Blog

Počeo je s Benefitom'Gimme Brow, a zatim Maybelline's draga draga. Sada, za jesen, izgleda kao da je još dvanaest drugih marki slijedilo svoje vlastite verzije čeljusnih čađavica.

Onaj koji zaslužuje vašu pozornost najviše? Definitivno Couture Brow od Yves Saint Laurent.

(Pa, Clinique'Novi Samo pregledavanje, Instagrammed ovdje je skoro kao velika, ali očito nije baš kao fancy. I ja ne'Nemam ga u pravoj sjeni, ali mogu'ne govorite o boji.)

No, YSL Couture Brow, pa, to ga kopa iz parka na nekoliko fronti: boja, držite, sposobnosti izgradnje obrva i ultra-luksuzne ambalaže. Mogu vidjeti da je sigurno zamijenio moju Gimme Brow.

Couture Brow je veća od većine stvari u obliku obrva, iste veličine kao i redovita crvena maskara:

Razlika je, naravno, kao četka mnogo manja i radi na obrvama umjesto da ih oblikuje, pojačava i drži na svom mjestu.

Ovo je lakši od dvije boje, 2 Ash Blond (druga je 1 Glazirana Smeđa).

Ono što mi se sviđa je da a) to'Dovoljno je svjetla za mene, jer može izgledati pomalo zastrašujuće kada oboje oboje pune i tamno, i b)'nije previše toplo ni previše cool. 

Tamo'zapravo je nagovještaj zlatne podloge, koji uravnotežuje uobičajenu ashiness. Od svih čašica mascara I'vidio sam, mislim da je 2 Ash Blond najbolja, prirodno obličje za plavuše.

Na obroncima volim koristiti ovaj proizvod kako bih izgradio svoje unutarnje "fanove" i držao ih na mjestu. Rekao bih što je Couture Brow najbliži Gimme Brow, ali s više držite i mnogo manje (yay!). ja mislim da'jer je to's obojena gel maskara, a ne stvarna vlakna, ali čak i dalje, gel stvara impresivnu debljinu.

Također četkam Couture Brow kroz ostale obrve u jednom smjeru kako bi uredio, tonuo i ukrao duljinu, a učinak je prilično dramatičan. 

Možete ga koristiti čak i na isti način kao što sam predložio za "Brow Drama", tehniku ​​"vjetrobranskog stakla" natrag i naprijed kroz čelo, ako želite izgraditi još puninu. Osvojio je't podignite duljine vaših obrva dosta snažno, ali to ne't suho tvrdo i hrskavo poput Dramske špule; vaše će se obrve još uvijek osjećati vrlo meke.

Evo mojih gola, jazavih obrva prije i poslije Couture Brow:

Zaključak

Prije toga, koristio sam kombinaciju Gimme Brow i Brow Drama da biste dobili obrve na način na koji sam ih htio, a ponekad čak i Givenchy Mister obrve za držanje. 

S YSL Couture Brow, proces je puno brži, jer ako mi obrve nisu veoma zastarjele za oblikovanje imenovanja, ja mogu pobjeći samo s jednim proizvodom. uraa! 

Ako ti'ponovno u svoje čelo kao što jesam, mislim da ste'naći ćete ovaj proizvod vrijedi čekati.

Gdje kupiti

Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Saks Fifth Aveny & # x2022; Selfridges

Što's omiljenom maskarnom maskom?
Jeste li ovo pokušali?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 92