Blog

"Koliko koštaju tetovaže?" To je pitanje koje smo dobili gotovo svaki tjedan. Tattoo cijene variraju ovisno o takvim čimbenicima kao što su veličina, boja, dio tijela, zemljopis (umjetnik tetovaža New Yorka vs. Tajlandski umjetnik tetovaža), stručnost tattoo umjetnika, poteškoće tetovaža itd..

Preplavljeni? Nemoj biti!

Sve smo slomili u 6 čimbenika za cijene tattoo. Pokazat ćemo vam, korak po korak, kako razumjeti koliko će vam tetovaža koštati. To će vam omogućiti da donosite više odluka o informacijama kada planirate, ili večernju cijenu pregovaranja, za tetoviranje.

Ovaj je članak napisan za tattoo početnike. Međutim, preporučujemo da čak i najiskusniji tetovaer ponovno pročita ove 6 faktora svake godine. Držite se oštro! Tattoo Cijene mogu biti složene, ali ako držite ove šest faktora na umu, uvijek ćete točno znati o čemu govorite.

Tetoviranje je postalo simbol identifikacije mnogih naših zabavljača, pri čemu svaka tetovaža koju je enternator upisao na svoje tijelo ima smisao u svom životu. Jedan od najvažnijih kriterija u odabiru tetovaža je trošak dobivanja tetovaža.

Čimbenici koji određuju cijene tetovaža:

Umjetnik

Kako Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Trošak tetovaže ovisit će o vještini majstora. Mnogi profesionalni obrtnici obično naplaćuju po satu po poslu. Time se jamči kvalitetan profesionalni rad. Cijena počinje od $ 100 do $ 300 po satu, a ovisno o veličini, može se povećati i na tisuće dolara. Ako netko želi prilagođenu tetovažu, cijena po satu može početi od $ 50 do $ 300.

 

 

Boja

Kako Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetovaža koja ima jednu boju je jeftinija u usporedbi s obojenom bojom. To je zato što bojna tetovaža zahtijeva više detalja, a detaljnije je više vremena da će se, a budući da troškovi idu po satu za ljude koji žele ne trošiti više na tetovažama mogu ići za jedan obojeni jedan ili onaj koji ne nemaju puno pojedinosti. Koliko koštaju stvari (kroz 20. stoljeće).

Položaj tetovaže

Kako Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Tamo gdje se netko odluči imati tetovažu ovisi o tome koji će dio tijela biti tetovaža. Budući da ljudsko tijelo sadrži živce koji imaju receptore osjetljivosti, postoje dijelovi tijela koji su vrlo osjetljivi od ostalih dijelova tijela. Osjetljivi dijelovi koštat će više od manje osjetljivih dijelova. Osjetljivi dijelovi uključuju; noge, ruku, genitalije, vrat i sternum dok su manje osjetljivi; vanjske bedrene, stražnjice, lopatice.

Dobiti Besplatno Custom Tattoo Design Citat:
Ograničena ponuda (kliknite fotografiju)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

Dizajn

Kako Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S dizajnom, tetovaža može biti jednostavna i stoga jeftina koštanje od oko $ 50 do $ 100 ili može biti složeno znači skuplji jer složeniji tetovaža je više vremena zanatlije će se popraviti tetovaža. Izrada vlastitog originalnog stvaralaštva također će trajati, jer će umjetnik biti precizniji i detalji u usporedbi sa samo ugađanjem dizajna iz flash dizajna koji već imaju. Dizajn igra veliki faktor u cijenama tetovaža.

Mjesto salona

Kako Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Geografski položaj salona također određuje koliko će koštati tetovaža. Tattoo saloni u velikim procvatima gradova koštat će više od onih u malim gradovima. Cijena će biti znatno veća ako se salon nalazi na profesionalnom mjestu. Primjer je dobivanje tetovaže u Kaliforniji može koštati i do 300 dolara u usporedbi s dobivanjem u Arkansasu koji može biti 150 $.

Veličina

Kako Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Što je tetovaža veća, to je veća cijena za dobivanje i manja je tetovaža je jeftinija. Veća tetovaža je detaljnija pa stoga zahtijeva puno posla i tako skupo. Veličina igra ogroman faktor u cijenama tetovaža.

Trošak nije jedini faktor, također uzeti u obzir kvalitetu

Dobivanje dobre i kvalitetne tetovaže ovisit će o tome gdje se netko ide kako bi dobio svoju tetovažu pogotovo ako se pitate kako da biste dobili svoj prvi tetovaža. Možda se odluči otići u nepoznatu sobu samo zato što je on ili ona čuvala njegovo jeftinije. Prije toga treba razmotriti je li rizik povezan s zdravljem skuplji nego odlaska u uspostavljenu tetovarsku salu.

To je to!

ČESTITKE.

Trebao bi biti ponosan na sebe: samo ste potrošili puno informacija o cijenama tetovaža. Ali, kao što ste već naučili, na kraju dana to nije previše teško. Imajte na umu šest faktora. Sjećaš li se što su oni? Bez vrhunca, izgovorite glasno 6 najboljih čimbenika koji odlučuju o cijenama tetovaža. Spreman? IĆI!

Koliko ste dobili? Let's recap: 1) Tattoo Artist 2) Tattoo Boja 3) Položaj Tattoo (ramena, leđa, itd.) 4) Tattoo Design 5) Lokacija Tattoo Shop 6) Veličina.

Izvoli. Kada ste spremni da biste dobili svoju prvu tetovažu, moći ćete razgovarati s cijenom s tattoo shopom kao profesionalcem.

U redu, tako da sada znate cijene tetovaža. Tattoo-Models.net ima stotine članaka o svakoj vrsti tetovaže na koje se možete sjetiti. Dobro mjesto za početak, međutim, možda će biti provjeriti našu najbolju privremenu tetovaža zbirke. Nitko nikada nije rekao da morate napisati prvi dan. Uvijek možete uzeti tu tetovažu za probni pogon!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5