Blog

Тетоваже говоре чак и када су ваша уста затворена. Ваш дизајн тетоваже је важна одлука; није битно да ли први пут седите на столици за тетоважу или ако сте провели више времена тамо него што сте имали са својом мајком. Једноставне тетоваже понекад могу говорити гласније од сложених делова. Ево три категорије једноставних идеја за тату који ће вам помоћи да изаберете савршени дизајн.

Неке добре идеје за једноставне тетоваже:

Ворд Таттоос

1 - Породица

Када размишљам о тетоважама у породичном писму, добијам менталну слику окаченог бајкера ​​са речјем "Мама" тетоважираном на подлактици. Ова три слова тетоважа вам говори о нечему што не бисте нужно претпоставили другачије. Очигледно има посебан однос са својом мајком. Ако имате породицу која вас је увек подржавала, ово може бити добар избор.

2 - Партнер

Напомена свим љубитељским птицама; можда ћете желети да двапут размислите о томе како ће се ваши љубавници назвати на теби. Чак и најбољи односи могу да се заврше. Ако ствари погоде вентилатору и спаљујете све што вас подсјећа на њих, ваша тетоважа ће остати док се не покријете.

Набави бесплатно Цустом Таттоо Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

3 - Киддос

Ништа у животу не може да се упореди са децом. Тетоважа имена вашег детета је добар избор за родитеље који желе чисту тетоважу. Једноставан фонт може учинити да се ваша тетоважа издваја међу најбољом скриптом коју већина људи одабере. Љубав и одговорност коју осећате за вашег малог глежња је разлог што многи људи воле ову тетоважу. Друга опција је да се датум рођења дјетета у нумеричком облику.

4 - Дубоко значење

Ово су уобичајене тетоваже за људе који су кроз искуства која мењају живот. Глупо дубоко значење тетоваже већином времена су једна реч врлине попут вере, љубави или наде. Али они такође могу бити цитат, лирска песма или списи. На примјер, преживјели од рака могу одабрати нешто што описује како се осјећају. Захвалност, осмех и преживјели су сви популарни избори. Тетовазе које кажу медицинске информације, на примјер, ако сте дијабетичар или имате ретку крвну групу, слични су овом.

5 - Страни језик

Можда сте двојезични, можда не. Није важно када је реч о питању на другом језику. Реци да желиш твоју омиљену реч, али твоја бака би ти сметала. Ево решења. Ово је моја омиљена опција за људе који желе да им се име супружника тетује на њих. Ово је добар избор за људе који желе представити своју културу. Мртви језици као што су грчки и хебрејски су популарни избори.

Хобби Таттоос

6 - Откривене ватре

Скалирање огромне стене, или узимање природе, није у мојој листи обавеза ускоро. Међутим, те врсте активности могу бити ваша страст. Ако је тако, мало мастила са пар планинарских чизама, ужетом и металним клиповима или планинским опсегом су одлични избори за представљање свог хобија. За посматраче птица силуета ваше омиљене птице је једноставна, али говори о вашој љубави према животињи. Моја омиљена једноставна тетоважа за љубитеље коња је лассо. Постоји толико других западних тематских ствари које би могли да се уклоните и у орнитуру.

7 - Водени пси

Није стварно важно ако сте професионални пливач или волите да седите на плажи. Талас је једноставан начин да разговарате са оним што волите. Наравно да је заиста то плажа која воли што отвара врата за ствари попут сунца, палми и морска звезда. Много терапеута на плажи са темама које видите су сложене и детаљне, али то не мора бити тако. Можете добити исту поруку преко флип флопа тетоважирану унутар вашег зглоба као што радите са пуним леђима хавајског заласка сунца.

8 - Каријера

Људи који воле свој посао могу да желе тетоважу која представља своју професију. Ја сам писац, без шокера, а следећа тетоважа коју сам планирао је оловка. Ако волите оно што радите, помислите на нешто што свакодневно користите и замишљајте га у најједноставнијем облику. Доктор може да добије ознаку рецепта Рк тетоважиран. Музички наставник може изабрати високи клип. Добијељ идеју.

Симболичне тетоваже

9 - Који је твој знак?

Ако не напустите кућу ујутру без провере дневног хороскопа, ово је тетоважа за вас. Ви сте тај који је могао провести пет минута са мном и знати да сам Лео само по мојој личности. За скривену верзију овог избора можете добити знак Зодијака за ваш знак звијезда. Неки ће желети мало детаља, па бих предложио да добијеш животињу која представља ваш знак.

10 - Наслеђе

Људи који су поносни на своје баштине могу изабрати симбол који се односи на њихову родну земљу. Ја сам из поносне ирске породице. Сва тројица мојих браћа имају четири листе детелина тетовиране на своје тело негде. Један има и лепрецхаун. Добро урадјено лепрецхаун може бити компликовано. Али четири детелине детелина је врло једноставно у дизајну, али дубоко у смислу за нас. Италијани могу изабрати крст, јер је већина њих католичка.

11 - Избор начина живота

Ако сте вегетаријанац или тајно рециклирајте своје комшије за пиззу, у нечему имате страст у вашем животу. Користите то да бисте пронашли једноставну идеју за тетоважу. Вегетаријанска тетоважа може бити ваш омиљени веггие. Ако хватате пицерије, симбол рециклаже би био добар избор. Размислите о стварима о којима сте највише страствени и о имиџима која вам долазе на памет.

12 - Хеартс & Старс

Ова два дизајна укључена су у топ 10 дизајн татова које су одабрали жене. Посебно су популарни као први избор тетоважа. Срце и звезде су основни облици дизајна који могу имати стотине различитих значења. Они су толико популарни у ствари да је можда тешко пронаћи дизајн који нећете видети на некоме другом док ходате низ улицу. Због овога, ако желите јединствену тату, то можда није начин на који желите да идете својим дизајном.

Хоћеш ли добити једноставну тетоважу??

Лако је преплављен изборима за дизајн тетоваже. Ово је посебно тачно ако знате да желите тетоважу али немате појма шта да добијете. Ово је уобичајени проблем за оне који су постали зависни. Нека ове сугестије буду скокови за слетање идеје за вашу следећу тетоважу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 82