Комплетан водич за тетовирање Хене

Хенна Тетоваже. Ово је наш комплетан водич за тетоважу куне. Мехнди, такође познат и као тетоважа куне, сада је све бес. Можете пронаћи тетоваже хенна свуда од мола до плажа до Мадониних руку и чела. Количина детаља коју уметници стављају у традиционалне тетоваже хане није ништа мање него невероватно. Ако тражите нешто да бисте раздвојили ово је начин да се иде. Зато наставите читати како бисте одговорили на сва ваша питања о овом невероватном облику индијске уметности.

Комплетан водич за тетовирање Хене. Шта су они и где да их набавите:

Шта је Хенна Таттоо?

комплетан Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Оригиналли постед би
Ханну Мутху

Тетоваже Хене су јединствене у свету тетовирања. То је зато што је кана привремено смеђе боје које се наноси на кожу, а не мастило под кожу са игло за тетоважу или чешаљ. Дакле, ове запањујуће индијске тетоваже су привремене, али су толико штетне да бисте желели да буду трајни. Традиционално, тетоважа куне је коришћена за ритуале као што су венчања, и то је била светска пракса. Веровало се да ће срећно дати пар, а слике које су важне за пар биле би коришћене. Американци су прилагодили тетовирање кине и једноставно користе привремене уметничке радове за посебне прилике.

Тетоваже у хени имају богату и дугу историју. Међутим, до недавно стварање тетоваже хине била је скоро искључиво индијска уметност. Не више. Хенна је експлодирала популарност последњих година због популарности тетоважа. Уметност тела је преузета на библијски значај у Северној Америци и Европи. Како је уметност у телу постала популарнија, Хенна је изашла на задњој страни сталне вештачке тетоваже.

Наравно, ова два су јединствено различита. Пошто је хенна привремена, многи покушавају неколико тетоваже хане пре него што узму потоп за прву трајну тетоважу. Хенна таттоо арт такође омогућава особи да испроба тачну тетоважу - или, барем, орјентацију, да мисле да се потисну на своје тело.

Надамо се да ћете уживати у овом чланку. Улажемо пуно љубави у то.

Како то ради

комплетан Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Оригиналли постед би
Степхание МцЦуллоугх

За оне од вас са слабом толеранцијом на болове, тетоважа кине ће изгледати као дар од богова. Узимајући боју као мешавину хане и пасте, она се ставља на кожу у одређеном дизајну. Дозволите да се паста осуши и остави је нетакнутим неколико сати. Остављајући га несметано 24 сата резултираће тамнијом и дуготрајнијом тетоважом. Када се паста осуши, она ће се изгубити. Затим ће паста оставити браон боје на кожи која траје отприлике 3 недеље. Тетоважа бледи док ваша кожа избацује спољне слојеве.

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Локација тела

комплетан Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Оригиналли постед би
Индијски шминка и лепота Блог

Хенна тетоважа се обично ради на рукама, стопалима и подлактици. Ово није тврдо и брзо правило, ако би људи попут Мадонне ионако сломили. Изгледа да су руке најпопуларнија локација за тетовирање кине, а стопала су мање популарна. Постоје људи који добијају Тетове тетоваже преко рамена и назад. Ове две локације нису традиционалне локације за тетовирање куне. Дакле, ако желите да будете истинити у уметничком облику, избегавате да добијете тетоважу кине на овим локацијама. Имајте на уму да тетоваже куне збледају док ваша кожа пале, тако да ће локације које пале брже учинити да се тетоважа бледи брже.

Колико то кошта?

Већина времена, трошак тетоваже кине је џепна промена у поређењу са добивањем трајне тетоваже исте величине. Често их можете набавити за пет долара на сајмовима и занатским емисијама. За веће комаде и још сложеније дизајне, можда ћете размислити о одласку стварног уметника хене са својом радњом. Ово ће очигледно повећати трошкове, али је вриједно. Ако живите у средини нигде, а нема доступних уметника хане, они имају хенна матрице и друге материјале доступне на мрежи. Они се крећу од $ 5- $ 10 само за пасте, а матрице су око те цене.

Зашто добити тетоважу куне?

комплетан Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Оригиналли постед би
Ханну Мутху

У ствари постоје пар добрих разлога због којих бисте желели да добијете тетоважу куне. Један разлог је строго за девојачку тетоважу. Ако мислите да желите да тетовирате, али нисте сигурни да можете живети са нечим трајно обрађеним на тијелу, тетоваже хане вам дају добру представу о томе како бисте се осјећали гледањем тетоважа сваког дана. Други разлог је једноставно због забаве. Људи добијају ове тетоваже за прославе попут венчања, рођендана и других важних догађаја у њиховом животу.

Ко га може добити?

Већина стручњака саветује да не добије тетоважу док сте трудна, и стварно се не свиђају када тетовирате своју децу. Тетоваже Хене су другачије. Они су сигурни за труднице јер је паста која је у питању природна. Тетоважа хане на дјетету је прихватљива као тетоваже $ .50 из машина са дугмадима и много класичније. Стотинама година источне културе имају тетовирану децу са куном. Деца и труднице које имају осјетљиву кожу требају посвећивати велику пажњу на уља која се користе у примјени њихове тетоваже. Цлове, горчано семе и театри су само неке од оних које треба избегавати.

Колико дуго траје?

Постоје тоне ствари које можете учинити како би ваша тетоважа трајала дуже, али на крају ће нестати, јер тетоваже хане једноставно праве вањске слојеве ваше коже. Имаћете најјачу боју првих два дана након примене ваше тетоваже. Можете очекивати да ваша хенна тетоважа задржи јаку боју 10 до 15 дана. Тело замењује спољашњи слој коже сваких 3 до 4 недеље. Када кожа почне да замењује спољни слој, приметићете да ваша тетоважа почиње да бледи. Покривајући своју тетоважу када шампон и држите га изван воде, помажете у одржавању боје и успоравању процеса.

Шта још треба да знам о тетоважу Хене?

Ако желите професионално да урадите своје тетоваже, уверите се да носите одећу која не покрива пасте кане након наношења. Ако имате тетоважу куне постављену на ноге, носите флип-флопове. Добра идеја је да потпуно освежите кожу 3 до 4 дана пре именовања за тетовирање. Пошто кана остане активна, добра идеја је да се тетоважа загреје. Ово ће вам дати тамнију завршену боју. Када добијете тетоважу професионално у вашим рукама, желите запамтити да имате некога са вама који може да вози кући. Прихватање управљача може замазати пасте и уништити тетоважу.

 

Тетоваже Хене су забавна алтернатива традиционалној тетоважи. Занимљива историја која стоји иза њих чини добар партијски разговор. Не морате бити Индијанци да бисте ценили лепоту кане у њиховим обичајима. Љепота Кене је да дозвољава тетоважама да виде да ли могу стварно да се обавезују на трајну тетоважу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =