Blog

Znači, znaš kako je "uparivanje" bila, kao, najgora stvar ikad? Odjednom, to'nije. Barem ne u ljepoti.

Znam! Prolila sam prošle godine Mili Jovovich zbog narančaste haljine, narančaste kose, narančaste usnice i narančastog rumenila. I ja još uvijek stojim time. Ali ideja podudaranja na vrlo podcjenjujućim, ženskim načinom, poput onoga što'događa se za proljeće u Christian Dioru s usnama i čavlima, zaista je vrlo uzbudljivo.

Zapravo, usklađivanje usana i noktiju bilo je samo jedna od mogućnosti ljepote koja nam je predstavljena na ovoj emisiji. Zapravo je bila duga nijansi noktiju, ali su se ružičaste crvene tonove slagalice nalazile daleko od mojih prijatelja. I znate, možda cijela podudarna stvar ionako radi samo s crvenom ... što mi je dobro jer su dvije moje omiljene stvari u cijelom svijetu sočne crvene usnice (poput onih iznad ili prošle sezone's Temperley Londons) i neumoljivo svijetlo crvene, zaobljene, kratke nokte. Da ja'već neko vrijeme i ja'konačno se potvrđuju. Yay! Dođi i pusti'istražite ovo...

Dakle, ne čudi što je to Pat McGrath, koji ga je izbacio iz parka ovdje. Tko je dior djevojka? Pa, za razliku od kazališnih stvari prošlih sezona (trebam te podsjetiti ovdje?), Ove godine "ima savršene oči, savršenu kožu, obraslo obrve i lijepe crvene usne", ništa ne pretjerano, kaže Dovoljno je reći, želim biti ova djevojka (baš kao što sam htjela biti djevojka Chloe prošle sezone).

Očito želite znati što su prodz odgovorni za ove čudesne usne, da?

Bojala sam se toga. Unfortch, oni'mješavina triju crvenih pigmenata, svaki s narančastim, plavim ili ružičastim podlogama i po mjeri po svakom modelu ovisno o tonu i odjeći kože, tako da možemo't zapravo kupiti točno sjenilo. (Crvene boje trešnje su, po mom mišljenju, bile najbolje.) Ali možda možemo uzeti nekoliko znakova od završetka (malo mat) i same aplikacije. Rekao je Pat moda: "To je crveno na način na koji će djevojka danas napraviti crvenu usnicu. Suvremena, vlažna, prstom isprepletena.

Ostatak lica je jednako kao klanac. MORATE pogledati ovu makeup oku:

Ove oblagane poklopce! Oni samo čine cijelu stvar još bolje.

A onda, naravno, trebamo razgovarati nokte. Nastojeći predstaviti cijelu nadolazeću zbirku lakova noktiju Dior Le Vernis, neki su modeli imali zelenu (Lily), narančastu (Riviera), golu (Incognito) i ovu ljubičicu (Forget Me Not):

Ali ne'Mislite da ton na tonu izgleda najbolje?

Ovo je zapravo koraljna ružičasta (Lucky) koja mi se čita kao crvena. Ili možete samo ići za moj omiljeni pinky crveno od svih vremena, Trešnje u snijegu od Revlon:

Što se tiče kose, Orlando Pita kaže da ga ne smijemo probati kod kuće. Da stvarno. Iako je relativno jednostavna (niske kolače s labavim, bočnim dijelovima prednjeg dijela), kaže: "Uvijek pokušavam napraviti frizuru koja nije tako jednostavno učiniti sami." Dobro onda.

Reci mi:

Slažete li se s usnicama na nokte?

Sviđa li vam se divizijski pogled na Dioru ili ste više ljubitelj crvenih usana s ljubičastim (ili drugim bojama noktiju)?

Koji su ti omiljeni crveni ruževi i lakovi za nokte?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 6