Blog

Kada se svodi na to, u srcu ljepote je ton kože. Obavještava gotovo svaku odluku o makeupu, kose i čak garderobu, bilo da je to'odabira temelja, odjeće ili možda najvažnije, sjene boja za kosu.

Nažalost, zbunjujuće je i otkrivanje načina na koji vam tonu ton vaše kože. Uobičajeni savjet je da saznate jeste li topli ili hladni, a zatim se držite iste obitelji boje u svemu. 

Ali kada je u pitanju boja kose, uvijek se primjenjuju ta pravila?

Pitao sam Toronto-based celebrity hairstylist, stručnjak colourist i kolega Beauty Editor dopisnik Tony Chaar da podijele svoje misli na cijelu "toplo u odnosu na cool" stvar, a što to znači za naše boje kose izbora. On'Svoje tajne dijeli s nama, a momci'ozbiljno dobro. pustiti'konačno daju osjećaj za ovu stvar tonusa!

Što'najbolji način da odredite ton vaše kože?

Postoji nekoliko testova koje možete isprobati. Ako se vene na unutarnjem dijelu vašeg zgloba pojave plave, onda ste cool, i ako izgledaju zelenkasti, toplinski je toniran. Drugi je ako stavite bijelu majicu ispod vašeg lica i izgledate plavo, vi ste cool; ako ste žuti, toplo ste. 

Također s nakitom, ako srebro osvjetljava vaše lice, vi ste cool-toned. Ako zlato čini da izgledate zdravo i sjajno, onda ste toplo-tonirana. Ako ti'ponovno neutralno između toplog i hladnog, tada će i srebro i zlato izgledati dobro. 

Ton kože može se promijeniti s godišnjim dobima. Ponekad zimi, kada ne želiš't vidjeti toliko sunce, ljudi su super ili neutralni. Ljeti koža postaje toplije. Ako dobro pijete, ti'ponovno toplo. 

Igrajte okolo s obojenom majicom oko sebe kako biste vidjeli kako vam bijela izgleda, kako vam crna izgleda, kako vam smeđa izgleda. To je ključ za reprodukciju boja.

Prate li pravila koja odgovaraju tonovima kože koja boja kose?

Uvijek sam prekršio pravila kada je u pitanju boja. ja mislim da'ključ koji ide iznad ograničenja boja kutija. Ovo je kad postignete nešto jedinstveno i osobno koje je isn't vidio svugdje kao "trend" i stvorili ste vrstu boje potpisa. No, ključ je da ne prekršite pravila, tako da ćete završiti s rezultatom sukoba, a ne nešto laskavim.

Uobičajeni savjeti su da vam kosa odgovara vašem tonu kože: toplo s toplim, hladnim i hladnim. Je li to točno?

Ne. Tonaliteti suprotni (topli s hladnom i obratno) privući će se kada se upotrebljavaju suptilno. 

Na primjer, često vidite žene s toplim tonovima s puno žute boje na koži koje također imaju žuto-plavuša. Cijela se stvar sukobljava i općenito izgleda neprirodno. 

Ali ako ga postane cool-toned blijedo plavuša, onda je rezultat mekši i izgleda vrlo šik. 

Žuta kosa se ne bori sa žutom kožom, a dva tona međusobno se nadopunjuju. To se mora učiniti vrlo ukusno kroz iskustvo, i to je mjesto gdje razbiti granice pravila boje.

Može li itko to raditi kod kuće, ili je najbolje vidjeti profesionalce kad ste vi'ponovno "razbijanje pravila"?

Jednom kad ti'učinio sam sva vaša istraživanja sa svim testovima u boji i razumijem, onda biste mogli otići u drogeriju i igrati suptilno. Tada ćete vidjeti kako možete promijeniti svoj ton kože bojom. Pravi će vas učiniti da se osjećate uzdignuto; koža je sretnija i sjajnija.

Malo dodirivanje može učiniti vašu kožu i oči potpuno drugačije. Ako imate lice u obliku okvira, ističe se u sredini, desno na vrhu čela, da se ispruži licem kako bi izgledala produljeno. Ovi mali detalji vrlo su važni za oblik lica i ton kože. 

Je li boja kose imala kao djeca ono što obično izgleda najbolje za nas kao odrasle?

To vrijedi za oko 85 posto od nas. No, za ostale 15 posto, to nije tako jednostavno. Kako se starimo, naša se koža mijenja, tako je'nije pouzdan rješenje. Ponekad postaje malo grayer, a ponekad i pinker. Kao što ste stariji, trebali biste postati nježniju boju kose jer će se odraziti na kožu.

Da li određeni tonovi izgledaju najbolje na određenim razinama lakoće ili tame? 

Mislim tako, s određenim razinama lakoće. Uzmi na primjer, Nicole Kidman, koja odgovara vrlo svijetloj zlatnoj bakrenoj kosi. 

Bakar uvijek izgleda prirodno i reflektirajuće kada se radi na laganoj i tamnoj plavoj bazi. Ako je bakreni ton učinjen na mračnoj podlozi, to'izgleda više lažne i neprirodne.

Postoje li smjernice o tome kako možete lagano ili mračno? 

Jednog dana sam vidio lijepu ženu na svojoj stolici. Bila je u ranim 50-ima, talijanskom, s tonikom masline kože. Obojala je kosu na dvije razine, gotovo crna. Izgledalo je tako klaustrofobično, a crna je stvarno privukla svu pozornost. Kad ste ju pogledali, sve što ste vidjeli bila je crna kosa, čak i kovrče. 

Dakle, čak i ako imate toplu kožu, kosa ne bi trebala biti toliko mračna da nadjačava ton vaše kože. Čim smo podigli iz crne na četvrtu razinu (tamno smeđa), cijelo se lice promijenilo. Odjednom, vidjet ćete ton kože. Odjednom, vidite kovrče. Krugovi se nisu prikazivali'kako je bilo mračno. Ponekad dubina kose može stvarno utjecati na teksturu. 

Drugi je primjer s plavokom jagode. pustiti'kažu Julianne Moore. Taj ton kože ima, to'tako besprijekoran. Ako je previše tamna na crvenom, onda će crveno jesti njezino lice. Zatim postaje natjecanje između kose i lica i, naravno, kose'pobjeđuje. Boja kose ne bi trebala biti'Nemojte prevladati kožu ili lice. Trebali bi se zapravo udati zajedno. Tako da'i zašto Julianne igra s tim mekim bakrenim crvenim i ona ne't ići na duboko crveno. Izbacit će je.

Postoje li određeni tonovi koje preporučujete da izvedete određene boje očiju?

Kada se kosa ispere i boja izgleda blaže, ona će oduzeti od kože i očiju i učiniti da izgledate dosadnije. 

Ako imate zelene oči, nekoliko mekih bakrenih istaknutih boja lijepo će istaknuti boju očiju.

Ako imate smeđe ili oči boje lješnjaka, s nekim zlatnim tonovima koji su sunčali u vašoj kosi, lijepo će odražavati ton vaših očiju. 

Za ljude s plavim očima, kul, bebe plavuša tonovi čine veliku kombinaciju, koju vidite puno u Hollywoodu.

Tko su vaši omiljeni slavni primjeri sjajnih boja kose, kombinacija očiju i kože?

Amy Adams za svoju bakrenu boju kose, plave oči i hladan ton kože.

Julianne Moore s crvenom kosom, zelenim očima i pjegama.

Reese Witherspoonova beba plavuša lijepo skida plave sive oči.

Jennifer Lopez i njezina sunčana boja kose i tople kože.

Bilo koji drugi savjeti trebali bismo znati o bojama kose i tonu kože?

Prilagodite šminku i pribor kad promijenite boju kose. Vas'imali ste se igrati s njima i stvarno nositi novu boju, inače će vas nositi. Možeš'ne biti svjesni, ili će izgledati kao nešto'nije u redu. To je osobito istinito ako vi'napravio sam snažnu izjavu, nešto vrlo drastično. Uzmite Gwen Stefani na primjer. Njezine usnice uvijek imaju veliki utjecaj. Kada ti'da je to svjetlo i svijetlo, uvijek morate imati jake usne, tako da don ¡ť t'Ne izgleda ispran. 

Ako ti'nije uvjeren u takvu dramatičnu promjenu, držite se nešto prirodno i razigrano. 

Zaključak

Pravila su stvarno napravljena da se slomimo! ja'Već sam to osobno našao kad sam otišla platinastom plavom. ja'm prirodno toplo srednje smeđe, pa to treba't raditi, ali to ne! Kao što je to rekao Tony, gledanje fotografija o sebi kao djetetu je odlična polazna točka za pronalaženje laskave boja kose i igrajući se s različitim bojama tkanine protiv vaše kože. Zabavite se s njim! Boja tebe'Uvijek ste htjeli, ali možda ste mislili da niste mogli't može biti na dohvat ruke.

Misliš li vi'pronašao pravu boju kose za ton vaše kože?
Jeste li pokušali s Tonyjem?'savjete?
Koji primjer slavne osobe je vaš omiljeni?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =