Blog

Jacek Yerka

Surrealne slike sadrže element iznenađenja, neočekivanih suprotstavljanja i mnogi nadrealisti umjetnici prvo i najvažnije rade kao izraz filozofskog pokreta, a djela su artefakt. Danas ću objaviti zbirku 20 inspirational nadrealnih slika nekih od najvećih umjetnika u Cuded. Možete provjeriti veze kako biste saznali više njihova sjajna djela.


Jacek Yerka

Jacek Yerka

Jacek Yerka

Jacek je rođen u Torunu u Poljskoj 1952. godine u umjetničkoj obitelji. Yerka je diplomirala na lokalnom likovnom fakultetu Sveučilišta Nicolaus Copernicus. Najveći izvor inspiracije uvijek su njegovi dječji suveniri - mjesta, pamćenja osjećaja, mirisa. Ipak je mogao podsjetiti na najranije uspomene - miris boja, tinte, papira, gumenih i četki. "

Alex Alemany

Alex Alemany

Alex Alemany rođen je 5. siječnja 1943. u Gandia (Valencia), Španjolska. Studirao je likovne umjetnosti između 1961. i 1966. godine u "Valenciji de Bellas Artes de San Carlos" u Valenciji.

Alex Alemanyev realizam (iu nekom njegovom radu, njegov hiperrealizam) nastavio se spuštati prema neusudljivom vlastitom stilu što je rezultat osobne introspekcije, postepeno sve više udaljenije od hladnoće drugih realističkih koncepata s jakim utjecajem fotografije kao Američki je realizam bio. Alemanyjev rad je veza koja nedostaje između poezije i slikarstva. Istražujući svoje osjećaje, osjećaje i koncepte, on ih prenosi vjerodostojnošću svoje dragocjene tehnike, omogućujući nam da sudjelujemo u klimi njegove slike i prepoznajemo se onim što nam želi reći kroz svoj rad, metaforičku poeziju, podsvijest slike i oneiric svijet.

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski rođen je u gradu Kielce u Poljskoj. Diplomirao je na Arhitektonskom odjelu Varšavske politehničke škole. Godine 1982. emigrirao je u SAD gdje se uskoro utemeljio kao istaknuti slikar, ilustrator i dizajner. Od 1985. profesor je na Visokoj školi za umjetnost u New Yorku.

Robert Dowling

Robert Dowling

Iznenađujuće surrealne slike autodijeliranog umjetnika Roberta Dowlinga. Robert Dowling rođen je u Bangoru 1972. godine. Stanuje u Maineu, koji živi u maloj ruševnoj kabini na obalama Hermon Pond gdje posvećuje život umjetnosti. Robert Dowling je strašni glazbenik, patetičan fotograf, nepismeni pisac i tako drvo kipara, ali njegova istinska strast i jedino što je dobro u slikanju je. On je samouvjereni umjetnik koji prvenstveno radi s akrilima i uljima.

Roy Nachum

Roy Nachum

Roy Nachum

Roy Nachum je izraelski vizualni umjetnik i slikar, diplomirao na Cooper Union u New Yorku i Bezalel Academy u Izraelu.

Nachumove fotorealističke uljne slike ilustriraju nadrealističke slike fantastičnog područja, koje koriste Braille i tehniku ​​"dvostrukog vida" koja izaziva one s vidom kako bi postavio pitanje ograničenja njihove vizije. Svi tekstovi sadrže pjesme koje je napisao umjetnik i inspirirane su slikama.

Mihai Criste
Mihai Criste

Mihai Criste

Mihai Criste

Mihai Criste je kreativan rumunjski umjetnik koji je fasciniran apstrakcijom, otajstvom i nadrealizmom. Inspirirani poznatim nadrealistima kao što su Dali i Magritte, Criste je uskoro otkrio da će morati krenuti dalje od svojih utjecaja kako bi doista pronašao svoj jedinstveni stil slikarstva.

Neke njegove nadrealističke slike imaju vjerske utjecaje uporabom simbola kao što su jabuka, stablo, zmija, krv, svijeća itd. Kada se bave svojim omiljenim temama - prirodi, vremenu, postojanju, umjetnosti; Umjetnik obično povezuje metafizički i transcendentalni kao kontaktnu točku kako bi prenio ono što vidi kao sveto i profano.

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak je nadareni ukrajinski umjetnik koji opisuje optičku iluziju na svojim nevjerojatnim uljnim slikama i pretvara umjetničke radove u optičke iluzije. Svaki njegov rad otkriva vizualne iluzije dviju slika, neke daleko brže od drugih. No, svi prikazuju izvanrednu razinu umjetnosti i razigrano uzeti klasične slike.

Vladimir Kush

Vladimir Kush

Vladimir Kush

Vladimir Kush, rođen u Moskvi 1965., veliki je ruski nadrealistički slikar i kipar. Preferira definirati njegovu umjetnost kao metaforički realizam, a ne surrealizam. Svaka njegova slika fascinira fantastične priče, igru ​​s metamorfnim! Njegov je rad pod jakim utjecajem umjetnika Salvadora Dalíja. Vladimir tvrdi:Umjetnička škola bila je svijet nove inspiracije. Klasa koju sam pohađao omogućila je umjetničku slobodu. Naučio sam mnogo o poznatim renesansnim slikarima, impresionistima, poslije impresionista i suvremenim umjetnicima. Ovdje sam slikala prvu nadrealnu sliku.”

Rene Magritte

Rene Magritte

Rene Magritte

Rene Magritte bio je belgijski nadrealistički umjetnik. Postao je poznat po brojnim duhovitim i razuzdanim slikama koje su padale pod kišobran nadrealizma. Njegov rad izaziva predodređene percepcije promatranja stvarnosti.

Joel Rea

Joel Rea

Rođen 1983. godine, Joel je slikao uljima nakon što je diplomirao likovnu umjetnost na Akademiji za umjetnost u Queenslandu 2003. godine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =