Blog

Привремене тетоваже. Тетоважа је уметнички начин приказивања ваше личности, вашег стила и ваших преференција. Једини проблем је што можда нисте сигурни да ли желите да "покажете своју личност" до краја живота или не, и можда ћете прво покушати то ... знате, само да видите да ли вам се свиђа. Па имамо добре вести за вас, имате опцију: привремене тетоваже.

Привремена тетоважа је тетоважа која ће смањити време. Такође долази са мање нежељених ефеката у поређењу са трајним. Лажне тетоваже су коришћене током година као облик козметике и покривају ожиљке у телу.

Основни елементи привремених тетоважа:

Привремене тетоваже могу трајати до недељу или две. То ће зависити од подручја на којем се ставља тетоважа и врсте тетоваже коју сте изабрали. Како и где се примењује такође одређује трајање трајања на вашој кожи (очигледно, ако има пуно трења где га поставите, то можда неће трајати дуже). Ако желите да ваша тетоважа траје дуже и да се појави, пожељније је да га примените на кожу која је сува и чиста, без лосиона или уља. Изаберите део тела који је без губице и глатке. Због тога, ако сте космички тип, радите на ослобађању нежељене косе како бисте постигли задовољавајући уметнички рад.

Да би ваша привремена тетоважа могла да траје дуже, потребно је да је дизајнирате на свој део тела који се не трљају против одеће или траке осим ако желите да прилагодите дизајн оригиналном. Не морате прескочити туш или купатило из страха од привремене тетоваже. Заправо, привремене тетоваже неће променити начин живота попут пливања. Када се нанесе, постаје водоотпорно значење да се не може избрисати сапуном и водом. Иако се то лако може уклонити тако што се рубришу беби уље, алкохол или санитаризатор на тетовираној површини.

Морате се побринути за кожу након што се тетоважа примени.

Наношење бебе у праху на означеном простору помоћиће вам да апсорбујете природна тијела уља, што може смањити квалитет ваше тетоваже. Да би ваша тетоважа преживела до планираног догађаја, уверите се да ћете нанијети неколико сприжака Хаирспраи на њега. Будите опрезни за компоненте у производу који могу изазвати реакцију алергије. Гребање тела вам даје неку врсту живота, али није здраво за боју која се наноси на површину ваше коже. Гребање коже грубо може утицати на вашу тетоважу.

Уверите се да је врста привремених тетоважа које изаберете безбедна и нетоксична како не би дошло до повреде коже. Не постоји гаранција да је привремена тетоважа коју сте изабрали сигурна. Стога, уверите се да су боје које су коришћене ФДА сертификоване и да производ одговара сигурносним стандардима за играчке и козметичке производе. Ако намеравате да добијете привремену тетоважу за одређену церемонију, најбоље је да га примените тог дана за најбоље резултате. Иако хенна тетоважа може изазвати алергијску реакцију, она је изузетно дуготрајна и може се користити / примијенити на предстојећи догађај.

Аирбрусх тетоваже

су савршени за глумце, јер се чак и након туширања могу вратити следећег дана, који изгледају баш као и претходни дан. Међутим, како би имала савршену тетоважу за зрачну четкицу, особа која га нанесе треба поставити шаблон на једно место и избјећи га. Колико има подручја у вашем телу највише волите, не сви они су идеални за тетовирање. Подножје као што је испод руку и леђа колена не може добро да ради са привременим тетоважама. То је зато што ваше тело ствара више топлоте у овим областима.

Увек пратите упутства која се налазе на привременом пакирању тетоважа. Ово је посебно важно ако га сами примењујете. Не морате користити превише воде нити премало. Ако је тетоважа сувише тешка за пеелинг онда је то индикација да му је потребно више воде. Ако имате осетљиву кожу, проверите себе када користите нови производ на кожи. Ово се нарочито односи на кено. За овај производ је познато да узрокује алергијске реакције многим особама пре него што употреби хенна увијек врши претходни тест да би се утврдило да ли сте алергични на овај производ.

Набави Бесплатна привремена привремена тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Привремене тетоваже

Мудро је увек да тражите порекло дизајна тетоважа коју желите да имате пре наношења на кожу. Иако привремене тетоваже бледе са временом, дизајн који је у супротности са поруком коју желите приказати може изговорити нешто другачије за јавност. Сваки дизајн има своје значење. Можете да прилагодите сопствени уметнички рад, који може да похвали вашу намену. Каталози и онлине таттоо галерије могу вам помоћи да добијете креативне и јединствене идеје. Добро је да радите са произвођачима који прихватају прилагођене дизајне. Пре него што пошаљете своје радове, уверите се колико дуго ће трајати да бисте добили крајњи производ. Ово је посебно важно ако вам је потребна тетоважа у одређеном временском оквиру.

Немојте само одабрати никога да нанесе тетоважу на кожу. Може звучати забавно експериментисати јер након што се све привремене тетоваже лако могу уклонити у случају да се цијели процес враћа. Међутим, морате запамтити да је ово ваша кожа, а ако то није учињено са опрезом, то вам може оставити са жаљењем. Урадите свој домаћи задатак тражењем угледног уметника за тетоваже који је применио уметничке предмете многим људима током година. У случају да немате појма одакле ћете почети, увек можете провјерити онлине за препоруке или питати около од пријатеља или рођака посебно оних који имају тетоваже.

Да ли ћете добити своју привремену тетоважу?

Привремене тетоваже су идеалне ако желите нешто што се можете ослободити када завршите с њим. За разлику од трајних тетоважа, овај је савршен за људе који се плаше бола. Уз горњи водич, моћи ћете мудро одабрати привремену умјетност која одговара вашим потребама. Међутим, требали бисте запамтити да радите према буџету. Привремене тетоваже долазе у различитим ценама и дефинитивно можете добити ону која одговара вашем џепу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 65 =