Blog

Dobivanje tetovaža je osobno. Stalno prikazujete svoje omiljene, nepoželjne i vjerodostojne. Za svaku tetovažu koja je napravljena, postoji jedinstvena odluka iza njega ... ne sve dobre odluke!

Svaka tetovaža djevica ima pitanja. Koje bi umjetničko djelo trebalo dobiti? Gdje da ga dobijem? Kakav je postupak tetoviranja? Najveće pitanje je faktor boli.

Je li tetoviranje ozlijeđeno? Odlučite za sebe:

Evo nekoliko čimbenika koje morate uzeti u obzir:

Što to uključuje?

se Getting a Tattoo Hurt?Tattooing gura tintu kroz 2 sloja kože. Igla ulazi u vašu kožu nekoliko tisuća puta u minuti. Osjećaj nelagode ovisi o vašoj toleranciji boli i mentalnom stanju. Ako je vaš psihički pripremljen za iskustvo, a živci su pod kontrolom, trebali biste moći proći kroz nju s malo nelagode umjesto intenzivne boli.

To su drugi čimbenici koji mogu utjecati na razinu boli:

Veličina tetovaže

Veličina tetovaže čini razliku u boli ili nelagodu koju ćete osjećati. S bilo kojom tetoviranom strukturom prvo dolazi sjenčanje, zatim boja zadnja. Nakon što je tetovaža započela, vaša će koža postati iritirana. Što duže tetovaža traje duže, vaša koža je traumatizirana. Postoji samo smisao da što je tetovaža veća, to će više osjećati nelagodu. Veće tetovaže zahtijevaju više tinte, više iglica i više vremena na stolcu.

Dobiti Besplatno Custom Tattoo Design Citat:
Ograničena ponuda (kliknite fotografiju)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

Tvoje zdravlje

Vaše cjelokupno zdravlje također određuje količinu bolova / nelagode koju osjećate. Dame, nije dobra ideja dobiti tetovažu prije ili tijekom ciklusa. Jedan od najvećih ne-ne-dobivanje tetovaža je pripremiti za iskustvo konzumiranje alkohola ili droga. Očito je metak ili dva pomažu kod boli, ali mnogi tattoo studiot otkrivaju da opijenost ne podučava bol. Alkohol razrjeđuje krv i krvarenje više će rezultirati umjetnikom koji ima teže vrijeme s tetovažom.

Tattoo mjesto

Izaberite dobro mjesto za tetoviranje. Moja prva tetovaža bila je na mojoj dojci i doživljavala sam neugodne osjećaje, poput insekata. Volio sam to i tetovaža # 2 bio je na mojoj stopalima. HOLY MOSES ... PAIN. Razlog? Masno tkivo na mojoj grudi pružilo je jastuk, dok je moje stopalo koža na kosti. Masna područja - dojke, bedra, stražnjica i ruka bolju od dijelova tijela koji su tanki i koštani. Ali ako ste u boli, idite za usnu, uho, oko očiju, vrat, kralježnicu, ili, budite poput mene i idite za 'boli poput majke' stopala.

Boja tinte

Boja tinte nije odlučujući čimbenik u razini boli. Svjetlije boje navodno su pogoršane. Ali činjenica je da svjetlije boje, poput bijelog i žutog, potječu posljednje nakon što je koža podvrgnuta iritaciji igle. Oni su također smješteni neposredno uz nadraženu kožu. Mislite na guranje na modricu više i više, to će pogoršati gore nego poking zdravu kožu.

Pa ... to se povrijedilo?

Vi, bolje od bilo koga, znate svoju toleranciju na bol. Trebali biste napraviti svoje izbore u skladu s tim. Dakle, dobiva li tetoviranje ozlijeđen? Izaberite veličinu, lokaciju i vrijeme tattoo well i to će biti podnošljivo. Kada konačno sjednete u stolicu da biste dobili tetovažu, uzmite duboke i čak i dahove. Donesi glazbu s slušalicama ako mislite da će vam zvuk pištolja zamarati. Iznad svega, opustite se i razmišljajte kako je vaša tetovaža nevjerojatna. Stotine tisuća ljudi su dobile tetovaže, tako da to ne može ozlijediti. Pravo? Pravo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 45 =