Blog

Тетоваже зглобова. Лепе тетоваже зглобова! Заправо, невероватно. Инсанели цоол. Тетоваже и дизајн зглобова који ће вас узбуђивати да бисте добили своје. Уживати.Када тражите локације за тетоваже, многи ће се определити за неки део руке. Зглоб постаје све популарније место, али запамтите, зглоб није само видно, него је и на мјесту које је изложено пуно других ствари. На примјер, зглоб се често баци и трља, чинећи процес зарастања спор. Неке тетоваже зглобова ће морати да нестану већ други пут, у зависности од постављања на зглоб. Ако је превише близу руке, савијање споја може проузроковати да се отвори док се лечи. Немојте дозволити да те ствари прожете, међутим, узмите их у обзир. Уз одговарајућу негу, тетоважа за зглоб може бити сјајна као тетоважа на било ком другом делу тела.

41. Пиано Ман

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Зглоб је лепо место за приказивање нечега што волите и подсетите се зашто га волите. За љубитеље музике, нешто слично клавирским кључевима или музичким нотама било би добро на овој релативно равној равни.

40. Траил оф Старс

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Због величине простора, тетоваже зглобова су често мале. То значи да морају да своје сврхе уклопите у једноставне дизајне, као што је овај мали траг звијезда. За мање идеја које могу радити на вашем зглобу, погледајте ову страницу.

39. Перо

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

 

 

Тетоваже из перо постају популарне последњих година. Они једноставно мијешају једноставност, стварајући чудесно исписану слику. Могу да покрену или од зглоба до подлактице или да се окрену око зглоба као што је овде приказано. Имајте на уму да је ручни зглоб веома покретно подручје и било која тетоважа ће се савијати и искривити заједно са својом кожом. Узмите ово у обзир приликом дизајнирања тетоваже зглобова.

 

 

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

38. Лептир

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Тетовазе за зглоб се могу радити у трајном мастилу или кени. Због чињенице да су тетоваже хане привремене, можда је добра идеја да прво направите дизајн који желите да учините у хени да бисте вам представили како ће изгледати када се то ради трајно. Ако сте радознали о хени и желите да сазнате више, погледајте овај водич.

37. Росари

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Наруквице и други накит чине добре тетоваже зглобова. Ово је, наравно, због чињенице да наруквице углавном иду на зглоб. То је само здрав разум. Овај бројанац је тако добро урадјен, скоро изгледа као да је 3Д. Са руком која се држи као што је то, даје илузију крста пада на руку на стварно природан начин.

36. Скилине

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

За оне од вас који су заиста поносни одакле долазите или где живите, увек можете да одлучите за линију свог града. Наравно, не постоји правило да треба да буде ваш град, могли бисте добити линију хоризонта који вам се свиђа, само што мислите да је лепо.

35. Знаменитости

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Тетовирање зглобова је свакако за све. Ево слике Пинк спортске једне од њених тетоважа. То је скривена писма око њене руке рекавши: "Оно што се догађа око себе". Идеја о карми је стално приказана око њеног зглоба. Ако сте заинтересовани за тетоваже познатих личности и њихово значење, можете прочитати о Риханиној и Ангелини Џоли.

 

 

34. Драгуљима високе класе

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Нису сви тетовирани накит морају бити једноставне наруквице и перлице. Овај комад подсјећа на више накит из викторијанске ере. Има пуно елемената, укључујући висеће вијке и танке ланце које повезују све. Ово је мало апстрактни дизајн, али је женствен и леп, чак и ако је то прилично велики део.

33. Гамер Цхиц

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Фандоми се уједињују! Тетоваже зглоба су савршене за фандом симболе као што су Моцкингјаис, симболи побуњеничког савеза и симбол трифорце из Легенд оф Зелда приказани овде. Без обзира на кога припадате, ускоро ћете уочити друге у својој групи ако они носе своју љубав на зглобовима.

32. Око Росе

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

У реду, да ли сам једини који проналази случајне очи тетоваже језиво? Једноставно плутају тамо. Овај момак има један на његовом зглобу, а чак и бриљантне црвене руже изнад њега не успијевају негирати гадан фактор за мене. Признајем да је око очигледно добро обављено, што је вероватно због чега ми даје воље. Ово је добро време да се нагласи да треба узети у обзир и правац када добијете тетоважу зглобова. Са руком као да је, очи су десне стране, али када то види, рука му се повуче, а око наопако. Обавезно размислите о томе пре него што наставите са мастилом на руци.

31. Сунчана расподела

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Тетовирање сунцокрета је једноставно лепо. Признајем да имам пристрасност, имам сопствену тетоважу сунцокрета. Сунцокрети су мој омиљени цвет. Они су снажни, нису лако савијени или сломљени. Обично приказани у дивним светлим бојама као што су неки од ових, овај недостаје боје али је и даље невероватан због количине детаља у њему. Не видим сунцокрет без да ми се осмехне на лице.

30. Подружница

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Дрвеће и гране чине дивне тетоваже. Овај показује како се могу радити иу тетоважама за зглобове. Овим гранама нема много, већ неколико цвјетова и неколико листова и пупољака. Изглед овог је заиста кул, ипак, сложен је у својој једноставности и стварно га ископавам. Волео бих да знам знацење иза гране и тетоваже дрвећа, али без обзира какав је то, волим овај дизајн.

29. Троуглови

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Троуглови носи низ различитих значења. Троугао десне стране горе (не почива на тачки) је симбол за мушкост. Показује да сте чврсти на стопалима и увек узнемирени. Пребаците га и стоји за женственост. Дио овога може бити упоређивање облика са женским дијеловима или управо супротно од мушког рода. Постоји, наравно, увек моћ три. Три су сама себи опремљена са значењем, као што је карма која се враћа три пута, верске конотације (отац, син, свети дух) и многи други. Једноставне тетоваже ручног зглоба попут овог пара могу имати масивно значење. Ако размишљате о тетоважама и желите само нешто једноставно, погледајте неке од ових.

28. Беат тхе Хеарт

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Зглоб је главна пулсна тачка, тако да има смисла да тамо читамо срце. Било би више сентиментално да је то срчани ритам неког вољеног, али ако вам се свиђа дизајн, свако ће то учинити. Додајте мало боје додајући црвено срце. Са неколико једноставних линија и мало поп-боја, можете направити стварно ефикасну и занимљиву тетоважу.

27. Ребоот

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Тетоваже зглоба могу носити важну поруку. Овде, симбол дугмета за напајање се тетује на зглобу. Иако је ово можда мало шала, то би могло бити нешто веће. Зглоб је тачка снаге, то је тачка притиска, а ако се исечете, брзо ћете изгубити снагу. Овај једноставан дизајн би могао бити тетоважа свести о самоубиству за носиоца, подсећање да се не смањи снага.

26. Заузмите дан

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Царпе Дием, оригинал ИОЛО. Тетоваже зглоба су добра места за постављање одговарајућих тетоважа, било да су за најбоље пријатеље или чланове породице, попут сестара. То је добар начин да некоме покажете трајну везу. Идеја о употреби инспиративне фразе је такође плус, чинећи ово стварно моћним паром.

25. Штампано

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Отисак вољене особе је заиста одлична идеја за тетоваже зглобова. Заиста волим ову идеју. То није супер детаљно или сложено, али изгледа да је неко ставио обојену шапу на руку. Ово је стварно јединствено преузимање тетоваже за зглобове и волим га. Питам се коме припада ручни штанд. Дефинитивно бих то могао видети у отисцима детета.

24. Линед-Оут

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Понекад је једноставна линија довољна да направи заиста лепу тетоважу. Нисам сигуран шта је натерало носитеља да иде у правцу, али ово је снажно уметнички део. У неким случајевима, неопходни су вам једноставни и једноставни дизајни. Стварно бих желео да знамо значење овога ако постоји. Ако није, то је невероватно дубоки део линијског рада. Сигурно је мој мозак ишао.

23. Напомена

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ова тетоважа је само чудесна. Немам другу реч за то. То је музичка скала, али високог клипа састоји се од четвртине (?) Ноте и бас клипа. Уместо напомена које испуњавају размеру, постоје једноставне капи боје. Сваки музички љубавник би обожавао нешто овако. Какав невероватан комад. Обожавам ове аквареле, јер боја изгледа мало да се покреће, и то је, наравно, све учињено намерно. Каква дивна пажња на детаље!

22. Драгонфли

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

 

 

Када добијете тетоваже зглобова, још је могуће користити више руке која је само зглоб. Ваша машта није везана за једно подручје. Подијелите се и дизајнирајте заиста креативну тетоважу попут ове кашике. Приметили сте да већина зета тетоважа нема лице. То може бити зато што је ручни зглоб тако мали простор за рад. Можда људи не желе пуно блиставе боје на зглобовима. У сваком случају, ова једноставна змаја је диван забавни дизајн.

21. Мандалас

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ова тетоважа има две моје омиљене ствари тетоважа. Има лепе, велике, симетричне мандале које мислим да чине за запањујуће тетоваже. Овај детаљ у мандалама је импресиван и они су намијењени да буду савршено симетрични што је изазов за умјетника. Да би ово постало све теже, и начин запрепашћеније, већина је урађена у тачкама, стил који се зове поинтиллизам. Рекао сам то раније и највероватније ћу то рећи, волим изглед ових тачака које долазе заједно како би направили дивне облике и дизајн.

20. Капитална идеја

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

 

 

Понашање родног града често налети на тетоваже. Овај се налази у згради главне зграде у Аустину, у Тексасу. Овај човек је поносан Тексашан (поштено, око 90% нас поносимо што смо из Тексаса, само кажемо) и он је одлучио да то покаже тако што је пребацивао главу директно на своју кожу. Мислим да нисам баш посвећен државама, али не бих био против добивања тетоважа да бих показао свој понос у Тексасу.

19. Узми Цатти

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Сви се шалимо за луду мачку. Ова дама стварно воли своју мачку, можда до тачке да буде мало луда. Међутим, са мачком која је невероватно слатка, ко не би желео да наметне своје лице у своју кожу? Погледај то црно место на носу. Аввввв. Али озбиљно, тетоваже зглоба су одлична места за постављање сличности омиљених љубимаца.

18. Добродошли у Вондерланд

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Књижевни пјевачи, као и ја, можда су у искушењу ставити линију или фразу из својих омиљених књига на зглоб. То је дивно место да се смислено говори, нешто што желите да гледате дневно да бисте вас подсетили на одређена искуства кроз која сте прошли. Ова је линија од Левис Царроллс Алице ин Вондерланд. Сви смо луди овде могли би бити подсетник да су сви мали. Ниси сам. Иако је то књига, већина се сећа Алице из филма Диснеи, тако да је за више Диснеи инспирисаних тетоважа, погледајте ово.

17. Савест

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Још један дивни Дизни инспирирани дизајн је ова срећна тетоважа Јимини Црицкет. Он служи исту сврху као и инспирацијске фразе за тетоваже. Јимини служи као подсетник да вам увек дозвољава да савест буде ваш водич и да пратите како вам говори унутрашњи глас. Мало шарени цртани ликови могу паковати прилично ударац као тетоваже.

16. Папирни авиони

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

 

 

Тетовазе за зглоб су постале место за различите трендове. Овде је овде приказано тачка и тачка-тачка. То није само знак интерпункције, већ је сведочење да наставите када бисте могли да га завршите. Узео си паузу, дубок удах и наставио. У комбинацији са фразом "ово ће и проћи" ствара моћан комад. Додавање новинског авиона и лијепих акварела и блуза узимају мало мрачног става из ње, чинећи га више срећним подсетником.

15. Поох

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Сјећања се могу користити као тетоваже зглобова, јер, опет, зглоб је врло видљиво мјесто. Дајте мало радости свом животу постављањем нешто што вам враћа драго вријеме у свом животу. Ова особа се одлучила за сцену Винние тхе Поох и Цхристопхер Робин који се играо са штаповима у води. Има класичан изглед скице, нешто што је повезано са изворним Пооховим причама.

14. Усмјерено

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Мислим да је ово заправо на зглобу овог човјека, али се лако може ставити на зглоб. Волим идеју о мапи и компасу. Ништа унутар руже компаса није сјењено, али било шта изван ње. Ја стварно не знам о томе, али ми се свидја његов изглед. То чини заиста занимљиву динамику у овој тетоважи.

13. Пуцкер Уп

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

На врату се најчешће пронађе тетоваже ружева, али овај одабире другачији пут. Овде се усне појављују на зглобу (прилично оно што бисте очекивали од чланка о тетоважама за зглобове, десно) окружен оним што изгледа да су мале боце отровне. У почетку нисам био сигуран за отров, а онда сам приметио негативну лобању и укрштене кости на уснама. Предивна! Слатко је узимати пољубац смрти.

12. Индивидуализујте га

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ево још једног примера коришћења космичког накита и затамњења за стварање тродимензионалног ефекта. Шарм на крају наруквице је очигледно значајан за носиоца, немам појма шта је то. Овај је мање успешан од последњег, запамтите, добијате оно што сте платили када је реч о тетоважама. Истражите свог уметника, проверите њихов рад, платите за исход који желите. Не заборавите да савијете уметника! Ово је нарочито тачно када добијете тетоважу зглобова, запамтите да ће вам бити остатка видљив до краја живота.

11. Пастели

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Никада не боли додавање боја за тетоваже зглобова. Када добијете нешто муцно, као пар дјеце које возе једнорог, боја је од суштинског значаја. Све боје не морају бити светле и живахне, као што можете видети, користећи пастеле и пригушене боје још увек могу направити дивну тетоважу. Све је то што то чините. Свиђа ми се ово само зато што је слатко. То заправо није мој стил, али је слатко.

10. Иницијали

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Да бисте показали свој понос у својој породици или само своје име, можете се определити за једноставну почетну. Иницијали добро раде као тетоваже зглобова јер су, наравно, мали. Могу се радити у неколико различитих фонтова, отварајући свет могућности. Ова жена изабрала је врло стилизовано слово "Е" на свом зглобу. Дивно је и једноставно.

9. Волите море

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Пукка гранате (запамтите то?) Су популарне за плажу и сурфере. Ипак, пукка шкољке су такође мало превише и датирају. Ако сте љубитељ плаже, али не пуно у пукку (заиста волим ријеч пукка), можете се одлучити за још један хладан ограђени тепих. Овај пијесак долара се налази у средини ручног зглоба, који се креће око бокса је оно што изгледа да је морска вода, чинећи слатким малим плажама сањара од накита.

8. Кожни перо

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Са растућом популарношћу перо-тетоваже, постоји низ стилова доступних за одабир. Ова тетоважа, посебно, показује мужевнију верзију тетоваже перја, омотајући око зглоба на кожној траци.

7. Једноставни накит

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Када се ради о тетоважама за наруквицу, свима не треба укључити велике перлице или сложене линије. Такође је лепо имати танки дизајниран дизајн попут оног на слици. Укључује и танке обложене нијансе које виси са "ланац" дела наруквице. Волим једноставну лепоту овог дела.

6. Вхите Оут

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Тетоваже белих мастила чине веома добре тетоваже за зглобове зато што можете да имате тетоважу, али је мање спектакуларно видљив од ваших типичних тамних тетоважа мастила. Овај показује мали крст једнак у кожу тик испод зглобова зглоба. Мали је, једноставан и видљив само када га заиста траже.

5. Полумесец

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Месец је диван предмет за тетоваже. Има неколико фаза, од којих свака носи другачије значење за другу особу. Овај је полумјесец направљен у празнини, са две мале звезде и неколико облака око њега.

4. Руже

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Зглобови су одлична места за спортске тетоваже цвета. Цвеће долазе у толико различитих облика и боја које дефинитивно има нешто за све. Најбољи део тетоважа цвећа представља невероватну количину детаља коју можете ставити у њих, што их чини скоро реалним. Права уметност чини ружу сличном као ова.

3. Киша дан

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ако желите да постанете стварно креативни са својим тетоважама за зглоб, можете учинити нешто овако. Све учињено у црном и сенчењу, ова дама са својим кишобраном је запањујући комад. Волим изглед сваког инча овога.

2. Геометријски

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Облици, у овом случају прекривајући троуглове, могу бити комбиновани да би направили велики број занимљивих дизајна. Ово изгледа много сложеније него што је вероватно и то је оно што ми стварно волим. То и троуглови. Имам мало опседнутост том магичном трослојном облику.

1. Усидрено

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Када су у питању тетоваже, сидра су честа тема. То би могло бити зато што су тетоваже првобитно били виђени на мору за поморство као што су пирати и војни војници. Сидра се може украшити, али носилац жели, било са сиренама, конопцима или цвјетовима, као што је приказано овдје. Све у свему, тетоваже зглобова су невероватно разноврсне и могу се користити за израду огромне изјаве.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =