Blog

Трагедија која је одржана у Паризу 13. новембра 2015 није имала утицаја само на Француску, већ и на свет. Људи реагују другачије када се морају суочити са страшним догађајима као што је овај ... Неки од нас могу бити преплављени бескорисношћу, док се други осећају бесно. У овој ситуацији, ништа не можемо учинити као појединци.

Тетоваже које част у нападу у Паризу Жртве:

Озбиљно означена терористичким акцијама и изгубљеним душама, неколико људи осјетило је потребу да тетоваже добију као подсетнике. Они су такође желели да покажу своју подршку и поштују жртве. Немојте замислити да су само у Француској били присутни само француски људи! Канађани, па чак и Филипини, истакли су разорне догађаје у Француској и добили тетоваже којима се чувају жртве из Париза.
Према неким људима, добивање екстра мале тетоваже на већ тетовираном телу не значи превише. Па, у том случају, шта ако девојка добије своју прву тетоважу овом приликом? Француска девојка која апсолутно мрзи игле, осећала је жељу да се потисне. Није желела да заборави овај датум и није знала како другачије може изразити њена осећања.
Према објављеном и познатом психо-социологу, наша потреба да предузмемо акцију, материју и да буде релевантна, је урођена. Људима су потребни симболи за комуницирање, а понекад вербална комуникација није довољна, тако да добију тетоваће, боје или стварају умјетничка дјела из жалости. Пада и жалост су два најјача осећања које особа може имати.
Да би подржао узрок, било је неколико уметника који су почели да цртају дизајн који се односи на трагедију. Понуђен је власник салона из града Ле Хавре Мир за Париз тетоваже бесплатно. То је учинио зато што је нагласио са сваког другог бола и желео је нешто учинити у част жртава.
Такав дан се не може заборавити или превиђати. Свако се бави на свој начин. Мислим да је добијање тетоважа у част жртвама напада на Париз једноставан покрет који значи много више него што ништа не ради. Заиста, ми смо беспомоћни против таквих догађаја, али можемо се односити и постати више уједињени него икада раније.

16. Зглоб се моли за тетоважу у Паризу

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Ова тетоважа припада Мелани Циснерос. Поставила је слику са новом тетоважом дан након инцидената. Док не знамо много о њој, сигурни смо да је солидна особа. Тетоваже које показују подршку за Париз су једноставне јер се виде као симболи, а не као уметничка дела. Мелание је изабрала обичан дизајн Ајфеловог торња и причврстила је на зглобу. Ова посебна локација је веома видљива, тако да је вероватно потребно подсетити како је крхки живот свакодневно.

15. Ајфелова кула је снажан симбол

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Особа која је добила ову тетоважу Еиффеловог торња је из Монтреала. Ова слика је постављена на Инстаграм дан након напада у Паризу. Не знам за тебе, али када помислим на Париз, Еиффелова кула и Музеј Лоувре аутоматски долазе на памет. Требао сам изабрати симбол торња, а не нешто друго. Чак и људи из Квебека жељели су показати подршку за Париз!

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

14. Охио показује и подршку

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Ова тетоважа је на момка из Охаја. Отишао је у салон, где му је тетовирани уметник Јаи Спиззи дао оно што је дошао. Мислим да је сигурно рећи да је овај дизајн Ајфеловог торња строг. То није једноставна скица, као и остали, већ црњена верзија. Жале чак и ако живи на другом континенту. Ово је доказ да човечанство занемарује близину. Волео бих да има више људи попут њега!

13. Тетоважа прстом одаје почаст Паризу

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Ова девојка није лепа само споља, већ и изнутра. Према њеном Инстаграмовом рачуну, она се тетовирала након петка 13. октобра; када су се десили стравични догађаји. Она није један обичан љубитељ Париза, већ тужна особа. Пратите њен пример и наставите се смешно размишљати да имате шансе за живот које стотине људи више немају.

12. Трибуте тату на Филипини

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Ова жена је са Филипина. Добила је ту дивну тетоважу да покаже њену љубав и подршку. Уметник тетоважа који је дизајнирао и припремио овај комад је Левин ЦарЦрасх. Користио је технику акварела како би га веселио упркос туги и очају који се сакривају иза њега. Чињеница да је Филипина мислила о овом гесту је дивна. Сви смо исти, али подељени због свих погрешних разлога. Зар се не слажете??

11. Мир и Париз у једној тетоважи

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Овај тип је француски. Он је отишао да добије тетоважу после несрећног догађаја, 18. новембра. Цхарла Цхак га је на кожи натиснула у продавници за тетовирање у Паризу. Поставио је ову слику на свој Фацебоок профил, као и на свој блог. Ово је симбол мира и диван начин да се устанете и придружите општем болу. Лепо је знати да саосећање није осећај чуднији човеку.

10. Сажутни Канадчани добијају мирне тетоваже за Париз

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Еило Мартин је име тетоваже који је направио ове тетоваже који су частили жртве напада на Париз. Можда не изгледају савршено, али то није зато што Еило није талентовани уметник. Напротив, она је веома цењена за њен рад. Мировни знак и комбинација Ајфеловог торња не припадају њој, али шаље најбољу могућу поруку. Еило је исто толико погођена колико и њеним клијентима.

9. Немачки модел тетоваже се придружи групи подршке

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Ова лепа, пажљива и саосећајна девојка из Штутгарта, Немачка. Није оклевала да добије тетоважу која је показала подршку. Свака тетоважа је важна чак и за особу која већ има пуно тога. Поред показивања своје тетоваже прстију, она је поставила показујући знак мира. Свако би могао нешто научити од ње. Њен избор је мали и деликатан, али порука коју шаље је моћна!

8. Мирно признање нападима Париза

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

И мушкарци и жене су донели врло инспирисану одлуку након трагедије из Париза. Свету је потребан мир и сви знају да неколико тетоважа то не може промијенити, али они могу донијети људе. Ако су људи уједињени, они могу постићи величанственост. Он је још једна особа која је требала изразити своју бол и наду на боље. Гласина је да је француски графички дизајнер Јеан Јуллиен редизајнирао симбол мира који одговара недавним догађајима.

7. Парис Унитед у част и подршку

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Крв, Еиффелов торањ и порука Парис Унис, који је француски за Париз Јунајтед, су неки од елемената дизајна тетоважа направљених након напада. Особа која је измислила ову идеју себе назива Фоком. Судећи по делимично опсценој позицији руке из његовог цртежа, он је љут. Не сви сви можемо да прихватимо и жалимо у тишини. Поједини људи пролазе кроз фазе екстремног беса.

6. Петком 13., молите их 4

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Други дизајн намерава да се тетовира; ово је направио Францк Фоурсингерс. Поред цртања Еиффеловог торња и цвијећа, он је укључио и поруку која каже Петак 13. молите се за њих. Без обзира на то у шта верујемо, можемо се молити за жртве, њихове породице и на крају, за бољи свет. Цртеж је Францков начин изражавања. Шта је твоје?

5. Традиционалне дизајне тетоваже Флоренце Леванти

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Фиренца Леванти је уметник који живи у Паризу. Предвидео је талас људи који би желели да добију тетоваже као одговор на трагедију која се недавно догодила. Дизајнирао је пет различитих тетоважа који су све о превазилажењу и побједи негативности. Леванти укључује оснаживање речи у својим дизајном, као што су ваинцра, што представља превазилажење, и ресистер, што значи издржавање. Већ је потврдио два његова дизајна.

4. Француски додир Флоренце Леванти

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Дизајн татоо Флоренце Леванти који је част жртвама напада на Париз већ је цењен. На пример, ово је један од пет дизајна које је направио, натписано на тијелу особе. То је једна од ретких тетоважа које не садрже Ајфелову куку, али и други симболи који су репрезентативни за Француску, респективно за Париз.

3. Фиренца Леванти Ресистер

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Овај дизајн је пун значења. Човекова одећа прелази у француску заставу, улична лампа изгледа као Сунце, симболизирајући наду и реч ресистер завршава поруку. Особа која је изабрала да је ово написала дефинитивно има смисла и жели да предузме акцију на један или други начин. Тетовирани људи се осећају ближе једни другима уопште и сада, људи који имају тетоваже који поштују жртве Париза ће се осећати ближе.

2. Латински мото представник за Париз

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Овај дизајн заједно са мотором под њим је веома популаран од 13. новембра. Флуцтуат нец мергитур долази са латиницом и сматра се париским мотором. То значи на енглеском Бачена је таласима, али не потоне. Угли Кид Гумо је име уметника за тетоважу који је ово написао. Он је Француз који живи и ради у Паризу. Не занемарите лобању изнад њега. Ове две тетоваже нису повезане.

1. Мото који помаже у жалости

Тетоваже That Honor Paris Attack Victims

Ово је још једна тетоважа коју је истог уметника написао, тј. Угли Кид Гумо. То је идентично са претходним. Међутим, поента је да у тешким временима као што је ова, добивање јединствене тетоваже више није приоритет. Ове тетоваже су симболи дубоких емоција и разарајућих догађаја. Верујем да сви можемо да се повезујемо чак и ако нисмо толико храбри колико су ти људи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2