Blog

Dobro došli u naš stupac za konzultaciju o kosi. Da biste zatražili online savjetovanje o kosi od slavnih frizera Bill Angst, slijedite ove upute.

P: Hi Bill! Hvala što ste svojim čitateljima omogućili takvu čudesnu priliku da zamolite superstar za savjet! Juhu!

O meni: Ja'm 5'5 "sa zelenim očima i laganom kožom koja ima topao podlogu, vrlo lagano ljeti, a moja prirodna boja kose je ... bože, ja'Ne zaboravite! Sudeći prema korijenima, to'srednje smeđe. ja'bojila sam kosu jer mi je dopušteno. Učinio sam različite snimke crvene, narančaste, tamne čokolade i sve između njih, ali ništa se ne osjeća točno.

ja'Već nekoliko godina imala sam tu šišanje jer imam okrugli oblik lica i to'je noćna mora pronaći rez koji flatters okruglo lice. Znači, nakon što mi je jedan frizer dao rez'Ne ostavlja me u suzama, ja sam utočište'nije pokušao ništa drugo. 

Imam kosu tako ravnu, to'je smetnja. Ona nikada ne drži kovrčavu (siromašni frizerski salon morao je iskoristiti cijelu limenku laka za kosu na mom vjenčanju) i to'također je prilično prirodno tanka, suha i oštećena od bijeljenja tako dugo. Prije godinu dana odustao sam od mrvljenja i ravnanja, i prešao sam od pranja kose svakodnevno svakog dana, dopuštajući da se osuši na zraku. Međutim, da budem iskren, to nije't stvarno napraviti veliku razliku u moju kosu stanje.

Obličje naprijed za čuti vaš savjet! Hvala unaprijed. & # X2014; Oksana

A: Oksana, laskanje će vas odvesti posvuda.

Znam da se lagano zatamnjenje vaše fine kose pogađa na njegovo stanje, ali također podiže vašu kuticu kako bi stvorio manje ravni izgled. Možda biste željeli isprobati sve blago temperaturniji ton. To će usporiti količinu oštećenja nastalih uslijed procesa rasvjetljavanja.

(Usput, možda će biti novo obećanje u našoj budućnosti za popravak štete uzrokovane bojanjem, toplinskim oblikovanjem itd. Detalji uskoro, obećavam ... AKO stvarno radi!)

U međuvremenu, podizanje duljine će raditi vrat malo više, što sam atraktivna značajka. 

Izrežite što ste završili kao oštar kao što ih možete dobiti (ali ne da kosu ukratko). Na taj način, kosa uvijek čita zdravo čak i kad nije.

Zabilježite obrve na ovoj fotografiji. Desni obrva i desni trepavice završavaju frizuru.

billyxoxo

Bill Angst je jedan od kanadskih vrhunskih frizera i vlasnik Angst Salona na 240 Queen Street East u Torontu. Nazovite 416-360-5942 da rezervirate termin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 14