Blog

Када се веза заврши, чини се да се свет завршава. На неки начин, то јесте. Твој живот прије мора да се промени за вас да зарастате и наставите даље. Ако осећате као да сте полудели, нисте сами. У МРИ студијама, мозак људи током раскида изгледао је као да доживљавају менталну болест. У одређеном смислу, разбијање вас чини привремено лудим. Док покушавате да исцелите, ове песме о преузимању некога и померању могу помоћи. Они се крећу од сјајних мелодија до тужних песама, тако да постоји нешто за свакога.

Песме For The Over It Stage In Your Breakup

1. Не узнемиравај Схакира

Схакира је моја омиљена плесна музика, и ова песма ће вам сигурно помоћи да се оживите и почнете да се крећете. Не морате се мењати за било кога. Ако сте са неким ко каже да нисте у праву и морате да се промените, онда вам једноставно нису могли ценити. За то ће бити потребно времена, али наћи ћете некога ко те воли онако како сте. Твој бивши је проблем; не ти. Можда се то осећало у то време, али то неће бити једина љубав у вашем животу.

Најбољи текстови:

"Ја сам стварно мачка, видите
И то уопће није мој последњи живот. "

2. Смиле од Лили Аллен

У стварности, овај цео албум је одличан за игру након распада. Све песме су тако сјајне звуци, али текстови увек имају тамнији руб испод њих. Ова песма је подсетник да вам се могу догодити лоше ствари, али на крају ћете се насмејати. Такође може послужити као подсетник да бисте га преварили док не успете. Не можете промијенити прошлост, па се морате усредсредити на садашњост. Држите се са својим пријатељима, останите заузетим и ставите осмех на лице. Ускоро ћете заборавити да је осмех лажан и да поново почнете да уживате у животу.

Најбољи текстови:

"У најгорем случају, осећам се лоше за неко време
Али онда се само смејем
Изађем и осмехим се. "

3. Незаменљив од стране Беионце

Ова песма је одличан начин да подигнете своје духове. Беионце пева да јој каже бивше кутије које ће узети док се пакује и излази. Он је проблем, а не она. Ова сесна мелодија је једна од најбољих песама о преузимању некога и кретању. Ако вам треба подсетник да сте невероватни и незамењиви, али ваш бивши је довољно лако заменити, ово је савршена песма за вас.

Најбољи текстови:

"Могао бих да набавим другог за минут
Чињеница, доћи ће овамо за минут, душо. "

4. Увек те волим Долли Партон

Ово је једна од старијих песама на листи. Ова класична балада вам може помоћи да проучите бол и пробате да се осећате лоше. На почетку, можда ћете мрзети своју бившу и бити љут на то како се ствари завршавају. У неком тренутку схватате да је време за наставак. Можда увек има неких осећања за вашег бившег, али знате да не желите више бити с њима. Уместо да га мрзите, желите да расте као особа и пријатељ док почиње да живи свој живот. Довољно сте самоуверени да му желите срећу, јер знате да можете саградити новији, бољи живот сами.

Најбољи текстови:

"Надам се да вас живот лепо третира
И надам се да имате све што сте сањали
И желим ти радост и срећу
Али изнад свега овога желим да волите. "

Најбоље Songs to Help You Get Over a Breakup

5. Једног дана ћете бити омиљени од стране Деатх Цаб за Цутие

Деатх Цаб за Цутие заправо има низ песама које су одличне за људе који пролазе кроз раскид, тако да је ово само једна од многих, много различитих песама о преузимању некога и кретању. У овој конкретној песми Бен Гиббард пева жени са очима попут љета. Рекао јој је да ће поново бити вољена, чак и ако је раније била повређена. Једнога дана она ће наћи љубав која је боља од свега што је икада знала, а успомене на њеног бившег ће нестати у даљини. Као што посећујете на сладоледу и гледате сапутне емисије на Нетфлик-у, можете се претварати да вам бивши пева песму.

Најбољи текстови:

"Бићеш вољен, бићеш вољен
Као што никад ниси знао
А сјећања на мене ће изгледати као лоши снови. "

6. Учите од Аланис Мориссетте

Иако нико не жели да прође кроз раскид, може завршити искуство учења. Научите шта функционише у вези, шта вам је потребно у партнеру и да сте у могућности да кренете од било ког лошег искуства. Без обзира колико је лош одмор, то је нешто о чему можете да плачете, да научите и наставите даље.

Најбољи текстови:

"Живиш да учиш, волиш да учи
Ти плачеш да учиш, изгубићеш те научи
Ти крвариш да учи, вриштиш да научиш. "

7. Од када је пролазила Келли Цларксон

У почетку, изгледа да је немогуће ријешити распад. После мало времена, схватате да вам раскид даје прилику да дише. Можда се осећате тужно, али схватате да можете учинити оно што желите, да будете онај који желите и да опет искористите свој живот. Мислили сте да ћете бити с оном особом заувек, али онда схватите да се никада нису осјећали на исти начин. Ако се боре за надимање некога, ова песма ће добро радити за вас.

Најбољи текстови:

"Како то да никад нећу чути како кажеш" Само желим бити с тобом "
Претпостављам да се тако никад није осјећао. "

најбоље breakup songs to help you move on

8. Биг Гирлс До нот Цри би Фергие

Ова песма је подсетник да је надимање некога могуће. Иако се можда осјећате депресивно и узнемирено, ви сте велика дјевојка која може проћи кроз раскид, као и Фергие. Ако желите хвалити песме о преузимању некога и наставити даље, ово је добар избор.

Најбољи текстови:

"И ја ћу ти недостајати као да дијете пропусти своје ћебе
Али морам наставити са својим животом. "

9. Први рез је најслабији од стране Схерил Цров

Ово је песма коју певате док радите на раскиду. Иако се то можда осјећа, и даље се можете заљубити. Ова песма вам може помоћи да прођете кроз тај први, болни губитак губитка и почнете да се поново крећете.

Најбољи текстови:

"Дао бих ти све моје срце
Али постоји неко ко га је раздвојио
А он је узимао само што сам имао
Али ако желиш поново покушати волети. "

10. Преживјели од стране Дестини'с Цхилд

Ово је једна од најбољих песама о преузимању некога и кретању. Запамтите: Ви сте преживели. Бол разбијања сада би могао да боли, али ти је учинио јачи и паметнији. Сви болови су вас водили само да откријете ко сте и колико сте јаки унутра. Твоја бивша је мислила да ћеш бити изгубљен без њега, али си му показао наопако.

Најбољи текстови:

"Мислио си да ћу бити без тебе, али ја сам јачи
Мислио си да ћу бити без тебе, али богат сам. "

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =