Blog

"Koju bih vrstu šiške trebala dobiti?" pitanje je da ću dobiti puno. I moj odgovor?

Sve se svodi na lice *. Općenito, cilj s praskama je pronaći stil koji pomaže da vaše lice izgleda više ovalno, a istodobno iznijeti oči i povećati vašu ukupnu frizuru.

Mislim da postoji'je stil praska koji odgovara svima, pa sam mislio da bi bilo zabavno podijeliti s vama što radi i što se događa'upotrebljavajući slavne crvene tepih izbliza kako bi pokazao, naravno, u seriji koja istražuje svaki od sedam različitih oblika lica. Kao što uvijek kažem, s kosom'važno je pokazati, ne samo reći, pa ako ti savjeti rezonirati, donijeti primjere na svoj stilist prije nego što počine na chop.

Mi'Ovaj će se tjedan složiti s okruglim oblikom lica, a zatim ostati napjev za duge, kvadratne, srce, obrnute trokuta, kruške, dijamant i ovalni.

* Osim oblika lica, druga razmatranja s bangs je ono što vaš prirodni tip kose će i neće učiniti. Općenito, prirodno kovrčava kosa zahtijeva više posla ako želite da šiške budu glatke; trebali biste također dobiti vaš stilist kako biste smanjili šiške na suhom tako da ne želite't dobiti curl "skupljanje" i završiti s njima kraće nego što je planirano. Cowlicks su još jedna stvar koju treba imati na umu često, oni'Izbacit će šiške, ali kao i vi'Vidjet ćete, to može biti namjerni dio izgleda i apsolutno u redu.

Imate li okrugli oblik lica?

Ginnifer Goodwin je suštinski okrugli oblik lica. Kao što možete vidjeti, okrugla lica su oko iste širine preko kao što su visoke. Za razliku od ovalnih i dugih lica, najšira točka je preko obrazovnih okvira, a zatim se malo sužava na čelu i bradi (koji su također zaobljeni). Nema tvrdih kutova.

Najbolji prasci za okrugle lice

Teksturne šiške: Ginnifer Goodwin opet! Kao što možete vidjeti, ovaj stil radi bolji od prethodnog kako bi se suprotstavio okruglom licu. Ovdje nosi šiške s neravnom teksturom koja je oko pola palca iznad obrva. Tekstura je važan trik da se difundira okruglica, a duljina, jer to'udarajući dobro iznad područja oko očiju, produžuje joj lice, a ne proširuje. Primjetite kako je ona'gurnuli su šiške na jednu stranu; to stvara iluziju visine. Ona'Također su imali komadiće kose ispred ušiju, koje su "rezale" širinu.

Bočne šupljine: Ovdje's još jednim bočno rastresenim stilom, ovaj put još dramatičniji na Kirsten Dunst jer pokazuju puno čela. Njezine duge šiške počinju udariti na mjestu trepavica prije nego se kaskadaju dijagonalno i završavaju samo ispod obrazovnih okvira. Ovaj primjer pokazuje kako stvaranje snažne dijagonalne linije stvarno produljuje okruglo lice.

Zavodne šiške: Cameron Diaz nosi stil praska, što možda niste uzeli u obzir za okruglo lice: dugu zavjesu. Ove šiške rade na puno lica oblika; to'Ovdje je važno napomenuti da su oni'ponovno se rastali malo izvan središta, što opet stvara laganu dijagonalnu istezanja za njezino okruglo lice. Tada se spuštaju s nekim mekim volumenom koji je prilično mršavljenja, koji završava samo iznad čeljusti. Ova duljina je ključna; ne želiš'ne žele da udaraju ravno na obraze i stvaraju više širine.

Grafičke šiške: Većina stručnjaka za kosu će vam reći taj tup, ravni bangs aren'Dobro za okrugla lica, jer samo naglašavaju širinu. Ne slažem se s ja'voljela sam gotovo svaku sliku'vidio sam Christina Ricci u ovom stilu, pa definitivno mislim da može raditi, uz nekoliko upozorenja. Prvo ti'Primjetit ću da su joj šiške izrezane iznad obrva; kao i kod Ginnifera, ovo otvara i produljuje lice. Drugo, bangs aren't samo ravno, na stranama ima duljih komada, koji imaju učinak mršavljenja. Naposljetku, mislim da je grafička priroda rezanja izvrstan način za suprotstavljanje mekoći okruglog oblika.

Teksturne i bočne šiške: Emily Browning ovdje pokazuje nekoliko stvari koje sam ja'Razgovarali smo o tome. Ona'je dobio tanak tekstura događa, dijagonalni smjer i komada ispred ušiju. Sve to pomaže joj dati oblik koji ima više ovalnog izgleda; Također mislim kako joj je kosa'je naglašeno pomaže u dodavanju dimenzije i vizualnom prolongiranju.

Visoka i izvan lica šiške: Zadnji je Jennifer Hudson, čija se nova kratka frizura nadovezuje s nepristupačnim bockovima. Sve što stvara visinu će učiniti vaše lice duže, tako da je to sjajna ideja za oblikovanje kratkog rezanja na okruglom licu. (Ne'Mislim da to želite učiniti s duljem kosom, da ne izgledaš poput tebe'imali su "gel za kosu" kao Cameron Diaz u Nešto o Mariji.)

Najgori šumovi za okrugle lice

Pitate se što ne raditi? Evo nekoliko važnih primjera:

Wispy bangs: Osim činjenice da vrište "devedesete", šupljine poput Kaley Cuoco ovdje samo čine okruglo lice koje izgleda okruglo. Samo ne žele't imati dovoljno težine kako bi utjecaj da'preusmjerit ću iz okruglog oblika; što'više dodaju još mekoću, kada je mekoća upravo ono što želite podnijeti.

Zaobljene šiške: Pogodi što? Zaobljene šiške na okruglom licu samo povećavaju zaobljenost. Zamisli to! ja'm zapravo ne 100 posto protiv tih, kao i oni'imam malo grafičkog dodir koji sam volio Christina Ricci. Ali oni'd biti mnogo laskati ako su šiške prekinute ravno, s duljim komadima na stranama.

Bangs na malom čelu: Selena Gomez ovdje ljulja, što izgleda kao kaciga za kosu, a problem je'Samo da su šiške suviše dugo, skrivajući većinu lijepog lica. To'Također je imala mali čelo na početku, na vrhu okruglog lica, što čini šiške "barem ravno preko" nije najbolji izbor za nju. Vidi koliko je daleko trebao početi šiške na njezinoj kruni? Ona'biti bolji s vrlo dugim bangs gurnula na jednu stranu, ili duge zavjese bangs.

Bangs bez oblika: Kelly Clarkson je dobar primjer onoga što se može dogoditi kada pitate za šiške, a da mu ne dajete mnogo predumišljenja. Nedostajući određeni oblik ili bilo kakav odnos s ostatkom njezine frizure, oni'ne vršite joj bilo kakvu uslugu. Ideja da ih guraju s jedne strane bila je dobra, ali za razliku od Kirsten Dunst'bokovi, oni'još nisu dovoljno dugo, tako da samo upadaju u njezine oči i da joj lice izgleda šire. Ja zapravo mislim da bi Kelly izgledala sjajno s tupim, ravnim, šiške obrisanim obrvama (i dugom, ravnom kosom sa strane).

Bettie Page bangs: Ovo je loša slika ljepote u cjelini (hvala bogu Fergie je vidio mnogo poboljšanja od tada), i Bettie Page bangs aren't za slabije srca bilo kojeg oblika lica. Ove šiške su grafičke, ali ne i idealno za okruglo lice; želite grafički u šiške koje su ravne, kutne i ravne do glave. Zakrivljeni krajevi stvaraju previše zaobljenosti. Don'čak ni da me započnem na prugama!

Dugačke, ravne šiške: Catherine Zeta-Jones pokazuje, kao što je Selena Gomez, da je dugo prasak nosio ravno preko isn't najbolji izbor za okrugla lica. To je potpuno preplavljuje njezino lice, i jer okrugla lica po prirodi nisu duga, zadržava većinu značajki skrivenih. To će biti bolje s trim, ili duže i gurnula na jednu stranu.

Što'vaš omiljeni stil šiške za okruglo lice?

Ako imate okruglo lice, koje su frizure radile za vas?

Što'je najgori stil za okrugla lica?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 90