Blog

Tetovaže na svjetskoj karti koja će raznijeti vaš um. Moja najdraži je momak koji sjene u zemlji kada posjeti. Svjetske karte. Ja sam sve maglovito promatrao stvari, doista. Otkad sam bio mali dijete, volio sam svijet i fasciniran sam svojim slikama. Uvijek sam nosio nos u Atlasu ili sam provela sate čudesno zurenje u kuglu. Svjetske karte često su se raširile na tepihu moje spavaće sobe. Možeš me nazvati geekom - puno ljudi je učinilo da niste sami - ali zbog moje surovosti došlo je vrijeme kad bih mogao nazvati sve glavne gradove na svijetu. Ozbiljno. Naravno, ja sam odrastao, a jahanje djevojaka i piće piće postao važniji od glavnog grada Burkina Faso (Ouagadougou, usput). Takav je put svijeta. Također sam zainteresiran za dobivanje inked, previše. A onda me pogodio! Zašto ne kombinirati moju ljubav prema tetovažama i kartama? Očigledno, bezumni. I tako sam učinio, uz malu siluetu moje domovine na mojem tele. Lijepo je. Ipak, to nije tetovaža na karti svijeta i to je ono što ovdje raspravljamo. Ali što je s drugima s tetovažama na karti svijeta? Što su oni? Pa prijatelji, oni su upravo ovdje, a među njima će vam pokazati najlošije tetovaže na karti svijeta koje ćete ikada vidjeti.

Najfinije svjetske karte tetovaže ikad:

Drevna karta gusara

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ova djevojka leđa izgleda poput stare pergamenta (ne narušava djevojčicu naravno ... Siguran sam da je lijepa leđa ... mislim na boju) i karta svijeta izgleda kao karta gusara. Ljubav je da je i sve izblijedjelo, što je staro. Morat ćete pozorno pogledati leđa da proučite ovu kartu, za koju sumnjam da je ideja. To ga čini vrlo intimnom tetovaža, previše. Također vole činjenicu da Novi Zeland čak nije na leđima - to je na lijevoj ruci. Kako je to cool?

Višebojne tetovaže svjetske karte

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ovo nije tako detaljno kao prethodna karta, ali i dalje je zanimljiva u vlastitom pravu. Sjedeći na unutrašnjosti podlaktice, očito je puno manji, ali boje su intrigantne. Što oni znače? Ili oni ne znače ništa? I zašto postoji veliko zrnce naranče na sjeveroistočnoj obali Brazila. Što je s tim?

Dobiti Besplatna Tattoo prilagodena svjetskoj karti Dizajn Citat:
Ograničena ponuda (kliknite fotografiju)
Klik here to get your free custom tattoo design quote.

Čak i hladnija višebojna karta svijeta

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

I pričaju o bojama .... Oh moj. Ovo je izvrsno. Jednostavno znate da je ovo jedan cool pilić. Ljubavna ljubav LOVE boja u ovoj, kao i cvijeće u Africi i Aziji, te tu pticu. Nevjerojatno cool.

Kompas i poštanske pečate svjetske karte

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

O ovim svjetskim kartama stvar je koliko ih izvornik možete učiniti - koliko možete umetnuti vlastitu vibru i osobnost u njih. Mislim da svatko tko ima kartu svijeta tetoviran na njih očito prenosi neki duh avanture, ali dodajući da kompas i poštanske marke stvarno daju dojam da je ta djevojka pravi duh.

West Is West & East Is East World Map

Najfinije svjetske karte tetovaže ikadaI ovdje je još jedna velika upotreba kompasa. Ovaj put u sredini karte. Ovdje je također i zgodan prijedlog koji nam govori na koji način je zapad i kojim putem je istok. Hvala za tog tipa!

Poludrajna karta svijeta

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ovo očito još nije dovršeno. Učinila je Amerike ... zapadnu polutku ... ali još uvijek je potrebno da Stari Svijet bude učinjeno. Znaš, Europa i Afrika. Jednom kada je to učinjeno to bi moglo biti jedna od najvećih natrag tetovaže ikad. Ili to samo ja?

Karta svijeta s kompasom, Quill & Teleskopom

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ovdje možete zaista vidjeti Europu i Aziju samo s nekom Afrikom, ali ako pratite tetovažu rukavca sve do lakta, vidjet ćete Amerike, čineći ovu pravom tetovažom na karti svijeta. Amerika će zamotati dudeovu ruku. Baš super.

Super diskretna karta svijeta

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ovo je sjajna ideja ako tražite nešto diskretno, a ne prividno. U redu, zglob nije baš diskretno mjesto, ali ako imate kartu na sebi, želiš mjesto koje se povremeno možeš vidjeti, zar ne? Volite bojiti ovdje. Moja jedina briga je da se čini da Australija nedostaje. Je li ta osoba vjerojatno imala loše iskustvo?

Svjetska karta Wanderlust

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ono što iskopam o ovome je ta mala riječ "wanderlust" koja sjedi upravo tamo na dnu, između Južne Amerike i Južne Afrike. Riječ totalno pokreće ovu jednostavnu, elegantnu svjetsku kartu.

Šetnja po svijetu

Ha ha! Volite mjesto ovog i zato je ovdje. Opet, samo linija tetovaža, ali simbolizam da imate svijet na nogama je tako fantastičan. Sudeći prema crvenoj zvijezdi, pretpostavljam da je ta osoba iz Japana, ali to je očito čisto spekulativno. Ispod, ovdje je još jedan "svijet na nogama tetovaža" za provjeru. Ovaj put ima mnogo više boja u oceanu kako bi ga lijepo odložili:

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

 

Globus

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ovo je više stare škole, tradicionalna, tetovaža kruha i maslaca ovdje. Znaš što mislim? Outlines, solid bojanje. Moglo je biti učinjeno četrdesetih godina. Ne da to uopće ne kucam - ni na koji način. ja Kao ova tetovaža! Znaš li što najviše volim? To je globus tamo u sredini. Zato je ovdje na ovoj stranici.

Više kompasova

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

I ravno natrag do suvremene vibracije. Sjenčanje ovdje je sjajno. Nema potrebe samo za linijsku kartu ili puno boja. Taj sjenčanje potpuno isključuje. A onda i one kompasove i linije između njih. Velika umjetnička djela, ovo je.

Tetovaže svijeta na kanti

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Pretpostavljam da je ona (i tetovaže s kenovskim stilom, 99,9% vremena "ona" - to je samo zakon) dobio ovo u Indiji ili nakon povratka iz Indije ili razmatranja budućeg putovanja u Indiju. Samo to znaš.

trokuti

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ovo je prvo zbunjujuće. Koji vrag su ti trokuti koji rade u ovome, poremetili čistoću karte? Ali onda vidite da su trokuti potrebni za pružanje perspektive, zbog nedostatka bolje riječi. To pokazuje drugačiji pogled na svijet, od Sjevernog pola, dok se ostatak planeta širi odatle. Trokuti pomažu s tim ... er, mislim.

Zemlje brojanja

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ideja iza ove boje je da se boje u zemlji nakon što ste bili. Tako je ta osoba bila u cijeloj Latinskoj Americi i zapadnoj Europi, istočnoj i jugoistočnoj Aziji i Australiji. Lijepo putovali, zar ne kažete? Ipak, nikad nisam bio u Kanadi, što je čudno ...

Svijet na kornjaču

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Prema indijanskom američkom plemenskom plemenu, svijet je započeo na leđima kornjače. To je njihov mitski mit. Uzimajući ovu tetovažu, ova žena daju Iroquois mito priču o stvaranju poštovanja koju zaslužuje (idi pročitajte - to je sjajna priča!) Plus ispunjavanje njezinih obveza prema tetovažama Prekrasno za dobivanje cool tetovaže svjetske karte.

Tetovaže stare škole na svjetskoj karti

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Provjerite rubove ove tetovaže. Izgleda kao rastreseni komad pergamenta. To je ono što dobro funkcionira s ovom kartama svijeta. Osim toga, činjenica da je pisanje na portugalskom. Portugalski su bili prvi europski navigatori suvremenog doba, tako da je to nešto slično. Barem za mene, ionako. Valjda u stvarnosti to je samo cos taj dude je brazilski.

Dva kruga na leđima

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

Ono što ova tetovaža nedostaje u točnosti (ozbiljno, provjerite svijet tamo ... netočan) čini se u stilu. Boje su hladne. Slike su cool. I taj je kompas također cool. Što još reći? Druga je tema ovdje, i to je sve o čemu se radi.

Westeros

Najfinije svjetske karte tetovaže ikada

I tako, za kraj, dobro je znati da ne morate dobiti tetovažu ovog svijeta. Zašto to učinite kada imate cijeli novi svijet da se nadmašite, uz "Game of Thrones"? Tako je, Westeros je također vani, a karta ovog kontinenta je potpuno vrijedna razmišljanja. Možda ne previše, ali vrijedno razmišljati. Ako imate ovakvu tetovažu od Westerosa, možete pratiti Khaleesijeve zmajeve kad napokon usmjeri!

Onda idete. Ovdje su neke nevjerojatne svjetske karte. Tetovaže na karti su strašne i ima toliko toga što možete učiniti s njima. Ako dobiju tu žudnju za žestinom za avanturom, onda je sve u redu. Idite na avion negdje!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3