Blog

Најбољи 66 ручни тетоважи! Треба вам рука (хаха!) Која долази с следећом тетоважом? Хајде да погледамо неке невероватне тетоваже руку да вас инспиришемо.

Ручне тетоваже су постале огроман тренд последњих година. Да видимо зашто:


Contents

66 Таттоос у руци да вас удари:

1. Металне тетоваже рукавица

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ова тетоважа је у толико комада! Волим начин на који се све састаје како би се формирала лептир. Црвени, жути и зелени су стварно лепо и овде.

2. Марине тетоваже руку инспирисане

Најбоље 66 Hand Tattoos

Аие, Матеи! Можда би требао бити шамар! Извињавам се. У сваком случају ... ове хладне морске тетоваже су веома импресивне. За почетак, на овом малом броду има невероватних детаља! То је добар посао, сигурно. Савршен за морнара, пирата или било кога са љубави према мору!

3. Реалистичне тетоваже чудовишта

Најбоље 66 Hand Tattoos

Иикес! Ово су заправо изузетно импресивне ручне тетоваже! Невероватна портретација - они су тако реални! Свиђа ми се како Френки и његова невеста зуре (љубазно?) Једни с друге. Тако романтично.

4. Иллуминати ханд таттоо

Најбоље 66 Hand Tattoos

Све контролишу! Чак и продавнице татова!

5. Гледајте тетоважу

Најбоље 66 Hand Tattoos

Касним на веома важан датум! Ох, чекај, не. Време се никада не мења. Ова тетоважа је супер цоол, иако сатна рука не би била на пола пута између 10 и 11 у само 6 минута у току сата. Волим светле боје и класични стил.

6. Човек и змија

Најбоље 66 Hand Tattoos

Вау. Ова рука тетоважа се толико одвија! Боје и сенчење готово изгледају као да је величанствена брада овог момка тече на вјетру. Надам се да је змија његов пријатељ и не планира да гризе своје лице.

7. Сеахорсе тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Како слатко! Сеахорсес су тако чудна и прелепа створења, зар не? Овај је једноставан, са свим тим бојама и детаљима. Посебно волим око - осећам се као да ме стварно може видети. Одличан избор ручне тетоваже за некога са љубави према морским створењима.

8. Монстер еие

Најбоље 66 Hand Tattoos

То је мало застрашујуће. Али на хладан начин. Волим како црни делови нису само чврсто црни, већ имају текстуру и димензију, скоро као да је око на дну неке ужасне јаме. Воли пандире који пражају прсте.

9. Цвет / мандала тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ова рука тетоважа има изглед попут кане. Сјенило даје дубину комада, посебно око центра главног цвета. Волим како изгледа скоро као окачена рукавица. Врло страшно.

10. Росес

Најбоље 66 Hand Tattoos

Када сте у сумњи, идите са ружама. То ради у већини ситуација, а ово није изузетак. Нарочито зато што су ове лепоте веома добро изведене. Погледај то сјенило! Огрлице које су навијене кроз сваки цвет су леп додатни додир. Питам се да ли имају колеге из стварног живота?

11. Симболи Тринити

Најбоље 66 Hand Tattoos

Оуцх. Озбиљно! Поред чињенице да је ово ПАЛМ ручне тетоваже, која је само тако болна, овај посао је стварно добар. То је врло оптичка илузија-и, и волим коришћење негативног простора за три прстена у позадини. Потпуно ми црта празнину о томе како се тај стил назива, а знам да Мобиус стрип није у реду ... помози ми овде ... Не знам. У сваком случају, троуглови су путовање и они чине мој мозак болом, али ја волим овакве ручне тетоваже!

12. Спарров тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово је само класика, а ја га волим као ручно тетоважу.

13. Ганесха хенна тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Изгледа да је овај комад хана, али зар не би направио невероватну тетоважу руку? Волите све оне сложене детаље, и постављање је врло кул.

14. Тетоважа лобања

Најбоље 66 Hand Tattoos

Можда и можда нећете знати како се осећам за лобање и њихове грозне празне очи. Довољно рећи, ова ствар ме збуњује. Прилично сам сигуран да ће ме доћи вечерас док спавам. Ружа не чини мање застрашујућим. Квалитетан рад, ипак, ако сте у плашању таквих као што и ја.

15. Хамса / Драгон тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Вау. Очи су сјајне! Мислим, не стварно, али сигурно изгледају тако! Толико живих боја и детаља овде! То је ручна тетоважа која ће стварно оставити утисак. Прелеп посао!

16. Артси рука тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово је само ПРЕКРАСНО! Као, не могу чак ни заиста описати. Толико кул стилова у једном невероватном тетоважу! Волим пастелне боје, линије скица, дуге, водене боје, све! Одлична ручна тетоважа за било који уметник.

17. Ужасна ручна тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Добро. Немојте се тетовати на руку. Или можда нигде. Једноставно нема.

18. Росе са бисерима

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово није само једна од најбољих тетоважа руку коју сам икада видео, али можда и најбоља уопште. Не могу превазићи стварни квалитет овог рада! Хоћу да се нагну и помахнем на леђа ове руке. Прилично сам сигуран да ћу моћи да осетим ту ружу. А мој нос би могао бити мокар из оних роса. Нисам супер узбуђен због црне позадине, али ружа и бисери су тако невероватно добро обављени, чак ми није брига. Ово је лепо!

19. Цат

Најбоље 66 Hand Tattoos

Да ли је ово једна од оних чудних длакавих мачака? У чему се ради са тим стварима? У сваком случају, као ручна тетоважа, ово потпуно функционише. Глава мачке се уклапа у праву, а боје су хладне на језив начин. Ова мачка носи бисере на челу. Ова мачка је љубазнија од тебе.

20. Лобања са сомбреро

Најбоље 66 Hand Tattoos

Морате бити извесна врста особе која ће скинути ову врсту ручне тетоваже, а ја нисам један од њих. Али ако си цигарево пушење бандито, онда је то савршено за тебе. Ценим то што ова лобања има очне јабучице - бар ја не гледам у црни понор. Дим је стварно цоол, и изгледа да се врти и око сомбрера.

21. Црна и сива мандала

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ооох! Тако лепа! Ово је тако реално, скоро изгледа да има украсни метал спојен на њену кожу! У овој руци постоје неупоредиви детаљи, а употреба сенки овде је величанствена.

22. Дан мртвих руку тетоваже

Најбоље 66 Hand Tattoos

Зашто толико лобања, људи? Иако ми се свиђа сложеност црне лобање / шећера лобања против плавих метуљака. Лептири се стварно појављују. Лице са шећером је веома добро урађено - врло реално.

Имамо више тетоваже шећера и дан мртвих тетоважа овде.

23. Традиционални стил руке тетоваже

Најбоље 66 Hand Tattoos

Равр! Да ли су ове звери убоде главе? Нећу се бринути о томе ... Хајде само да се усредсредимо на лепу употребу боје, да? Свиђа ми се тигар плави нос. Неочекивано је.

24. Пирамидна тетоважа са очима

Најбоље 66 Hand Tattoos

Добро. Нећу тврдити да разумем шта се овдје дешава. Сигуран сам да власник ове ручне тетоваже има невероватно објашњење његовог значења. Очигледно је да је пирамида очију окружена сунчевим системом и ватреним кометом, а оно што се чини да је Епцот. Могао бих погрешити у вези са последњим. Ово је врло кул, и волим боје. Изашао је из овог света, човече.

25. Бат

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ова усана устава ми даје хеебс! Леп посао, али ... иикес!

26. Пас портрета

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ова рука тетоважа је превише слатка. Волела бих да видим стварну фотографију пса која је овде приказана. Да ли претпостављате да се зове Валнут? Или је можда волео орахе. Сасвим сентиментална тетоважа, сигурна сам.

27. Кат

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ја сам дефинитивно пса особа, а лице на овој мачки има много тога са тим. Ова мачка жели да ме повреди. Боја је врло занимљиво учињена, дајући му лице пуно текстуре. Допада ми се бела употреба за зубе и зубе.

28. Тигер

Најбоље 66 Hand Tattoos

Немој се смејати, али буквално сам зезнуо кад сам помислио на овај. О чему је толико љут? Та дивља звер стварно оживљава упркос класичном стилу тетоважа. Да бисте учинили нешто што је очигледно татоо заправо изгледало као да ће вам пасти на руку, прилично је импресивно.

29. Мандала

Најбоље 66 Hand Tattoos

Обожавам те тетоваже руку који само постају цели када спојите руке. Овај је посебно леп, са неким озбиљнијим детаљима.

30. Прогутати

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ооох! Ово је ТАКО добро! Ја сам велики обожаватељ ове ручне тетоваже. Волим начин на који су крила скоро изгледала као папирни авиони! Ово је дефинитивно једна од најистакнутијих тетоваћа птица коју сам икада видео. Врло креативан.

31. Пин-уп

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово је прилично лоша риба. Из онога што чујем, стварно је тешко добити тетоважу лица која у ствари изгледа добро, а овај је то дефинитивно постигао. Перспектива овде потпуно функционише; уствари изгледа да окреће главу. Чекај ... да ли је ријеч о његовим (?) Зглавцима написао "глава?" Хмм. У реду.

32. Рам лобање

Најбоље 66 Hand Tattoos

Сматрам да су животињске лобање само мало мање језиво од људских, али ово није лоше. Детаљно дело и сенчење на овој руци тетоваже су заиста добро направљене - погледајте те фине линије у роговима роговима!

33. Тешко је убити?

Најбоље 66 Hand Tattoos

Нисам сигуран шта да радим о овоме. Где је доња вилица? Да ли га је напоран рад убио? Шта је са птицом? Стварно желим да знам причу иза овог мастила. Волим да су утичнице за очи уместо црне зелене зелене.

34. Стрелице и лобање тетоваже

Најбоље 66 Hand Tattoos

Шта је са свим лобањама, људи? Ипак стварно волим стил ових ручних тетоважа, ипак. Они су као историјски дијаграми или тако нешто. Чињеница да они нису нацртани са типичним тешким линијама тетоважа чини их да изгледају готово као да су скицирани на кожу.

35. Блооди Мари таттоо

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ои веи. Добро. Чак и морам признати да је ово врло лијепо урадјена тетоважа, а употреба бијелог чини га заиста запањујућим. Али ц'мон! Њене очи крварите! Да није било тако грозно, била би лепотица.

36. Винтаге

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ако желите да ставите дамо на своју руку, то је много лепши начин да то урадите, по мом скромном мишљењу. Ипак, скоро изгледа да ружа носи ову одраслу жену. Волим овај класични стил, са живописним бојама.

37. Тетоваже руку лобање

Најбоље 66 Hand Tattoos

У реду. То ће ми дати ноћне море. Знам, знам, ја сам тотална шума. Чак ни мени није брига. Ова тетоважа је превише реална!

38. Геометријска тетоважа мачака

Најбоље 66 Hand Tattoos

Сада ово је тетоважа мачака коју могу заобићи. Волим геометријске обрасце! Сјенило, љут изглед на лицу, све то ради за мене. Посебно жуте очи док је све друго црно. Дефинитивно добар избор за било кога за мачке.

39. Светлуцава тетоважа лобања

Најбоље 66 Hand Tattoos

Гах! Ово није толико ручна тетоважа јер је то ноћна мора. Ипак, одлично је и учињено, а ја сам супер импресиониран начином како се лубеница појављује из унутрашњости. Иако је сабласно, изгледа прилично кул, што се тиче ручних тетоважа.

40. Шармантна тетоважа лептир / лобања

Најбоље 66 Hand Tattoos

Стварно? Још лобања? И на лептир? Ово је некако цоол, ипак. Мислим да ако нисам знао пре него што је то било лобање, требало би да ми уђе минут да га видим. Врста оптичке илузије, или можда Рорсцхацхов тест - све што прво видите детерминише да ли сте психопат или не.

41. Оријентална ручна тетоважа

Најбоље 66 Hand Tattoos

Видиш ли шта видим? Оставићу то у томе.

42. Јокер Ханд Таттоос

Најбоље 66 Hand Tattoos

"Да ли сте икада плесали са ђаволом у бледој светлости месеца?" Схватио сам да Јокер који је приказан у овој руци тетоважа није Ницхолсон Јокер, али то ће увек бити, по мом мишљењу, најбољи филм Батман икада и један од најбоље линије.

43. Мали Буда

Најбоље 66 Hand Tattoos

Детаљан рад на овој руци тетоваже је прилично лијеп. Мало сам збуњен око дна, мада ... је лице Буда држано у руци?

44. Нативе

Најбоље 66 Hand Tattoos

Да ли треба да ме увреди ова тетоважа? Допада ми се резервна употреба боје и употреба бијелих нагласака. Али она заправо не изгледа као Индијанац, зар не??

45. Винтаге Росе

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово је још једно лепо лице, али овог пута носи ружу као хаубу, уместо да је умире од ње. Волим очи и усне ове даме. Изгледа да жели да вас заведе.

46. ​​Хорнед Беаст

Најбоље 66 Hand Tattoos

Стварно немам појма како да зовем ове руке тетоваже. Нисам сигуран да ли животиња треба да буде бик, или јака, или нека врста митског звери. А жена ... има рогове и огртач. Шта се дешава овде? Ум ... боје су лепе.

47. Цвјетни врт

Најбоље 66 Hand Tattoos

Тако лепа! И каква лепа промена темпа од свих страхотних ручних тетоважа до сада смо видели! Волим стил ове тетоваже, и колико су слатке све оне мале ствари које пузе кроз листје? Тако слатко и женско!

48. Ровр

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово је још један од чега нисам сасвим сигуран од чега. Је ли то лав или тигар? Тешко је рећи, пошто изгледа да има текуће длаке, ипак ми не говори сасвим "грипа". И не знам који је симбол на глави, али шта год да је чини се чини да је љут. Ипак, боје на овом комаду су одличне.

49. Лош хоботница

Најбоље 66 Hand Tattoos

Овај тип је прилично слатка, али ја волим да му пипа пада! Или би то било превише очекивано? Не знам. Одлични избор боја овде, и толико детаља осећам се као да се овај муљкарац скупља. Леп избор за љубитеље главоножаца.

50. Лабораторија

Најбоље 66 Hand Tattoos

Вау. Ова тетоважа је путовање! Волео бих да знам да ли је овај тип требало да буде посебан научник. Ко год да је, он мора имати прилично главобољу од микроскопа на задњој страни лобање. Ова тетоважа је страва, и свако ко мисли другачије је луд.

51. Носи се са мном

Најбоље 66 Hand Tattoos

Још једна љута животиња. Можда зато што су њихова тела изостављена? Ипак, ова рука тетоважа је прилично кул. Волим тај дубоки жути месец (сунце?) У позадини, а очи медведа су супер језиво.

52. Црабби

Најбоље 66 Hand Tattoos

Свиђа ми се ова тетоважа. Рак је лепо урадјен, с одличном бојом, сјенилом и детаљима. Волим плаву позадину и како изгледа као море. Ово је дивно дјело, и чини ми се гладним. Штета што је наш Јое'с Цраб Схацк затворен.

53. Самурај Дуо

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ова двојица су бесна! И они долазе за вама са свим моћи самурајевог ратника. Такође изгледају као да су спремни да спусте неколико ф-бомби. Свидја ми се да свако има свој модни смисао, као да обојица желе изгледати чврсто, али то не значи да морају бити досадни.

54. Цомпасс Росе

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ја ћу се уздржати од коментара на позу која ова риба прави и фокусира на њену руку тетоважу. То је веома леп компас са флеур де лис. Једна од једноставнијих тетоважа на којима смо наишли на овој листи. Лепо је.

55. Сунце и Месец

Најбоље 66 Hand Tattoos

Сунце изгледа тужно, а Месец изгледа луд. Зашто се не смеши? Без обзира на расположење, ово су неке лепо урадене тетоваже, са великим оштрим линијама. Волим ове.

56. Птица на руци

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ова птица долази за слетање! Превише је црнило у горњој области крила, због чега је тешко разликовати крило од облака, али у супротном је ово лијепа ручна тетоважа за било који орнитофил.

57. Ја сам Валрус

Најбоље 66 Hand Tattoos

Када сам први пут видео ово, помислио сам да је то Оод са црвеном оку и да се узбуђивао да је то била тетоважа Вховиан. Али онда сам схватио да су то ушице и кикирики, а не ствари опекотине које Оодс има. Значи, да, морус. То је лепа тетоважа, али је црвена у позадини која би требало да буде крв?

58. Направите жељу

Најбоље 66 Hand Tattoos

Осећам да ово можда није стварна тетоважа, већ можда маркер. Који год да је, волим мале маслачке од панталона и идеју да расте из прстију.

59. Мотх Парт 1

Најбоље 66 Hand Tattoos

Чудно ми је што је ова тетоважа наопако када су руке спојене. Али претпостављам да се то не би уклапало, ако би било крило. У сваком случају, то је лепа рука тетоважа.

60. Мапа пута

Најбоље 66 Hand Tattoos

Ово је још једна ствар коју постављам. Линије пролазе кроз нокте, тако да се осећам као да то може бити само маркер. Надам се, међутим, јер је ово невероватно. Одувек сам био фасциниран путним мапама и мислим да би било кул да се на тај начин тетовира омиљено место на себе. И ја волим коришћење боја. Веома лепо. Ако вам се свиђају тетоваже мапе, погледајте ове тетоваже светске мапе.

61. Хенна Инспиред

Најбоље 66 Hand Tattoos

Стална кана! Ово је диван дизајн и одличан избор за ручно тетоважу. Свидја ми се да је то орнаментни шаблон, али није превише компликовано.

62. Иикес

Најбоље 66 Hand Tattoos

Тако. Много. Цреепи. Озбиљно, људи! Имате ли представу колико је тешко пронаћи ручно тетоважу која није ништа страшно, љутито или грозно? Питам се зашто је то? Шта је у вези са руком која чини да људи желе да стављају на најразмилију ствар на то? Угх. Ова тетоважа је чудно изведена, упркос чињеници да ћу имати ноћне страхове због тог лица.

63. Индијски слон

Најбоље 66 Hand Tattoos

Волим ову руку тетоважу! Као да је прочитао мој коментар о томе да се хистерије за хоботнице спусте прстима и рече себи: "да, то је добра идеја" и стави прст у слоново тело. Верујем да је ово намијењено представљању хиндујског божанства Ганесхе.

64. Мотх Парт 2

Најбоље 66 Hand Tattoos

Мислим да ми се овај мољ воли боље од претходног, али углавном због плаве додане крилима, и хладне, глупости позадине. Овај такође изгледа реалистичније.

65. Делицате Флоралс

Најбоље 66 Hand Tattoos

Још једна лепа цветна ручна тетоважа! Волим меке боје и недостатак строгих линија. То је тако деликатно и лепо! Знам да сам већ лепо рекао, али то је права реч! Скоро ме подсећа на мастиљене пастеле. Свиђа ми се.

66. Вибрант и Цлассиц

Најбоље 66 Hand Tattoos

Завршићу ову листу са лијепом класичном ружицом. Богате, живописне боје и винтаге стил чини ову руку тетоважа тако лепа. Волим да је црвена ружа у сенци лаванде. То није нешто што обично видите. Потпуно прекрасан комад.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 45