Blog

Miley Cyrus ima samo 24 godine, ali ona'već se vraća. 

Nakon postizanja rane slave kao teen na hit Disney show, Hannah Montana, nastavila je izdavati nekoliko albuma, pokrenuti modnu liniju i zvijezdu u nekoliko filmova.

No, danas je najbolje pamtiti za kontroverzniju osobu koja se trgnula, nosila Mileyja koja nosi kožu, koja se pojavila 2013. godine (često s njezinim jezikom). 

Ove su pozadine koje su posvećene pažnji sada sve iza nje. Nakon što je polaganje nisko u 2016, ona'vratili su se s novom jedinstvenom i novom slikom. 

Kakav je bolji način da se Miley pozdravlja natrag u središte pažnje nego s osvrtom na njezinu evoluciju ljepote...

Miley u 2006

Naš prvi udarac je povratak do 2006. kada je Miley imao samo 13 godina. Tamo'njezina prirodna smeđa boja kose ... i njezini prirodni zubi i nos. Čak je u toj mladoj dobi već dobivala obrve.

Kasnije iste godine, nosila je lakšu (i mnogo veću) kosu, zajedno s odraslom šminom. Opet, primjetite kako je njezin nos veći ovdje. Njezin osmijeh je malo neravnomjeran i izlaže više od desni.

Još jedan od 2006, s kosom sada obojena tamnija od njezine prirodne boje. Da'jedina velika estetska promjena koju mogu otkriti ... do sada. Bila je slatka klinka!

Miley u 2007

Godine 2007. Miley se vratila na srednje smeđe boje, ali je dodala zelene plavuše. Bila je samo 14 ovdje, ali već ima takvu kvalitetu zvijezda, ne? To joj pokazuje nos pod drugim kutom; tamo'nema sumnje da mi je kasnije promijenila.

Do trenutka kada se ovaj događaj okrenuo, mislim da je Miley imao nešto posla. Najočitiji razlog je njezin osmijeh. Pretpostavljam da je imala veneers i gum reshaping stvoriti ravni i manje guma smiješak. Također vjerujem da je podvrgnuta postupku rinoplastike u isto vrijeme.

Miley u 2008

Tko je znao da Miley ima kratku Goth fazu? Imala je 15 godina, s kovrčavom, gotovo crnom kosom, čaškom očiju, blijedom kožom i super mršavim obrvama.

Miley u 2009

Zatim je napravila kompletnu 180 i vratila se countryu pjevaču countrya. Pojedinosti o stilu uključuju crvenkasto smeđe valove, duboko prskanje i puno i mnogo nakita (uključujući novi prsten nosa). Miley izgleda mnogo sofisticiranije od vašeg prosječnog 16-godišnjaka. Ako pogledamo natrag na nos, to'Sada je mnogo više gumba. Zubi su joj sjajni, ravni i bijeli.

Miley u 2010

Crvena kosa dobila je više podebljano u 2010, s težom makeup da odgovaraju. Mislim da imamo Miley zahvaliti za popularizaciju ovih valova sirena koje su još uvijek osvojile'otići. ja'm prilično siguran da je imala i ekstenzije dlaka u to doba. 

Ovaj 2010 pucao je još uvijek jedan od mojih favorita, unatoč ekstremnim lažnim trepavicama. Mislim da mora'imali su joj ekstenzije izvaditi, dakle kraće duljine i tousled valova. Istaknute su i super-lijepe.

Miley u 2011

Miley'Dugo je kosa posljednji put viđena ovdje u 2011, kada je imala 18 godina. "Bronda" nijansa i glatki blowout su tako lijepe, a njezina šminka se stvarno poboljšava. (Pa, obrve su još uvijek na mršavoj strani.) No istodobno vidim zašto se htjela udaljiti od izgleda tako "učinjeno".

Miley u 2012. godini

Promjene su započele s duljinom duljine i Ombré bojom. Njezine obrve su također puno hrabrije. Sjećam se da sam volio ovaj pogled na to vrijeme! 

Ovdje je zadržala istu dužinu, ali sve je lakše. To'Sjajno, ali mislim da i dalje izgleda dobro. Zamijenila je klin u nosu za obruč.

I odmah nakon toga, sve se promijenilo! Miley je debitirala svoj novi izgled na ovom crvenom tepihu: kratka, platina-plava kosa s obrijanim stranama i naušnice. (Očito je dobila uho tetovažu prije, u 2010.)

Miley u 2013. godini

Nekoliko mjeseci kasnije, ona je ljuljao njezine prirodne smeđe korijene s još lakši, bjelji vrhovi i meki promašaj sokol. Iskreno, ona'je sladak. Primjetite poboljšanja šminke - manje pokrivenosti kože, definirane trepavice, breskve ruž za usne i ravne, tamne obrve. Njen nos izgleda još sitnijim, pa je'Postoji još jedna operacija.

Malo se ljudi moglo nadati da će ovo dobro izgledati u crvenom ružu, crnom platnu i bijeloj plavoj kosi s tamnim korijenima! Miley to lijepo izvlači.

Miley u 2014

Do tog trenutka, Miley je imala 21 godinu, a ona je počela pustiti da joj kosa raste (iako imaju plavu). Njezine obrve su nježnije nijanse, ali ona postaje još eksperimentalnija sa svojim šminkom za oči, ljuljajući krilima.

Miley u 2015

Sljedeće godine vratilo se na bjelilo. Ona se bavila neugodnom fazom rasta slanjem njezine kose natrag i izvan lica. Sve ostalo je prirodnije, uključujući kožu, obrve i trepavice.

Tko bi mogao zaboraviti ovaj izgled ?! Bila je to nelagodna Miley'Posljednji urođen "plavokosi dreadlocks" u visokom konjski rep au naturel korijena i šminka koja je blokirana u boji. Zapravo mi se sviđa sjajna šminka, koja je takva odstupanja od slike njezine zemlje / djeteta. mogu'ne preuzimaju joj maleni nos!

Prije nego što se neko vrijeme odmaknula od reflektora, 23-godišnja Miley je postala konačnom pojavom 2015. godine. Osim svih svjetala, izgleda vrlo ... normalno! Njezina kratka kosa pretvorila se u slojevitu bobu, a šminka je meka (iako s narančastim sjenilom na poklopcima).

Miley u 2017

A to nas dovodi do 2017. godine! Ovo je daleko od Miley od samo par godina. Konačno, njezina kosa je izrasla, uključujući boju. (Postoji nekoliko ozbiljnih tamnih korijena ispod tog šešira, no ona je objasnila: "Volim plavu i smeđu'Trebaju izabrati. ") Šeširi, bandana i lica izgledaju povratak bivšem identitetu zemlje-pop ... Sviđa mi se!

A još jedna od 2017. Sada, Miley je 24 godine i stvarno izgleda kao da je udara u njezinu korak, ljepota. Ovaj izgled pogodio je pravu ravnotežu između čudnog i lijepog. Za razliku od tolikih svojih vršnjaka, izbjegavala je teške konture, lažne trepavice, itd. Dobro učinjeno!

Zaključak

Većina zvijezda' evolucije ljepote uključuju niz preciziranja namijenjenih stvaranju iznimno usavršenog izgleda. Poput sebe, samo bolje.

Miley'je transformacija hasn'Nije bilo tako. Ona'tijekom mnogih godina, a mnogo mlađe dobi od većine naših predavanja i predavanja. Već, ona'nosila je gotovo svaku boju kose i eksperimentirala sa svim vrstama frizura, stilova, šminke i nakita.

To su sve privremene promjene, ali mislim da je imala nekoliko stalnih postupaka vrlo rano u svojoj karijeri: veneers, laserska guma preoblikovanje, izbjeljivanje zubi ... i nos posao. "Iz mog iskustva, mislim Miley'", rekao je kozmetički kirurg dr. Aamer Khan." Savjet izgleda kao da je'bio je pročišćen, kao što je prije bio malo školjka. Čini se da su joj se nosnice suzile.

U ovom trenutku, izgleda kao da je rinoplastika samo obred prolaza za celebs, a vjerojatno ima manje utočište't učinio to od onih koji imaju! Što mislite o Mileyju'(i starog) izgleda?

Kako se osjećaš za Miley'evoluciju ljepote?
Koji od ovih izgleda je vaš omiljeni?
Kakav "ljepoti" mislite da ona'učinio?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 81