Blog

"Колико кошта тетоважа?" Питање које добијамо скоро сваке недеље. Цијене тетоважа варирају у зависности од фактора као што су величина, боје, дио тијела, географија (таттоо артист у Нев Иорку против Тајландског таттоо уметника), експертиза татооиста, тешкоћа тетоважа итд..

Преплављени? Не буди!

Све смо прекршили у 6 фактора за цене тетоважа. Показаћемо вам, корак по корак, како схватити колико ће ваша тетоважа коштати. Ово ће вам омогућити да донете више информација приликом планирања или веће преговарачке цене за тетоважу.

Овај чланак је написан за почетнике тетоважа. Међутим, препоручујемо да чак и најсавременији таттооер поново прочита ове 6 Фактора сваке године. Држи се оштро! Ценовне тетоваже могу постати сложене, али ако задржите ове шест фактора на уму, увијек ћете знати точно о чему говорите.

Тетовирање је постало симбол идентификације за многе од наших забављача, при чему свака тетоважа забављача уписана на његово тело има смисао у њиховим животима. Један од најважнијих критеријума у ​​избору тетоваже је трошак за добивање тетоважа.

Фактори који одређују цијене тетоважа:

Уметник

како Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Трошак тетоваже зависиће од вештине мајстора. Многи професионални занатлије обично наплаћују по сату по послу. Овим се гарантује квалитетан професионални рад. Цена почиње од 100 до 300 долара по сату, а зависно од величине, може се повећати на хиљаде долара. Ако неко жели прилагођену тетоважу, цена по сату може почети од 50 до 300 долара.

 

 

Боја

како Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

 

 

Тетоважа која има једну боју је јефтинија у односу на обојену боју. То је зато што обојена тетоважа захтијева више детаља, а што је детаљније, то је више времена које ће узети, а пошто оптужбе иду по сату за људе који не желе да троше више на тетоваже, може се појавити само једно или једно нема пуно детаља. Колико кошта ствари (до 20. века).

 

 

Постављање тетоваже

како Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Тамо где се одлучује да има своју тетоважу зависи од тога који део тела ће бити тетоважа. Како људско тело садржи нерве које имају рецепторе осетљивости, постоје делови тела који су веома осетљиви од других делова. Што су осетљиви делови коштали више од мање осетљивих делова. Осетљиви делови укључују; стопала, рука, гениталија, врат и грудна кост, док су мање осетљиви; спољне бутине, задњице, лопатице.

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Дизајн

како Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

 

 

 

 

 

 

Са дизајном, тетоважа може бити једноставна, па је јефтина кошта око 50 до 100 долара или може бити комплексно значење скупље, јер је сложенија тетоважа више времена за умјетника да савлада тетоважу. Такође, дизајнирање сопствене оригиналне креације трајаће време, јер ће уметник бити прецизнији и детаљнији у поређењу са једноставним подешавањем дизајна који већ има. Дизајн игра велики фактор у ценама тетоважа.

Локација салона

како Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Географска локација салона такође одређује колико ће трошити тетоважу. Сала за тетовирање у великим процватним градовима коштаће више од оних у малим градовима. Цена ће бити много већа ако се салон налази на професионалном месту. Примјер је да добивање тетоваже у Калифорнији може коштати до 300 долара у поређењу са добитком у Аркансасу који може бити $ 150.

Величина

како Much do Tattoos Cost? Tattoo Prices Revealed - The info you NEED to Know

Што је већа тетоважа, то је већи трошак за добивање и мање је тетоважа јефтинија. Већа детаљна тетоважа захтијева много посла тако да је скупа. Величина игра улогу ХУГЕ фактора у ценама тетоважа.

Трошак није једини фактор, исто тако размишљају о квалитету

Добивање добре и квалитетне тетоваже зависиће од тога где се одлази да добије своју тетоважу, посебно ако се питате како да добијете своју прву тетоважу. Може се одлучити за одлазак у непознат салон само зато што је чуо је јефтиније. Прије него што то урадите, треба да размотрите да ли су здравствени ризици повезани скупљи него одлазак у установљени салон за тетовирање.

То је то!

ЦОНГРАТС.

Требали бисте бити поносни на себе: управо сте потрошили много информација о ценама тетоважа. Али, као што сте сада научили, на крају дана није превише тешко. Имајте у виду шест фактора. Сећате ли се шта су они? Без пејсинга, гласно изговорите највише 6 фактора који одлучују о ценама тетоважа. Спремни? ГО!

Колико сте добили? Рецимо: 1) Таттоо Артист 2) Таттоо Цолор 3) Постављање Таттоо-а (рамена, леђа и сл.) 4) Таттоо Десигн 5) Локација Таттоо Схоп 6) Величина.

Ето га. Када сте спремни да добијете своју прву тетоважу, моћи ћете да разговарате са продавачем за тетовирање као професионалац.

Ок, па сада знате цене тетоважа. Таттоо-Моделс.нет има стотине чланака о свакој врсти тетоважа на коју можете да мислите. Добро место за почетак, међутим, можда је да проверите нашу најбољу привремену колекцију тетоважа. Нико никада није рекао да морате да се припремите 1. дан. Увек можете да узмете ту тетоважу за тест вожњу!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 29