Blog

Лојални, страствени и изненађени, Шкорпиони су независни појединци. Они који су рођени под овим знаком звијезда снажно верују да могу остварити било шта без обзира на околности. Недостатак овог зодијачког знака јесте да се осећа превише удобно да живи сам. На сјајној страни, Шкорпиони су способни за невероватно снажна осећања. Они су сасвим опсесивни и љубоморни, а њима треба поред њих партнер који одаје поверење и поузданост. Ево 12 перспектива компатибилности Шкорпиона са другим 12 знакова зодијака.

љубав compatibility1

 1. Шкорпија и Овен

Веза између Шкорпиона и Аријана је интензивна. Обе звијезде су оријентисане на акцију, и они би ишли у екстремне дужине да би постигли све своје циљеве. У негативи, то би могло потрајати пре него што се ова два могу веровати једни другима. Љубавна веза је динамична и страствена, али за стварну везу се мора материјализовати, морају оставити своје его на страну. Шкорпија и Ави знатно вреднују свој животни живот. Они су независни и не воле да се осећају под притиском љубавника, супруге или мужа. Под условом да могу да изграде везу засновану на узајамном поштовању, можемо рећи да ова два знака имају највише шансе да живе срећним романтичним животом.

љубав compatibility2

 1. Шкорпија и Таурус

Ове две звезде су поларне супротности. Изузетно сензуални, са моћним жељама, Сцорпиос и Тауреанс су тешки радници и урадили би било шта да живе удобним животним стилом. Имају страховите замке и тврдоглаво су, особине које могу доћи на пут романтичне везе. Шкорпија је вероватно најкомплекснији од свих звезданих знакова у зодијаку. Љубавна веза са Туреаном тражиће скоро нереалну количину стрпљења. Добра вијест је да се супротности привлаче, тако да постоји пуно потенцијала за врућу страст да постане посвећен однос.

љубав compatibility3

 1. Шкорпија и Близанци

Са скале од 1 до 10, љубавна веза између Шкорпиона и Гемини је 5. То је прилично тешко јер се може појавити пуно интрига између ова два знака. Сцорпиоси су ласерски фокусирани и интензивни; Не воле да се превариш. С друге стране, имамо Близанце који су сувише опуштени и положени. И поред очигледне тешке повезаности, ова два су могли да направе ствари. Шкорпиони воле бити фасциниран од стране партнера, а срећом, Близанци то могу учинити. Када постоји интерес и радозналост, постоји и потенцијал за плодну љубавну ствар.

љубав compatibility4

 1. Шкорпија и рак

Ове две звезде знакова су закључани интензивном хемијом. Шкорпија је извучена Раком без посебног разлога. Они воле да живе у хармонији и они би учинили све за једно друго. Зато што су то водни знаци, скоро је немогуће да Шкорпија не буде привучен од стране Ракијана. Приватно и тајно о свом личном животу, ценили су свој љубавни живот и урадили би све како би ствари ојачале. Оба знакова су свесна да је потребно много труда и посвећености да се двоје људи разумеју и уживају у лепом животу заједно.

љубав compatibility5

 1. Шкорпија и Лео

Леос и Сцорпиос су страствени, издржљиви и моћни. Такође су амбициозни и харизматични. Проблем са овим двоје је то што су обојица тврдоглави. Ватромети и конфликтне ситуације могу се материјализовати ако нису пажљиви. Под условом да могу подржати један другог, Сцорпиос и Леос имају највеће шансе за изградњу јаке љубазне везе. Подршка је све што Шкорпија захтева од Леа и обрнуто.

љубав compatibility6

 1. Шкорпија и Девица

Најзад, пар који своје личности и енергију мијешају на веома задовољавајући начин. Ум Шкорпиона пенетрира, чак и мало збуњујуће; ово је изузетно интригантно за Девицу. Дјевице су сјајне у процени понашања и предвиђања људских акција. У овом случају, веза са Шкорпијом могла би да се заврши у прелепој љубавној вези. Ипак, оба знака су пажљива. Не воле да уђу у игру, и радије би све време требало да упознају потенцијалног партнера. Све док ова два могу да превазиђу изазове који могу настати успут, сигурно је вредно да се овај однос покуша.

љубав compatibility7

 1. Шкорпија и Вага

Однос између Шкорпије и Ваге базиран је на великом броју изазова. Пре свега, биће укључено пуно негативних осећања, а у неком тренутку Шкорпион ће се уморити од тога што мора све научити Либуру. То је зато што Шкорпиони имају темперамент; с друге стране, Либри се брину и опуштају. Најгори могући сценарио, љубавна афера може се завршити досадом са стране Шкорпије. Ако се нађете Либра која је узбудљива и забавна као и ви, онда да, постоје шансе за плодоносну везу.

љубав compatibility8

 1. Шкорпија и Шкорпија

Однос између Шкорпиона и другог Шкорпиона је интензиван. У суштини, ова два имитирају моћну природу и мистериозну дубину. Пре отварања до интимности, Шкорпија мора веровати партнеру. Добра вест је да ће, након што се утврди висок степен осуђиваности, Шкорпија отпустити и он / она ће дозволити да своје осећања сијају. Снажна воља, храбра и одлучна, љубавна афера Шкорпија и Шкорпије може да функционише под условом да укључени људи могу пустити свој страх и комуницирати са својим значајним другим.

љубав compatibility9

 1. Шкорпија и Стрелац

Гласине говоре да је однос између Шкорпиона и Сагиттијана деструктиван. Очигледно, оба знака су знање и трагатељи истине. Без искрених осећаја љубави и посвећености, ова афера неће трајати. Шкорпиони издужују тамнија, детаљнија осећања и осећања. Они су изузетно страствени и огњени јер имају знак за ватру. Заљубљен у њихову слободу, биће тешко да Сагиттарира смрчи Сцорпио. Ипак, то није нешто што је немогуће учинити. Под условом да се будућа љубавна афера заснива на искрености и комуникацији, ствари могу бити одличне између ове две.

љубав compatibility10

 1. Шкорпија и Јарац

Здраво, тамо моћни пар! Постоји јака веза између Шкорпије и Јарца. Ова два имају много заједничких ствари. Они су изузетно посвећени у свему што раде. Амбициозан, снажан и одлучан, романтичан однос између Саг и Цапа може довести до срећног, богатог породичног живота. Јарице су опуштенији и могу помоћи Шкорпији да се опусте и одустану од курвених, ригидних ставова. Мало звезданих знакова може имати толико утицаја на Шкорпију.

љубав compatibility11

 1. Шкорпија и Водолија

Однос између Шкорпије и Водолије може се описати једним речима - непредвидљивост. Никада не знате шта би се могло десити између ове две; да би се повезали и изградили однос, морају кликнути од самог почетка. Проблем је да постоји унутрашња трења између Водолије и Шкорпиона - обојица су стварно тврдоглави и имају фиксне идеје. То би могло довести до константних борби, и сигурно не желимо да се то деси. Решење: безусловна подршка обе стране.

љубав compatibility12

 1. Шкорпија и Рибе

Љубавна веза између Шкорпиона и Писанца је узбудљива. Комплетно се међусобно допуњују, а уз мало пажње могу да имају оно што називамо "љубавном љубављу". То је оно што сви хоћемо из везе. Међутим, немојте бити превише угодни. Ова два могу лако раставити ако се не укључе једнако.

Да ли сте страствени Шкорпија и тражите стабилан однос? Права особа може бити ближа теби него што мислите. Није тешко учествовати све док год својом душом и телом посветите правој особи. Који од 12 знакова зодијака желите да почнете да се дружите??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 80