Blog

Ratnik cover up sleeve tattoo-55

Prije: Izgleda kao boreći tigar. NAKON? 3D Samurai spreman donijeti kuću dolje. Nema ni znak stare tetovaže; zahvaljujući sjeni i sjenama potrebnim da se samuraji izvedu u život.

Izaberite svoje Tats i Tattoo Artist pažljivo

Kad god dobijete tetovažu, stvarno morate dobro misliti što bi bio dizajn; ono što bi tiskalo na tvom tijelu. To je vrlo važno jer za razliku od umjetničkih komada na papiru, tetovaže se ne mogu lako izbrisati ili skinuti. Zapravo je nemoguće. Možeš je imati laser, ali vjeruj mi, krajnji rezultati neće biti stvarno dobri kao što zapravo misliš da će to biti. Pa opet, budite vrlo oprezni što ćete odabrati kao tetovažu.

Naravno, vaš izbor tattoo umjetnika također bi bio jedan od načina smanjivanja rizika od razgovora o gradu; što je s pogrešno napisanim tetovažom ili u osnovi samo strašnom dizajnu ne bi bilo u stanju stvarno pokazati nikome. Vaš tattoo umjetnik bi trebao biti netko koga poznajete ili vam je ugodno raditi. Ako znate njihov rad, bilo bi mnogo bolje. Jednostavno rečeno, dobar umjetnik tetovaža znao bi raditi na lošem dizajnu i pokušati ga poboljšati. Ukratko, imaju vještine i talente koji ih čine najboljima u gradu.

... ali u slučaju loše tats ...

No, u slučaju da ste dobili tat koji je postavljen da bude svjetski najomotornija tetovaža na blaži popis tetovaže koji će vas učiniti smijehom, ne izgubite svoju nadu. Još uvijek postoji način izrade u galeriju najčudesnijih tetovaža ikada. Kako? Pa, pokrivajući je ... s još jednom tetovažom!

Da, to si dobro pročitao. Pokrivanje svoje stare tetovaže s novim je prilično izazov; razmišljanje o tome kako kamuflirati vaše prethodne tetovaža na novi bi zahtijevali maštu i vještine, posebno kada je prethodna tetovaža je velika. Međutim, nije nemoguće. Zapravo, većina takvih tetovaža prikrivanja su priče o uspjehu. Ako dobro ide i napravio veliki umjetnik, čak bi bilo kao da uopće nije ništa skriveno u tim novim tetovažama.

Preuzmite tu priču o uspjehu pokrivenosti NOW!

Dakle, ako imate tu tetovažu koju stvarno želite odmah promijeniti, kako biste vidjeli tattoo umjetnika i počeli stvarati plan kako biste napravili najbolji mogući dizajn. Da bi vam pomogli da vas inspiriraju, ovdje su najbolje tetoviranje koje biste ikad vidjeli.

vrana cover up tattoo-29

Crow pokriva tetovažu

Od prepoznatljive plemenske tetovaže do realistične vrane. Cijela prethodna tetovaža nije bila prikrivena, ali ostali dijelovi izgledali su kao dio novog.

Dragonfly cover up tattoo-10

Dragonfly pokriva tetovažu

Prethodna tetovaža je nešto manja pa je lakše prekriti. Izazov bi bio da ga pokrijemo nečim puno bolje od posljednjeg. Odgovor? Lijepa i šarena libela; prethodna tetovaža izgubljena u svojim oblicima i bojama.

Cvijet cover up tattoo-11

Cvjetni pokriva tetovažu

Stara tetovaža su kineski likovi, ali budući da nisu tako mračni kakvi su nekad bili, moglo bi se lako prikriti bez previše nijansi i sjena. Mračniji dijelovi novih tetovaža strateški su postavljeni na linije koje je teže prikriti. Rezultat je zapravo prilično impresivan.

Akvarel bird cover up tattoo-13

Vodopad ptica pokriva tetovažu

Gledajući stvarno pažljivo, mogli ste vidjeti dijelove paukova tijela savršeno maskiran u glavu i vrat nove tetovaže koja je ptica. Ipak, to se stvarno ne bi pojavilo osim ako ga ne tražite. I sjajne boje novog tata bi se doista osjećale kao da ne morate.

Portret cover up sleeve tattoo-40

Portret pokriti tetovažu rukava

Mislite da je vaša stara tetovaža malo dosadna? Zatim ponovno stvorite temu dodavanjem novih elemenata i podvrgavanjem starog dizajna. Portret bi sada bio središte pozornosti i učinit će oči ispadati od pokrivene tetovaže.

Cvijet wrist cover up tattoo-38

Cvjetni zglob pokriva tetovažu

Mnogo je lakše pokriti tetovaže koje su vremenom izblijedjele i imaju manje tonova; kao ova. Od izblijeđene ptice do jednostavnog, a ipak lijepog dizajna, čak bi bilo sigurno reći da je to jedina tetovaža.

žene tattoos designs for cover up before and after-57

Evo još jednog dokaza da možete prikriti stare tetovaže i pretvoriti ih u nevjerojatne. Stara tetovaža s tigrovom tkaninom sada je skrivena u sjeni i sjeni sada spektakularnog dizajna.

3_days_back_cover_up_grave_stone_heart_roses_by_2face_tattoo-28

Natrag Pokrijte grobne kamene srčane ruže

Ovdje možemo vidjeti plan koji je nastavio prikrivanje postojeće tetovaže. Umjesto da se sve pokrije, umjetnik je odlučio poboljšati ga maskiranjem i čineći ga dijelom nove tetovaže. Osim toga, umjetnik je učinio izgledom poliranijim dodavanjem dublje sjene da bi se ispalo.

3D dragonfly cover up tattoo-6

3D Dragonfly pokriva tetovažu

Riječi su puno lakše prikriti, ali problem većinu vremena je taj da oni zahtijevaju puno više prostora pogotovo kada su rečenice. Tako je najbolji način da napravite svoj novi tetovaža veći. Ovdje je nova tetovaža hiperrealistična zmajica.

3D lily cover up tattoo-42

Nema znakova bebe vraga s vilicom, zar ne? Nova tetovaža je pokrila stvaranjem ljiljana u nijansama crne, crvene i narančaste boje koja je dovoljno tamna da prikrije prethodni dizajn.

3D Skull cover up tattoo-34

3D lubanja pokrivaju tetovažu

Sjene preko lubanja omogućile su prikrivanje prethodnog dizajna. Najbolji dio o novoj tetovaži jest da je to mnogo hladnije od prethodnog dizajna koji ne bi bio žao što je imao, ikad.

3D Rose cover up tattoo-5

3D ruža pokriva tetovažu

Skrivanje tih 5 zvjezdica zapravo nije toliko teško; zahvaljujući vrlo jednostavnom dizajnu. Tamnije boje i sjene mogu ga vrlo lako prikriti i to je točno ono što je umjetnik učinio. Ali dizajn nove tetovaže daleko je od jednostavnog i dosadnog.

3D Skull with watch cover up tattoo-8

3D lubanja s satom pokriva tetovažu

Prije, bio je škorpion poput bića. Sada je 3D surrealni sat i dizajn lubanje koji potpuno skriva prethodnu tetovažu. Čak i ako sada proučite tetovažu, ne biste stvarno pronašli stvorenje koje je vjerojatno dobro vidjeti vašu novu stijenu.

55+ Nevjerojatno prikrivanje tetovaža prije i poslije

Sada je teže: kako skrivate tetovažu pune prsluke koja je uglavnom crna? Čini se nemogućim, već samo dodavanjem dizajna i malo više boje i bijelaca za dodavanje 3D efekta.

nevjerojatan cover up tattoo-43

Evo još jednog plana da u potpunosti pokriva tetovažu s mnogo većim i ispunite ga bojama; posebno na dijelovima dizajna gdje se prikazuje stara tetovaža.

batman_tattoo_cover_up_by_remistattoo-33

Batman pokriva tetovažu

Od Spidey do Batmana; i tranzicija nikada nije bila bolja. Kroz plan, vidjeli smo gdje je stara tetovaža skrivena i naravno, tamo gdje su tamnije nijanse.

Loše Tattoos Brilliantly Covered Up-44

Imate li taj neugodni iskaz tetovaža kojeg ste dobili kada ste mlađi? Više se ne brinite jer sada možete pokriti tintom. Kao da je stvarno pokriva s tintom, ali na lijep i umjetnički način. Dodajte neke elemente kako bi izgledao kao apstraktno remek-djelo.

Čamac cover up tattoo-46

Još jedan savjet u maskiranju prethodne tetovaže je da ide s bojom. Ako ste stari tetovaža je plava, kao u ovom slučaju, bilo bi dobro pokriti ga s nečim plavim, baš kao i more i nebo. Drugi dijelovi mogu biti prekriveni siluetama i sjenama.

San Catcher Cover Up Tattoo-50

Prethodni dizajn tetovaža sa svjetlijim bojama mogao bi biti maskiran tamnijim sjenama ili više šarenih dizajna kao u ovom. Od dosadne zvijezde do briljantnog hvatačkog snova, nije bilo bolje.

Mačka cover up tattoo-3

Pokrijte svoj stari dizajn tetovaža s mnogo boljim, poput hiperrealističke mačke tetovaže s popping bojama nevjerojatnim detaljima. Boje, iako nisu sasvim mračne, zasigurno bi pokrivale prethodnu.

obojen full sleeve cover up tattoo-17

Oblikovani puni rukav pokrijte tetovažu

U tom slučaju, prethodna tetovaža se temelji na sredini ruke, u dijelu lakta. Pokrivanje gore zahtijevalo bi veću tetovažu, ali nekako, zbog položaja, bilo bi neugodno. Rješenje? Pokrijte cijeli rukav i prethodna tetovaža bi bila skrivena iza boja i lijepih dizajna.

Pokriti before & afte bird tattoo-49

Evo još jednog plana koji pokazuje kako skidati tetovažu pokrivača. Vi i vaš umjetnik mogli biste dobiti inspiraciju kako izraditi svoj novi dizajn u skladu s vašim prethodnim.

Pokriti up tattoo-48

Napravite dizajn koji neće samo prikriti tetovažu, već nešto što ćete se ponositi na show off. Evo dobrog dizajna koji bi mogao prikriti stare tetovaže prilično dobro i izgleda strašan.

cover-up-cvijeće-25

Pokrijte nove cvijeće TaT

Ako zapravo ne želite prikriti staru tetovažu sjenama i tamnijim bojama, još uvijek možete to učiniti lakšim nijansama i mekim potezima. Međutim, uz daljnje pregledavanje, još uvijek možete vidjeti staru tetovažu obris. Ali s novim dizajnom tetovaža, to je uistinu sjajno.

Hibiskus and butterfly cover up tattoo-37

Stara tetovaža je prilično jednostavna za prikrivanje, ali ima tu priliku da ga prikrije i izradi mnogo ljepšeg dizajna. Ovdje se stara tetovaža pretvara u realističan i lijep Hibiscus cvijet i leptir.

Dijamant cover up tattoo-20

Dijamant pokriva tetovažu Sile Sande

Cartoon likovi nisu samo za djecu, ali ponekad, imajući to kao tetovažu zapravo ne rade. Ova tetovaža Tweety Bird sada je prekrivena sjajnim crvenim draguljem koji je sto puta ugodniji.

San Catcher Cover Up Tattoo Before & After-51

Evo još jednog dizajna gdje prethodna tetovaža nije bila posve skrivena iza druge tetovaže. Umjesto toga, pomiješana je u novu. Evo, mali leptir bio je popraćen više leptira, ruža i očaravajućeg hvatačkog snova.

Pero cover up wrist tattoo-52

O ruci zglob tetovaže je da su to manje, pa bi bilo lakše prikriti se. Prethodna tetovaža je malo krilo i ime. Zatim su ih pokrili dva perja, koja je tamnija da pokrije prvu tetovažu.

cvijet cover up tattoo by Andrey Grimmy-1

Cvjetni pokriva tetovažu Andreyja Grimmyja

Budući da lavina tetovaža blijedi, mnogo je jednostavnije prikriti se sa šarenim tetovažama ili one s tamnijim nijansama. Žene obično idu s cvjetnim dizajnom, jer postoji izgovor da iskoristite sav prostor za bojanje i sjenčanje. A ovo su iznimno lijepe.

Cvijet cvoer up side tattoo-39

Cvjetni pokriva bočne tetovaže

Ovdje se cvijet i ruka oblikuju u oblike nove tetovaže kako bi sakrili svaku stranu, a da ne bi trebali pokriti mnogo više prostora, budući da je izvornik malo velika. Možete vidjeti obris nove tetovaže na Prije slike.

Portret cover tattoo-36

Hibiskus i leptir pokrivaju tetovažu

Jednostavne tetovaže doista su bile prije, ali sada, budući da su se umjetnici i tehnike razvili, dizajni su bili detaljniji i komplicirani. Evo Prije i Poslije pokriva tetovažu koja pokazuje veliku razliku na dizajnu.

Koi fish tattoo cover up-27

Koi riba tetovaža prikriti

Preokrenuti malu ljuskav prijatelj na veći ljigav prijatelj; tattoo umjetnik sakrio zmiju u veliku crnu koi ribu s malim elementima crvene. Nova tetovaža je mnogo veća pa je stari skriven ispod.

Ljiljan cover up tattoo-31

Lily pokriva tetovažu

Lily's su vrlo lijepe i smislene tako da ne čudi što je ovo izabrano kao prikrivanje tetovaža. Izvorna tetovaža je zapravo manja i ima manje sjenila tako da nije bilo problema za pokrivanje. Nova tetovaža je čak imala mjesta kože pa nije baš očito da je upotrijebljena za skrivanje drugog dizajna.

crno-rukav-tattoo-cover-up-45

Evo još jednog plana za pokrivanje plemenske tetovaže s većom i tamnijom drevnom istočnjačkom ratničkom maskom. Plan pokazuje koji će dijelovi biti tamniji kako bi sakrili tetovažu.

Sirena cover up back tattoo-58

Lakše tetovirane boje su prilično teško sakriti, ali ovdje, pronašli su način da to rade. Budući da je starija tetovaža više na bluesu, nova tetovaža se sastojala od iste boje kao i posebno na dijelu gdje je bila stara tetovaža.

Moljac cover up nack tattoo-14

Matica pokriva tetovažu vrata

Vrat tetovaže su prilično mala tako da je prva tetovaža, koja je križ više je na lakše tetovaže skrivati. Pokrivanje tetovaža bila je moljac koji je savršen jer posjeduje svoje poštene dijelove tamnih i zasjenjenih površina, kao i malih. Ali pojedinosti o njemu zasigurno zaslužuju pokrivanje.

peacock_cover_up_tattoo_by_jackie_rabbit-32

Peacock pokriva tetovažu Jackieja Rabbita

Malo i jednostavne tetovaže prilično su dobre hrpice tetovaža kako bi se prikrile, jer gotovo da nema ograničenja o tome kako se prikriti, baš kao i ovaj prekrasan peac cover up dizajn odmah sakriti jednostavnu tetovažu.

Tetoviranje s portretnim poklopcem

Portret cover up tattoo-4

Ako je tetovaža teško sakriti (pogotovo kada je sve crno) na novoj tetovaži, onda je najbolji način sakriti tetovažu iza tamnijih sjena i premjestiti glavnu temu negdje gdje se neće prikazivati ​​stara tetovaža.

Portret za prekrivanje tetovaže

Ruža cover up tattoo by Matt Jordan-2

Rose je prekrila tetovažu Mattom Jordanom

Još jedan način da se tattoo savršeno pokrije je slijediti njegov oblik. To možda neće biti lako, osobito kada je plemenski ili apstraktni. No, s ovim, prilično je lako odabrati ruže jer je prilično okrugla na vrhu, a stabljika je manja što je savršeno za pokrivanje gitarske tetovaže.

Portret cover up tattoo-30

Portret pokriva tetovažu

Swirls ili plemenske dizajne mnogo su bolje skrivene na sjenama ako želite da je to jednostavan način ili čak apstraktni dizajn koji bi mogao biti prilično zahtjevan.

Ruža and butterfly cover up tattoo-21

Ima i slučajeva da zapravo nećete morati prikriti tetovažu s novom. Ponekad jednostavno možete to učiniti mnogo bolje i ovdje je primjer.

Ruža cover up back tattoo-41

Prije: Prilično slatka tetovaža cvijeća i vina i lubanje. Nakon: Sakrij tetovažu ispod lijepe cvjetne tetovaže s sjenama kako biste sakrili originalni dizajn.

Rose pokriva natrag tetovažu

Ruža cover up tattoo-7

Rose pokriva tetovažu

Natrag tetovaža tigra sada je skriven pod prekrasnom 3D ružom s nevjerojatnim detaljima.

Lubanja with chrysanthemum cover up tattoo-18

Lubanja s krizantemom pokriva tetovažu

Prije tetovaža možda je bio pokušaj prikrivanja još jedne tetovaže, ali ipak, izgleda da treba pokriti. Nema puno boja na staroj tetovaži tako da lubanja (s nijansama za dijelove starih tetovaža da se zapravo skriva) s krizantemom bi mogao biti najbolji poklopac.

Ruža cover up tattoo-9

Rose pokriva tetovažu

Ruže su prilično jednostavne, ali s nekim tehnikama bojanja, to bi bilo sjajno za oči i također, sjajan način da pokrije staru tetovažu otprilike iste veličine i oblika kao što je to.

Lubanja cover up tattoos-53

Još jedan plan pokazati koji su dijelovi najbolji u sjeni kako bi pokrili tetovažu ispod.

Ruža new Cover up Tattoo-26

Rose novi pokriti tetovažu

Tribal dizajni su znatno teže prikriti poput dizajna stare tetovaže u ovom. Međutim, to je prilično skriveno od ruža koje su bile poravnane i oblikovane kako bi sakrile rubove starijih tetovaža.

Lubanja with cherry blossoms cover up tattoo-15

Lubanja s trešnjom cvjetova prikriti tetovažu

Dobra stvar s vlasništvo za prikrivanje leđa tetovaža je da biste imali više prostora zauzimati, tako da stari tetovaža može biti dobro pokrivena.

Prostor cover up tattoo-16

Veće, tamnije i lijepe tetovaže dizajni su sve što je potrebno za prikrivanje manjih tetovaža, pogotovo na poleđini.

Steampunk cover up tattoo-22

Steampunk pokriva tetovažu

Želite li promijeniti samo dio svog starog tetovaža? Pa ovdje, jedini pokriveni dio bio je Cheshire mačka tetovaža; zamijenjena hladnim 3D zupčanicima tetovaža. Citat je ostavljen iza sebe i poboljšan je nekoliko dizajna.

tattoo_flower_coverup_by_tattoo_j-24

Tattoo cvijet coverup

Kada pogledate slike Prije i Poslije, očito je gdje je stara tetovaža nekad bila. Ali za nekoga tko je upravo vidio novu, vjerojatno bi pomislili kako ne može ništa skrivati.

tetovaže by Rodney Eckenberger-54

To ne znači da morate sakriti tetovažu iza druge, možete se podmiriti s tamnijim nijansama i dizajnom. Uvijek možete imati prekrasan komad umjetnosti kao pokrivač za tetovažu.

Tigar cover up tattoo-35

Tigar pokriva tetovažu

Tetovaža je skoro izblijedjela i više od lošeg dizajna, ovo treba više skrivanje. Srećom, to nije teško učiniti. Gotovo možete imati bilo koji dizajn koji želite.

Biokemijski soldier cover up tattoo-12

Biokemijski vojnik pokriva tetovažu

Ako je prilično teško nadjačati boje svoje stare tetovaže, možete ga dobiti na novom. Možda nije toliko očito, ali neke od plavih tonova starih tetovaža još uvijek se vide na novom. Na neki način lako se kombinira s novim dizajnom.

Akvarel flower cover up tattoo-19

Budući da su ptice na prvoj tetovaži prilično udaljene, moglo bi biti vrlo jednostavno sakriti ih na cvjetnom dizajnu. Izgleda da nema ničega ispod nove tetovaže.

Akvarel rose tattoo cover up-56

Evo još jednog primjera koji dokazuje da ne trebate tamnije boje sakriti staru tetovažu. Međutim, stari je vremenom izblijedio, tako da je mnogo lakše napraviti novu.

Akvarel with mandala cover up tattoo-23

Akvarel s mandalom pokriva tetovažu

Stara tetovaža je prilično jednostavan slučaj, ali to ne znači da samo trebate ići s bilo kojim dizajnom. Evo, mandala u akvarelnom stilu više je nego samo pokriti. Također je savršena tetovaža.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =