Blog

Беле тетоваже су један од најтоплијих трендова у каросерији. Ово су наше омиљене тетоваже белог мастила.

Један од најтоплијих нових (исх) трендова у мастило за тијело је бијеле тетоваже. Бијело мастило може учинити чак и најједноставнији тат изгледати невероватно и јединствено. Ако размишљате о томе, дефинитивно радите свој домаћи задатак и пронађите стварно талентованог уметника тетоважа који има пуно искуства са белим тетоважама. Наводно, боље функционишу на бледој кожи која изгледа контра-интуитивна, али за мене, јер имам бледу кожу и желим једну од ових стварно лоших.

33 бијеле тетоваже за белих мастила:

1. Тини Цросс

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Волим суптилну климу овој вери власника тетоважа. Толико пута виђате стварно џиновске, разрађене крстове, али ова мала бела тетоважа на унутрашњем зглобу изгледа много побожнија. Ипак, вероватно постоји нешто у Библији негде која упозорава "не би требала мастило", али она не изгледа превише забринута.

2. Мали Бит Љубави

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Знам, знам, још једну малу унутрашњу тетоважу за зглоб, каква је ово досадна листа? Али морао сам ово укључити зато што га потпуно обожавам. Моја прва тетоважа када сам имала 19 година било је једноставно срце на мом зглобу. Лепе беле тетоваже! Морао сам да је сакријем од својих родитеља две године покривајући га једним од оних малог округа. Немам појма зашто никада нису мислили да је чудно што сам се бавио бријањем на истом месту. Ова бела верзија би сигурно била лакша да се сакријем од мојих неодобравања родитеља.

Набави Бесплатна бела тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

3. Бад Волф

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Како сам могао писати о бијелим тетоважама без укључивања ове једноставне лепоте "Доцтор Вхо"? Ако сте Вховиан опседнути Росе Тилер-ом, знате како ће то бити лоше. Али ако сте, заправо, Бад Волф и испуњени читавим вртлогом, да ли заиста желите да сакријете своје изванредне мастило под вашом сисом? Нисам велики фан овог смештаја, али волим писач писаће машине.

4. Тхе Цреепер

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Апсолутно сам уплашен овим. Тај талентовани уметник иза ове беле тетоваже направио је невероватан посао, чинећи се да ово изгледа као да зло мали ванземаљац / демон / дух покушава да избаци излаз из ове грудве (можда покушава да се извуче из тог брадавичког прстена?). Без обзира колико сам језива, ја морам признати да је то сјајан посао и супер цоол идеја.

5. Стернум чипка

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Сада је то за шта су измишљене беле тетоваже! Тако лепо! У овом делу има пуно детаља, и то је само прекрасно. Скоро да замислите ово као лудак на бочном столу ваше баке. Опет, ја нисам велики обожавалац читаве ствари (можете само да видите целу ствар када лежи на леђима? Ох, чекајте. Можда је то поента?), Али волим да није Не типичан раменски комад. Ево више белих тетоважа.

6. Ангел

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Овај део се заиста истицало за мене. Волим минимализам, како је стил скоро крст између племенских и модерних. Не твоја типична анђела тетоважа. Крила су моја фаве - готово су скелетни, зар не? Врло јединствен, веома елегантан. А+.

7. Бејевелед

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Супер паметна употреба кожних пирсинга за побољшање ове прелепе беле тетоваже! То је занимљив начин да се направи оно што би се могло издвојити прилично суптилна тетоважа. Нисам сигуран да ли је ово унутрашња рука или нога - било би лудо хладно на ногама, зар не? - али волим овај мешовити медијски рад.

8. Минимална Мандала

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Нећете ме чути како се овде жалим на културно издвајање. Волим ово срање! Овај дизајн веома подсјећа на Зентангле (од којих сам велики фан), и не могу добити довољно свих вртлога и кљунова. Мандале требају представљати универзум, тако да ли то значи да носи цео свет на рамену? То је била ужасна, страшна шала. Ја се извињавам. У сваком случају, свиђа ми се.

9. Црази Алиен Вритинг?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Претпоставићу да чудно писање које садржи ову бијелу тетоважу некоме негде негде. Осећам да можда има везе са Хоббитима. Али како је то супер? Чак и ако не знају шта то значи, или ако чак ишта значи, то изгледа одлично. Као да има неку врсту ултра-тајног кода на њеном врату. Можда било који језик који се преводи "као шеф"?

10. Сонг Лирицс

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Јесу ли Јасон Мраз лирицс довољно потресни за бесмртност? Ах, кога брига! Изгледам сјајно! Љубав Љубав Љубав! Мало сам збуњен том првим "и" јер то више изгледа као "е" са тачком над њом, али у супротном, његов хладан фонт. Веома ручно написан изглед. Ова срања је лепа зато што бела није избледела, тако да и даље можете јасно прочитати оно што пише, што бих рекао је прилично важно са тетоважом ријечи. Исто тако, пристрасан сам према пјесми лирске тетоваже, јер имам песму Пеарл Јам тетовиран на десном телу. 10 поена ако можете погодити коју песму.

11. Тијело рада

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Овај посао је тако детаљан, не могу ни да замислим колико дуго је морала да седи за то. Какав диван комад! Изгледа као мешавина цвјетних и можда перја - видим дно као две паунске перје, било ко други? Волим начин на који тече кривине њеног тијела. То је супер женско, без свих ружа и лука.

12. Куилл и Инк

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Постоји толико тетоважа белог перја тамо, да је овај стварно скочио на мене. Мало је морбидно, што је са "мастилом" црвено (претпостављам да то треба да буде крв), али волим пласман и извршење. Још једна лична пристрасност, пошто имам пиљтољ и потамкујем на зглобу, али стварно не можеш да порекнеш да је то сјајан тат. Надам се да је ова особа левичарка.

13. Лепа олакшица

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ова тетоважа је тако лепа, желим да га одсечем са ове руке и обеси на мој зид. ОК, не баш. То би било грозно. Али ово је потпуно лијепо уметничко дело! Сјенило даје овом комаду одличан 3-Д ефекат, и ја желим да га додирнем и додирнем. Оваква реална дубина овде! Сада када пажљиво испитам, не могу да кажем да ли чак и користи било какво бело мастило или је то изузетно добро направљена сенка. Без обзира на то, то је упечатљив комад за који бих дефинитивно увек ишао без рукава.

14. Цветна са сценаријом

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Имамо крварење! У сваком случају, не могу да прочитам ову тетоважу, али осећам да вјероватно има неки културни или духовни значај за власника. Симетрична је, али сваки дел цвета има другачији симбол. Тешко је рећи постављање овог срања, али чини се да је то велики део рамена. Мислим да би ова бела тетоважа изгледала невероватно на леђима, или чак и грудном кошчу. Једноставно је, деликатно је и највероватније је сентиментално - одличан кандидат за бело мастило.

15. Инфинити Снаке

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Моја прва мисао када сам видео ово је "Слицерин". Али онда сам схватио да нису сви опседнути Харри Поттером (осим људи у # 28). Изгледа да је ово много већа вероватноћа да ће бити слика Оуробороса, која има везе са древном Грчком и симболизује континуирану промену или поновну рођену (као некакав феникак. је Везано за Харрија Потера?). Ова тетоважа изгледа на унутрашњој подлактици, и волим тај избор. То је суптилна тетоважа на суптилној локацији, и пошто претпостављам да то има пуно значења, то је још нешто што бисте могли да гледате сво време.

16. Минималистички цвјетни

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Озбиљно једноставан цветни дизајн који је потпуно побољшан због недостатка боје. Ако је ова тетоважа била у црном, то једноставно не би била толико упечатљива - то би изгледало превише племенско и не би било посебно. Али у белој боји, он донекле засвија ову надлактицу и спомиње толико слика. Видим цвет, жену, неку љуту сове и модел атома. Све сам потпуно сигуран да су ишли. Поготово љута сова.

17. Фаце Инк

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Па, ако намеравате да испрате своје лице, шта је бољи начин од белог? Ова срања изгледају прилично свежа, па када једном оздрави, вероватно ће бити много мање очигледна. Ако сам ишао да тетовираш моје лице (ако је присиљен на пиштољ, стварно), сигурно бих ишао с белим мастилом. Обожавам све те мале тачкице у узорку - то чини нешто што би могло бити журићи поглед у нешто мекано и слатко. То дефинитивно игра добро против ушију стретцхи ствар (ЛОЛ. Немам појма шта се зову).

18. Да ли верујете?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Кад год налетим на реч "Верујем" која се користи на било који начин декоративног пута - попут белих тетоважа или дрвених плаката који су виси у нечијиој дневној соби - одмах идем у Деда Мраз. Да ли сам сам у овоме? То је једна од мојих омиљених речи посебно из тог разлога. Реч ме испуњава сликама Северног пола и напорних вилењака, Рудолпха, топлог какаоа, села пуна ситних елф кућа. Ја волим Божић, стварно знам. Не на Исусов начин, само у трошењу времена с најдражим / давањем поклона / опћи ужитак на неки начин. Дакле, ова лепа сценографска тетоважа ми говори на другом нивоу (бели је попут снега! Фонт је тако свечан!), Али естетски, са не-лудатске тачке гледишта, ова бела тетоважа је заиста добро обављена. Напис је апсолутно беспрекорно. Као неко са неколико натписа на њеном тијелу, могу рећи, тешко је добити напето слово. Свирли флоурисхес испод не узимају дистракт од сценарија, а постављање је само лијепо. Све око невероватне тетоваже.

19. Схадед Лове

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ох, овај је тако сјајан! Потпуно сам то написао на мојој бележници у средњој школи. Али озбиљно, волим начин на који се црно мастило користи да би дала белу тинту дубину. Када ово мастило почне да бледи, црно ће јој стварно помоћи. Супер слатко.

20. Хакуна Матата?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Не знам да ли то треба да буде Симба или не, али овај лав изгледа изгледа као да се искочио из ње и жели да ме поједе. Али као на пример, на добро, лепо направљен начин тетоважа. Ово је прилично велики део који би био заиста видљив ако је био у боји, али у бијелом, скоро је као "овај лав је моја духовна животиња која гледа преко мене". Свиђа ми се постављање - ово апсолутно треба да буде задњи део - али мислим да би то изгледало невероватно ако је било директно у средишту леђа.

21. Сенсе оф Дирецтион

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Да ли се осећате изгубљено? Па, ова бела компас тетоважа вероватно неће помоћи, али ће свакако изгледати невероватно. Волим лепу унутрашњу тетоважу на подлактици, а ово је нешто што не видиш пуно. Тако сам радознао због чега (ја бих рекао због длакаве руке, али то је прилично оно што ми изгледа рука, па нећу судити) изабрали ово - да ли су коначно нашли смер у свом животу ? Да ли су били морнари који су изгубљени на мору? Толико могућих разлога.

22. Предњи цвјетни

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ово је тако лепо! Волим апсолутно све о овој бијелој тетоважи - цвијећу, вијугама (стварно сам јако велики на вијенцима), тачкана ивица дуж винове лозе.

23. Назад на Гринд

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Озбиљно сам приметио да су унутрашњост ових брзина дијелови слагалице. То је феноменално! То чини мање стеампунк ​​него што сам се првобитно осећао, и то ме чини тако више. Да ли је неко други болестан од стеампунк-а? Само ја? У сваком случају. Ови зупчаници су супер слатки и заиста ми се свиђа начин на који уметници побољшавају беле тетоваже са црним сенкама. То само претвара у потпуно другачији стил. Ако је овај тат био само бели, мислим да не би имало скоро толико утицаја. Ово је тотално још једна тетоважа коју желим да додирнем и додирнем. На потпуно платонски начин.

24. Мој мали једнорог

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ово је ТАКО слатка. Тако смрди. Прво, ко не воли једнорог? Они су магични. Друго, ко не би желео тетоважу која би могла бити налепница Лисе Франк? Ум, нико. Сви желе трајну налепницу Лисе Франк. Волим ову тетоважу на комаде. Погледај необичну гриму од ветрова! Зар није величанствено? Зар не желите да се попнете на њега и да је возите преко дуге до чаробне виле која је испуњена сјајом и Херсхеиевим пољупцима? Ова тетоважа у бијелом мастилу чини се да је то тајни симбол који добија носиоце улаза у Оз, или Вондерланд или Неверланд, или гдје год се налазе Моји мали понији. Ову тетоважу проглашавам добитником свега.

25. Флорал Фоотсие

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Оуцх. Чуо сам да те тетоваже стопала много боли. Као, ЛОТ. И сјенило бијелог мастила са црвеним, чини ме да извучем најтеже бита, јер изгледа да је изрезана из ње. ОК, сада не могу престати да гледам на тај начин. Па, пре него што сам се извукао, одлучио сам да је ово прелепа тетоважа, и лепа промена од типичне тетоваже цвећа на ногама. Ипак, уметник је луда надарена, а ти латице стварно изгледају меке и текуће.

26. Драмски удар

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Не постоји много примера од тамних белих тетоважа на тамној кожи, и сматрам да је то апсолутно смешно. Колико је лепо ово? Сам дизајн, као и постављање омотача око рамена, је одличан, али контраст између њене коже и мастила изгледа невероватно! Будући да је то нешто што не видите често, то чини само још јаснијим и привлачним.

27. Диа де лос Даинти

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Никад нисам био љубитељ љежера лобања, углавном зато што сам огромна вука, а лобања ме стварно изнервирају. То су гигантне празне очи за очи ... Не знам ... осећам се као да ће ме изненада трепнети на мене или тако нешто. И признаћу да иако је ово само тетка на нечијем зглобу, заиста не могу да је гледам превише. То ме не спречава да уважим чињеницу да је то фина, мала, суптилна тетоважа која би била сјајна за свакога ко нисам ја. Ипак, ми се свиђају урезнице за очи. Али само зато што нису испуњени свеобухватном црњењем. Ако вам се свидела лобања, ови мртви тетоваже су за вас.

28. Поттерманиа

Стога се испоставило да има пуно Хера Потерових нердс-а који желе да оживе своју љубав према "дечаку који је живео" понављајући своје месо уз помоћ мале игле. Нисам овде ставио тетоважу смрти, јер, искрено, доста ми је да их видим.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Нисам сигуран зашто бисте желели да се тетовирате казном коју је изрекао један Долорес Умбридге, али човјече, то изгледа добро! Умбридге је дефинитивно најхладнији злочинац у Поттерверсеу - Волдеморт није могао држати свећу свом садизму. Та незаборавна сцена (у којој она приморава Харија да употреби магичну оловку која болно закопчава речи које пише са њом у задњој страни руке) бриљантно се обележава у белом мастилу. Беле тетоваже често завршавају изгледом на ожиљак, тако да је бела била далеко најбољи избор боје мастила за овај тат.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

"Лумос" је чаролија која доноси светло, тако да је прикладно да ће ова магична татина осветлити под црним светлом.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ова заштитна тетоважа чини се оном која је зацелила, и можете видети како изгледа ожиљак. Али поново са унутрашњим зглобом - то је учињено до смрти, људи!

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Хмм. Не могу да одлучим да ли ми се свиђа овај или не. Мислим, изгледа одлично, и дефинитивно има смисла користити бијелу мастило за ову тетоважу. Али у чаробном свету, мудблоод је погрдна реч. Можда је само одлучио да га поседује? Као, "полукрвна и поносна" или тако нешто. Без обзира, изгледа прилично кул, скоро као што је написано у нестанком мастила у белим тетоважама.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ах, ожиљна муња. Могу потпуно да разумем невољност да то поставим тамо где треба да иде. Иза уха изгледа као добра алтернатива. Ожиљак Харија обично већином скрива коса, тако да она држи дух док држи лице без татине. Још један слатки пример искориштавања квалитета ожиљка бијелог мастила.

29. Птице пери

Желео сам да добијем тетоважу птица већ дуже време, па кад год га видим, поднесем га за будућу референцу. Ове три беле тетоваже представљају невероватне примере онога што сам тражио, и сваки од њих има свој јединствени изглед.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Овај је врста класичне врапчасте тетоваже са твистом. Убацивање у бело чини га толико јединственим.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Из неког разлога, овај тат ме подсећа на Божићни украс. Зар не видите како је, бело осјећано црвеним шавовима? Свиђа ми се да то није типичан дизајн, и волим образац на стомаку.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

До сада знате како се осећам за беле тетоваже које су биле сенке црне боје. И ово није изузетак - то је запањујуће. Обожавам лице на овом момку, и дубину перја на крилима. Сјенило на овоме је заиста фантастично. Ја уопште не вјерујем да ћу се потакнути са нечим истим идентичним са неким другим, али тако желим то, као сада. Спремни за више белих тетоважа?

30. Прилично Паислеи

  33 White Tattoos For White Ink Lovers

Паислеи је невероватан. Додавање цвијећа и тетовирање у бијелом мастилу? Још боље. Апсолутно волим стил овог срања, а суптилност белог мастила ради тако добро са дизајном. Скоро изгледа као стварно кул дудл или нешто од оних одраслих књига за бојење које су тренутно беси. Али стварно имам проблема да одлучим да ли је то рука или нога. То је или изнад пете или изнад лакта - шта мислите? Ооох - Надам се да је изнад лакта. То би било слатко.

31. Мотхер Натуре Боард Вхите Таттоос

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Геек шик је вруће. Ово коло (коло? Добије?) Је хардцоре нердцоре. Кладим се да овај тип има научни калкулатор и гвожђе за лемљење. А можда и велику бијелу плочу са прорачунима написаним на њему. Обожавам овај тат. Изузетно је паметан, а употреба белог мастила чини да се чини да је то дио његове коже - за које се кладим да ће се он потрудити.

33. Амазинг Абстрацт

 

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Мислим да је погодно завршити мој списак белих тетоважа са оним што комбинује толико ствари које волим за њих. Овај дизајн је невероватан. Обожавам да је окружен, геометријским и скоро шкољком. Већи облици близу врха могу бити чак и жирафне тачке. Колико је цоол пласман? На крају руке, чини се да је као чипкаста рукавица или дугачак, ојачани рукав, али док се крећете поред зглоба, потребно је да изгледа на животињама, као да се ова људска рука полако претвара у гепард. Онда, ту је и сенчење, наравно. Знаш да волим сенчење! Ова кожа је тако текстурна, морам наставити да гледам у то, и подсећам себе да је само мастило. Желим додиривати и овај.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =