Blog

114 Фаце Таттоос који су свети СХ * Т невероватни! Погледајте галерију тетоважа, уметника, дизајна и објашњења. Стуннинг Фаце Таттоос!

Марк Леавер је фотограф који је покушао да разуме људе са тетоважама лица и снима своје фотографије истичући њихову личност и лепоту. Открио је да многи његови субјекти нису имали посебан разлог за добијање тетоваже лица. Сви су били тетоважирани пре него што су одлучили да добију тетоважу лица. Према његовим речима, Тетоваже лица сада представљају индивидуалност, креативност, естетику, трансформацију и духовност. Чак и тако, већина људи има веома лоше мишљење о овој врсти тетоважа, повезујући је са негативним аспектима, као што су самоубиство, криминалитет и депресија.

Contents

114 Фаце Таттоос Тхат Аре Холи Сх * т Амазинг:

Побуна или не, тетоваже лица представљају већу посвећеност од других тетоважа које се постављају на различите делове тела. Они не могу бити сакривени, тако да без обзира на то колико су суптилне, они могу изложити некоме нежељеној пажњи и реакцији. На пример, у Великој Британији и чак иу САД-у присуство људи са тетоважама лица не толерише се у одређеним ресторанима и пивима. Ова врста одбацивања чини модификацију тела и лице лица мање популарним без доброг разлога. Познати као Кат Вон Д промовирају тетоваже и тетоваже лица уопште, тако да постоји само питање времена док не буду друштвено прихватљиви.

Свака уземљена особа са оштрим умом зна како да зараде и не ослања се на врсту посла од 9 до 5, тако да се овај аргумент не може користити против чишћења лица. Поред козметичких тетоважа, има пуно укусних, значајних и уметничких тетоважа лица које могу променити начин на који гледате. Заиста, постоји неколико врло неинвазованих таквих тетоважа на људе који нису размишљали о томе, али они нису портпарола за све који побољшавају његов изглед са мастилом за лице. Модови тела су начин изражавања и алтернативни стил живота.

45. Цуте Кањи симбол Фаце Таттоос

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Симпатичан Кањи симбол на веома слатком момку! Како то не може бити успешна комбинација? Немам појма шта значи тај лик, али сигуран сам да је нешто позитивно. Његове друге тетоваже су живописне и изгледа као нежна особа. Величина његове тетоваже лица је пропорционална његовом лицу. Не изгледа превелика или премала. Мора да је нешто у шта верује или нешто што га представља, пошто је одлучио да га обори испод његовог ока. Без обзира на његове разлоге, мислим да се стварно уклапа!

44. Бочни симбол и срце

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ако размислите о томе, готово да нема места на нашим телима која би могла бити боље опремљена за стварно мале тетоваже од наших лица. Теоретски, било шта можемо, било гдје било где, али ризик од тога да се одређени образац не буде сразмеран је висок. Осим мистериозног симбола и малог срца, ова прелепа дама има пиерцинг у образу, која допуњује тетоваже лица. Она је дефинитивно обожаватељ вишеструких типова модификација тела, чињеница која јој помаже да изрази њену личност и укус боље од већине ствари.

Набави Бесплатна прилагођена тетоважа лица Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

43. Украсно бочно лице

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Тетоваже бочних лица су суптилније од других. У овом конкретном случају, она је једноставно могла покрити са косом ако не жели да људи то виде. Баш као што носимо минђуше и сматрамо им додатком, ова девојка је изабрала украсну тетоважу која се налази поред њеног уха. Мислим да то наглашава њену женственост и то је леп додатак њеном растегнутом режњу. Зашто би било прихватљиво добити тетоважу иза вашег ува него да га набавите поред њега? Људска мишљења која се сматрају не би требало да утичу на вас на било који начин. Да ли вам се свиђа ова тетоважа? Ако то учините, ништа не би требало да вас спречава да добијете сличан.

42. Беле траке на лицу мислећа

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Судећи према дужини браће ове особе и његовој шеши, он је модеран човек. Међутим, сумњам да је тетоважа на његовом лицу модерна. На неки начин, то би се могло сматрати минималистичком тетоважом, али то може значити и нешто дубоко духовно. Дио његове тетоваже је на његовом очном капу. Сматрам да је то мало екстремно због болова. Таква врста ме подсећа на тетоваже очију, који су много опаснији и болнији од три траке на очним капцима. Дужине пруга се разликују, тако да то може бити и значајно. Све у свему, то није тип тетоваћа лица који се издвајају.

41. 21 је очаравајући број

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Име момка је Давид Аугусцик и он је модел, дох! Број 21 тетоважиран на његовом лицу има вишеструка значења, односно зрелост и одговорност појединца, појам шефа, хармоније стваралаштва, синдиката Тројице и тако даље. Док ми стварно не знамо зашто је Давид одлучио да га потакне, потпуно ми одобравам! Он је чудесан човек који се не плаши да се изрази кроз своје физичке љепоте и тетоваже. Очигледно је умешан у алтернативни стил.

40. Вера на екрану

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ако погледате довољно близу, приметићете да овај тип има тетоважу на његовој страни и на врату. Тетоваже на његовом лицу могле би се односити на друга два која нису потпуно видљива, или не. Оно што је важно је да је осетио потребу да се обриса реч вера на његовој кожи. Ово није нужно доказ да је он религиозна особа, већ више духовни. Понекад је само веровати у себе довољно да вас проведе кроз дан и живот. Сама тетоважа је укусна и савршено велика за његово лице.

39. Бочна страна пахуљице

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Плава, савршено обликована и слатка, ова пахуљица снега је фантастична! Тетоваже лица постављене са стране су једноставно покривене и мислим да они такође помажу у контурирању. Његова величина је превише велика за мој укус, али осим тога стварно ценим то! Зима и појавом пахуљице и међу мојим омиљеним. Да ли сте зимски љубавник или љетни фан? Замислите заменити ову пахуљицу са нечим што вас чини да мислите на лето. Шта би то било?

38. Лепота и њен мач

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Симбол моћи је различит од културе до културе, али изгледа сврсисходно на било којој особи! Према алхемији, мач је симбол пречишћавања и, према будизму, то је симбол смањења незнања. Хришћани сматрају то симболом истине, чистоте и равнодушности. Као што видите, сви његови значаји су позитивни и високо духовни. Ова девојка није само лепа, већ и сјајна и сјајан укус у тетоважама и другим модификацијама тела!

37. Дијаманти на твом образу

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Дијамант окружен бројевима и реч која је написана изнад обрве су тетоваже овог фаца. Имао је тетовиран његов скалп, као и врат, тако да је било само питање времена док се није преселио на лице. Такве тетоваже су стварно личне и подразумевају зашто их неко добије може бити узалудан. Иако је лако приметити, оне нису запањујуће. Волумен његове браће је много примјетнији од његових тетоважа!

36. Пеге и линија лица

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова плавокоса девојка има црну линију тетовирану преко њеног лица и то уопште не изгледа лоше! Заиста је очигледна тетоважа лица која на било који начин не изгледа необично. Овакве ознаке обично су користили ратници. Њихово значење зависи од племена до племена и његове провенијенције. Знајући шта значи тетоваже лица није увек неопходно. Могу их дивити без покушаја да их разумем. Једноставност је понекад лепша од сложености. Узмимо ствари као што су с времена на време!

35. Бочне мандале и тачке обрва

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Није новина када се ради о тетоважама, ова девојка изгледа лепо, тетоваже су укључене! Њене обрве су такође тетовиране, а разлика између козметичких тетоважа и нормалних тетоважа лица је прилично очигледна. Многи људи не разликују ове две врсте техника тетовирања, чињеница која доводи до неуспелих покушаја. Она је обожавалац шаблона мандала као што видите на врату и на грудима. Вероватно мисли да побољшавају њен изглед и духовно. Ако је тако, она је у праву! Посебно ми се свиђају тачке испод њене обрве иако њихово значење није јасно за мене.

34. Кат Вон Д'с фаце старс

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Кат Вон Д је позната личност која је чувала тетоваже у облику лица. Они су међу њеним потписима тетоваже и доприносе њеном шарму. Не могу да је замислим без свих тих слатких звезда или без других тетоважа. Њено лице не изгледа гламурозно само захваљујући шминкању, али и захваљујући звездама. Можда не би искрцали, али њихов ефекат је сличан са искривљењем. 16 или више, звезде нису исте величине.

33. Прилично украсна жица

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова тетоважа се шири по бочном лицу, врату и рамену ове алтернативне девојке. То је комад који почиње украсном жицом и завршава се са плавим бојама цурења тетовираним у техникама акварела. Уникат садржи више бесконачних симбола, али они могу значити нешто сасвим другачије од ње. Дизајниран дизајн тетоваже лица, ово је међу ретким тетоважама лица које се настављају на врату и рамену.

32. мандале белог мастила

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Беле боје укрштања теже је приметити, тако да се препоручују људима који не желе лако издвојити. Ова лепа жена одабрала је пола мандала на чело и храму, као и три хоризонталне линије на њеном носу и друге симболе на бради. Она је љубитељ модификације тела узимајући у обзир њене пирсинге и истегнуте лезије. Мандале су прилично популарне као тетоваже и многи појединци се односе на њихову идеју о универзуму и микрокосмосима.

31. Мастно украшавање дизајна лица

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Украсне украсне тетоваже нису само за жене. Мушкарци имају на располагању широк спектар образаца који не значе много, али изгледају добро. Исти дизајн је погодан и за жене, али линије су обично тање када се нацртају на жену. Локација ове тетоваже лица је идеална јер се може покрити косе и брадом. Ова особа може одлучити да сакрије своје боје када и ако је потребно. Или Кантор је име уметника за тетоважу који је потврдио овај.

30. Свој битси паук

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Паук је недавно додато на лице овог момка. Такође има једноставно пегнуту пахуљицу и још једну тетоважу која је покривена брадом. Оно што је интересантно је да паук потиче од уста лава. Изгледа да покушава да побегне задржавајући се на навој који виси из једне од његових клина. Основни, 2Д дизајн, паук је симбол мистерије, моћи и раста.

29. Ситни симбол на јагодичастом делу

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова жена је дефинитивно страствена о алхемији. Она је изабрала симбол који то значи уље и то само користи алхемичар. Њена тетоважа је мала, али ова чињеница чини је још женственијом и привлачном. Изгледа као скромна особа која је захвална за све облике умјетности и не плаши се изражавања својих страсти. Желите ли послати такву поруку било којој особи која гледа на ваше тетоваже лица?

28. Света Тројица и преокренути крст

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Је ли то ја или овај лик изгледа као Распутин? Мислим да је цела сврха ове слике била да му истовремено изгледа застрашујуће и мистериозно. Његове тетоваже су лепо дефинисане захваљујући црно-белом контрасту. Три тачке под његовим лијевим очима представљају Свету Тројицу и то је тетоважа која се обично налази на затвореницима. Попречни крст се обично не налази на затвореницима, већ на нормалном крсту. У његовом случају, то би могло да се односи на његова верска уверења. Тхе Икс изнад његове обрве такође може значити нешто дубоко, али то није опћенито познат симбол.

27. Круна у '86

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Таттооед и модел, ова особа је одабрала тетоважу у свом храму. Његова тетоважа састоји се од цртања круне и броја 86. Могао је бити крунисан 1986. године за специјално постигнуће или чак као краљ на матурској вечери. Без обзира на његове успјехе у животу, успјешно је одабрао сјајну тетоважу лица.

26. Улог и конопац

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Не могу да нађем разумно објашњење за некога ко је имао тетоважиран улог на лицу, али морам признати да изгледа одлично. Осим улога, ту је и конопац који је спреман да се користи за некога ко је осуђен на смрт. Има више тетоважа на скалпи и поред ува. Изгледа као мрачан лик из готског романа.

25. Хвалите се о суштини

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Последњи пут када сам проверио, тишина није квалитета, али може постати једна у облику тетоваже. Фонт и локација ове тетоваже чине одличне изборе. Ова лепотица је тетовирана по целом телу, тако да јој се татоо лице лепо слаже са осталима. Као што је већ поменуто, мали број људи тетује њих лица ако њихова тела нису већ пуна тетоважа.

24. Полу ухо, половина мандала

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова особа изгледа мирно и срећно! Она би могла бити тако, јер она дозвољава да ужива у различитим врстама модификација тела и прихвата позитивне ствари. Има две половине прелепих мандала тетовираних поред ушију. Мандале садрже ситне срце и црвеном бојом. Мандале не изгледају исто, тако да могу бити персонализовани. Ово је један од разлога зашто су сада тако популарни.

23. Мандела на глави и лабиринт

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Инкед користећи другу технику од оног од претходних тетоваже лица са мандаларом, ова половина мандала заузима велики део чела ове жене. Она је ентузијаста мастила која је обријао страну њеног главе и тетовирала нешто што изгледа као лабиринт. Након што јој се коса повуче, део њеног бочног тетоважа ће и даље бити видљив. Претпостављам да има већи план за цело цело тело, јер изгледа да се тетоваже не стављају насумично.

22. Сидро, писање и ружа

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова невероватна црвенокоса је фан розе! Као да није имала довољно руже на рукама и грудима, добила је још једну тетоважу руже на челу. Ружа прати њену косу, тако да се не истиче колико и сидро и писање. Не могу рећи на коју реч коју је одлучила да мастило на лицу, али сигуран сам да је нешто битно. Оквирни фонт изгледа посебно лепо и одговара јој.

21. Атрактиван и ласкави текст лица

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Флирти и модел, ова црнка има више тетоважа лица. Она има један изнад њене обрве, а једна испод ње другог ока. Осим тога, постоји мало срце и мали троугао испод једног ока. Ни она није поштедила њену вилицу. Тамо је одлучила да има још нечитљиву текстуалну тетоважу. Све у свему, мислим да је на ивици превише мастила на лицу.

20. Санскритска тетоважа на челу

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Санскрит је како се хиндуизам, будизам и џаинизам изражавају у писању. Овај тип је дефинитивно обожавао индијску културу, јер носи тематске наушнице. Његова тетоважа уопште није честа. Његов избор по величини и боји је оригиналан. Значење текста није познато, али је сигурно повезано са индијском идеологијом. Његов изглед можда изгледа превише за неке, али мислим да је фасцинантно.

19. Потпуно лице Азијске тетоваже

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова азијска жена изгледа сретна са својим проширеним леђима и тетоважама са пуним лице. Она је примјер да тетоваже изгледају сјајно након што смо старији и да нас не могу зауставити да се чудимо. Њен осмјех је искрен и њене тетоваже се не слажу. Чак и ако се шире по целом њеном лицу, изгледа да су део тога. Ништа посебно не истиче осим њеног осмеха.

18. Пусти снег с звездама

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Сада је ово девојка која заиста воли звезде! Она воли мале, једноставне, као и плаве, свирли оне. Ширили су се из њеног храма на њену чељусти и наставили су јој на врату. Ова локација је стратешка јер истиче њене друге карактеристике. Ставила је неколико других елемената попут малог срца и знак муње. Мислим да звезде нису повезане са било којом религијом чак и ако су петокракасте звезде.

17. Подигни се за мастило

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Тетоваже у браду расте у популарности! Да ли су боје, попут ове, или не, изгледају прилично необично, али истовремено су цоол. Као наставак тетоваже врата, чини се да је та брада тетоважа направљена од малих кристала леда уређених на уредан начин. Линије су врло прецизне. Питам се да ли би неко са двоструком брадом могао скинути ову врсту тетоважа. Шта мислиш?

16. Широк низ и црне тачке

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Овај лик изгледа као филмски лик. Мистериозан је, умотан у црну одећу и дуго брадати. Има две велике тачке тетоважене на свом храму и широк низ по глави. Ово су неке од најинтересантнијих тетоважа лица које сам видио зато што су савршено постављени, лепо исписани и преносе слику која је ван обичног. Тетоваже попут ових могу изазвати интересовање особе која се крије иза њих. Можда то није оно што је он желео, али сам дефинитивно заинтересован!

15. Опран геометријски дизајн

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Само особа која је посвећена да се суочи са тетоважом би могла да изабере овакав дизајн! Геометријске тетоваже су лепе, али када додате ефекат избледелог ефекта, можда би изгледали мало превише посебно за подручја као што су лица. Прецизни дизајни нису стварно ствар, тако да стварно зависи од укуса сваког појединца. Његова плава коса се слаже са зеленим мастилом на његовом лицу, зар не мислите?

14. Замена обрва и трансформација лица

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Један облик и величина обрва мења његов цјелокупан изглед. Овај човек је заменио своје природне обрве тетоваћима који прате само почетну линију, али изгледају потпуно другачије. Изгледају као примитивни језик. Дио његове усне и браде такође су тетовирани. Та дебела линија се протеже на његовом врату и постаје део сложенијег дизајна. Што се тридент на чело тиче, требали бисте знати да је настао из грчке митологије и да је био повезан са Посеидоном. Тридент се назива и индијски Трисула.

13. Бадасс плавуша

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Као што сте вероватно примијетили до сада, тетоваже су обично смјештене у близини обрва, храмова и ушију. Случај ове бадасс плавуше није изузетак. С обзиром да она представља борца за узрок, њене тетоваже могу бити повезане с тим. Међутим, чини се да ти зелени корени нису повезани. Свиђа ми се како су тачке врло прецизне и црне, а остале су мало обојене. Често уметници тетоважа користе различите нијансе црне да би добили различите ефекте.

12. Инкирана коса и обрве

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Када неко озбиљно озбиљно тетује, он или она заврше као овај момак. Његове руке су у потпуности прекривене тетоважама и подигао се на врат и лице са дизајном по свом избору. Његова коса је сада лепо обрађена главом змије и других украса. Његове обрве одржавају свој типичан облик, али су сада направљене од коцкица. Његов поглед није нешто што се свакодневно сусрећемо. Стварно ценим његову јединственост.

11. Лептир и плакање месеца

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Мушкарци воле и лептире! То је баш слатко као и овај актуелни лептир. Оно што ме интригира је месец који има две сузе испод ње. Мислим да не би могли да их грешимо због кишних капљица, јер Месец нема никакве везе са кишом. Пошто је Месец у облику Ц, то значи да је умањен Месец. То би заправо могло имати дубље значење за овог лепог дечака. Иако ми не знамо, можемо уживати у његовом изгледу!

10. Богата богаташа

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Староседелачко становништво Аотеароа, Нови Зеланд, упућује на тетоважу моко. Дизајн који је изабрао овај човјек има елементе Маора у њему, па вероватно веома воли своје културно наслеђе. Као тетоваже лица, Маори дизајни су прилично популарни. Они се срећу мушкарцима више него код жена, што има смисла зато што уопште нису љубазни. Овај посебан дизајн изгледа прилагођен за лице овог човјека. Почиње да буде широко као и усне, а затим се шири даље. Можда је повезано са тетоважом под брадом, али то на жалост то није видљиво.

9. Паралеле са чељустима

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова невјероватна пилића одабрала је тетоважу лица која нема смисла. Линија која је паралелна са њеном линијом вилице не изгледа повезана са текстом који је натписан изнад њених обрва. Међутим, тетоваже су уметност и уметност нема ограничења. Стварно воли да пише на њеном тијелу и обозава велика слова. То лако можете видети ако погледате друге тетоваже. Постоји ли нешто што вам се свиђа?

8. Око ушног мастила

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Знак плус се често користи ХИВ-позитивним људима као тетоважа. Међутим, то није правило. Ова особа можда неће имати било какве болести, али би једноставно могао наћи другачије значење у предности које је одлучио да стоји иза његовог уха. Права тетоважа лица је део мандале, па је можда покушао ставити једну добру вибрацију поред мање доброг. Сјенило се лепо ради са различитим врстама црне и сиве боје.

7. Дискретни орнаменти лица

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ова жена има извесно нешто што изражава деликатесност, оригиналност, личност и женственост. Њене тетоваже су дискретне, веома мале и нимало немирне. Има мале звезде и тачке на њеном храму, чело и бради. Верујем да је на чело добила и део цвијета, али то није превише видљиво захваљујући њеним ударцима. Ове тетоваже дефинитивно побољшавају њен изглед и учинити је занимљивијим на неки начин.

6. Мушко до краја

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Неке тетоваже је тешко објаснити када не знате значење иза њих. Оно што је важно за тетоваже овог момка је то што наглашавају његову мужевност. Његова брада и изглед у његовим очима такође доприносе његовој мужевној слици, али и његове тетоваже. Симболи плус можда немају никакве везе са ХИВ-ом, јер су толико многи. Они могу бити дио веће слике коју је немогуће видети без претходног знања.

5. Племенски и биомеханички у једном

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Промена тела не значи да имамо план за цело тело. Међутим, овај лик изгледа као да има све што је схватио. Његове тетоваже лица одговарају боју и стилу његових других тетоважа. Такође је у имплантате, као што видите на његовој десној руци. Његов стил може бити комбинација племенских тетоважа и биомеханичких тетоважа. Не може се стварно категоризирати; то је више лични стил, мислим. Тетовирање главе је изазов за било којег таттоо уметника. Људи су луди.

4. Линије попут трња

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ове хаотичне линије изгледају као трнови за мене. Они шаљу поруку бол и шире се на образ и врат овог лица. На врату, добио је реч боли потиснути, тако да сам можда у праву у вези са линијама које изражавају мучење. Његово уво је скоро потпуно потамњено. То уосталом није уобичајено! Људи се тетују на ушима, али не овако. То је врло интригантан образац који је очигледно требало много посла да се уради. За друге необично хладне тетоваже за мушкарце, погледајте ову везу.

3. Азијска природа са тачкама

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Сигурно могу да кажем да је ова азијска лепотица позитивна особа. Тачке представљају позитивност, а троугао на коме је она стиснула. Она је пуна хармоничних дизајна која нису сјајна само за њен изглед, већ и за начин на који она осећа. Речено је да ће особа која окружује себе или себе са позитивношћу добити позитивност. Ова теорија заснива се на закону привлачности.

2. Срећне девојке са мастилом за лице

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Свако ко криви тетовиране људе треба да види ове сретне девојке! Нема ничега негативног у вези са њима или о тетоважама лица. Имају различите тетоваже лица. али сви су укусни и учинити да изгледају сјајно. Мандале, срца и линије ратника су лепо потакнуте и стратешки постављене.

1. Ново лице новог човека

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Овај тип је популаран по целом Интернету. Желео је да изгледа потпуно другачије и учинио је све што је могао у том правцу. Његово лице се сада мења у поређењу са оним како је раније изгледало и веома је задовољан резултатом. Иако је ова трансформација радикална и можда чак и заплаши неке људе, мислим да је његова храброст дивна. Изабрао је професионалне уметнике за тетоваже који су стварно учинили све од себе.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 84 =