Blog

Sjećate li se kada je Elizabeth napisala o njezinoj ljepoti iz putovanja iz SAD-a? Jedan od njih bio je Aztec Secret Indian Healing Clay. 

To'je glavni kultni proizvod u SAD-u, broj jedan prodavač na Amazonu i potpuno iskopam luda ambalaža, don'ti si? Slučajna slika, svečana paleta boja, hvalisanje, navodnici i uskličnik ... Volim čudotvorne proizvode poput ove.

Ali otkako sam'nikad ne bih došao osobno ovdje u Kanadi, nisam'ne shvatite što Aztecka tajna zapravo je bio. Naravno, budući da imam sve "normalne" proizvode ljepote'ikad trebam, kad sam napokon pronašao na Amazon.ca, samo sam morao postaviti nalog!

Što je Aztec Secret Indian Healing Clay?

Dakle, kao što sam rekla, nisam imala pojma što ja dobivam, pretpostavljam da je taj Aztec Secret bio neka vrsta maske za lice. ja'm uvijek za pokušaj novih proizvoda, posebno kult proizvoda, pa sam samo mislio "cool".

Tada je stigao (vrlo brzo, mogu se dodati samo par dana nakon što sam stavio moju narudžbu) i shvatila sam da sadržaj izgleda ovako:

Uglavnom je posuda puna suhog praškastog glina. Bentonitna glina. Što sam ja'već sam blisko upoznat s tim'već godinama govorim ljudima da je to premijera za sušenje pimpala. Imam posudu od bentonitnog praha iz Now Foodsa, koji mi traje pet godina.

Ali iskreno, iako su sadržaji isti, to'nije baš zabavno koristiti kao Aztec i njegovu ludu ambalažu. (Plus, HELLO, Aztec Secret je toliko jeftin!)

Prednosti bentonitne gline

Jeste li primijetili tvrdnju o oznakama Aztec Secret da je to'"svijet"'najmoćnija lica? " 

'To je istina. Doista postoji'ništa što možete staviti na vaše lice koje je bolje od bentonitne glina pri izvlačenju nečistoća. Zaklinjem se za vrijeme kad mi koža baca mene curveball strašnog, sočan bubuljica koji treba isušiti. (Kao i prošli tjedan kad sam u osnovi morao izvaditi sve večer da bi naš spankin' novi dizajn sve postaviti, a sve y'svi su spavali! Koža nije't toliko.) 

Osvojio je'ne rade previše dobro na otvrdnute, podzemne, cistične akne jer sadržaji su't dovoljno mekan da bi se glina mogla uploviti i upijati.

Da's pravom, razlog zašto je bentonit tako hladan je zato što apsorbira do 180 puta vlastitu težinu. Da'i zašto to nazivaju detoksicijsko liječenje. To'i upija sve te loše stvari'pripadaju.

Kako koristiti bentonitna glina za akne

Ako pretražujete, vi'naći ćete sve vrste recepata online za izradu bentonitnih glinenih maski. Oni'Svi su vjerojatno u redu, ali ja'Meni je nestrpljiv zbog toga kad imam neposredan problem kao što je povećana, plamena mana! 

Ono što mi je činiti je samo izvući malu količinu suhe Aztec Secret gline praha (možda 1/8 do 1/4 tsp, stvarno ne'Trebate mnogo ako je'je samo jedan zit) i šalicu je na dlanu jedne strane. 

Zatim stavim prste moje druge ruke pod tekućom vodom i polako pustim da se voda kaplje, kap po kap, u praškaste ruke, miješajući dok ne dobijem dovoljno da napravim tijesto. Usput, mogli ste upotrijebiti ocat jabučnog octa umjesto vode ako želite.

Miješanje je neuredan posao i vjerojatno bi bilo lakše ako bih koristio žlicu i zdjelu, ali što je. Čim ste vi'imate željenu konzistenciju paste, primijenite ga na ciljno područje i pustite da se osuši.

OSJETITE SVOJ PULJCI!

Da'što je stražnja strana tajne Aztectke tajne uzvikiva, i to'zapravo je istina. Kako se glina suši, to se dramatično zateže, čak i povlačenjem. ja'definitivno sam osjetio trnce. Ostavite ga barem dok se ne suši ... iako ja'čak sam ga ostavio preko noći i to'bilo je dobro.

Ono što trebate biti oprezni je isprati, jer je tako suho da slučajno možete ukloniti delikatnu kožu na vrhu bubuljice. To'najbolje je raditi jako polako i izbjegavati ga ukloniti suho, ili pročišćavati kada je vlažan ... Smatram da dolazi najlakše u tušu pod tekućom vodom.

A onda ... spremna biti zaprepaštena koliko'je smanjila veličinu vašeg bubuljica. Možda je čak i potpuno iskorijenio!

Drugi načini korištenja bentonitne gline

FACE MASKS: Ako ti'Imate normalnu do masnu ili kombiniranu kožu, aztecna tajna glina je izvrsna i smiješno jeftina maska ​​za lice. To doslovno sisanje gunk pravo outta svoje pore! Plus, osjećam se kao da imam malo više ružičastog sjaja nakon korištenja. Očigledno to'jer povećava cirkulaciju krvi i uklanja mrtve stanice kože.

Želite koristiti jednaki dijelovi glina i vode ili ACV, pa ja'Savjetujemo miješanje toga u zdjelu ... vjerojatno malo lakše upravljati većim volumenom nego to u vašoj ruci poput mene. (Kažu da jedna funta od glina će vam dati dovoljno za 10 do 15 facials, ali mislim da ga možete istegnuti više od toga.) Upute također preporučujemo ostaviti ga za 15 do 20 minuta ako imate normalnu kožu ili 5 do 10 minuta ako imate osjetljivu kožu. Nakon toga, možete dobiti blagu crvenilo koja će nestati za 30 minuta.

KADA I JEDINICE: Također možete pokušati dodati neku aztecnu tajnu glinu u kadu za teški metalni detox. Ovaj članak sadrži više informacija i preporučuje korištenje pune dvije šalice! (Pa ti'morati kupiti dva od njih da bi imali dovoljno.) Ako je to'je previše neuredan za vas staviti u cijelu svoju kadu, ona također radi kao samo stopalo potopiti.

INSECT BITES I STINGS: Isti princip ovdje kao kod akni i izvlači nečistoće i isušuje mjehuriće dok smiruje svrbež. mogu'Vjerujem da nikad nisam mislio to probati, ali svakako ću ovo ljeto, budući da me kukci uvijek žive žive!

Gdje kupiti

Javi se

Jeste li još pokušali Aztec Secret?

Što'vaš omiljeni način da ga upotrijebite?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =