Blog

Uklanjanje dlačica: to'je totalna bol u vašem znanju. Dok ništa ne otkucava svilenkaste glatke noge, ponekad a'Nitko nema vremena za to. Bilo je to'waxing, brijanje, lazanje ili epiliranje kose, cijeli proces je nešto što svi volimo eliminirati iz naših ljepota rutine.

Unesite Inhibitif. To's novim rasponom tjelesnih proizvoda, a tvrdnja je da smanjuju istodobnost i gustoću neželjenih dlačica tijekom vremena. Zvuči iznenađujuće, zar ne? Nedavno pokrenut u Kanadi, asortiman sadrži tijelo serum (zvijezda proizvoda, a također dolazi u prirodnoj verziji):

Deodorant:

I serum lica:

Nakon osam tjedana korištenja, ti proizvodi trebaju smanjiti stopu rasta kose tako da ne želite'morati ga ukloniti onoliko često. Sastojci (više na njima u sekundi) usmjeravaju folikula kose da usporavaju njihovu proizvodnju; tu su i umirujuće tvari koje smanjuju urastajuće vlasi i iritacije kože.

Zvučalo mi je prilično dobro! Bio sam super uzbuđen da isprobavam tjelesni serum. Mislim, bezbolno, gotovo bez napora rješenje za uklanjanje dlačica? Da molim.

Počeo sam proces testiranja s obrijanim nogama. Inhibitif preporučuje da koristite serum na svježe obrijanoj ili čak boljoj, voskom. U mrtve zime, ja'm definitivno ne dishing out novac na vosak, tako da brijanje je.

Serum se mora primjenjivati ​​dva puta dnevno dva mjeseca. Dvaput.Daily.I'Priznajem da se to činilo upravljanim kad sam ga prvi put pročitao, ali uskoro je postala velika gnjavaža. Kad se jedva izvučete iz kreveta na pukotinu zore, a kamoli ne primjenjujte tu stvar i onda se samo želite upropastiti kad se vratite kući noću? Ne događa se. (Mislio sam da će me jutarnja i noćna rutina držati na pravom putu't).

Dakle, recimo: moram dnevno brijati, što je dopušteno'biti iskren, samo ne'se dogoditi u prosincu, a zatim to primijeniti 120 puta u 60 dana. Pokušao sam, dečki, stvarno sam. Ali bilo je najteže ostati dosljedno.

Osim mojih problema s primjenom, drugi problem je da nemate pojma ako je to'čak i rade, jer vas poučavaju da svakodnevno brijatekako bi se primjenjivalo na svježe obrijanoj koži. Očigledno, počnete dobivati ​​rezultate već dva tjedna u tom procesu, ali nisam imao načina da znam što se događa, ako se nešto dogodilo.

Što se tiče sastojaka, navode ih na web stranici, ali samo na skrivenoj stranici (zahvaljujući sastojcima stila za spavanje).

Ključni su dihidromiciketin i lauril izokvinolinij bromid, a kod visokih doza postoje neke zabrinutosti za toksičnost, koje su ovdje u potpunosti opisali sastojci stila.

Ukratko, ovaj me proizvod ostavio visokim i suhim, zvučao je poput čudesnog seruma, ali se pokazalo neugodnim. Hvala, Inhibitiv, ali ću se držati mojih britva.

Inhibitif dostupan je na prodavaonicama Shoppers Drug Mart i kreće se od 9,99 do 29,99 dolara.

U redu

Jeste li pokušali Inhibitif?

Što mislite o usporavanju rasta kose poput ovih?

Kako se bavite uklanjanjem dlačica??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 46