Blog

Ako ste u potrazi za odmorom u Aziji, zemlje poput Tajlanda, Kine, Japana, Mongolije i još mnogo toga trebale bi se nalaziti unutar vaših područja za posjet. Dovoljno je imati azijsku krpu koja će vas odvesti na sva ta nevjerojatna mjesta, jer strateški prestaje ovisno o planu putovanja. Međutim, također možete letjeti na bilo kojem od tih mjesta osobno ili sa svojom obitelji.
Arkološki park Angkor

Angkor Wat
Khmersko carstvo koje se nalazi u sjevernoj Kambodži mora posjetiti atrakcijsku stranicu koja je sada cijenjena kao arheološko nalazište. To je među najuzbudljivijim područjima u jugoistočnoj Aziji.
Bali u Indoneziji
Bali
Osim ako ne obilazite ovo stanište indonezijske kulture, vaše azijsko putovanje nedostaje nešto. Plaže i planine nalaze se u srcu otoka bogova.
Što kažeš na Mrtvo more?

mrtav sea

Ovo mjesto je popularno s turistima zbog svoje sposobnosti produženja terapeutskih učinaka, a njegova voda je vrlo jedinstvena zbog viših koncentracija soli u usporedbi s onima u drugim morskim tijelima.
I kineski zid?

Sjajno wall
Ne možete reći da ste obilazili čitavu Aziju ako niste posjetili Kineski veliki zid. Izgrađen kao obrambeni mehanizam već dugi niz godina, zid se proteže od pokrajine Lialon u Hebei sve do Pekinga, dijelovima Mongolije među ostalima.
Jezero Baikal kao slatkovodno jezero

jezero baikal
Ono za koju se kaže da je najdublje jezero slatke vode na svijetu i opskrbljuje oko petine cijelog svijeta i zato je to bio središte UNESCO-a.
Najviša točka na svijetu jest Mount Everest?

montiranje Everest
A što ćemo reći ako Himalaji koji kuću Mt. Everest nije unesen u slici pri obilasku Azije? Najviša planina u središtu Kine i Nepala privukla je mnoge ljude na svijetu.
Jeste li čuli za Petra?

Petra
To je poznato kao drevni grad Nabataena duž južnog dijela Jordana. Petra je povijest učinila povijesnim i glavnim turističkim središtem.
Registan donosi sjećanja na Perzijsko carstvo

Registan
Ako želite razumjeti zašto Registan nosi drugo značenje kao pješčani kamen, morate posjetiti područje i svjedočiti toliko toga što ne znate.
Taj Mahal

Taj Mahal

Bez ljubavi prema svojoj mladoj ženi, Shah Jahan čini povijest izgradnjom Taj Mahala i sada najljepše zgrade u Aziji.
Wat Phra Si Rattan Satsadaram

wat phrasri
To je primijetio kao vodeći i najsvetiji budistički hram, ima puno možete dobiti od ovog zemljišta mark u tajlandski društvo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1