Blog

Значајне тетоваже: Годинама, као и хипији из 60-тих година, људи са тетоважама виде се као буквално конвенција. Предузете су за послове, промоције и уласке у групе елитних друштава. Тетовирање је више него икада раније, а плима се окреће. Људи почињу да виде портрете о уметничким делима, креативности и оригиналности. Ако желите да се тетовирате, највероватније ћете желети нешто значајно. Ево неколико савета за почетак.

Како доћи до значајнијих тетоважа - Да ли је:

Уђите у своју главу

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Замислите да сте имали неку страшну болест и добили сте недељу дана да живите (морбидно знам, али радите са мном овде). Где би отишао? Са ким бисте ишли? Још једна игра у уму је ако је ваша кућа запаљена. Шта би сте узели са собом? Играње ове игре је одличан начин да уклоните све срања у нашим животима. Све ствари које су само бука у нашим животима могу постићи начин добијања значајне тетоваже. Гледајући све у свом животу, одлучите се за оно што има трајно значајно значење и пронађите начин да то укључите у одличну тетоважу. Ово није тако лако као што се чини посебно када узмете у обзир трајни део те реченице.

Слов Иоур Ролл

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Сви смо чули изјаву да добре ствари долазе онима који чекају. Ово је нарочито тачно за нешто што носите са собом до краја вашег живота. Једног дана практично је немогуће добити дивље косе и одлучити да добијете тетоважу и идете те ноћи и добијете једну која има значајно значење. Већину времена, једини изузетак у овом случају су изузетни животни догађаји, тј. Изгубите дете, ваша мајка пролази итд. Успорите. Размислите о томе где желите тетоважу, коју величину желите да буде, а затим погледајте неке једноставне дизајне како бисте добили идеје које тече.

Набави Бесплатна прилагођена значка тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Урадите пробни погон

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Ако се стварно не продаје како бисте се осјећали о одређеном дизајну или локацији, пробајте тест да га возите. Исписуј га, користите маркере и поново га направите тамо где мислите да желите тетоважу. Ако сте као ја, 3 године може боље да се извуче, па питајте некога ко има умногоме уметничког талента да то уради за вас. Ако сте сигурни у дизајн али не на локацију, пробајте привремене тетоваже. Ово може бити корисно ако желите да се уверите да ћете моћи да покријете тетоважу за рад и друге посебне догађаје.

Како се осмислити тетоваже - немојте

Лаи офф тхе Боттле

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Свако воли да буде мало луд, једном у неко вријеме. Знао сам да скочим у базене у 2 ујутро и не знам чије је идеје било. После шутирања или три, лако је погрешити страшне идеје за најбољу мисао коју сте икада имали. Сећаш се Балд Бретања? Не њен најбољи час. Сви ми понекад радимо импулсивне ствари, то је део онога што чини живот вредан вожње у праву? Али да ли стварно желите да објасните својој мајци зашто имате гола човека на врату? Ако није, вероватно је добра идеја да се држите изван салона за тетовирање када пијете.

Пуцачке глумачке главе Суцк

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Још се сећам тетоважа коју сам видео пре око осам година. То је био ударац Росанне Барр. Да ли се сећаш? Њихова глумица је отишла 1997. године! Колико ја могу да кажем од ТМЗ-а и свих осталих трачничких локација, од тада још није урадила ништа друго. Па молим те реци ми зашто би неко желио лице на телу? Да ли је дала неки драгуљ неупадиване мудрости у њеном пола сата ситцом коју сам пропустио док сам погледао преко моје књиге "Нова деца" на налепници за блокове? Ово је класичан случај некога ко заборавља једноставну чињеницу да су тетоваже заувек.

Урадите цртане знакове

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Као и ситцом глумци, цртани ликови ће вероватно бити само значајни "у вашем животу за кратко вријеме. Замислите ово. Имаш 30 година, возиш миниван пун пуког клинаца, прођете кроз прозор да платите МцДоналдсу да их угаси. Изненада благајник гледа у твој зглоб и каже: "То је најлепша Минние Моусе коју сам икада видео!" Да, не. Било је много хладније у 18 када је Оле Минние била кодна реч за момка кога сте ви и ваши најбољи пријатељи ископали.

* Напомена: Игноришите ово ако планирате да људи зову Даффи Дуцк док не покренете кофе.

Промовишите ништа

како to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

У реду, тако да носите Нике сваког дана свог живота. Пробали сте друге ципеле и једноставно се не борећи својим прстима онако како желите. Значи, држиш се Никеса и мислиш да бих требао да добијем тетоважу Никеа! Можда не. Да ли се плаћате за рекламирање? Ако вам неко не плаћа - а чак и ако јесте - промотивне тетоваже за нечији сан вероватно вам нису значајни. Слободно је игнорисати ово ако сте измислили Нике или њихов срамотан пиштољ.

Изјавите нико

Осим ако их нисте замислили или нису замислили да се држите даље од имена. Родитељи или деца су једини људи у животу који не могу промијенити однос са вама. У тој категорији спадају и браћа, али Ангелина Јолие у страну нисам сигурна да би неко желео да иде тамо. Са стопом развода који је ван овог света, зашто се коцкати када не морате. Запамтите да је ово нешто што ће остати с вама док не будете црвене хране. Супружници, партнери, дечаци и девојке се не стално држе. Питајте Лиз Таилор ако ми не вјерујете.

Која значајна тетоважа ћеш добити?

Не постоји формула 1,2,3 за утврђивање начина на који се добијају значајне тетоваже. Оно што има значење за једну особу је бесмислено неком другом. Луди део је што можете учинити потпуно супротно од свега што сам овде рекао и изађем са комадом који волите и не бисте се ништа променили. Нађите шта има значење за вас и онда потражите!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 22