Blog

Да ли ће Доналд Трумп постати председник? Хоће ли Хилари? Одговор је у тетоважама! Тетоваже прошлих и будућих председника Сједињених Држава.

Америка је до сада имала 44 предсједника, укључујући Барацк Обама. Портрети од 19 њих су завршили на људској кожи. Неки од оних који воле тетоваже посветили су део њихове површине кожи том предсједнику који су им се свиђали и највише се дивио. Постоје и људи који су добили тетоваже јавних лица који тренутно раде за предсједавање.

Од свих 44 председника, познато је по чињеници да су три од њих имале тетоваже. Јамес К. Полк, Андрев Јацксон и Тхеодоре Роосевелт били су потиснути! Чини се да је Јамес К. Полк, чији портрет нико није тетовирао на његовој кожи, био љубитељ кањи симбола. Имао је оног што је значио жељан.

Contents

Тетоваже прошлих и будућих председника Сједињених Држава:

Тетоваже бивших и будућих председника Сједињених Држава нису сви озбиљни портрети. Као што следи, видећете да је лице Џејмса Буцханана тетовирано на неуобичајеном месту, најбоље лице Абрахам Линцолна црта икада и Доналд Трумп као беба! Такође ћете пронаћи веома реткост портрета Милларда Филлмореа.

Људи који су изабрали портрете председника као тетоваже нису нужно националисти, али би и могли бити. Амерички предсједници који су остали у колективном сјећању су истински симболи моћи и демократије. Неки су имали посебан политички однос, док су други памтени због својих акција и утицаја на глобалном нивоу.

22. Џорџ Вашингтон, 1. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Пошто је Џорџ Вашингтон био први председник Сједињених Држава, потпуно сам схватио зашто било који Американац жели тетоважу од њега. Такође зван отац његове земље, Георге Васхингтон је једногласно изабран, 1789, након што је победио Британце. Оснивао је Институцију Предсједништва. Чак и ако лице изгледа као да се исушује на овој слици, био је представљен лепо и тачно. На крају крајева, жива тетоважа би била језива.

21. Тхомас Јефферсон, трећи амерички предсједник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Тхомас Јефферсон је један од аутора Декларације о независности и један од најутицајнијих америчких оснивача. Његово лице се појављује на рачун од 2 долара и на тијелу ове особе. Није баш популаран међу људима који добијају тетоваже портрета, чак и ако је његов значај као председник веома цењен. Постоји одређена дубина коју је додао уметник тетоважа који је подигао овај реални портрет, зар не мислите?

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

20. Андрев Јацксон, 7. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Ово је донекле карикатура Андрев Јацксона. Судећи по изгледу, није превише протекло. Лепо је знати да га се неко још увек сећа с обзиром да се заиста трудио да постане предсједник. Овај цртеж показује га као старца са сивом косом и густим обрвама. Поглед на лице указује на мудрост, а не на забринутост, јер је приказан у већини својих портрета. Једна забавна чињеница о њему је да је имао тетоважу индијанског томахавка. То је било против свега што је веровао, али претпостављам да му се допало мастило!

19. Мартин Ван Бурен, 8. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Изузетан портрет, ова тетоважа је међу тетоважама прошлих и будућих председника Сједињених Држава. Приказује Мартин Ван Бурен, који је био први председник рођен као амерички држављанин. Његови претходници су рођени британски грађани. Иако изгледа црно, требало би да знате да није. Уметник тетоважа морао је да користи тамније нијансе да би истакао своју стварно бијелу косу.

18. Миллард Филлморе, 13. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Ова тетоважа Милард Филлморе је једна од ретких које постоје. Његов портрет није нацртан на реалистичан начин, али и даље изгледа врло слично њему. Може се рећи да је то портрет цртаног портрета. Ова техника је наивна и није ажурна, тако да ова тетоважа може бити стара! Једна интересантна ствар коју треба знати о Милларду Филлмореу јесте да му се свидело луксузно. Његова жена је имала прву каду са текућом водом из Бијеле куће.

17. Јамес Буцханан, 15. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Постављање ове тетоваже Јамес Буцханан је неуобичајено. Међутим, ако мислите да је он хомосексуалац, ствари могу почети да имају смисла. Био је први амерички председник који се није венчао, али гласине говоре да је био у дугорочном односу са Виллиамом Кингом. Ова тетоважа могла би поштовати првог геј америчког председника или би могла једноставно значити дивљење за свој рад покушавајући да задовољава и Север и Јужни.

16. Абрахам Линцолн, 16. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Овај веома добро направљен портрет Абрахам Линцолн је део 20 најбољих тетоважа прошлих и будућих председника Сједињених Држава. Његово највеће постигнуће за председника било је када је издао Проглас Еманципације који је проглашавао заувек слободан робовима унутар Конфедерације. Сопствио је бар у Спрингфилду, који се зове Салоон. Абрахам Линколн је изградио свој пут након што се борио да преживи смрти својих родитеља, тако да је његов живот инспиративан.

15. Улиссес С. Грант, 18. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Улиссес С. Грант је био борац и херој. Под непосредним надзором Абрахам Линцолнов, борио се у многим биткама и водио своје војно особље до победе. Као предсједник је само држао ствари под контролом и користио је интервенцију када нешто није у реду. Умро је због рака, али је живио у луксузу неколико година. Једном је добио карту за брзу вожњу коња. Да, то је била ствар 1860-их година! Ова тетоважа је реалан портрет њега заједно са именом.

14. Виллиам МцКинлеи, 25. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Виллиам МцКинлеи је предводио нацију побједи у шпанско-америчком рату. Студирао је право и био је цењен због своје личности и његове интелигенције. Речено је да је носио црвени каранфил у његовом капуту. Пре него што је убијен, давао је каранфилу малој девојци. Ова портретна тетоважа одражава забринуту и ​​преокупирану личност МцКинлеи-а. Додавањем црвеног каранфила би ова тетоважа била довршена. Осим тога, ова техника тетовирања је изузетна.

13. Теодор Рузвелт, 26. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Теодор Рузвелт није био типичан председник. Овај чудесан човјек био је најмлађи амерички председник који је веровао у његове прогресивне реформе и имао јаку спољну политику. Поред тога, био је веома страствен за тетоваже! Имао је груди тетоважиран имиџом свог породичног гребена. Говорећи о породици, и његова супруга и његова мајка су умрли истог дана, на Дан заљубљених. Мислим да се он може ценити као особа, као предсједник и као хладна тетоважа!

12. Воодров Вилсон, 28. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Иако ова тетоважа није у потпуности завршена, јасно је да изгледа као лице Вудроу Вилсона на рачуну од 100 000 долара. Током свог мандата, његово лице се заправо појавило на таквом рачуну. Међутим, ове рачуне су требале користити само банке у случају значајних трансакција. Био је вођа прогресивног покрета и водио Америку у Првом светском рату. Иако ово није најбоља заступљеност њега, то је тетоважа која каже пуно.

11. Харри С. Труман, 33. амерички предсједник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Смештен на теловном телу, портрет Харија С. Трумана је део неколико тетоважа прошлих и будућих председника Сједињених Држава. Био је демократа и његово име је често повезано са Хирошимом и Нагасакијем. Натпис који прати ову тетоважу могао би се односити на његово интензивно учешће у војним сукобима. Једна добра чињеница о њему је да он није имао још једно име осим Харрија, али је користио иницијал С уместо тога. Ово није реална тетоважа, већ тумачење портрета бившег председника. Изгледа као први Супермен ако ме питате.

10. Јохн Ф. Кеннеди, 35. амерички предсједник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Јохн Ф. Кеннеди је најмлађи амерички председник који је умро. Његова смрт је била трагична откако је убијен, тако да би ова тетоважа могла бити истовремено знак дивљења и жалости. Отишао је на Харвард, морнарицу и био је и конгресмен. Уствари, његов отац је написао неприхватљиво писмо за пријем, али то га није спречило да постигне веће. Одак или не, ова тетоважа од њега изгледа одлично! С обзиром на познате речи Кеннедија Не питајте шта ваша земља може учинити за вас - питајте шта можете учинити за своју земљу, Мислим да је сигурно рећи да је овај патриот.

9. Рицхард Никон, 37. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Познато је да је први председник који је посетио 50 америчких држава, Рицхард Никон изгледа сасвим кул са плавом косом! Популаран је не само због онога што је радио као предсједника, већ и захваљујући Футурама. Анимирани ситком, Футурама представља Ричарда Никса у смешном светлу, подсећајући на његову оставку због скандала Ватергате и његових карактеристичних геста. Ова модерна интерпретација његових особина и личности изгледа прилично добро!

8. Џими Картер, 39. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Није најбољи цртеж Јимми Цартер-а, ова тетоважа је једноставна. За време свог мандата имао је бољи зуб него што је имао на овој слици, али његове намере су увек биле прве. Био је демократа и пацифиста, па ко не би желео да му пише портрет? Вероватно није најславнији председник, Јимми Цартер бринуо се о људским правима и покушавао да пронађе мирна решења за све. Веровао је у ванземаљце и био је уверен да је 1973. године видео НЛО. Да ли делите његова веровања?

7. Роналд Реаган, 40. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Награђен је не само политичар, већ и глумац Роналд Реаган Већина скоро савршених мушких награда 1940. Био је либералан, а затим конзервативан, али се фокусирао на повећање запослености и јачање националне одбране. Пошто је већ прошао младости у овој портретној тетоважи, није изабран за доброг глумца, већ за доброг председника. Ослањајући се на добивање мира кроз снага, његова слика је сада бесмртна на нечијиој кожи.

6. Билл Цлинтон, 42. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Срећна и смешна, ова тетоважа Бил Клинтона говори све о свом положеном положају. Био је љубазан и пажљив, покушавајући да задржи стопу запослености и смањи инфлацију. Расна дискриминација није нешто што је могао толерисати и он је промовисао демократију у свему што је урадио. Бил Клинтон може послужити као пример многим људима, баш као и онај ко је подигао његово лице на његово тело.

5. Георге В. Бусх, 43. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Џорџ В. Буш није имао времена као председник, за разлику од његовог оца. Није могао учинити оно што је обећао због неочекиваних и разарајућих догађаја. Начин на који је поступао са ситуацијом је пријатан и прихватљив за особе попут оних који су му добили тетоважу. Сам портрет није ремек-дело, али је довољно изражајан. То је мала тетоважа, тако да је тешко додати превише детаља у њему. Јесте ли знали да је био капетан навијачице у средњој школи??

4. Барак Обама, 44. амерички председник

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Први афро-амерички председник, Барацк Обама, воли већина Американаца. Он је типична особа средње класе која је напорно радила како би стигла тамо где је. Ова тетоважа од њега је весела и веома добро обављена. Посебно ми се свиђају боје, кравата, та мала америчка застава и његов осмех. Ово би могло бити тетоважа која изгледа баш као његова слика. Ове дане, све што треба учинити је да направите слику уметнику за тетоваже и исту на кожи.

3. Доналд Трумп кандидати за америчко председавање

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Разлог зашто би неко волео бебу Доналд Трумп на његово тело је мистерија за мене. Међутим, ова тетоважа је слатка на чудан начин. Поред Трумпове лице, долар је знак, што у потпуности одговара његовој тренутној ситуацији. Он је републички и следећи могући предсједник Сједињених Држава. Ово је само једна од тетоважа могућих будућих председника које људи већ имају без узимања у обзир тог аспекта.

2. Хиллари Цлинтон кандидата за америчко председавање

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Ово је Хилари Клинтон с великим осмехом на лицу и помешањем! Са америчком заставом као позадином, њен портрет изгледа као да је направљен за њену кампању. Међутим, дуго је била политичар. Не само прва дама Сједињених Држава, Хиллари Цлинтон је такође била сенатор већ 8 година. Неко верује у њу и толико се цени њеном квалитету, да је добио тату од ње!

1. Берние Сандерс кандидати за америчко председавање

Прошло and Future Presidents of the United States Tattoos

Недавно је демократа Берние Сандерс била најистакнутија независна у историји Конгреса САД-а. Познато је да се супротставља Ирачком рату и политици масовног надзора. Берние је добио место на бутини ове жене, па је он морао учинити нешто добро! Могао би да уради много више, али то зависи само од следећих годишњих избора. Будући предсједник или не, зарадио је ову тетоважу на један или други начин!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =