Blog

Да ли размишљате да добијете тетоважу у грудима? Дошли сте на право место! Ово је најбоља колекција тетоваже груди за мушкарце ЕВЕР. Дизајн груди рангиран..Тетоваже грудног коша за мушкарце готово ништа заједничко, осим њихове локације. Постоји неколико елемената који би могли бити изванредни, али уопште разлике су значајне. Добијање тетоважа на грудима је велика ствар за било ког човека јер је то веома изложено подручје. Понекад су груди више изложене него човекове руке, или је бар део тога.

Већина тетоважа у грудима за мушкарце изгледа веома мушког и наглашава њихове особине. Међутим, читав процес кертања је веома болан у тој области. Посебно осетљива је кожа која покрива грудну жбуку. Поред тога, они који настављају тетоваже на грудима на својим ребрима морају даље издржати. Било који део тела који је у близини костију је склонији високој осетљивости од других.

Када је реч о стиловима и мотивима тетоважа, приметићете у следећих 70 примера да је разноликост упечатљива. Вишеструки момци сматрају да је цоол да имају лик из цртаних филмова на грудима, док други имају више дубоких мисли и изаберу цртеже различитих теорија релативности или верских завера.

Видећете доста изванредног линијског посла, тачног рада, реализма и неке од одличних традиционалних тетоважа. Било која идеја о тетоважама може се прилагодити претходно одабраном стилу тетаа. Није важно ако сте љубитељ минимализма или реализма докле год имате дефинисану идеју о томе на чему треба да изгледа ваша тетоважа у глави.

Contents

Грудне тетоваже за мушкарце:

У последње време, већина мушкараца који су се одлучили за тетоваже у грудима нису ишли ни на једну врсту писања. Прије пар година, било је врло кичко да се нешто пише испод кости костију. Не кажем да није више хладно, али мушкарци имају тенденцију да изаберу више елаборативних дизајна. Без даљих разлога, да видимо како изгледају тетоваже за мушкарце ових дана!

70. Откључај моју земаљску страст

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Међунар у облику срца, двије руже и двије пчеле су саставни део ове тетоваже груди и неколико других тетоважа у грудима за мушкарце. Овај је само црно-бијело, чињеница која означава једноставност и одређени ниво штедње. Налази се тачно испод крагне, наглашавајући их у мушкој материји. Изгледа као модел, тако да претпостављам да се сви одобравају.

69. То су моја уверења

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Снага, поштовање и лојалност представљају имовину и вероватно су то смернице у животу. Као што смо раније поменули, тетоваже попут овога нису баш популарни. Чак и тако, мислим да је његов избор у фонту и величини одличан за облик свог тела. Ништа не говори о мушкости више од самопоуздања, а неколико принципа који би требало да служе као смернице у свом животу.

Набави Бесплатна прилагођена грудна тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

68. Пронађите прави кључ за моје срце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ово је пример тетоважа грудног коша за мушкарце који су старији и део новог. Његов стари део представљају речи написане са леве стране, али су доведене до данас захваљујући модерном стилу тетовирања. Његов нови део састоји се од срца, кључева и украсног дизајна црвеном бојом. Све у свему, ово је мешавина стилова који вероватно најбоље одговарају његовој личности. Ово је заправо тачка за добивање тетоважа; да пронађете оно што вам највише одговара без обзира на поруку или стил.

67. Ово је симфонија апстрактне

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Тетоваже које су апстрактне и изгледају као прскалице боје су биле само неколико година. Када је реч о стилу, они нису у потпуности дефинисани, али све више и више навијача добијају сваки пут. У почетку су ове тетоваже имале само црвене и црне боје. Ствари су се промениле, а уметници за тетовирање свуда су почели да га диверзификују. Као грудни кош, мислим да је инспирисана јер има континуитет и вероватно тачку.

66. Ово је моја веза са тетоважима у грудима свемира за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Треће око у центру мандале, заједно са нечим добрим дотичним радом и суптилним дриппијанцима, могло би имати више значења него што можемо замислити. Размислите о симболичности мандале и трећег ока самог, а ваш ум може бити разбијен. Тетоваже грудног коша за мушкарце понекад су дубљи него што би изгледале на први поглед. Горњи део ове тетоваже је на крагни. Ух, то мора да је болело!

65. Ово је Хулк покушавајући да побегне

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

За оне од вас који нису упознати са филмом Хулк, требали бисте знати да је веза између ове тетоваже и филма релевантна. Хулк се преображавао у овом жестоку и неконтролибилном бићу када је био бесан, али некако је његов сродни душа успио да га врати у људски облик. У овом случају мислим да то представља део оног који жели да буде сакривен, иако изгледа да се бори да изађе. Што се тиче уметничког дела, ова тетоважа је реална анимација са одличним избором боја.

64. Ово су моје кривице за тетоваже груди за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Дете у нама увек су присутне, али неки од нас одлуче да га чувају. Па, овај момак не! Он је створио снажан контраст између његовог мужевног изгледа и тетоважа који се тичу суперхероа, карикатура и видео игрица. Да ли препознајете некога поред Супермановог знака? Ако је ово само почетак, он ће бити жива енциклопедија цртаних из прошлог века и слично.

63. Ово је крст који морам носити

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Овај прекомерни криж изгледа окомито готички. Готички стил је леп и монументал у исто време. Пун је орнаментима који могу само похвалити мускуларну груди човека. Са или без вјерског назнака, тетоваже груди за мушкарце који се састоје од крстова преносе одређену искреност која се чини укоријењена снажним принципима. Црно-бело је дефинитивно једина опција у овом случају! Да ли бисте видели овај крст са бојама?

62. Ово је мој поклон Мари

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Гутљај, пуно гутљаја! Ове птице изгледају као да лете преко груди овог човека. Због своје симболике, они имају потпун осећај када су повезани са именом особе. У овом случају Мара може бити особа која више није део његовог живота. Ја то кажем, јер су гутљај све о љубави, наклоности и лојалности. Тресњаци се такође могу односити на наду и слободу, али они овде нису битно релевантни.

61. Ово је моја грозна страна

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ово би могло бити претерано изражено, али мислим да ова тетоважа доводи до ужасног дела овог момка. Анатомски исправан скелет не би значио нешто друго. Поред тога, стил овог дизајна је мало на мрачној страни. Можда врана, ова птица изгледа прилично добро на грудима! Захваљујући својој стварно бијелој кожи, постоји контраст који истиче посао мастила више него што то обично говори.

60. Разумевање са животињом

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Стилови штрцања заједно са геометријским облицима немају ништа заједничко са инстинктима животиња. Међутим, мислим да је управо та ствар. Овај тип је покушао да прикаже разлоге и основне инстинкте на мање очигледан начин. Изабрао је савршено симетричан дизајн који изгледа невероватно на грудима и изазива било какву тетоважу без обзира на његово искуство у овој области рада.

59. Погледајте шта је унутар тетоважа у грудима за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

На први поглед, можда ћете се осећати као да заправо гледате у душу овог момка. Ова тетоважа је тако добро прикривена, да је визуелно изазовна. 3Д ефекти су заиста важни јер стварају илузију димензије. Површина његове коже је нетакнута, али изгледа да има читаву унутрашњост и разне мотиве око њега. Интензитет боје је такође важан фактор.

58. Окрутна битка за надмоћ

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Није познато да су јелени агресивне животиње, али то није битно када визија једног човека може све да промени. Овај човек се населио за тетоважу која има мало насиља, једнакости, разноликости и невероватне технике сенке. Свеукупно, ова тетоважа је нетипична, јер симболика јелена укључује љубав, милост, мир, лепоту, плодност, понизност, брзину, регрес, креативност, духовност, обиље, добробит и пажљивост.

57. Ово није тешки метал

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Оружје и руже су међу најтраженијим стварима и мушкараца и жена. Тетоваже груди за мушкарце које се састоје од ове две нису више популарне, али ипак изгледају одлично; Даћу ти то! Оно што дефинитивно вреди ценити на овој тетоважи је његово позиционирање. Будући да је црно-бела слика, нема пуно тога о бојама. Ако је у близини концепт традиционалног стила тета, онда су руже вероватно црвене са ситним зеленим листовима.

56. Еманација сјајних зрака

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ова тетоважа на грудима изгледа као графичка интерпретација зрака. То је дизајн који удахне модернизам и налази се на ивици експерименталног и посвећеног. Соларни мрк или не, ова идеја је оригинална и јединствена. Нисам то видео другде. Судећи по изгледу лица овог момка, он је прилично презирао резултат. Има све разлоге за размишљање да је бол привремена, али његова тетоважа није!

55. Занимање и лептира и лобања

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Без покушаја да се објективизује овај савршено одговарајући човек, оба лептира и лобања изгледају фантастично на његовим грудима. Идеја о његовом мастилу може бити врло дубока, али хеј не можеш судити особу због слабости! Срећа се увек крије није позитивна порука. Међутим, то би могло имати врло позитиван ефекат на овај чудесан човјек!

54. Тако фан показује љубав

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Пошто смо имали Суперман фан као пример неколико тетоважа назад, проналазак навијача Батмана је био неопходан. Морамо му дати кредит за оригиналност и смисао за хумор. Џокер каже ХА, ХА, ХА и слепи мишеви бесно лете са друге стране. Морам признати, то у почетку не изгледа као Батманова тетоважа, али више као вампирски дан.

53. Овладавање прецизним механизмима срца

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Биомеханичке тетоваже и анатомски исправне тетоваже су се састајале у овој грудној тетоважи. Ако размислите о томе, било је неизбежно. Интензитет црног мастила је сасвим спектакуларан, што ме тера да размишљам о малој манипулацији фотографијама. Чак и тако, то је грудни део који ухвати око и нагиње да га држи тамо. Предивна тетоважа и прекрасан човек! Каква савршена комбинација! Дефинитивно зна како да покрене унутрашњи механизам жене!

52. Мислим да сам тетоваже за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

..или другим ријечима, цогито ерго сум! Латински израз на старом пергаменту и неке руже да га олакшају, чине једну од најбољих традиционалних тетоваже грудног коша за мушкарце. Мастило је беспрекорно и његова позиција и дизајн. Можете се запитати зашто руже нису детаљније. То је једна од карактеристика традиционалних тетоважа. Ако сте заинтересовани да видите више од тога, погледајте ову везу.

51. Крунисање правог краља

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Људи се стално боре за моћ ових дана, тако да тетоважа круне има савршен смисао. Овај човек је сигурно гладан и брига за част. Изгледа да ће учинити све што је потребно да би се победио из било које ситуације. Живот га ставља унутра. Руже су лепе додаци који заокружују његов мужевни имиџ. Велике тетоваже су дефинитивно опремљене робусним мушкарцима.

50. Спидерман је у мени

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ова грудна тетоважа је већ популарна. Међутим, сматрам га уграђеним у категорију тетоваже груди за мушкарце. Тетовиране кожне трепавице биле су одличан ударац када су се првобитно појавили. Утисак о подривању коже је веома леп, јер је управо то; утисак. Уметник тетоваже употребио је живописне боје које су важне приликом покушаја стварања илузије да овај човек има костим Спидерман под његовом кожом.

49. Моје демонско створење и његови минионари

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Мрачна, тетоважа ужаса на реалистичан начин је успех не само за овог човека, већ и за генерално. Све што није анђео и даље постоји чак и ако то желимо да признамо или не. Овај тип сигурно је желео да покаже своју енергију тако што се одлучио за моћну слику о разбијеном ентитету који држи своје лисице близу. Руни и његови зуби су изузетно детаљни!

48. Љубитељ животиња у мени

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Октопус је одлична идеја за тетоважу. Надреалистичка, обојена хоботница је још већа идеја! Осим невероватног начина прикривања коже хоботнице, оно што заиста истиче су му поклони. Та сенка од розе је савршен избор који истовремено чини ову хоботу истинским и некаквим карикатуром. Занима ме шта ће изабрати за другу страну његовог груди, зар не??

47. Оливер је био заиста посебан

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Оливер је особа за коју је написана ова тетоважа. Тетоваже грудног коша за мушкарце не треба увек да буду визуелно привлачне или да имају филозофску поруку. Понекад су посвећени људима који су важни и који нас никад неће заиста оставити све док они живе у нашим умовима, кроз наша сећања. Крила, цвијеће и датум су довољни елементи за изражавање жалости и дубоке бриге за некога.

46. ​​Летите према бесконачности

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Знак бесконачности, две птице и неколико кругова укључују ову тетоважу у категорију дубоких тетоважа са дубоким значењем. Морам да кажем да не знам шта је спирала између птица, али то би могла бити веза са људском ДНК или само детаљнији знак бесконачности. Да ли сте приметили да скоро свака озбиљна тетоважа није обојена? Мислим да су супротности црно-белих способне да формирају дизајн вредан тумачења и друге мисли.

45. Ово је решење проблема тетоваже грудног коша за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Покривање ваших очију, уста и ушију неће вам послати све своје проблеме или спречити да размишљате о њима, али бар их можете делимично затворити. Лобања која има све ове покривене делове тела не чини превише смисла, већ мучена лица са сваке стране ове тетоваже. Цртање руку је изазов за било ког уметника, тако да је ово за њега јер је он или она извукао беспрекорно!

44. Видјети кроз хексагоналне облике

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Треће око је нешто што сви вероватно желимо имати, или у случају да га имамо, да га активирамо и користимо. До тада, можемо добити тетоважу нашег трећег ока и надамо се да ће постати моћнији. Ова тетоважа је геометријска и једноставна, али не недостаје нечему што би га учинило досадним. Широка је, црна и црвена, и чини се да се питате, зар не??

43. Имам жестоку жељу

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Не, не за овај врући шут, већ да ми срце лете бесплатно! Крила, звезда и срце у пламену су сви знаци страсти. Не бих очекивао мање од овог прекрасног бића. Изгледа да је фан традиционалних и нео-традиционалних тетоважа, чињеница која је добра. Нисам сигуран аматер, вероватно је завршио рукаве пре него што почне да тетовира своје груди.

42. Ово је виртуелни оклоп

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Тотемови и остали ствари су нас пратили кроз историју и задржавали наду. Неки од нас су их подигли и покупили за добивање тетоважа. Као што је овај невероватно добро урадио оклоп, ми тежимо да покријемо своја тела симболима који би требало да нас заштите чак и ако немају материјалну форму.

41. Љубав према мамама је вечна

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Иако би сте могли да зовете овог човека, мајчиног дечака, мислим да је добио ову тетоважу пошто је поштовао и зато што вероватно није више његова. Љубав наше мајке је лепа ствар која се може превести у лепе груди тетоваже за мушкарце и жене. Та пластична бочица у облику срца могла је испунити њеним духом.

40. Ово је мој поклон традиционалним тетоважама

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Тетоваже груди за мушкарце лепо се уклапају са традиционалним наутичким тетоважама. Без покушаја да буду мизогинистички, мушкарци су много пута плутали у различите сврхе, тако да ова тетоважа не може имати више мужевних особина него што већ има. Извођење је беспрекорно, а избор у бојама није само према овом стилу, већ и више него опремљен за сврху.

39. Одео на трговима и дебелим црвеним - тетоваже у грудима за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Не типична тетоважа, ова тетоважа груди шири се преко руку овог човјека и доњих абс. Морате се дивити његовој оригиналности иако можда не разумете. Судећи само ову визуалну тетоважу, то је мало на необичној страни, али то је нешто што га чини још посебнијим. Алтернативна уметност цвета и полако се инфилтрира у свет тетоважа!

38. Киднапинг орао се бори змијом

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Да ли ово може представљати како делује животињско краљевство? Ако погледате блиско, видећете да ова особа има још једну змију на руци, тако да мора волети змије. Што се тиче орла, он можда не би добио борбу против велике, моћне змије, али изгледа да се никад неће завршити довољно близу да се бори против њега. Тетоваже груди за мушкарце често садрже животиње које наглашавају њихову мастурбацију.

37. Савршена симетрија добијена с тетоважама мастила за мушкарце за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Људи су склони да воле симетрију. Они који имају савршено симетрична лица се сматрају лепшим од других, па је природно само потражити исту симетрију у свему осталом. У овој тетоважи, на пример, постоји савршена симетрија, што је лако постићи захваљујући племенском дизајну. Све-мушки дизајни често укључују племенске облике јер су дебели и комплиментирају дебела тела.

36. Негује кошницу на грудном грудима

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Концентричне тетоваже у грудима су и симетрија. Геометријски облици се лако могу користити за стварање симетрије јер се понављају. Иако овај дизајн укључује нешто што изгледа као кошнице, то су вероватно само компоненте веће слике. У зависности од перспективе, можда ћете видети облик лептира на грудима овог човека или само концентричну анексију геометријских облика.

35. Хајде да разговарамо о еволуцији

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Овај текст је самопоуздан. Особа која мисли да добије тетоважу о Дарвиновој теорији еволуције је дефинитивно онај ко може себи приуштити добар тетоважни умјетник, а то је и ово лијепо умјетничко дјело на кожи! Ова тетоважа је једноставно беспријекорна и иако то представља нешто са чим се сви не слажу, то је паметна тетоважа са обимним објашњењем. Претпостављам да је јак вјерник Дарвинове теорије. Јеси ли?

34. Подизање до мало црвене боје

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Визуелни ремек-дело, тетоваже грудног коша за мушкарце могу бити украсни само без јако дубоког значења. Имам осећај да је његова специфична тетоважа управо то. Могао сам помислити на неколико елемената који могу имати алтернативне значке, али овај дизајн говори за себе. Широко, добро направљено и мало мистериозно, овај комад је лепо гледати!

33. Доприносим својој кожи

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Даље даље на истој бележи незнатне површности, овако ћете допринети кожи! Можете ли идентификовати било коју културу која користи компоненте ове тетоваже за орнаменте? Мислим да су неки мотиви грчки, али не могу их све идентификовати. Поента је у томе што овај човек може да научи женама нешто или две о приступу! Изванредан рад и танка облога!

32. Пусти ме из тетоваже за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Само да се супротставим имену филма Пусти ме унутра, могли бисмо назвати ову тетоважу Пусти ме. Некако слично са претходном тетоважом која је садржала Хулка, не добијамо никакве детаље о особи која покушава да изађе. Из спољашње стране, жена изгледа сјајно и поносна, али оно што покушава да направи простор и изађе изгледа мучено и жудно да открије нешто што би могло помоћи. Овај грудни део је реалан. То је као да гледате фотографију, зар не??

31. Фиксирање срца које крвари

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Срце које крвари, али га крвари механизам од вијака и других алата тешко је поправити. Када алат претвори у перје и аорта се протеже под облику гранчица, решење се може наћи само у метафизичкој равни. Биомеханички и надреалистички, овај грудни комад је чудесно гледати и вреди све болове, новца и невоље на свету!

30. В није за Вендету

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

В за Вендетта је политички трилер. Маска коју видите у средини ове тетоваже у грудима је маска коју је главни лик носио у филму. Рози су такође повезани са акцијом која се наставља у филму. Све у свему, међу тетоважама у грудима за мушкарце, овај је изабран од стране љубитеља филма и вероватно одрживог разлога представљеног у филму.

29. мјешавина засијања без живота

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Иако можда није тачно рећи да су цвијеће без живота или да су крила из ове тетоваже бескрајне, заправо су. Када су повезани са лобањом, обликом лептирског и украсног дизајна, они су део веће слике која не предлаже ништа осим живота. Боје су мало избледеле, што је ствар која је вероватно била намијењена.

28. Кинг Скулл зна како летјети

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Бити краљ међу живим или бити краљ међу мртвима може бити једнако награђиван. Када имате пар крила за летење, слика се завршава. Без размишљања о томе шта значи сваки од ових елемената, ова тетоважа у грудима служи својој намени. Наглашава робусност овог човека и чини га мало згоднијим, мислим.

27. Све сам у традиционалном

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Овај пуни комади дишу традиционално. Његов носилац је све у вези са традиционалним симболима, техником и бојама. Цијели аранжман изгледа више него страшан, наглашавајући орао, женско лице и америчку заставу. Такође ми се свиђају надувавање које представљају мала звезда која не сијају као дијаманти.

26. Класична дама иде традиционално

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

На неки други начин у поређењу са претходним комадима груди, овај садржи и традиционалне елементе. Међутим, разлика је детаљна. Уредјење ове тетоваже је више наручено и постоји и интересни центар. Сумњам да је то портрет даме о чему овај човек зна или је некако повезан, али то му није спречило да јој се прикрије на кожи. Она је само део уметничког дела.

25. Квадратна спирала из црне рупе

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Спирала није квадратна, а црна рупа не ствара спирале. Логика ове тетоваже је ван записа, што је управо зато што је тако занимљиво. Можда је неправилно описати нешто окружно да буде квадратно, али све је релативно, па то иде. Роб који показује ка његовом трбуху нагло наглашава струк.

24. Хајде да разговарамо са нашим рукама: тетоваже у грудима за мушкарце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Знаковни језик није нешто што сам овладао, али је прилично очигледно да овај човек слави поруку темељито на његовој тетоважи. Његова идеја је изван јединствене и оригиналне. Може да користи знаковни језик или не може. То уствари није ствар која стоји иза ове тетоваже. Његова јединственост је интригантна и умирем да знам шта пише. Било какве идеје?

23. Могао сам као змај

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Оријентални симбол без сумње, змај може бити женско или мушко. Био је у стању да контролише све елементе природе, тако да видим зашто му је овај човек добио. Њена моћ се оснажује на менталном нивоу. Када је слика тако детаљна и успешна као у овој тетоважи, цела слика постаје много откривајућа.

22. Осјетљивост могла покрити моју таму

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Плаве цвијеће увлаче лобање чије су очи као два пламена који ће се угасити. Делом осјетљива и женствена, дијелом мршав и тамна, ова тетоважа у грудима је леп додатак свим тетоважама у грудима за мушкарце. Уопште није типично, то стварно одговара нежном момку који га носи.

21. Слепи човек чека да се роди

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Слепили смо за светове у нама који чекају да се родимо. Ова порука је повезана са имиџом лудих батина испод ње. На који начин мислите да они мирују? Тетоваже које мисле да су ми посебне, и волео бих да будем власник једног.

20. Идемо кроз лабиринт

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Геометријске тетоваже су стекле све више и више тла. Није тешко учинити, али захтевају пуно стрпљења и стабилне руке. За тетоважу која садржи пуно танких линија познато је да боли много више од других, али претпостављам да је такав посао вредан жртве.

19. Кит се бори октопом на грудима

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Постоје и крваве и окрутне тетоваже у грудима за мушкарце! Ово је један пример у киту који се бори против хоботнице и чини се да је кит добитник. То је врло добро направљена тетоважа са одговарајућим бојама и илузијом стварне борбе.

18. Мој лав је бесан

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Лав је симбол снаге и познато је да је ноћно створење. Његова слика је импозантна и нуди потицај свакоме ко одлучи да добије тетоважу. У овој тетоважи, лав изгледа бесан и спреман за напад. Можда је то начин на који људи знају да морају бити свесни.

17. Прича о мрачној сирени

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ариел мала сирена је класична прича о Диснеи-у. Од 1989. године, чини се да је довољно импресивно да овај човек добије тетоважу главних ликова. Највећи део овог дизајна заузима зла Урсула и њене страшне пипце.

16. Сова и његово скровиште

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Сове и светионици немају много заједничког, али се одлично уклапају у ову слику. Савршено растегнут на раменима овог човјека, величанствено се радује над свјетиоником. Заправо држи кутију од стакла која садржи оно што изгледа као читав други свет. Фантастичне тетоваже су међу мојим фаворитима, поготово када их професионалци напишу.

15. Пазите на гњаву птице

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Тетоваже груди за мушкарце нису увек слатке и позитивне. Постоје случајеви попут овога када је жестоко птица окружена пламеном држала коноп преко лобање. Тај конопац изгледа спреман да виси некога, тако да то дефинитивно није цоол. Осим тога, ово је лепо урадјена тетоважа.

14. Девојка која живи у мојој груди

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ова грудна тетоважа изгледа превише добро да би била истинита! Можда би врло талентовани уметник за тетоважу могао да повуче рибу, али та девојка је страшна реална. Мислим да би било хладније да се поклапа са тетоважом са његовом стварном рибом. Чак и тако, ова тетоважа изгледа невероватно!

13. Срце и његови радни умови

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Срце је прва особина радног ума је цитат који се налази на врху ове пуне груди. Поред стварног срца, то је делимично анатомски исправно, на овој слици су уграђена три сата. Претпостављам да време има неодољив утицај!

12. Замислите змајеве и они се појаве

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Змајеви потичу из азијског дела света. Овај посебан и спектакуларан изгледа јапански, али ја нисам 100% сигуран у то. Веома сличан са техникама тетовирања који се користе за тетоваже јакузе, овај се користи за већину груди и абс.

11. Груди као стрип

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Док нисам упознат са стрипом о коме ова слика долази, сигуран сам да је то нешто смијешно или саркастично. Присуство ономатопеја попут ХА! ХА! то је јасан показатељ тога. Одличан рад и избор боја у бојама!

10. Летећи кроз крваве облаке

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Тетоваже груди за мушкарце понекад говоре о рату. Облаци постају црвени и бомбе прате њихов пут до уништења. Слика овог авиона је скоро надреална и изгледа као снимљена из филма. Мислим да је боја облака била прилагођена.

9. Када се бува надувају

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Када се сова напуни, у потпуности заузима мушки сандук. Сова је сматрана светом и симболом интелигенције и богатства. Ова сова има радознат изглед на лицу, па претпостављам да се то може сматрати интелигентним мимиком.

8. Ко заувек има заувек?

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Па, то је добра поента! Таква порука иде добро заједно са тим сатом и зато што заувек немамо заувек, требамо пар крила да летимо колико можемо! Нео-традиционална тетоважа, ова изгледа мало превише деликатна да би била мушка.

7. Краљ лептира има људско срце

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Када погледам ову тетоважу, мислим на Дали. Дефинитивно је револуционирао свет уметности и његов утицај се и даље осећа. Ова тетоважа је доказ тога. Све о томе је савршено. Са моје тачке гледишта, то је крајња тетоважа груди за Дали фанове.

6. Мотх поверед би а мецханисм

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Бројни мушкарци су одлучили да мастиљу мољца главе лобање на грудима. Међутим, многи од њих нису размишљали о поновном осмишљавању овог дизајна и додавању механизма или других елемената за њега. Ова верзија је јединствена и изгледа и невероватно!

5. Реинтерпретација сова

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Као што сте вероватно примијетили, сова је симбол испуњен у различитим тетоважама. Оно што чини овај посебан посебан начин је начин на који је написан. Почевши од боја и иде све до техника сенчења, ова тетоважа се истиче међу свим реалним тетоважама сова тамо.

4. Кубизам и три мудра мајмуна

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Идеја о овој тетоважи долази од три мудра мајмуна. Један од њих покрива очи, други, уста и трећи, уши. Иако класик, слика мајмуна изгледа ново и свеже захваљујући својој кубистичкој поновној интерпретацији.

3. Уметност на другом нивоу

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Тетоваже груди за мушкарце немају готово ништа заједничко јер постоји толико стилова уметничке и уметничке струје које нико није сличан. Ово је пример сасвим другог тумачења који је тешко категоризирати.

2. Време у рукама сове

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Овога пута, сова која се простире на грудима човека је веома живописна, омаловажава и држи пешчани сат. Пошто су сове интелигентна бића, претпостављам да им можемо веровати својим временом и са делом наше коже.

1. Реализам поново удара

Груди Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Било да нам се свиђа или не, живимо у временском периоду када је реална уметност највише цењена. Морам признати да начин на који изгледа ова јеловита глава је више него импресиван. Контраст између позадине и самог глава је такође узбудљив

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1