заинтересовани посјећујући њену кућу, стојећи испод њеног прозора и пјевати пјесме љубави и удварања. Често га прати мушки сапутник - пријатељ који зна како да свира музичке инструменте, као што је гитара. Сада се разматра пассе али занимљиво је видети како су урођени романтични Филипини мушкарци.

  • Филипинска јела су најбоља кухиња за њих. Раздобље.

Здрава, уравнотежена дијета није популарна међу филипинским мужевима. За земљу у којој већина мушкараца има послове с плавим вратима, важно је да их негују испуњавањем јела пре него што почну да раде. Већина је лојална филипинској посуди - мјешавина Аустронеске, шпанске и америчке кухиње. Пиринач је главна храна и најважнији део сваког оброка. Филипини често једу пиринчани оброк три пута дневно: посуда од пиринча и вианд се сматрају оброком на Филипинима. Типичан Филипинац може живети без хамбургера и помфрита, али не без пиринча. Ако знате како кувати филипинска јела, брзо ћете зарадити њихову дивљење. Такође воле да једу уличну храну, као што су исав (грилована свиња и пилећа црева), квек квек (препељена јаја премазана поморанџом), балут (делимично развијен патак ембрион), рибље кугле, хало хало, тахо и много више. Ретко је наћи Филиповског мужјака који не једе барем пар ових локалних уличних храна.

  • Пијење је забава коју не могу превазићи.

Опсесија Филипина са караоком (више од јапанаца који су га популаризирали) може бити забавна или фрустрирајућа другим културама. Сматра се да је забавна друштвена активност или хоби. Оно што обично долази са караоком јесте да сте у праву, храну и пиће! Заправо, пијење је боље уз мало забаве са микрофона Магиц Синг или видеокамера. Пијење код куће док раде караоке и загреба на "пулутан" или пивским мечевима је еквивалентно питању у баштама у западним земљама. Док већина Европљана пије алкохолна пића као део искуства у храни, Филипини пију ради пијења и дружења. Међутим, жене које пију, често су намрштене и сматране небитним.

  • Филипини мушкарци су најјачи у Азији

Анкета из 2006. открила је да су Филипини мушкарци нај нарцистички у Азији. Можда и данас није толико истинито, знајући како су већина корејских мушкараца неговани да постану његу коже и козметички амбасадори, али показује помак у парадигми - где стари Филипини стварно не поштују лепе мушкарце. Мушкарци са глатком кожом алабастера и меканим особинама би се алфа мужевима наслутили као слаби или гејеви. Ваниљ, данас, није ванземаљски конструкт. Очекујте да су млађи мушкарци боље обрађени и увек доносе нешто да се забављају док су заузети провјеравајући себе у огледалу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 9