Blog

Можда једна ствар за коју људи заборављају тетоваже је чињеница да су трајни. Постоје стотине покривања тетоважа свакодневно. Можда стварно нећете добити још једну тетоважу да бисте прикривали ону коју имате; или ако волите ону коју имате, али ваша сестра и сестра желе да је покривена за своје венчање. Ево неколико идеја које ће вам помоћи да изгледате као да никада нисте имали тетоважу.

10 необичних савета за покривање тетоважа:

Надокнадити

Једна од најпожељнијих шминке која се користи приликом прикривања тетоважа је Дермабленд. Када Ваша досадна сестра једноставно не може да се носи са твојом тетоважом на својим венчаним фотографијама, ово је добра опција. Постоје неке измене и технике за пречишћавање ваздуха које су водоотпорне до тачке. Најважније је то што не желите да уништите било кога великог дана са шминком у боји коже која се испушта у врат. Имајући то на уму, уверите се да тестирате вожњу било какав шминкање или ваздушно брисање пре великог дана. Спритзајте га водом, провуците воду изнад њега, видјети колико је влажно могуће пре него што га покрене.

Аирбрусхинг

Аирбрусхинг је једноставно шминкање професионалца са пиштољем за пиштољу. Желите да прођете кроз исте кораке како бисте га тестирали као и са горенаведеним саветима.

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Завоји

9 Tips to Cover Up Tattoos and One tip to Uncover Them

Јеси ли спреман за повратак? Пре око десет година Нели је посветио пуно пажње што је носио Банд-Аид на образу. Онда је постао тако напоран да је извадио Банд-Аид. У то време људи су се питали да ли има пимпле или тетоважу или нешто што је прикрио. Ако је тетоважа коју желите да покријете, можда то није избор за вас. Друге области вашег тела попут руке или зглоба чине ово добрим избором за прикривање. Можете користити Аце завоје или веће завоје ако је ваша тетоважа добра величина.

Одјећа

Мој хубби је спуштен. И да је ХОТ! Али моја породица је прилично конзервативна. Када пођемо у цркву, он покрива тетоваже из поштовања. Да би прикрио, носи рукавице дугих рукава. Чак иу лето. Одећа може често покривати многе тетоваже и има предност да покрије све доброте које вам је Бог дао! Заиста када је потребно да покријете тетоваже, то је обично трезнија ствар, а скромнија одећа се у сваком случају често сматра одговарајућим. У љетном периоду често можете пронаћи лакши материјал за тијело који ће вам бити хладнији.

Коса

Ови следећи избори су врло добри алати за тетоваже у врату. Дуга коса је предиван покривач избор за тетоваже на врату и уху. Ако сте неко ко заувек иде на догађаје где људи неће ценити тетоважу коју волите, једноставно задржите косу довољно дуго да га покријете. Ако имате довољно напредно упозорење за догађај који ће вам покрити своју тетоважу, можда ћете имати времена да растете косу. БОНУС: Ако је то мање озбиљан догађај, или сте више авантуристички, носите перику. Забавно је што обећавам.

Мараме

Мој лични избор за покривање тетоваже врата је коса, али ако имате кратак рез, који није у питању. То је када изаберете шал који иде заједно са вашом одећом добро функционише. Шалови можда нису били висина мода у последњих неколико година, али се враћају. Ово је нарочито добар избор у јесен / зими, јер шалови могу учинити дуплу дужност држећи вас топлије. Постоје летњи шалови који ће вам изгледати и Аудреи Хепбурн. Мушкарци, не заборавите да је то нешто што можете учинити. Ако је довољно добро за Брада Питта, обећавам да је довољно добар за тебе.

Накит

Лични стил је једнако истакнут изборима накита као што је са дизајном тетоважа. За тетоваже зглобова многи људи одлучују да носе сатове. Мушкарци и жене то могу учинити без претварања главе. Жене такође могу да изаберу велике наруквице типа наруквице и друге врсте накита које мушкарци ретко могу да повуку - чак и ако желе. Велике огрлице понекад могу покривати тетоваже који су на врху дијела вашег сандука. Реч опреза, ако покривате великим комадима накита, немојте бити мудри. На крају крајева, сви не могу да повуку Бејончеве бионичке руке.

Слеевес

Сукњице су сјајан избор ако знате да ћете често требати прикривање. Ако морате прикрити посао, црква или грађански догађаји који улажу у рукав је вероватно добра идеја. Мислите да су рукави доступни само за ваше руке? Погрешно. Имају ноге, теле и глежањ за покривање тетоважа. Чак су и ручни зглобови. Са рукавима и рукавима на ногама имају пуну, половину и кратку величину, тако да само покривате оно што имате. Једна од мојих омиљених ствари о рукавима је то што долазе у много различитих боја и отисака, укључујући тонове коже.

9 Tips to Cover Up Tattoos and One tip to Uncover Them

Цовер Уп Тапе

Таттоо покривач траке је добар избор за брзо и супер лако прикривање. Тапе се обично користи за мање тетоваже. Већина траке се прави са снажним везивним средством сличним помоћним тракама. Можете га смањити на потребну величину и онда га држати. Већина траке коју сазнате биће дупла памучна тканина. Оно што то значи је да се нећете знојити испод ње, узрокујући да се олабави и опусти. Једна од најбољих ствари у вези са овом опцијом је да ако се довољно приближите боју, већина људи неће знати да га носите.

Откријте

Један избор, наравно, није да покријете тетоважу, и једноставно објасните онима који питају (или вам пруже смрдљиву очи) шта значи татоо за вас. Ово неће успети ако изгубите свој посао. Такође није добра идеја да ли ће ваша баба отићи у срчану инсуфицијенцију.

Хожељ ли прикрити своје тетоваже??

Једна ствар коју треба запамтити да прикрива било коју тетоважу јесте да се уверите да прикривања не изгледају горе него једноставно дозволити да се тетоважа приказује. Написао сам неке изванредне опције за вас, али на крају, прикривање које сте изабрали требало би да буде нешто што је лако и ефикасно за вас. 9 пута од 10 једини начин на који ћете то открити јесте пробна и грешка. Зато изаберите неколико ових идеја и погледајте која је најбоља за вас.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =