Blog

Smiješno se dogodilo u skincare tijekom posljednjih nekoliko godina. A smiješno mislim dobro, iako je ovaj pokret nesumnjivo izazvao više posla za uzaludne ljude među nama. (Holla!)

Sjećaš li se kada je skinciranje bilo vrlo osnovno? Kao u, jedina stvar koju tvoja mama'jeftinim noćnim kremama za koje se tvrdi da je iskorijeniti bore? Bili smo toliko nevini da su nedužni za ono što će se dogoditi kada, zahvaljujući novim, čistim, laganim šminilima, naša koža TONE bila je izložena da svi vide.

Vidiš, sad kad ga nitko ne cakne, kao što su to učinili od vremena, šminka je izumljena sve do '90-ih godina, svi zabavni mali problemi poput hiperpigmentacije, oštećenja sunca, dobnih mjesta, neujednačenih tonova i postpulminarne pigmentacije (što je samo fancy način označavanja onih tamnih maraka koje ste dobili nakon što se zbunjuje bubuljica) jesu, ako imate 'em, toliko vidljiviji. Naravno, sada možete kupiti lagane, ali visoku razinu pokrivenosti formula, ali mislim da se svi možemo složiti'bolje ako ne želite'Trebaju ih nositi, poput gospođice Cate Blanchett. Da?

Što me dovodi do hidrokinona, sastojaka za njegu kože koji se već dugo upotrebljava (kao u duljini od 500 godina) kako bi izbjelio i sjajio kožu.

Koncentracija od 4 posto dostupna je u Kanadi po receptu, ili možete kupiti do 2 posto hidrokinonskih formula preko brojača. Ustvari, inspiracija za cijeli ovaj post dolazi od čitatelja Sara, koja je komentirala našu epska filma jetre ulja jetre koja je'Nedavno je počela koristiti "jeftin krema od Ambi koji sadrži hidrokinon" i da "čini se da radi za blijeđenje tamnih mrlja". (Mi'Već su o tome razgovarali.)

Sada sam'm uopće nije upoznat s ovim markom (I'Nisam siguran jesam li'dostupan u Kanadi), ali očito je to učinio Vabiti časopis's godišnjom listom najboljeg ljepote ove godine. Što znači da radi, da.

Ali mislim da postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati. (I neka'ne odabrati na siromašnom Ambi. Hidrokinon se također može naći u proizvodima NeoStrata, DDF, Filozofija i, naravno, poznatog Obaga, koji možete kupiti na derm'i vjerojatno dobiva najviše ljubavi na forumima za ljepotu kao što je Essential Day Spa.)

U svakom slučaju! Mislim da biste trebali znati da je uporaba hidrokinona u skincare zabranjena u Europi. I 2006, SAD FDA zaprosio zabranu, što je sasvim nešto, jer osjećam se kao FDA je u redu s puno ne-sigurnih stvari.

Postoji nekoliko razloga zašto ne želim't misliti koristeći hydroquinone je dobra ideja:

Sada, sve ove stvari su povezane s velikim dozama tijekom duljeg vremenskog razdoblja, zbog čega ste vi'ne bi trebali koristiti proizvode s hidrokinonom duže od šest mjeseci. Vjerojatno ste vi'biti u redu ako jeste'upotrebljavajući samo 2 posto formule za nekoliko tjedana u isto vrijeme.

Ali, i ja još uvijek ne želim osobno'Osjećajte se ugodno uz pomoć sastojaka povezanih s toliko upozorenja. Pogotovo kad postoje velike alternative poput Lumixyl:

Možda ste već čuli da spomenem ovu liniju prije, i to'jer sam toliko srce. Zujanje je to što daje rezultate slične hidrokinonu, ali bez toksičnosti. da molim!

Zvijezda je topikalno osvjetljavajuća krema koja sadrži ne-toksični i ne-iritirajući peptid (oligopeptid) koji možete koristiti za neograničeno vrijeme, bez potrebe za zaustavljanjem nakon šest mjeseci. Kažu da to još bolje funkcionira kad se koristite kao dio Topical osvjetljavajućeg sustava, četiri paketa koja ne uključuje samo Creme, već i:

Trebalo bi oko osam tjedana, što je duljina jednog "ciklusa kože", da biste vidjeli rezultate. 

Moja su pigmentna pitanja u areni't gotovo da je to teška, upravo sam ga koristila da pokušam izblijedjeti neke post-upalne pigmentacije. Definitivno je imao učinak ... i ja'Nisam siguran da li'Lumixyl ili moj novi režim ulja jetre jetre ili malo oboje, ali mislim da je moja koža danas mnogo više sjaj.

Ne želiš'Trebate recept za kupnju Lumixyl, ali to'dostupan samo kod liječnika'uredima. Za lokacije pogledajte ovdje.

Samo upozorenje: to je skupo (100 dolara za samo Creme). Dakle, ako su vaši problemi više na blagoj strani (i imate i pitanja s cijenom / ekskluzivnošću), preporučujem Clinique'čak i bolje klinički korektor za tamnu točku kao dobar i također netoksičan alternativu:

Clinique je napravio kliničko ispitivanje koje je stavilo ovaj proizvod protiv 4% hidrokinona, a slično Lumixylu, rezultati su smatrani "usporedivima". Booyah!

Recite mi, dakle,

Imate li dosadne probleme s pigmentiranjem koje želite ispraviti?

Jeste li ikad isprobali proizvod s zastrašujućim hidrokinonom?

Ili postoje li netoksični tretmani od vas'imali ste uspjeha?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 47 =