Blog

Да ли сте се питали како одабрати најбољи уметник за тетоваже? Или, ако имамо много више заједничког (Хеј допушта буџетима!), Нисте користили истог умјетника за све ваше засебне тетоваже!

Сада, да ли тек почињате, или је ваш омиљени уметник исправно нестао, нема потребе да се крећете! Поберање најбољег уметника за тетоважу није тако тешко, и надам се да ћу га поделити и помоћи да је поједноставим за вас.

Савети о познавању избора најбољег уметника за тетоваже:

Ево неколико савета који вам помажу да одаберете где ћете добити следећу тетоважу.

1. Питања сигурности

Нажалост, тетовирање се не слаже са неким људима. Према речима реномираног дерматолога др Сандре Марцхесе Јохнсон, који ради са Јохнсон Дерматологијом у Форт Смитху у Арканзасу; Појединци са условима коже, на пример псоријаза, би требало да спречавају тетоваже, јер би они могли да поправе на месту или око места тату. Уопштено гледано, свако треба да узме у обзир опасност да се оштро реагује на мастило за тетоважу и пажљиво размотри пре него што уложи у тетоважу. ОКАИ, сада када је стање ван начина на који ћемо стићи до дубљег дела.

2. Нема журбе

За почетак, важна идеја да објасним јесте да ово није нешто у чему ће се померити. Морате бити прилично поуздани у свој закључак пре потпуног извршења. Добивање најбољег уметника за тетоваже је вероватно један од најзначајнијих делова целокупне процедуре и мора се обавити опрезно. Као што се чини клишејем, то је трајна одлука која се не би смјела узимати лагано. Питајте било кога ко има тату да жале што могу да раде иначе, а они више него вероватно напомињу да желе да су то помислили више. Не заборавите, ваше дадиље су једина ствар коју ћете добити у гроб с вама, а ви морате бити сигурни да ћете их обожавати до тачке коју ћете поставити у њему.

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

3. Узети савјет

Ријеч уста је извјесна метода за проналажење великог умјетника као било чега. Да ли знате некога ко им је недавно био и да је завршио неки посао, моћи ћете да погледате и сазнате каква је њихова уметност и осетите цене које бисте требали очекивати. Имајући неког ко жели да гарантује за њих несумњиво узима много нагађања из овога, јер ентузијасти тату често су врло цењени о свом дизајну и уметнику, и вероватно ће много тога рећи о том питању. Уметници са тетоважама су увек задовољни што су други препоручили другима, јер то потврђује оцјену рада и нуди им поносан смисао. Ставови ваших пријатеља су заиста непроцењиви ресурс у том погледу, поготово ако имају негативно искуство. Пошто ће свако ко је стварно добио лошу причу вероватно брзо обавијестити, знајући која подручја треба спријечити је исто толико важна колико и знати које ће ићи. Међутим, можда не разумете никога ко има тетоваже или жељу да сами направите овај избор. Па у том случају, од вас ће тражити да направите мало основе.

4. Купујте око

Погледајте неколико студија и разговарајте са уметницима; сваки тетоваж који вреди своје боје биће вам драго да вам покаже неке примере свог рада и нећете то лично узети у случају да нисте спремни одмах да извршите избор. Сваки умјетник ће имати свој властити специфичан стил за који воле, па пажљиво провјеравају свој рад како би осигурали да ће успјети да створи такву врсту тату коју тражите. Ако сте у могућности, погледајте да ли ће вам дозволити да посматрате једног од клијената који ће се за тренутак тетовирати.

То ће постати корисно искуство не само зато што ћете успети да стекнете појам тачно каква је процедура и начин на који се уметник изводи, али такође ћете успети да осигуравате да прате све конвенционалне безбедности процеси (Уметник носи рукавице, игле излазе из неотвореног блистер пакета, постављају сертификат итд.) и добију укус таквог осећаја у продавници. Мораћете да изаберете локацију на којој су уметници повољни и избегавајте неугодна окружења. На крају крајева, сваки уметник може узети само ваш новац, међутим врхунски су у ствари уложени у уметничко дело које они стварају и морају бити сигурни да сте једноставно у потпуности задовољни.

Ваш ред је да бисте изабрали најбољег уметника за тетоваже!

Сада када знате неке од основних савета како да изаберете најбољег уметника за тетоваже, спремни сте да набавите своје! Једном када сте отишли ​​до неких студија и опрезно сматрали своје алтернативе, требало би успети да направите заиста добро информисан избор најбољег уметника за тетоваже.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1