Blog

Privremene tetovaže. Tetovaža je umjetnički način prikazivanja vaše osobnosti, vašeg stila i vaših želja. Jedini problem je da možda niste sigurni želite li "pokazati svoju osobnost" ostatak svog života ili ne i možda biste ga najprije trebali isprobati ... znate samo da biste vidjeli hoće li vam se svidjeti. Imamo dobru vijest za vas, imate mogućnost: privremene tetovaže.

Privremena tetovaža je tetovaža koja će s vremenom nestati. Također dolazi s manje nuspojava u usporedbi s trajnim. Fake tetovaže su tijekom godina korištene kao oblik kozmetičkih i za prikrivanje ožiljaka tijela.

Osnovni elementi privremenih tetovaža:

Privremene tetovaže mogu trajati do tjedan ili dva. To će ovisiti o području gdje se nalazi tetovaža i vrstu tetovaža koju ste odabrali. Kako i gdje se primjenjuje također određuje trajanje koje će trajati na vašoj koži (očito, ako postoji puno trenja gdje ga stavite, možda neće trajati dugo). Ako želite da vaša tetovaža traje dulje i da se pojavi, privlačnija, pazite da ga nanesete na suhu i čistu kožu, bez losiona ili ulja. Izaberite dio tijela koji je bez bora i glatki. Stoga, ako ste dlakav tip, radite na uklanjanju neželjenih dlačica kako biste postigli zadovoljavajući rad.

Kako bi vam privremena tetovaža mogla trajati dulje, trebate ga dizajnirati na dio vašeg tijela koji ne trljati od odjeće ili trake, osim ako želite prilagoditi dizajn od izvornog. Ne morate preskočiti svoj tuš ili kadu zbog straha od privremene tetovaže. Zapravo, privremene tetovaže neće promijeniti vaš stil života kao što je to za kupanje. Nakon primjene, postaje vodootporan što se ne može izbrisati sapunom i vodom. Iako se može lako ukloniti trljajući ulje za bebe, alkohol ili ruku sanitizer na tetoviranom području.

Morate se pobrinuti za kožu nakon što se tetovaža primjenjuje.

Primjena dječjeg praha na označenom području pomoći će apsorbirati prirodna ulja za tijelo, što može smanjiti kvalitetu vaše tetovaže. Da bi vaša tetovaža mogla preživjeti do planiranog događaja, pobrinite se da ispržite nekoliko štrcaljki s Hairsprayom ​​na njemu. Budite oprezni komponenti u proizvodu koji mogu uzrokovati reakciju alergije. Grebanje tijela daje vam neku vrstu relive, ali nije zdrava za boju koja se primjenjuje na površini vaše kože. Grebanje kože grubo može ometati vašu tetovažu.

Provjerite je li vrsta privremenih tetovaža koje odaberete sigurna i neotrovna, kako biste izbjegli nanošenje štete vašoj koži. Nema jamstva da je privremena tetovaža koju ste odabrali sigurno. Stoga, pobrinite se da su korišteni obojeni uzorci certificirani FDA i da proizvod odgovara sigurnosnim standardima za igračke i kozmetičke proizvode. Ako namjeravate dobiti privremenu tetovažu za određenu ceremoniju, najbolje je da ga primijenite taj dan za najbolje rezultate. Iako je kana tetovaža može uzrokovati reakciju alergije, ona je iznimno dugotrajna i može se koristiti / primijeniti za nadolazeći događaj.

Tetovaže zračenja

su savršeni za glumce, jer čak i nakon tuširanja mogu se vratiti sljedeći dan izgledaju baš kao da su radili prethodnog dana. Međutim, kako bi se savršena tetovaža zračnih krakova, osoba koja ga primjenjuje trebala bi postaviti matricu na jedno mjesto i izbjegavati ga. Koliko god u vašem tijelu najviše volite, ne svi su oni idealni za tetoviranje. Područja za znojenje kao pod rukama i leđima koljena ne mogu dobro raditi s privremenim tetovažama. To je tako jer vaše tijelo stvara više topline u tim područjima.

Uvijek slijedite upute koje se nalaze na privremenom pakiranju tetovaža. To je osobito važno ako ga sami primjenjujete. Ne morate trošiti previše vode niti premalo. Ako je tetovaža previše teško oguliti onda je to znak da treba više vode. Ako imate osjetljivu kožu, provjerite kada koristite novi proizvod na koži. To se posebno odnosi na kane. Poznato je da ovaj proizvod uzrokuje alergijske reakcije na mnoge ljude, stoga prije korištenja kane uvijek obavlja prethodno testiranje kako biste utvrdili jeste li alergični na ovaj proizvod.

Dobiti Besplatno privremena privremena tetovaža Dizajn Citat:
Ograničena ponuda (kliknite fotografiju)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

Privremene tetovaže

Mudro je uvijek tražiti podrijetlo tetovaža koju želite imati prije nego što ga nanese na kožu. Iako su privremene tetovaže vremenom izblijedjele, dizajn koji je u suprotnosti s porukom koju želite prikazati može izgovoriti nešto drukčije od javnosti. Svaki dizajn ima svoje značenje. Možete prilagoditi vlastito umjetničko djelo tijela koje može komplimentirati vašu namjeravanu svrhu. Katalogima i online tetovažnim galerijama može vam pomoći da dobijete kreativne i jedinstvene ideje. Dobro je što radite s proizvođačima koji prihvaćaju dizajne prilagodbe. Prije nego što pošaljete radove, provjerite koliko će trajati da biste dobili krajnji proizvod. To je važno posebno ako vam je potrebna tetovaža koja se primjenjuje u određenom vremenskom okviru.

Nemojte samo odabrati bilo koga da primjenjuje tetovažu na koži. Moglo bi se zvučati zabavno eksperimentiranje jer nakon svega privremene tetovaže mogu se lako ukloniti u slučaju da se cijeli proces obavija. Međutim, trebate zapamtiti da je ovo vaša koža i ako ne učinite s oprezom može vas ostaviti sa žaljenjem. Učinite vašu domaću zadaću tražeći uglednog tattoo artist koji je tijekom godina primijenio umjetnička djela mnogim ljudima. U slučaju da nemate pojma gdje početi, uvijek možete provjeriti online za preporuke ili pitati oko od prijatelja ili rodbine osobito onih koji imaju tetovaže.

Hoćete li dobiti svoju Privremenu tetovažu?

Privremene tetovaže su idealne ako želite nešto što se možete riješiti nakon što završite s njom. Za razliku od trajnih tetovaža, ovo je savršeno za ljude koji se boje boli. S gore navedenim vodičem moći ćete birati mudro privremenu umjetnost tijela koja odgovara vašim potrebama. Međutim, ne zaboravite raditi prema vašem proračunu. Privremene tetovaže dolaze u različitim cijenama i možete definitivno dobiti onu koja odgovara vašem džepu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 18