Blog

Дизајн јапанских тетоважа је један од најпопуларнијих тетоважа на међународном нивоу. Има богату културу и историју, а до данас, чак и не-јапански грађани су преплављени јапанским популарним дизајном. Поред лепих боја од којих су направљене ове тетоваже, њена значења су духовна и природна што га чини занимљивијим.

Можете да поставите јапанску тетоважу на леђима, руци, ногу или као потпуну умјетност, почевши од врата до ногу. Асортиман дизајна татоа преноси различите поруке са значењем и сврхом. Будући да ћете трајно ставити нешто на своје тело, требало би да бар разумете његово значење.

Ево 8 Амазинг анд Фасцинатинг Ранге Оф Јапански Таттоо Десигнс и значења:

Дизајн змајева

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би меов = ^ _ ^ =

Змај је један од најпопуларнијих дизајна таттоо дизајна у Јапану. Можете добити стару црну тетоважу или шарену и дубоко мистичну тетоважу. Карактеристике тетоважа змајева варирају. У зависности од онога што желите, можете одабрати тетоважу змаја са очима зеца или демона. Уста се могу отворити и пљуснути или затворити. Ваш змај може преузети карактеристике многих других животиња као што су змија и орао. Створење легенди оличава снагу и мудрост. Остали атрибути укључују великодушност, храброст и моћ. Ово је тетоважа за вас ако желите пренети независност и храброст.

 

Тхе Фире Бирд (Хоу оу) тетоважа

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би онилце п

Јапански Пхоеник тетоважа је детаљан и сложен дизајн. Племенски Пхоеник је најпопуларнији дизајн. Приказује да је Феникс уздигао од ватре. Можете користити тамно или сјајно мастило или комбинацију обоје. Можете одабрати дизајн који приказује птицу која пада, пали и рони између других покрета. Да бисте постали још интригантнији, можете да замените јапанску тетоважу са змајем. Било да је сам или близанац, митолошка птица представља бесмртност, несигурну душу, препород, нове почетке и тријумф. Ваша тетоважа може представљати сунце, ватру или вибрације за живот. Човек може да носи ову тетоважу ако је нешто прошао и преживео. Тетоважа такође може представљати превазилажење и пустити прошлост.

 

А Кои

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би Степхание Рице

 

Легенда каже да је кои (шаран) успео да плови узводно поред точке познатије као "Драгон'с Гате" и претворио се у змај као награду. Риба се слави у Јапану због својих мушких својстава. Добивањем рибље тетоваже на телу добијате да преносе атрибуте као што су храброст. Овај дизајн такође симболизира одлучност и снажну жељу за успехом. Дизајн тетоважа може симболизирати вашу способност да се труди да буде боља особа. Такође можете изразити своје нивое снаге и упорности од страдања и суђења у вашем животу. Ако ваша личност не дозвољава да се лако одрекнете, можете отићи на ову јапанску тетоважу. Значење ваше тетоваже може се разликовати у зависности од правца које пливају и ако има било каквих елемената као што је вода. Ако желите традиционалну кои тетоважу, водите рачуна да вода дође до ње.

 

Набави Бесплатна јапанска тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

Тигар

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би Риан Леис

Овај дизајн тетоважа има исте особине правим животињским снагама и храброшћу. Верује се да тетоважа уклони зле духове, болести и лоше среће, и тражи дуг живот. Можете одабрати ову тетоважу ако желите да људи мисле о вама као жестоке, дивље, непобедиве, жестоке и моћне. Тигерова тетоважа која је ухваћена у неким покретаним покретима може утицати на стварно значење. На пример, тигар смирено спреман може показати доминацију. Са друге стране, тигар мријест према пленима може показати оријентацију и циљ. Да бисте направили дизајн тетоваже, можете га комбинирати са змајем.

Лобања

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би
Степхен Лее

Иако се симбол може негативно схватити, он има дубинско традиционално јапанско значење. Можете га носити ако желите показати поштовање према људима који су прошли. Тетоважа такође може представљати велику промену. Ваша тетоважа такође може представљати посуду душе. Други симболизми укључују превазилажење смрти, заштите, снаге и моћи. Можете комбинирати своју јапанску тетоважу са другим елементима као што су змајеви, пламенови, крстови и анђела крила.

 

Тетовирање цветова трешње

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би Мицхелле Ким

Ову тетоважу можете представити у низу сјајних ружичастих боја и нежним листовима попут папира. Цветна тетоважа симболизира лепоту и крхкост живота. То је зато што цвет доживи кратак цвет, а онда пада и разбацује се кишом и вјетром. Кратки циклус чини цвет да се стварно очекује и захвали за сву његову лепоту. Имајући ово на уму, можете одабрати ову јапанску тетоважу да прославите живот после болести или да поштујете изгубљену љубав. Тетоважа трешње цвећа може симболизирати да имате снагу да преживите тешке услове. Ако живите у пуном животу, ово би могло бити тетоважа за вас.

 

Ханниа Таттоо

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би Јеннифер Б.

 

Ова дизајн тетоважа карактерише металне, црвене или наранџасте очи и рогови попут бикова. Друге карактеристике укључују зубе попут зуба и изглед чистог мржње и незадовољства. Што је дубље бојење лица, дубље и више насилне емоције покрећу. Тетоважа је лик који представља Ханијеве емоције, страствену љубоморну жену која је бесно узета од љубави и претворила се у демона. Тетоважа може показати негативна или збуњена људска осећања попут љубоморе, зависти и мржње. Ова тетоважа може представљати тамну страну особе, истичући храброст и страст. Такође се верује да ће одбацити зле духове и донијети срећу. Можете да завршите јапанску тетоважу додавањем кои рибе, ватре, ветра, цветова трешње, океана или змајева.

 

Ваве Таттоо

Невероватно And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Оригиналли постед би ТХЕ ЈОКЕР

 

Да симболизујете живот, можете носити воду јапанску тетоважу. Ова тетоважа такође може пренети тај живот, као што је вода, еббс и токови. Тетоваже такође могу симболизирати чистоћу и плодност. Дизајн татова за мирне воде може показати мир и спокојност. Ако је тетоважа воде представљена као велики талас, она може показати снагу. Остали пројекти засновани на води укључују валове или капљице. Можете да пратите водену тетоважу са другим тетоважама као што су риба кои, тигар или змај.

 

Будите пажљиви када изаберете своју тетоважу јер тетоваже генерално могу утицати на то како вас људи виде. Можете да прилагодите своју тетоважу да симболишете тачно оно што желите и имаће лично значење. Ако нисте сигурни у жељену тетоважу, можете да потражите савет од доброг јапанског уметника тетоважа са великим искуством.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 29