Blog

Bliski susreti su u nedjelju navečer'Billboard Music Awards i samo glave gore, ovo je bilo čudno! 

Od Kylie Jenner'je iznenađujuće velika tirkizna kosa prema Carrie Underwoodu odjevena u svečanost (!), to je bila mješovita vrećica. 

Evo cijele noći'kosa i šminka izgledaju:

Kylie Jenner

Nazovi me ludim, ali Kylie'izgled je bio moj omiljeni hrpa. Iako je dio Kardashian, ja'moram dati kredit gdje je'zbog toga. Ove podebljane tirkizne pruge u dnu dvije trećine njezine ravne dugačke bobove savršene su za glazbeni događaj - malo oštro i toliko zabavno! Izbor boja izgleda kao da je to u redu'Također, ispustite joj lice boje. Podsjeća me na Illamasqua'poznati Apocalips ruž za usne, koji je također zelenkasto-plava i iznenađujuće laskavu. Rekli su mi da je Illamasqua zurio da to'jer je kapljica boja koja čita na oko na isti način kao i crvena. Pretpostavljam da se ista teorija odnosi na kosu!

Što se tiče šminke, to'u redu, ali svakako bih'odabrali ste drugi ruž i bez usana; izgled kože također izgleda tad teška. (Tamo'da je Kardashian utjecaj ... oh dobro.)

Shakira

Ništa izvan kutije za Shakira ovaj put, osim što mislim da izgleda pomalo svježije i ljepše ružičastih obraza i usnica (usporedite ih s posljednjim put kad smo je vidjeli, na ACM nagradama, u mutnijim tonovima). Inače, izgleda točno isto, sve do stranu njezina kosa se razdvaja. C'mon Shakira, pomiješaj malo!

Sarah Hyland

Zahvaljujem Bogu za Sarah Hyland, koja joj donosi povišenu senzibilnost ljepote na ovaj crveni tepih. (Iako nije bilo't uvijek na taj način ....) Ovdje je odabrala dramatičnu duboku stranu sa čeljusnim prasakom i čistom krunom na leđima, koju možete lako ponašati kod kuće. Izgleda puno složenije nego što jest, i daje učinak lažnog podrezivanja.

Šminka je sve o podebljanim obrvama, mekim dimačastim očima i bakrenim usnama. Mogao bih napraviti bez podstave na donjoj usnici i lažnim trepavicama na vanjskim rubovima ... ali inače'dobro. Njezina koža izgleda nevjerojatno!

Nicki Minaj

Opa! Nicki Minaj izgleda normalno ovdje ... i stvarno super! Pretpostavljam kad si'Sve sam to učinio od duginih perika do čudnih boja i usana za usne, a onda je najslabija stvar koju možete učiniti je upravo suprotno, super-jednostavna i tiho seksi. Kosa joj je rastrgana na jednoj strani i pada u meke, glam valove; šminka je potpuno neutralna i understated. Volim ovaj novi Nicki!

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen ima šiške! Osim njih'ponovno samo isječci koji je stavila na njezin pas nakon događaja (ha!). I kažem zahvalnost što je učinila'ne poslušam se s njenim okruglim oblikom lica, osjećam se da joj bangs nisu najbolji izbor za tebe, a ti su toliko dugo da stvarno skrivaju oči. Inače, ništa se ne žaliti ovdje. Volim ravnu kosu, a njezina šminka izgleda svježa i savršena.

Miranda Lambert

Uh-oh, je li Miranda natrag na vlak za samozavaravanje? Nadam se da ne, ali izgleda puno tamnije od prošlog puta, na ACM nagradama i stvarno sam uživao njezinu bližu kožu na plavu kosu. Sada, kontrast boja je malo oštra i nije tako prirodno izgleda. Ipak, njezina kosa izgleda sjajno. Mogao bih izaći iz unutrašnjeg kuta ako bi to bilo't toliko nerazumna aplikacija.

Kesha

Kao i Nicki Minaj, Kesha je također pokušala iznenaditi, a ona je odabrala bezrezervnu kuglicu i teksturu koja bi bila ravna kod kuće u Oscara. Osim ružičaste kose i zlatnog zuba, naravno. Volim boju kose za nju (zub, a ne toliko). To'Također je lijepo vidjeti je u ženskom, romantičnom stilu, iako bih to vjerojatno'Dao joj je kosu preko čela umjesto svih natrag. ja'd LOVE vidjeti Kesha u bangs!

Jordin Sparks

Jordin ima takvu sunčanu crvenu tepiku, apsolutno fantastičnu, besprijekornu kožu. Ali čak ni oni ne mogu spasiti grimizno-mauve boja usne i kukuruzni frizuru. Ja ne'Ne sviđa mi se takva kosa na bilo kome tko se sjeti kada je Brie Larson nešto učinio slično i mislim da bi to'Bilo je bolje da ga samo povucem natrag svilenkasto i čvrsto na glavu. ne bi'koje izgledaju sjajno s nečim podebljanim na usnama, poput crvene ili narančaste? Ona ima tako velike usne'Šteta što nikad ne vidimo boju na njima. Također je mogla izgubiti lažne trepavice.

Jennifer Lopez

Možda je vrijeme da JLo usvoji "manje je više" pristup. Tamo'toliko sculpting događa s tamnim prah koji to's namjeravanim suprotnim učinkom; njezina koža izgleda suha, praškasta i previše tamna u usporedbi s prsima. Čak i rumenilo i eyeliner su pretjerani. Tamo'nema žuljeva ili plućnost lijevo.

Reći ću da mi se jako sviđa kosa. Ja ne'ne znam ako je'ali izgleda tako dugo i debelo, s kravatama na krajevima i podignuto u maleni poluslatnik na vrhu. Njezina je boja prilično dobra, i ja ne'obično kažu da o naglašava. To su tako tanke, sve više, da daje učinak čvrste boje.

Carrie Underwood

I ovdje'još jedan koji treba skinuti nekoliko zareza, iako to'nema ništa novo. Carrie izgleda kao maska ​​poput ikada u slojem debelog temelja, teškim lažnim trepavicama, pretjeranim dimnim okom i glatkim sjajima usana s očitim usnama. Ono što me posebno zabrinjavaju ovaj put uključuju grubu crnu liniju u vodenim vodama i prekomjerno zatečene obrve koje izgledaju kao da dobivaju sve više spermija sa svakom nagradom. 

Ne iznenađuje, ja'm također nije obožavatelj frizure. Slobodni kolač, lagano postavljen na jednu stranu, dobra je ideja ... upravo je upropastila ova divovska padobrana na prednjem dijelu. 

Kendall Jenner

To'Nevjerojatno koliko brzo Kendall morphira u svoju stariju polusestru (Kim). Imaju istu tamnu, ravnu kosu, isti oblik / isticanje i isti afinitet za lažne trepavice. Volio bih da je vidim kako ide nešto nešto svježije, više prikladne za dob i manje otvoreno "pokušavajući biti seksi". Ona'd izgledati tako slatko s čistom kožom, ružičastom usnom i kosom u konjski rep, znaš što mislim? Nešto isto kao i Nina Dobrev ovdje.

Kelly Rowland

Zadnji je Kelly Rowland, koji je isn'bilo koji od najljepših stilova ljepote. Osjećam se kao da su goleme kosti ovdje'd samo malo ugađati. Jedan od načina bi bio uzeti iste kratke frizure, ali ga parirati s jednostavnijim, modernim makeupom, poput plavog mačjeg oka s matima usnama. Ili, ako bi htjela da stane na dramatične plave i smeđe oči, osvjetljavam svu kosu tako da oči daju izjavu.

Volio bih čuti što mislite o tim izgledima!

Tko je imao vašu omiljenu (i najmanju omiljenu) ljepotu na ovom crvenom tepihu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 16 =