Тони Оцтопус Таттоо Десигнс-а да вам разнесу свој ум

Погледајте ове невероватно живописне тетоваже и дизајн октопуса. Невероватне тетоваже тих створења дубине.  Тхе Оцтопус је створење од мита и легенде, верује се да је инспирација за такве монструме као Крацкен, и са симболичког значења као тајну, одбране, илузије, воље и магија да поменемо само неке, многи су извучени на хоботнице, хипнотисан и , по свом низу живих боја и увијањем пипака. Зато идемо до одбројавања и видимо како ови октоподи стижу до легенде.

Тони Оцтопус Таттоо дизајна:

20. Тројка за хоботнице

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Изгледа да је ова хоботница ранила на груди са драгуљима и бисерима, преплићеним и испадајући из панталона, и кључ који је завит у хватању хобота, можда сугерише да је октопод овде чувар тајни. Са финим, чистим линијама и живописним бојама, ова окто-тетоважа ради на свим нивоима, добро је постављена и носит ће кључ до тајних података носиоца до врло дубоког воденог гроба и донијети радост на платну за кожу у наредним годинама.

19. Оцтопус и Цомпасс Таттоо

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ова акуа-зелена хоботница са тачкама и шиљцима лепо се поставља на руку, тако да ово створење дубоких плутају наопако, лебдећи и вјешто потиснуто у тело. Хоботница такође држи компас, симбол заштите и знак среће за присутне морнара и прошлости. Компас је такође симболичан за одржавање вашег курса и сталан водич да увек пронађете свој пут кући. Одлична подлога и одлична ињекција боје чине ову хоботницу тетоважу звезданом комадом који ће се годинама уживати. Лепо дело.

Набави Фрее Цустом Таттоо Оцтопус Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

18. Оцтопус Ханд Таттоо

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ово је стварно пријатна тетоважа руке, која је савршено постављена тако да се трепавице Оцтопуса затичу на прсте који се завршавају малим спиралним кравама на зглобовима. Постава, сјенило и бојење добро су изведени, дајући овом кепхалоподу тродимензионални изглед. : Тхе Оцтопус елегантно креће кроз свет који је у сталном покрету под контролом циклуса Месеца, и док је хоботница је искусан путник, то је углавном дно становник који је у симболичким терминима је слична останете утемељени у животу, подсећајући нас да док смо можда духовни и интуитивно надарени, ипак смо физичка бића и морамо да смањимо наше психичке поклоне снажним темељним утемељењем. Лепа тетоважа у целини, иако ће се временом распасти, и даље ће ињектирати чисте, креативне и флексибилне атрибуте овог осам наоружаних створења у живот носиоца заувек.

17. Хало Ладен Оцтопус Таттоо

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ово је врло чиста, једноставна, али стилизована тетоважа са ултра финим линијама и лаганим сенчењем, чинећи хоботницу смелично на бледом месу. Ту је и деликатна дорада која наглашава хоботницу, која носи плави мандала стил хало крунисањем овог трансформативног морског чудовишта. Стварно свеж дизајн и добро изведен комад, ова тетоважа ће заувек прогласити хоботницу као краљу дубоког.

16. Секи Раинбов Оцтопус

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Запуштена мрежа лудила хоботнице у живописној психоделичкој перспективи. Ова прилично секси тетоважа лепо се поставља на куку и садржи хоботнице обојене боје у црном обрасцу који подсећа на зентангле естетику. Овај уметнички рад издвојен је гласно са одважном, интрадастичном ињекцијом боје која ће трајати годинама у свијетлом, секси стилу. Веома чист посао и одличан пласман чине овај тетоважни виктор хоботница на граничном неонском начину. Брилијантно.

15. Сцарифицатион оф Оцтопус

Тонс of Octopus Tattoo Designs

У реду, знам да ово није баш татоо, али је то бренд и врло добар у томе. Скарификација је дуго коришћена као обред проласка, у племенским културама користи се за обележавање прелаза у животу особе, као што је долазак у доба или као део церемоније венчања, и данас постаје све популарнији у редовном друштву. Овај комад садржи изузетно чисте линије које се разбацују у месо које откривају дизајн хоботнице, симболичку трансформацију, креативност, психу, емоције и флексибилност. Стварно уредан и јединствен бренд заувек ожиљку октопуса и симболички атрибуте дубоко у кожу.

14. Акварел октопод Дреам

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Деликатна тетоважа, која се састоји углавном од акварела, шири се по пипакама и окреће се на главу у фином стилу која се појављује као да је брушена као боја у воденој блуза и љубичастој, што додатно доприноси воденом ефекту. Деликатне ињекције црне боје дефинишу очију и пипке које оживљавају ову предивну хоботницу. Добро постављена, нежна тетоважа која заиста осећа као његова подводна, да траје живот на бледој платној кожи.

13. Мастило од стране Оцтопуса

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ова хоботница тетоваћа над њиме је облачак мастила спектакуларан део који се протеже до колена и до дојке на реалистичан начин. Урађена у класичној дубокој црвеној наранџи, хоботница такође има светло зелене мрље на свим правим местима. Хоботница је бескичмењивач, симболичан за флексибилност, милост и агилност, зато хоботница отелотворује елемент самог вода, који је лепо приказан у флуидности уписивања, хоботница стварно изгледа као да плута. Предивна боја и убризгавањем и пријатним сенчењем и истицањем чине ово прекрасним комадом и додавање хоботнице мастила као позадине додаје јединствени елемент и стварно доноси хоботницу из коже.

12. Оцтопус Веб оф Цолор

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Са упреденом, замршена од хоботнице пипке омоту око рамена, руку и груди, ово тетоважа је диван, жестоки мешавина ванземаљске зелена, црвена крв, наранџасте и назнакама љубичасте и жуто у унакажена, али јасно дефинисан, мрежа хоботнице величанственост. Кликните овде за тетоваже белог мастила. Врло фино дело у линији и одлична смела боја омогућавају да се овај маст издваја од поштене коже, а само му се додају детаљи у космичастим врховима на врху главе хоботнице и жутог жутог ока. Уопштено, врло кул, врло смела тетоважа коју носилац може цијенити и носити тотемски хобот за живот.

11. Оцто-Скулл Таттоо

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Изопачен лобања са хоботница пипци излазе, паковање свој пут око надлактице и рамена, ово тетоважа је визија смрти реинкарнира, као хоботница преселио у лобањи гранате и сада клизи кроз бездан која прожима све што наиђе. Ово упише има добру линију рада и леп истицање и заједно са одличном, фине сенчење рад чини врло кул, смелим дизајном који ће се носити као тамна тотем Вард далеко лоше расположење и морбидне значка част да преузме у гроб. Ако сте љубитељ тетоваже лобање, овдје је дан мртвих тетоважа који је међу нашим омиљеним. Спремни за дизајн више оцтопус тетоважа?

10. Гиант Оцтопус вс Схип

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Класично узимају класичан дизајн, ова тетоважа поседује огромну хоботницу као морско чудовиште које сруши велики брод окружен жбунастим таласима. Хоботница је натписана у класичном црвеном, његовим пипцима који су се окретали и кроз брод, раздвајали га и одвлачивали до мрачне, водене гробнице. Овај добро постављени унос има лијеп, чист рад линије и одлично истицање које му даје тродимензионални изглед. Као и легенда о Крацкену, ова хоботница је оличење застрашујућих прича о мору, где би се читав брод буквално изгубио до дубине океана након напада од монструозне морске звери. Кул, врло текућа тетоважа, са хоботницама и таласима који се вртају заједно, који ће трајати на кожи до краја времена.

9. Изузетно тескоб у облику ватре и груди

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ова хоботница је храбар грудни кош и врат који се постиже уз одличну ињекцију боје и прекрасно осветљавање чинећи ово одличним самосталним уписом, који такође добро функционише са другим мастилом носиоца, који се жестоко одбијају гледаоцима који имају опасност од страха срца непријатеља. Можда онда ова тетоважа симболизује заштиту носиоцу, а тотем да одвоји зле духове. Детаљи у глави хоботнице су прилично задивљујуће са сваком боре и избочином која се протеже кроз прелепе радове сенке, а истовремено су и пентапе истакнуте до савршенства. Све у свему, веома је храбар, хладан и јединствен бренд који доноси водене елементе прилагодљивости, флексибилности и креативности на кожну платну на неуморан начин.

8. Неон Пурпле Оцтопус

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Светла, болдна, неонска боја чини ову тетоважу хоботницама невероватним делом који стоји на бледој кожи у стварно живој перспективи. Авесоме, свирлинг индиго и блуес украшавају ово инспиративно створење дубине док се клизи преко меса у натприродном сјају неупадне боје. Стварно фино дело и интензивно убризгавање боје чине ово блиставо издвојен комад који лепо ухвати суштину хоботнице у изузетно драматичном стилу. Авесоме.

7. Трибал Оцтопус

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ово је сјајна хоботница тетоваже племенског утицаја, завијена преко задњег дела рамена, скривена кожа у мистериозном значењу и украшена у сложеном раду узорака који само моли за ближи изглед. Линијски рад, засенчење и бојење су сви беспријекорни у овом комаду и стварају заиста смелим и прилично трипити дизајн који је у складу са племенском естетиком. Све у свему, сјајна тетоважа, стварно добро постављена, дајући носиоцу трајно оклопну оклопу која се носи са поносом и такође даје смелу изјаву.

6. Горгеоус Бацк Оцтопус Арт

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Детаљ у овом прелепом тетоважа је запањујућа са предивним ознакама које изгледају као финих пукотина целом хоботнице, добро је наведено у освртом на детаљима у сваком вакуум, крила и боре овог интелигентног, стално трансформише створење. Ињекција боје је невероватна у овом бренду са злечним пинкама и пурпурима, наглашене жутим стазама које долазе до и око ока. Веома добро постављен комад који покрива горњи део леђа са врстом претеће милости, овај хоботњак вас вуче, хипнотизирајући и једном када је ухватити то никада неће пустити. Предиван посао.

5. Осмог лобања

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Јединствено узимање тетоваже хоботнице са скелетном хоботницом са главом главе ванземаљаца уклесаним преко горњих леђа и на руку. Чисте линије и сјајно осенчење и истицање заједно са обимним детаљним радом чине овај бренд крепким, веома необичном комадом који додатно продубљује тајну хоботнице и заиста поријекла чудовишта у овој тетоважи. Панталоне изгледају готово механички и један чак и реалистички прожима задњи део руке носиоца који се појављује испод тела и наставља се низ лакат. Све у свему, ово је електрифизирајућа марка која доноси нешто заиста загонетно за платно и ниво пропасти који плива око њега. Лепа.

4. Скривен у гребену хоботнице

Тонс of Octopus Tattoo Designs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Луди, донекле збуњујући дизајн, ипак очитава хоботно и живописно боје хоботнице. Ово црвено и наранџасто пригушено створење заплетено је деловима из коралног гребена и преображава међу њима само оне које су одбацивале луталице и непогрешиво око у центру хаоса. Изузетан рад линије и сјајно бојење дају тај комад и елемент скривене мистерије коју октопод може представљати. Све у свему, добро постављена, секси тетоважа са изврсном засићености боје и избор контрастних боја које заиста пишу поп.

3. Оцтопус и тетоважа на лобању

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ово је интересантна тетоважа са осенченом хоботницом, његовим пипцима који су се окретали и окрећу око меса, покривајући леђа у страшном стилу, главом све хоботнице са једне стране, претварајући се у човјеку лобању на другу. Глава хоботнице и лобањског зглоба су тако добро спојени, лако је пропустити лобању у почетку, али се појављује приликом ближе контроле с сложеном мандалом која удружује главе људи и хоботница, умови се топају у једну супер интелигентну животну силу. Одлична облога чини ово звезданом комадом, веома детаљним, хоботом који ће се заувек држати леђа носиоца, држати живот и смрт у равнотежи и довести до живих креативних и трансформативних водних елемената. Сплендид.

2. Вртлог, запањујућа тетоважа хоботнице

Тонс of Octopus Tattoo Designs

Ово је један невероватан, супер секси октопус татоо натраг који садржи замаху вихтова у центру на коме се појављују оловци, а затим се закривљују, омотајући свој пут од рамена до дупета на доследан, детаљан начин. Лепо обложена и обојена и засенчена савршеношћу, ово је једна узбудљива тетоважа и чудесно представља хоботница која се појављује из дубине унутар коже, невероватно уметничко дело побољшавајући женски облик у спектакуларном стилу.

1. Фулл Боди Оцтопус Мастерпиеце

Тонс of Octopus Tattoo Designs

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 64 =