Blog

Када су у питању момци ... Па, хајде да кажемо да је прилично драго да схвати да ли је у жену или не! Понекад, мушкарци и дјечаци могу дефинитивно бити тешко читати. Њихов језик тела је другачији од нашег и може бити проблематично да декодира оно што стварно осећа. Након истраживања, испада да момци нису толико тешки да дођу до сигнала које шаљу ... Ако знате шта то тражити! Ево неких прича које треба тражити када је реч о декодирању језика тела и шта он заправо говори. Да ли вам се свиђа или не? Прочитајте следеће савете како бисте сазнали:

Потпис # 1.) Тип који вас занима може да почне да додирује, врти или рукује косом док се смеје. Ово може бити због чињенице да је то навика коју он има када се нервози око даме, али и даље показује јаку интригу. Будите пажљиви за гребање главе, туговање или мрштење док он ради ове дишаве за косу. То су два знака да је можда фрустриран, збуњен или досадно!

руке

Потписати # 2.) Човек који лизира усне око вас можда тајно говори да вас проналази пријатним. Можда покушава нешто да ти каже ... Помисли, умри. Или, то би могло значити да је лизање липова још једна нервозна навика коју поседује. Понекад, када се људи осећају нервозним, уста се суше и изазивају им да лизирају усне како би их задржавали.

лизање липова

Потписати # 3.) Човек ће обично невезано показати своје интересовање за жену усмеравајући цео горњи део тела (груди, глава, рамена) до његовог дробљења. Он то ради да вам покаже да га занима само ви. Он се суптилно позиционира тако да други знају да је његова пажња усмерена на једну особу и да није отворен за било ког другог да разговара како би украо разговор у овом тренутку.

Потписати # 4.) Можда ћете наћи човјека у вама гледајући да ли се у дужем временском периоду (више од 5 секунди!) Сарађује са очима у контакту са очима како би се повезао с вама и показао вам да је заиста намјеран да слушате оно што сте морам рећи. Такође је фокусиран на покушај да упозна више твој језик тела, такође. (Или можда чак само мисли да имате лепе очи и не можете погледати даље!)

око contact

Потписати # 5.) Стварно желите да сазнате да ли је неко у тобом? Па, када човек привуче и заинтригира девојка, подићи ће обрве. Ово је знак да је он заинтересован за некога и ако разговара с тобом, онда сте ви тај који их подиже. Чувајте очи, пошто је овај гест обично брзи и суптилни.

подићи his eyebrows

Потписати # 6.) Примарни инстинкти ће удари у човека када он удара на жену. Због тих инстинкта он ће, највероватније, не схватити, мало раширити ноге и усмерити кукове и карлице према особи од интереса. То је само биолошко!

пуффцхест

Потпишите # 7.) Гестовање руку је важна ствар коју треба тражити када разговарате са момком. Ако те неко откупи, он ће користити своје руке много. Момци имају тенденцију да користе своје руке да разговарају са својим разговором тоне више када разговарају са девојком коју им се стварно допада. Разлог за то је да будете сигурни да разумете шта говоре на истом нивоу који раде и веома тешко се држе ваше пажње. Међутим, понекад различити људи разговарају другачије, а сви момци неће користити велике руке и руке.

руку gestures

Потпишите # 8.) Да бисте вам помогли да схватите да ли је човек заиста заинтересован, побрините се да пажљиво пазите на то где он увек ставља обе руке. Често се јавља да када момку воли девојчицу, он ће ставити прсте преко његових петљи или прстом прстима на појас. Може много да положи руке на крило или их ставља у џепове. Они раде то да скрену пажњу на њихову карличку зону ... Кладим се да можеш погодити зашто? Не схватите погрешну идеју! Неки момци не долазе до брзог схватања да раде такве ствари својим рукама. Још једном се примарни инстикт поставља и приморава своје тело да покушају усмерити своју особу на интересе пажњу на то подручје свог тијела.

руку in pocket

Потпис # 9.)  Тип који се нагиње док разговара или вас слуша дефинитивно је заинтересован за оно што радите и говорите. Ово је знак који вам говори да у њему нема сумње да вам се допада. Мушкарци углавном не желе да усмеравају своје тело према само једној особи, поготово ако их не занимају. Наслањање је знак да човек жели да вам буде што ближе.

гледа

Пријавите # 10.) Да ли момак нема проблема да ставља руку око рамена? Да ли он нема скромност да додирујеш руку или колено? Да ли сте имали момка да стегне косу коса иза уха или да вам избаци коса из лица? Човек који те пуно додирује, само показује да он не жели да постоје границе између вас двоје и жели да вам се што ближе приближи.

руку on shoulder

Потпис # 11.) Сваки човек који вам нуди руку док се пењеш горе или доле степенице, из кола, отвара врата за вас или вам нуди џемпер или јакну када вам је хладно ... па, он је тотално срушио на вас. Мушкарци се не труде увек да воде рачуна о људима за које се они не брину. Они ће само изаћи на пут како би заштитили и осигурали сигурност и удобност људи заиста воле.

дробљење

Потпишите # 12.) Кад момак копа девојку, увек ће је погледати на њу након што каже или чини нешто смијешно или необично. Разлог због ког се загледа у вас и чека вашу реакцију јесте да видите шта мислите пре него што он изгледа да види шта други мисле. То значи да је ваше мишљење најважније и он је потпуно разбијен с тобом.

забавно

Потписати # 13.) Има ли човјека који покушава брзо ублажити боре када ходаш? Да ли он поправи кравату (ако га носи) или да му пружи косу? Покушава да постане презентован за вас и то је дефинитивно да када се своди на то да ли вам се свиђа или не.

коса

Потпис # 14.) Погледајте да ли можете да ухватите момка који приказује ваш језик тела док говорите. Што више он понавља оно што радите с властитим тијелом, то више он жели да обраћа пажњу свему о вама - од речи до тела. Овај гест вам показује да он покушава учинити да се осећате удобније око њега и да жели да се осећате упознати с њим, као и.

Потпис # 15.) Човек који покушава да импресионира девојку коју воли изненада ће устати у висини када уђе у просторију или простор. Покушаће се учинити себи јачим, заштитнијим и мужевнијим.

виши

Потписати # 16.) Момци често додирују или ударају у лице када стварно слушају оно што имате да кажете. Они су постављени да узимају информације које стављају и покушавају да их добро запамте. Ако нађете човека који газећи по бради (или браду), образима или носу, онда је он више него вероватан у вас. И он је тотални чувар због тога што је и добар слушалац!

Потписи # 17.) Поново се позабавимо причањем о мушкарцима и њиховим рукама. Када момак просири руке, поготово нагоре длан, према вама, то је његов начин да вам сигнализира да жели да се приближи вама и да се приближите њему. Готово је као да их ставља у облику тражења дозволе за разбијање личног простора.

Пријавите # 18.) Кад је момак чврсто у жену, он ће му пљунути очи што је више могуће. Ако ухватите човека који често загледа у тебе и брзо отргне очи, онда је потпуно у то. Разлог зашто то ради, поготово ако нисте у праву један поред другог, је да видите шта радите, како радите и шта се осећате у овом тренутку. Он је буквално фокусиран на пазњу на вас.

насмејан

Потпис # 19.) Ако момак седи поред вас и оставља једва паре између вас, то је његов начин да вам покаже да вам је удобан око себе и волите бити близу тебе. Или, ако га нађете поред вас, скоро у свом личном простору, дозвољава вам да знате да воли да вам буде близу и да га више волите на било којој другој удаљености.

седите next to

Потпис # 20.) Увек имајте на уму да човек има инстинкте за које већину времена није свјестан. Дакле, ако видите момка који му пузи на грудима како би изгледао већи и ако сисао у његовом цреву, покушава да вас импресионира. Неки момци могу само мало да исече своје сандуке, али то је и даље најоданији знак да покушава доказати своју мужевност и издвојити се од свих осталих момака у соби. Жели да вам докаже да је он најбољи и да вас жели!

осмех

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 45