Blog

Ovo će zvučati sasvim ozbiljno, ali svaki put kad vidim Giuliana Rancic Modna policija s Joan Riversom, pitam se kad Joan, zajedno s ostalim domaćinima, osobito Georgeom Kotsiopoulosom, jer on'je jedini koji zaista zna da zna što on'radit će započeti s policijom HER izgledom.

Dođi, znam to'također su prešli vaš um. Ne toliko u smislu onoga što nosi (iako je dodir više tkanine i manje bling bi bilo lijepo). To'i zločini ljepote o kojima govorim. Čitatelj Tegan je također primijetio:

Volio si svoj članak o Taylor Swift. Niste mogli'ne slažete se više. Govoreći o ljepotama ... kako o Guiliani Rancic iz E !. Imala je isti ombre, zaobljeni izgled za produžetak - ikad! Volite je, ali idite. Bilo bi zainteresirano čuti vaše poduzimanje onoga što bi mogla učiniti kako bi pomiješala!

I tako, putem zahtjeva za čitateljima (jer volim biti službeni), ovdje's mojim planom igara za remont Giuliana ... u 5 jednostavnih koraka!

KORAK # 1: KOŽA (PUSTITE.)

Znaš li kako se uvijek trudim koliko sam umoran od tog "holivudskog kose" izgleda? Znaš dugu kosu, najvjerojatnije postignuta preko proširenja, koja su također bila zakrivljena s ravnim željeznim tijelom za učinak koji'je vrlo komadan (koji NIJE u stilu više) i vrsta droopy, poput tužnih, bezoblična zavjese oko lica?

Vau, to je bila prijelomna rečenica. Vizualni znak:

Pa, moja jaka nepoželjanost za ovaj stil je zapravo sve Giuliana'a. Kunem se da je najgori prekršitelj. I tako moja ljepotica recept za nju uključuje a) uklanjanje navedenih ekstenzija, i b) drastičan usitnjavanje. Nešto slično Oliviji Palermo's lob, koji smo se svi divili neki dan, bilo bi lijepo:

Misliš Dontcha? Bilo bi sjajno započeti, kosa će izgledati odmah deblji i waaaay zdravije. A ona je još mogla još uvijati, ako bi htjela malo oduševiti Diane Kruger:

Također bih volio vidjeti Giulsa s praskama, iako, jer šiške automatski tjeraju da izgledate mlađe i dramatično smanjite potrebu za Botoxom. Činjenica.

KORAK # 2: BOJA KOZE (UKLJUČEN.)

Već znate da ja'Više ne osjećam ljubav prema Ombréu. Da'jer mislim da izgleda najbolje na valovitoj kosi, bez šiške ... ali ja također otpustila sam ga jer sam'm ne Alexa Chung. Trebate određeni čimbenik hladnoće da biste ga izvukli, a ja ne'Nemate ga.

I, ja'Bojim se, niti Giuliana.

Drugi čimbenik je da ja ne'Mislim da je plavuša sjajna sa svojim tonovima kože. (Je li to njezin ton kože?'je lažni tan, ali moja točka ostaje ista.) Umjesto toga, ja'Stvarno volim vidjeti je zagrliti njezin prirodni smeđi. Provjeri je kad je bila Giuliana DiPandi, sigurna, bila je mlađa ovdje, ali ne da mnogo mlađe. Ipak, ljepši!

Kao što vidite, međutim, varijanta protiv variranja počela je rano, što me dovodi do toga...

KORAK # 3: SPRAY TAN (STOP IT!)

Očito je to njezin najgori kriminal u ljepoti. Znam da je preplanu koža navodno čini da izgledate "skinnier" i "healthier", ali Lord zna da ona ne'Trebate biti sve slabiji ... i mislim da kada tvoja tanka dobije ovu mraku, definitivno ne želite'ne izgledaju zdravije.

Umjesto toga samo vrišti "Pokušavajući previše teško". Pravo?

Ovdje je u blijedoputama...

Puno bolje, ne?

KORAK # 4: OTVARANJE OČI (svijetli!)

Dobro, pa je Giuls pametan da se drži neutralnih. Dobila je taj dio. No, u cjelini, njezina šminka oko očiju nije samo dosadna (ona nevah ga mijenja!), Ali se također primjenjuje s lopaticom.

Stvarno joj stari. Posebno mi se ne sviđa onaj donji rub i jako '90s istaknuti ispod čela.

ja'Volio bih je vidjeti s nježnijim izgledom, nešto više uzduž linije Mile Kunis ovdje, koji je uspio naglasiti svoje oči bez pretjerivanja na smeđoj sjenila i lažnih trepavica...

...ili čak (možemo sanjati!) ovaj trijumf Eve Mendesa:

Giuliana'i obrva, također, mogla bi upotrijebiti neke tamnije dijelove kako bi pomogle u okretanju njezina lica.

KORAK # 5: LIP (gdje je to?)

Ja ne'ne mislimo'Vidjet će Giuliana s podebljanim crvenim usnama, ali ovo sjajno, glatko, glatko sjajno lice, dan u danu, dobiva stare.

Opet, neka'Uzmi neke znakove od Eve Mendes, koji radi moderniju matu ružičastu usnu:

Ili Odette Yustman, koji nosi još uvijek suptilni, ali način punchier sjenu ruže:

Tako da zaključuje moju ljepotu...

A sada, ljubaznošću U stilu'prekrasan Virtualni Makeover Tool (i Michelle Monaghan'frizura, koja je slučajno i moja "Životni rez"), stavit ću sve zajedno:

doesn'Ovaj izgled lijepo?

Imate li još kakvih savjeta za jadne Giulse?

Mi'ne idući u razgovor o njezinoj težini, jer sam zadnji put u nevolji istaknuo da Kate Bosworth treba hamburger. Umjesto toga, uputit ću vas prema ovom ispitivanju njezine prehrane i fitness režima. Gurrrrl ... Frankie kaže Relax!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1