Blog

Jeste li se pitali kako odabrati najboljeg tetovaža umjetnika? Ili, ako imamo mnogo više zajedničkog (Hej, budimo prijatelji!), Niste iskoristili isti umjetnik za sve zasebne tetovaže!

Sada, da li ste tek počeli, ili vaš omiljeni umjetnik je ravno gore nestao, ne treba se uzrujavati! Branje najboljeg umjetnika tetovaža nije tako teško, i nadam se da ga mogu podijeliti i pojednostaviti za vas.

Savjeti o tome kako odabrati najboljeg tetovaža:

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da odaberete gdje ćete dobiti sljedeću tetovažu.

1. Sigurnosna pitanja

Nažalost, tetoviranje ne slaže s kožom neke osobe. Prema renomiranom dermatologu dr. Sandra Marchese Johnson, koji radi s Johnson Dermatology u Fort Smith, Arkansas; Pojedinci s kožnim uvjetima, na primjer, psorijaze, trebaju spriječiti tetovaže, budući da mogu imati flareups na ili oko mjesta tat. Općenito, svatko bi trebao razmotriti opasnost od dobivanja oštre reakcije na tetovaža tinte u pažljivo razmatranje prije ulaganja u tetovažu. Dobro, sad kada je stanje izvan puta, doći ćemo do dubljeg dijela.

2. Nema žurbe

Za početak, važna je ideja objasniti da to nije ni na koji način. Morate biti prilično sigurni u svoj zaključak prije nego što počnete. Odabir najboljeg tetoviranja je vjerojatno jedan od najznačajnijih dijelova cijelog postupka i mora se provoditi oprezno. Kao što izgleda kao klice, to je stalna odluka koja se ne smije uzimati lagano. Zatražite od bilo koga tko je žao što bi mogli učiniti na neki drugi način, i oni su više nego vjerojatno spomenuti da žele da su to mislili kroz više. Nemojte zaboraviti, tatovi su jedina stvar koju morate imati u grob s tobom, a morate biti sigurni da će ih obožavati do točke u kojoj se naviknete.

Dobiti Besplatno Custom Tattoo Design Citat:
Ograničena ponuda (kliknite fotografiju)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

3. Savjetujte se

Riječ usta je sigurna kao metoda za pronalaženje velikog umjetnika kao i sve. Ako poznajete nekoga tko im je nedavno bio i da je završio neki posao, moći ćete pogledati i saznati kakvoću njihove umjetnosti i dobiti osjećaj cijena koje biste trebali predvidjeti. Imati nekoga tko je spreman jamčiti za njih bez sumnje uzima puno nagađanja iz nje, budući da su zaljubljenici u tatanje često vrlo svjesni svog dizajna i umjetnika, a najvjerojatnije će imati puno toga za reći o tom pitanju. Tattoo umjetnici uvijek su zadovoljni što ih drugi ljudi preporučuju od strane drugih kupaca, jer to potvrđuje ocjenu rada i pruža im potrebni smisao za ponos. Stavovi vaših prijatelja uistinu su neprocjenjivi resursi s tim u vezi, osobito ako su imali negativno iskustvo. Kao što svatko tko je zapravo dobio lošu tatu, vjerojatno će vas brzo obavijestiti, znajući koja je područja koja treba spriječiti jednako važna kao i znati od kojih će se ići. Međutim, možda ne razumijete nikoga tko ima tetovaže ili želju da sami odaberete taj izbor. Pa u tom slučaju, morat ćeš napraviti malo osnove.

4. Trgovina oko

Pogledajte nekoliko studija i razgovarajte s umjetnicima; bilo koji tattooist vrijedan njegove tinte će vam rado pokazati neke primjere svog djela i neće ga osobno prihvatiti ukoliko niste spremni odmah odabrati svoj odabir. Svaki umjetnik će imati svoj vlastiti specifičan stil koji im se sviđa, pa pažljivo proučite njihov rad kako biste osigurali da će uspjeti stvoriti vrstu tat koji tražite. Ako ste u mogućnosti, provjerite dopušta li vam da promatrate da jedan od klijenata postaje tetoviran na trenutak.

To će postati korisno iskustvo ne samo zato što ćete uspjeti dobiti pojam točno kakav je postupak i način na koji umjetnik provodi sebe, ali ćete također uspjeti osigurati da prate sve konvencionalne sigurnosne (umjetnik nosi rukavice, iglice izlaze iz neotvorenih blister paketa, imaju certifikat, itd.) i dobiju okus takvog osjećaja u trgovini. Morat ćete odabrati mjesto gdje su umjetnici povoljni i spriječiti neugodne okoline. Uostalom, svaki umjetnik može samo uzeti novac, no najviši se zapravo ulaže u umjetnička djela koja stvaraju i moraju biti sigurni da ste u potpunosti zadovoljni time.

To je vaš red da odaberete najboljeg tetovaža umjetnika za vas!

Sada kada znate neke od bitnih savjeta o odabiru najboljeg tetovirskog umjetnika, spremni ste dobiti svoje! Jednom kada ste otišli u neke studije i pažljivo razmotrili svoje alternative, trebali biste uspjeti napraviti stvarno dobro informiranu odabir najboljeg tetovirskog umjetnika za vas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 73 =