Blog

Te privremene tetovaže izgledaju tako stvarne. Ako tražite nevjerojatne privremene tetovaže, ne tražite dalje! Slobodno izgledati. Ogroman katalog za kupnju. Što je to o tetovažama koje se ljudi boje tako? Njihova trajnost. Sada ste zastrašujuće maleno dijete ako se odlučite za vezivanje kože s onim što se nekad smatralo neprikladnim neredom kiča i neodoljivosti privremene tinte koja će nestati u 3 dana max?

Ne bih to rekao. Ove "prljave" tetovaže napredovale su do točke u kojoj čak i slavne osobe s ponosom izlažu na nagradnim događajima, a vi ste u stanju biti spremni uvijek razbiti najnoviju modnu tetovažu bez brige o tome da li je to na najvidljivijem mjestu (radni problemi) ili ako biste željeli pet dana u bliskoj budućnosti.

Contents

Evo našeg popisa omiljenih privremenih tetovaža:

Sada, umjesto da vidite više nepovratnih tinti, taj će post biti cijela ljubav za privremene tetovaže.

Pogledajmo tko ih najbolje stijena. (ili koja stijenja najbolje od vašeg svijeta)

1. Akvarel Sažetak Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Volite akvarelne tetovaže? Jeste li čuli da kada nema jasnih crnih linija za naglašavanje oblika, oni imaju tendenciju da izblijede? Pa zašto ne probati verziju privremene tetovaže, samo da budete sigurni?

Ta privlačna pažnja može se opisati kao strastvena apstrakcija vizije sirovog talenta. Kladim se da ta tetovaža izgleda strašno u svim epohama svog postojanja. Ova tetovaža, kada se blijedi, može čak izgledati kao pogled na modrice, ali to je zasigurno jedinstveni komad vrtoglavog iskustva.

2. QR marketing privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Mrzim riječ kurva? Jeste li drolja? Možeš ovo preskočiti!

Ako se osjećate kao da odlazite na promiskuitetnu lovu da biste dobili djevojku ili muškarca u tom skupom klubu, zašto ne biste pronašli zgodan način kako biste bili sigurni da vas se sjećaju? Previše napijte da zapišete broj? Previše glasno gdje se nalaziš za tvoju beaux da progutaš svoj pokušaj da trijezno recitiraš svoj broj? Zašto ne staviti QR kôd koji će skenirati i koji će vas sigurno ponovno odvesti (ako ste ikad željeli nešto s vama na prvom mjestu ��)

Dobiti Besplatno privremena privremena tetovaža Dizajn Citat:
Ograničena ponuda (kliknite fotografiju)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

3. Litografije Tetovaže: Izvrsni Tribute omiljenih knjiga

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ovaj privremeni projekt tetovaža bio je tamo gore na kick starteru, i ako ste dali jedan dolar daleko od novčanika, bila vam je zajamčena da dobijete jednu slučajnu liniju briljantne ludosti Alice's Wonderland. Sad, sjeća li se itko zašto je gavran poput pisaćeg stola? Nisam siguran da radim, ali sjećam se da me Alice uvjeravala da je to što sam bio posve bonkers bio najbolja stvar koja bi mi se mogla dogoditi. I ja se ponosim što sam označen luđakom. Jer svi su najbolji ljudi!

4. Alice in Wonderland Volume 2 Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Sada ovo zvuči vrlo smiješno. Zamislite dobivanje slučajne rečenice koja kaže: "I ona je sjela i upitala: Što to radiš?"

Zašto bih to stavio na svoje tijelo? Znači li to nešto? Tko bi je čak primijetio da je od Alice ako nemaju naznake flamingo na lijevoj strani, a knjiga na dnu? Ali hej, postoje neki odani fandomi vani, i to je još uvijek privremena tetovaža, pa podupire ovu fandomovu ideju o svim rečenicama ove knjige koja je tetovirana na slučajnoj osobi vani u jednom trenutku!

5. Suočavanje sa suptilnim stijenkama

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Jesu li vam ti usne prepoznatljive? Ja sam se zakleo da je ovo stjenovita horror slika pokazuju danak, ali one privremene tetovaža usne su vrste pritišće lil zube sa zubima. Dakle, valjda je to više rock n 'roll ljubavi tetovaža. I oni izgledaju tad sultrier nego normalni dugi jezik. Palac gore! (:

6. Zlatna flash ogrlica Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Osjećate trepidation postaje trošak u potrazi za savršenim nakitom za svaku prigodu? Ne tražite dalje od ovdje. Izaberite zlatnu flash privremenu tetovažu koja prikazuje jedinstvenu brzu odluku da nosi nešto što pomalo izgleda kao pribor, ali ipak uspijeva isporučiti istu ženstvenost i meki dodir koje djevojka traži. I da ima sunčano poljubljeno tan? Krajnji ubojica!

 

7. Zlatne zrnce

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ove prekrasne zlatne i metalne ručne zglobove neka se dobro približe plaži. Odbacite svoje uobičajene ručne zglobove koji bi mogli biti prilično zaprepašteni kada pijesak ide i ima tu tvrdokornu naviku pokušavanja ostati u tim sitnim zrncima.

Rekavši to, mogli bismo ići goli, samo s privremenim tetovažama na našem tijelu kako bismo spriječili neugodan pijesak da se zaglavi u svakom kutku naše odjeće.

No, tada bi potopjela naša intimna područja. : '

Vidljivo je da mrzim pijesak, zar ne?

8. Flash Tattoo Volume 3 Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Moglo bi se činiti malo previše, ali ako imaš tan, samo ga stani!

9. Metalni pribor

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

10. Spider web

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Voliš li pauci? Nisam mislio tako.

Ali zar to nije genijalan pokušaj da dovede najgore razaranja na vašu sljedeću noć vještica? Crna haljina s gologim leđima učinila bi vas kraljicom ovih zelene otrovne arahine i prilično slavne osobe, čak i ako to nije tvoja strana koja se baca!

11. Slatki kornjaši K-I-S-S-I-N-G Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ne, oni se ne ljube, ali isto tako mogu biti. Volite slatku promjenu svojih malih točkica koje nisu krugovi, već srca. I onda imaju Minnie tip lukove na glavi. Da li ladybugovi izgledaju lijepo u stvarnom svijetu? Mislim, volim ih, ali jeste li znali da je tipičan prikaz jednog ladybuga grimizan, s crnim točkama, iako su žute i narančaste one točno iste vrste?

To je opstanak najjačih, bogatih protiv siromašnih (Marina i dijamanti krivi fan ovdje!). Nije pošteno!

12. Jela za roaming

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ova privremena tetovaža slobodno plivajućeg meduza lijepo je nacrtana na ovoj djevojčici i ona ide s dnevnom odjećom (morska tema sve na putu!). Možete li osjetiti da se gelatinozno zvono širi, a oni koji žareći ticala plutaju usred dubokog modrog mora?

Ljubite dodavanje zelene boje na njemu. To je otrov Dory, nije dobro dodirnuti to malo riblje ribe!

 

13. Skeletni portret

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Kostur molitveni portret mogao bi biti odličan kombinaciji s onim osam nožnih stvorenja na leđima, zar ne? Voli to.

14. Nasilne usne Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Bog zna kad sam otišla u Vegas te neobične tetive koje su bile teške propustiti. Ne želim ih povezati s K-klanom kurvi pozornosti, ali su s njima vidjeli na njihovim usnama i dajem im palac za to.

Ako ih vidite na djevojci koju biste vjerovali da ćete osjetiti brz nastup "Kakav je to fuckery ovo", ali hej, mi vezati uši, ruke, zglobovi, noge. Imamo trampne markice i probode se na svim dijelovima tijela zamislivim, pa zašto ne i potpuno usamljene usne?

15. Nasilne usne, izdanje 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Je li primjetno da sam uzeo naklonost u njima? Nemoj me suditi, samo mi Bog može suditi.

Možda ih probati na zabavi za ponos? Ili na privatni pre-koitus zavodljiv susret s vašim morskim dečkom? ��

16. Nasilne usne, zadnji dio

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ok, ok, idem dalje.

Ali ne možete poreći da su zmijske usnice vruće vruće! Privremene tetovaže mogu biti vruće! vruće! vruće!

17. Hobotnice koje izgledaju kao da će vam gušiti vrat.

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ova privremena tetovaža vrišti alternativnim stilom Goth. Ova djevojka ima moćne ruke hobotnica na njezinoj prsnoj površini, koja strašno pridonosi grimasu od pogleda tamne alternativne djevojke za pozornost. Nabavite one tamne usnice (možda čak i nasilne) i čvrsto pleteni korzet koji naglašava vaš tanak struk (ili ga vidljivo čini da izgleda) i savršena je grabežljiva odjeća koja će sve dečke probijati nad tajanstvenom aurijom (A crna će uvijek biti nova crna, samo prihvatite činjenicu!)

Mnoštvo hobotnica - na ovaj način

18. Rihanna zvijezde izgledaju

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Kao i ona ili ne, Rihanna je učinila ovaj izgled saharinom željom za svaku drugu djevojku vani. Pokušavate biti hipster i mrziti sve trendove? Pa, nisam. Ove zvijezde slijede jednostavnu stazu niz djevojčinu vrat i leđa, a romantični je kulminacija slavljenja ženstvenosti.

19. Akvarelni hummingbirds privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Hummingbirds, vretenca i phoenixes su najčešće tetovirane ptice (ptice tetovaže - slijedite me). Sve ptice predstavljaju slobodu, a sve su lijepe estetike u njihovom prirodnom stanišnom obliku. Ljubav da je ta cura odlučila slikati u obliku akademskog remek-djela.

Toliko mi se sviđa da već mislim da bih počeo plakati gledajući kako ova slika postaje nejasna nakon nekoliko dana. Vjerojatno bih ići i pretvoriti ga u trajnu tintu u najbližem tattoo umjetniku nakon što sam je vidio u zrcalu.

20. Volumen slobode 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Nije nevjerojatno kako mali naznake o objektu obrisi čine za najdublje privremene tetovaže vrste priče?

Vidim mali problem da ima ove ručni zglobovi koji su zasigurno sigurni u vezi s ovom tetovažom ljepote kada joj ruke budu usmjerene prema dolje, iako.

21. Marina Pin-Up Girl

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Tjelesni jezik i mornarica, a razmišljanje izraz ove djevojke stvara djevojku iz snova koju dečki obično ne doživljavaju u stvarnom životu. Nisam siguran kako je ovaj mornar / morski / voda stvar došla u tijeku temu u tetovažama ovog posta, jer sam pokušavao dokazati da privremene tetovaže mogu biti jednako dobre kao i trajni tinte. Ipak, kada možete imati dobro privučenu djevojčicu s lošim magarcem kao privremenu tintu, vjerojatno možete imati i sve trajne tetovaže izvučene kao privremene one.

22. Geometrijski oblici vol. 1 - krug

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ovdje hipnoza stvara umjetnički izgled. Cilj je trbuh, ili samo sredina struka? �� Nije važno, to je jednostavan oblik koji donosi neke naprijed razmišljanje o jednostavnim oblicima koji nam mogu pomoći da se dodatno izražavamo kroz naš fizički izgled. I to je samo jebeni krug!

23. Geo stvara volumen 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ove trokutaste tetovaže su istaknute u Hollywoodu. Sada ne morate vjerovati iluminatima da vjeruju da je ova privremena tetovaža besprijekorna estetika koja se nosi kao tetovaža, privjesak ogrlica, prsten ili naušnica!

Znam da bih promijenio prst koji bih imao. Drugi prst trebao bi napraviti više asimetričan izgled od ovoga, ali istodobno i neusporediviji da bih rekao.

24. Snažna ponosna majka Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Sada ne vidim da imam šokantno putovanje kad je moja majka tetovirana tetovažom, ali možda je to i privremena. Kad sam bio mladić, gledao sam ove 20 djevojke i nazvavši ih "gospođo. X ", i svi su me gledali kao da su stoljećima stariji od mene.

Sada kada sam 23 godina, vidim neke ženske prijatelje koji imaju bebe, a ponekad imam ovaj glas u meni koji suci da je premalena od dobi da posveti vaš život stroju za plakanje. Volio bih vidjeti kako jedan od onih pilića ismijava dečki poput mene sa ovom tetovažom. Zato što postajete mama, ne vas odmah stvara umornu neenergetsku osobu koja je završila svu zabavu u životu. Živjeli na to!

25. Ljubav, ljubavi ... Moram ti reći kako se osjećam zbog tebe

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ovaj bi se mogao nalaziti tamo s drugim bljeskovima. Prekrasan curvy font koji opisuje riječ i osjećaj da se svi bore. Ne govorimo o hrabrioj tetovaži, već o slatkom klišeju koji njeguje pozitivne životne izglede.

I, naravno, zlatne tetovaže uvijek dovode do upečatljivog foto-opa od vas (ili vaše ruke) uživajući u ovogodišnjem odmoru. (Po mogućnosti s dubokim plavim bijelim bojama kao istaknutim vodstvom na fotografiji).

26. Pogledaj ovo, nije li uredno?

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ova slatka Disney tetovaža obris bi trebao napraviti za dobru privremenu tetovažu. Volim ih Disney crtane filmove i animirane filmove, ali još uvijek nisam našao da jedan lik koji u potpunosti opisuje što je moj lik, ergo, ne bih želio trajnu tintu lika koji ću se pitati što se događa moje tijelo u 20 godina. Sada, ovaj zaljev ispunjen morskim asocijacijama ne bi se osjećao potpunim bez najpoznatije sirene od svih, u svom prirodnom staništu znatiželje koja je potpuno pretekla njezin um, ostavivši svoje prijatelje.

27. Ptičica koja drži lančanu ogrlicu

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Sada, mnoge od ovih tetovaža izgledaju prilično jednostavne, jer zašto biste željeli gubiti vrijeme na lažnoj tinti koja će trajati 2 ili 3 dana? Neumoljiva popularnost lanaca, čarolija i ostalih dragulja tijela bila je definitivna nakon što je Chancel izradio svoje vlastite modele lažnih tetovaža. Oni su u to vrijeme bili pomalo skupi, ali danas ih smatraju dragocjenima jer je to bilo samo ograničeno izdanje.

Sada je to profesionalna privlačna tetovaža mogla izgledati očaravajuće u kombinaciji s bešavnom haljinom, zar ne? Ako možete povući hladno kraljicu blijedi pogled u odjel za make-up, bit ćete besprijekorna zvijezda noći, nema sumnje.

28. Glazbene note Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Estrogen je preuzeo gotovo cijeli post, pa sam morao nadoknaditi i staviti nešto što se ne može izravno izvući iz knjige "Najpopularnije ženske simbole". Premda ova privremena tetovaža izgleda pomalo neuredno, prenošenje istinskog umjetnika vrlo rijetko je povezano s besprijekornom okolinom, više tako da daje izjave zvučnog kaotičnog remek-djela. Ovaj tip je cool sa mnom!

29. Tetoviranje kapaka

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Sada, tetovirane kapke zauzimaju puno hrabrosti. K vragu, rekao bih da biste trebali biti posao oraha da nekome tamo ostane trajno. Ja, ne bih želio vidjeti svoju djevojčicu kako bi se dobila privremena tinta na poklopcu očiju, ali nitko ne poriče ljepotu neustrašive alternative: privremene tetovaže za kapke.

Sada, ako djevojke kažu da izgledaju kao da su izašle iz užasa s uobičajenim šminkama i kišama, ne mogu zamisliti kakav bi lik izgledao djevojka, ako bi kaplje vode prolivene na tetoviranje kapaka. Hoće li Samara u ringu konačno izaći iz drugog mjesta osim televizora? Nisam spreman to stvarno testirati.

30. Eyeliner Tattoo Vol. 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ovaj je drugi oblik tetoviranja kapaka. Dakle, ako se osjećate previše lijen ili nemate vremena za primjenu šminke dobro, samo stavite ovo na svoje oko i sve ste spremni ići.

31. Sjajna konstelacija

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Je li teško ljeto ili gori muškarac za početak? Osjećate se kao da stoje u gomili? Znam da je ovo "Ursa Major", ali ako nisam dao drugi pogled, ne bih to mislio da je to konstelacija, više slučajnih rasvjetnih točkica, što ih čini čudnim samima.

32. Technicolor privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ove smionice su zabavni apstraktni dizajn koji uvlači jednostavne geometrijske oblike u obloženu paletu koja prelazi iz jedne boje u drugu. I trajni su jednako strašni kao i privremeni!

33. Cvjetni buket

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ne možete se probiti u tetovažne teme bez spominjanja cvjetnih. Cvijet maka povezan je s smrću u obliku vječnog sna, ali također može značiti mir i obilježavanje onih koji su umrli u ratu. Dugotrajno, na istoj tetovaži možemo primijetiti još jedan cvijet, cvijet breskve, koji simbolizira eleganciju i bogatstvo. Sada, nisam siguran kako mir i bogatstvo teče zajedno, ali oni čine za elegantnu privremenu tetovažu koju bih nosila za dan ili dva.

34. Cara Delvaingne Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Taj suptilni počast kineskom (kroz staklo za gledanje) Met Gala se pretvorila u glupu borbu kada su Stella McCartney i Cara obojica tvrdili da je njihova ideja imati ovu privremenu tetovažu na gala. Ovaj prekrasan komad pokriva ruke, vrat i dekolte s kineskim pticama i cvjetovima. Cara sama je loša pizda, ali ova tetovaža je dala izjavu da se nitko ne može zabrljati s njom kad je riječ o podebljanim modnim izjavama.

35. Plesanje hrane Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Ovo je dječji san, ali hej - to su privremene tetovaže, možete tinte sve što se osjećate kao da za taj dan. I ovaj sretan doručak je ono što osjećam kao danas.

Kava, tost, jaja i slanina.

I osjećat ću se kao da ga uživam na ručku, na večeri i sutra .....

Ova će slika biti stalna provokacija koja će upuštati u ono što je na njemu. Zato hvala, ali ne hvala.

36. Bočni leptir

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Njihovi leptira krila su temelj leptira ljepote. Ali ova perspektiva leptira govori cijeloj priči - čistoj simetričnoj umjetnosti svojih krila, ali i priča o moljama s ne naj estetski najfinije antene. To je popularna vrsta tetovirana, ali ljubav da se kut razlikuje od onoga što obično vidimo kad tražimo privremene tetovaže leptira.

Ovdje je jedna od mojih omiljenih privremenih tetovaža:

37. Srijeda Adams Mermaid Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

38. Sarkastična

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Sada sam sve za plemenite (čak i nepristojne) tetovaže koje opisuju vaš životni moto, ali hej, hipsters će biti hipsters, a sarkastični ljudi će se rugati sve što je nova vilica koja je populacija hipster svijetu.

Jer, na kraju, svima ostalima, vaša riječ navodi tetovaže vjerojatno će biti "blah blah blah" riječ tetovaža. Jer na kraju dana, kažete, hej, on ima "Svršenu napisanu na kineskom". Mislim da bi najvjerojatnije rekao, ima hladnu / glupu kinesku tetovažu. Loše tetovaže ovdje.

I nikada se ne bi rekli, ima "Tetoviranje poput gavranja poput pisaćeg stola", ali oni bi rekli da ima "Alice quote tetovažu".

Na kraju dana, možda biste samo napisali blah, blah, blah za svakoga tko se zaista brine (Samo se šalite, ipak, na kraju je važno da znate što vaše tetovaže znači za sebe ��)

39. Ljubitelji mačaka

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

To je smiješno izgleda. Bilo bi dobro sa slatkom odijelo mladeži

40. Riba za plivanje Privremene tetovaže

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

I ovo je parova koja odgovara tetoviranju. Ne bih preporučio da pitate svoju curu za privremenu tetovažu. To mi zvuči kao loš omen.

Ono što bih preporučio je dobivanje trajnog. Evo nekoliko ideja za vas (:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 78