Blog

Традиционална таттоо уметност у Новом Зеланду Маори ужива у обнављању данашње поп културе. Вероватно нисте чули за Та моко. У ствари, осим ако вас не занима хотнесс Дваине Јохнсон или Риханна, никада нисте примили обавештење о тетоважама Маора. Маори тетоваже су пуне симболике и имају дубоко значење иза сваког облика и линије. Али ако сте приметили ову невероватну форму тетоважа, можда ћете се запитати како добити један од својих. Ево шта треба да знате о добијању тартуфа Маори.

Водич за Маори тетоважу. Како добити своје, и зашто би требало:

Водич to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Оригиналли постед би Хоуда

Историјски гледано татоо Маори је учињено потпуно другачије од онога што је постало познато као традиционално тетовирање у САД. Добијање ове врсте тетоваже је дуг процес. То није једнократни договор. Обично бисте добили тетоважу са пиштољем за тетовирање. Иако је постало прихватљиво да се тетоваже Маора пиштољем полинезијски људи раде са тетоважним главама. Дакле, кожа се не пробија са игло која је заправо била изрезана длетом. Ако то звучи болније - то јесте. Маори нису за некога ко има ниску болну толеранцију без обзира да ли користите чешаљ или иглу.

Изаберите свој дизајн

Водич to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Оригиналли постед би Ренее Еванофф

Маори су пуни личног значаја. Они су пуни спирала, кривина и тачака у веома сложеном облику. Ако сте одабрали дизајн за тетовирање, заувек је трајала, а тај моко ће трајати још дуже. Свака тачка, линија или облик говори о вама. Ако имате браћу и сестре, постоји симбол Мора за брат или сестру. Ако је ваша мајка важна у вашем животу, за то је симбол. Постоје симболи за личне циљеве и атрибуте. Не морате да знате шта су, само треба да знате шта желите да кажете.

Узми Еаси Ваи Оут

Водич to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Оригиналли постед би
Џенифер Ланге

Можда не желите да прођете кроз све то особно значење; само желиш нешто што ће ухватити око хоте по соби. То можеш и ти. Гоогле претрага ће вам дати тоне идеја за тетоважу Маори. Ако сте превише лијени да бисте погледали значење вашег дизајна, можете направити причу о значају. Многи људи неће знати шта у сваком случају значе елементи дизајна. Само се побрините да имате причу на коју можете да се држите када имате неколико.

Набави Бесплатна Цустом Маори тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Одлучите где желите свог маора

Ако се држите традиције полинезијског народа који је измислио ову врсту тетоважа, ваша локација ће се слагати са поруком коју желите да приказује. Жене обично добијају татове на леђима, врату, бради и уснама. За мушкарце би били постављени на лице, ноге или задњицу. Да, мушкарци су тетовирали своје курве. Ја сам једини који мисли да је тетовирање човјековог дупета ... њу ... необично?

 

 

Изаберите уметника

Није битно каква врста тетоваћа радите, једна од најважнијих ствари коју треба запамтити јесте пронаћи доброг уметника. Знам да то звучи једноставно, али може бити теже него што мислиш. Желите да будете сигурни да су линије чисте и да мастило не бледи. Један начин да нађете доброг уметника јесте гледање на људе које познајете. Већина људи када пронађу доброг уметника одбијају да иду код неког другог. Добар уметник ће моћи да укључи оно што желите рећи у невероватан дизајн.

 

 

Зашто бисте требали добити маору:

Водич to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Оригиналли постед би Елизабетх Јацксон

Погледајте ову фотографију, зар није само дивно? У сваком случају, поента је да су тетоваже лична изјава. Није важно каква је то што сви кажу нешто. Сви смо видели татове који кажу да је неко идиот. Са друге стране видјели смо невероватне тетоваже и рекли да је особа која је имала лошу маму јамму.

 

 

Можете га спинути

Чак и ако симболи који се користе у вашим Маорима кажу да сте мамин момак који још увек живи код куће и изједначава те позвао лабавије, и даље изгледа невероватно. Запамтите да ће само мали део популације моћи да зна шта каже ваша тетоважа. Дакле, то оставља пуно потенцијалних датума импресионираних твојом тетоважом - све док не покушате да их вратите у своју мамину кућу. Можете значити своју тетоважу онако како желите. Будите пажљиви због тога, јер никада не знате ко је истражио историју ове тетоваже.

Маори нису никад завршили

Једна од најлепших ствари о тетоважама Маора је да су то учињени на начин који увек можете додати њима. Са традиционалним тетоважама понекад је тешко повезати један дизајн са другима, али са Морајевим увек постоји начин да се додају без угрожавања лепоте оригиналне тетоваже. Са друге стране никад не морате додавати Маоре ако не желите.

Ексклузивне тетоваже

Водич to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Оригиналли постед би ЛиндаДавид Хардисон

Свако има тетоваже звезда, или срца или лобање. То су неке од најчешћих тетоважа тамо. У већини случајева не морате да ходате блоком да бисте видели некога са једном од ових тетоважа. Ако желите нешто што ће некога претворити у шансу, оне су оне које то неће учинити. С друге стране, тетоважа Маори је необично, још изражајнија. Постоји нешто што треба рећи за тетоважу која их чини да окрену главу. Са тетовирањем губи неке од стигме које је држао у претходним деценијама, желиш нешто што ухвати очи.

На крају дана Маори тетоваже нису за све. То је добра ствар. Што је популарнија ствар постаје мање посебна. Маори тетоваже су посебни због историје уметности и јединствене приче која говори. Употребите информације овде да бисте видели да ли је тетоважа Маори нешто што можете видети са собом током читавог живота. Ако јесте, изаберите свој дизајн и локацију, затим пронађите доброг уметника и започните.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 69