Blog

Добивање тетоваже је лично. Ви трајно прикажете своје жеље, несање и веровања. За сваку тетоважу која је урађена, иза ње постоји јединствена одлука ... не све добре одлуке!

Свака тетоважа има питања. Које уметничко дело треба да добијем? Где да га добијем? Који је процес тетовирања? А највеће питање је фактор боли.

Да ли боли тетоважа? Одлучите сами:

Ево неколико фактора који морате узети у обзир:

Шта то укључује?

Да ли Getting a Tattoo Hurt?Тетовирање гура мастило кроз 2 слоја коже. Игла улази у кожу неколико хиљада пута у минути. Неугодност коју осећате зависи од ваше толеранције на бол и менталног стања. Ако сте ментално припремљени за искуство, а ваши живци су под контролом, требало би да сте у могућности да прођете кроз то са мало нелагодности уместо интензивног бола.

То су други фактори који могу утицати на ниво болова:

Величина таттоо-а

Величина таттоо-а чини разлику у болу или неугодности коју ћете осећати. Са било којом тетоважом прво се заврши обрис, а следеће боје, а затим боје последње. Када се тату започне, кожа ће се надражити. Што дуже тетоважа траје дуже, ваша кожа је трауматизована. Има само смисла да што је већа тетоважа, то ће вам бити непријатности. Веће тетоваже захтевају више мастила, више игле и више времена у столици.

 

 

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Ваше здравље

Ваше укупно здравље такође одређује количину болова / нелагодности коју осећате. Даме, није добра идеја да добијете тетоважу пре или током вашег циклуса. Једно од највећих не-не за добивање тетоваже је да се припреми за искуство конзумирајући алкохол или дрогу. Очигледно један или два помаже у болу, али многи студији за тетоважу откривају да опијеност не смањује бол. Алкохол исцрпљује вашу крв, а крварење више ће довести до тога да уметник има теже време са тетоважом.

 

 

Локација тетоважа

Добро изаберите своју тетоважу. Моја прва тетоважа била је на мојој груди и ја сам доживео осећајне осећања, попут уједа од инсеката. Волео сам то и тетоважа # 2 је била на мојој стопалици. ХОЛИЈА МОСЕС ... БОЉА. Разлог? Масно ткиво на мојој груди је пружало јастук, а моја нога је кожа на кости. Масне површине - груди, бутина, задњица и рука боли мање од делова тела који су танки и коштани. Али ако сте у болу, идите по усни, уху, око очију, врату, кичми или, као и ја, и идите на 'боли као мајчино' стопало.

 

 

Боја мастила

Боја боје није одлучујући фактор у нивоу болова. Шаљу се лакше боје да ће бољети још горе. Али чињеница је да су светлије боје, попут бијеле и жуте, дошле након што је ваша кожа била подложна иритацији игле. Такође су постављени директно поред иритиране коже. Размислите о гурању на модрицама изнова и изнова, то ће болети лошије него љупка здравих кожа.

Па ... боли?

Ти, бољи од било кога, знаш своју толеранцију на бол. Требало би да направите свој избор у складу с тим. Значи, да ли је болестан за тетоважу? Изаберите велицину, локацију и време татуирања и то це бити толерантно. Када коначно седите у тој столици да бисте добили тетоважу, узмите дубоке и чак и дах. Дајте музику слушалицама ако мислите да ће вам пиштољ звући пиштољ. Пре свега, опустите се и размислите колико ће вам невероватна тетоважа бити. Стотине хиљада људи добило је тетоваже, тако да то не може много болети. Јел тако? Јел тако.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 71