Blog

Heather Graham je u posljednje vrijeme radio za promociju off-Broadway igrati, Novac šut (koju je od tada napustila za kasno razbijanje prilike za snimanje vlastitog projekta, Half Magic).

I kao što je uvijek slučaj kad sam uhvatio rijetki crveni tepih uvid u nju, ja sam oboren daleko koliko je lijepa izgleda. Heather ima 44 godine i čini se da je not.ever.age.

Jednostavno je mogla proći desetljeće mlađima, a ipak ne'Imaju taj napuhani, plastični izgled koji su mnogi njezini vršnjaci usvojili, kao što znamo iz svih slavnih prije i poslije. Nicole Kidman mogla bi naučiti nešto od Heathera, n'est-ce pas?

Imajte na umu, mogli smo i mi! ja'Vidjevši mnoge predmete ljepotice u dobi odavde, dođite malo bliže, a mi'razgovarati o njima.

ja'započeti s njezinom (nevjerojatnom) kosom!

Lekcija # 1: Dobijte glatku, odskočnu propuh

Kosa je važno. A najbrži put do mlađeg izgleda je čavao glatku, ali obiman raspršivanje, kao Heather'ovdje je učinjeno. To'nije ništa lud, samo želite malo dodatnog dizanja, a ne glavni zadirkivati, a tekstura bi trebala biti mekana i dirljiva, a ne otvrdnuta proizvodom za kosu. Koristite okruglu četku kako biste završili krajeve kose za vrlo lagano okretanje. Tamo'Razlog je cijela Victoria'Tajni modeli imaju ovu frizuru!

Za glasnoću, u posljednje vrijeme'Već sam volio John Frieda luksuzni losion za ispiranje vlage, koji ima mlaznicu za prskanje koja vam omogućuje da se upustite u korijenje.

Lekcija # 2: Don'Idi na plavu

Imajte na umu da Heather ima't je podlegao blonderexiji, onom uvjetu koji toliko tvrdi od nas i uzrokuje iracionalnu želju za sve više i više plavokosa. Njezina je boja raskošna topao tamna plavuša, što je daleko laskavije za njezin ton kože od lagane plave i izgleda kao da bi moglo biti potpuno prirodno. ja'Ne govorim don't boju, samo su ta suptilna poboljšanja naziv igre. I to namjerno neprirodan platinasti trend koji je Thomas pisao o? Vjerojatno je najbolje ostaviti na 20-tak, a ne 40-tak. Mislim da više "ona's rođenim s njom "izgledate, bolje (i mlađe).

Lekcija # 3: Odaberite čvrstu boju, a ne naglašava

Na srodnu bilješku, kako bojite je kosu važno. ja'već godinama oplakivanje o naglascima, no ponavlja se: vi'Dobit ćete bolji, svježiji i mlađi rezultat ako se odlučite za jednu ili dva procesna boja. To znači da umjesto da dobijete tonu prugastih svjetlosnih vrhunaca, posvuda imate čvrstu boju ... i onda dodajte slabo posuti suptilnih suptilnih osvjetljenja na gornjem sloju kako bi oponašali učinak sunčano poljubljen (iako to'nije nužno). Ovo je veliki razlog zašto Heather ovdje izgleda tako mlad. Vi stvarno možete't otkriti bilo koji očigledan naglašava uopće.

Sada neka's malo zumirati i razgovarati o makeup:

Ludo koliko je dobra koža, zar ne? Wowza.

Lekcija # 4: Nosite low-key, minimalnu šminku

Kažu da je manje više, i to'stvarno je tako istinito. ja'sve za samoizražavanje sa šminkom, ali to's finom linijom ", i tako lako prijeći preko" težakog previše teškog "teritorija. 

Heather je izvrstan primjer kako možete izgledati mlađe (i sigurnije) nošenjem manje. Naglasak je na otkrivanju njezine sjajne kože, a zatim samo suptilnim poboljšanjima oka i usana: maskaru, sjajnom ružičastom zlatnom linijom, matiranim ružičastim ružem.

Učini se zauvijek's novom Aqua Matic sjenčastom olovkom u Metallic Pinky bež bi savršen izbor za oči.

I isprobajte NARS Pure Matte ruž za usne u Montego Bayu za matu ružičastu usta:

Lekcija # 5: usredotočite se na večernji ton vaše kože

Došlo je do istraživanja prije nekoliko godina'vaš ton kože ne toliko je broj bora koji vas tjera da vas ljudi vide kao mlađi ili stariji. 

Heather doista dokazuje tu točku, jer bih ubio za njezin ten i imao bi u bilo kojoj dobi! Jasno, ona'imala je pomoć od dobre genetike, ali ja'Kladim se da joj se također brine njezina koža s redovitim krema za sunčanje i dobru rutinu.

Kao što sam nedavno spomenula, ja'Otkrili smo da Biologique Recherche Lotion P50 je napravio razliku u pomaganju smanjenja obojenja i izbijanja.

Ako je vaš ton kože isn't još "tamo", idi kao obična zaklada formula koju vi'ponovno je udoban, a zatim idite i spot-tretirati blemishes i tamne marke s više pokrivenost korektor; na taj način, ti'ponovno stvoriti kao svjetlo kože kao što je moguće, ali još uvijek dobivanje pokrivenost gdje vam je potrebna. ja'm još uvijek voli Pixi H2O SkinTint.

A za korektor možete't pobijediti pokrivenost Make Up For Ever Full Cover Concealer.

Lekcija # 6: idi za kosu i ne prašku

Pa Heather'lice je malo sjajno ... i to'u redu. Bolje da bude malo mršav od matirane i suhog; praškasta tekstura može naglasiti čak i najljepše linije i dobi. 

Ako vam se čini da izgleda previše masno, preporučujem matematičku provjeru (u redu, a ne riječ, ali ja'm čineći ga jednom). Volim upotrijebiti četkicu s kuglicama s kuglicama umočenim u bezbojni HD prašak (dotaknuti prekomjernu količinu), a zatim ih prašiniti samo tamo gdje mi je potrebna, kao u T-zoni.

Također možete ponoviti aplikacije HD praha tijekom dana, bez brige o tome da se nakupi! Šminka pro Sabrina Rinaldi se kune gotovo bez teksture Pregojeno & prljavo prašak.

Alternativno, možete koristiti blotting papire poput Boscia Zeleni čaj Blotting Linens 'kako je ovo sladak print?!

Lekcija # 7: Držite obrve u sjeni ili dvije tamnije od vaše kose

Ovo je pokret koji mi'ponovno gledajući na mlađe set (mislim: Cara Delevingne i Suki Waterhouse), a izgleda jednako sjajno na 44-godišnjoj Heatheru. Iako su oni'nije super-pun, definicija dodatnog obrva stvarno okreće lice i čini lijep kontrast s njezinom lakšom kosom.

Novi proizvod za proizvodnju čela je Tarte Colored Glay Obojeni gel za obrve koji vam daje boju bez mogućeg nejasnoća't poput iz Benefit Gimme Brow.

Da završimo, ovdje's Heather'S glavom na nožni prst:

Slatka, jednostavna i ako jeste'Imam takve noge, zašto ih ne ispričati ?! Ja bih. (Nažalost, ne't.) Što me dovodi do...

Lekcija # 8: Joga ... puno i puno yoga

Nabavite ovo: Heather radi već 30 godina (!), Ponekad vježba do četiri sata dnevno. Razgovarajte o oglasima za to! Većina nas don'Imam raspored koji bi omogućio takvu predanost, ali ja'm još uvijek veliki inspirirala. Ona'jasno su imali koristi od opuštajućih, umirujućih učinaka u usporedbi sa stresnim kardio!

Lekcija # 9: Dobiti 11 ili 12 sati sna jedne noći

Mama je bila u pravu. Trebamo našu ljepotu spavati! Rekao je Heather narod časopis, pokušavam spavati 11 ili 12 sati noći. Zvuči prekomjerno, ali to je stvarno ono što trebam. To čini trik. ja'reći ću! Nosi promišljanje o tome koliko bi naših tzv. "Kožnih problema" trebalo otkloniti jednostavnim spavanjem. Ako'Daj mi kožu poput Heathera's, ja'm IN.

Lekcija # 10: obvezujemo se biti sretni

Još jedan dragulj Heatherove mudrosti: "Ja bih radije bio sretan singl nego nesretno oženjen. U međuvremenu, jako sam zabavno." Sviđa mi se ovaj stav! Zvuči tako očito, ali stres je takav ubojica ljepote (da ne spominjem štetno za zdravlje). Biti sretni iznutra jasno prevodi i van.

Tvoje misli?

Kupujte priču

Javi se

Što misliš o Heatheru'ljepota pogledajte ovdje?

Što mislite da možemo naučiti od nje o tome da se protive procesu starenja?

Jeste li isprobali bilo koji od ovih proizvoda?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3